bpkw 12.11.06, 20:46 Frydrych, szef komitetu Gamoni i Krasnoludkow uzyskal uznanie u 0.6 % mieszkancow Warszawy a kandydat lpr-u Wierzejski 0.3 % :)))))))))))))))))))) Brawo Warszawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falcken Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 20:53 Jeden na pewno mój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szafajawna Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 20:54 No pana wierzejskiego /pisze z małej literki bo nie mam szacunku dla.../ znamy jako wielkiego moralizatora a tak naprawde to ....wybory pokazały:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.aster.pl 12.11.06, 21:21 Ciekawe jaką minę miał Wierzejski jak zobaczył przed sobą kolesia w pomarańczowej czapce rumcajsa. Malutkie Gamonie i krasnoludki go przegoniły to porażka i czerwony polik Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:25 Wnioski plyna raczej oczywiste; Gamonie przed Liga Pozbawionych Rozumu... :)))) Warszawa ma prawo byc dumna ze wskazania lpr-owi miejsca w szeregu !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:26 szkoda tylko, że te szmaty z lpr będą najprawdopodobniej jeszcze przez 3 lata w sejmie :( ale i tak jest to jakiś promyk nadzieji... b. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:37 Naród nie uwierzył w tramwaj do Łomianek? To straszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
larive Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:48 no bo gamonie i krasnolutki sa na pewno lepsze niz debile i kryptopedaly Odpowiedz Link Zgłoś
szafajawna Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 17:35 yoma napisała: > Naród nie uwierzył w tramwaj do Łomianek? To straszne :) A to ta jałopa obiecała tramwaj???? hehehehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:59 Nie mogę sie doczekać tego jak Wierzejski skomentuje wynik wyborów w Warszawie :)))))) On nawet gamoniem nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 15.11.06, 12:10 Gość portalu: rebel napisał(a): > Nie mogę sie doczekać tego jak Wierzejski skomentuje wynik wyborów w > Warszawie :)))))) On nawet gamoniem nie jest :) No i doczekaliśmy się komentarza - wczoraj usłyszałam w Faktach: "Z tego wynika że w Warszawie jest więcej gamoni i krasnoludków niż normalnych ludzi, to chyba raczej wyborcy mają jakiś problem ze sobą, nie ja" Spadłam z fotela :(( Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Ani mi Wierzejski swat, ani brat... 12.11.06, 22:31 ...ale jestem dziwnie spokojny, że jest to prawda nie materialna, a "gazetowyborcza". Porównaj z "informacją" a wyborów do Sejmu, że Giertych nie dostał mandatu w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Ani mi Wierzejski swat, ani brat... 13.11.06, 11:22 Faktem jest, że ledwo się przeczołgał. Odpowiedz Link Zgłoś
gdaczacy_z_kurami Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 22:48 Po części to dzięki mnie :) U mnie cała rodzina solidarnie i razem zagłosowała na Fydrycha. Koledzy też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:16 Buahahahaha . Ubaw na maxa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 09:50 wierzejskiego (celowo z małej) chyba zatkało bo nic nie ma na blogu: wierzejski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
puchala40 Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 09:56 Wierzejski wczoraj schował sie do mysiej dziury i nie pojawił w TOK FM, nawet ich telefonów nie odbierał ! Oby zniknał na zawsze !!!! Goście w studio mieli z niego niezły ubaw ! LPR w kraju też przepadł ! a kysz oszołomy! Odpowiedz Link Zgłoś
maciuga Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 10:14 Ja tez dalem majorowi glos. Teraz zastanawiam sie czy pojsc na 2 ture. Strach Kazia, a i Hani sie boje :( Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 15:09 Oddaj głos nieważny. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 11:22 I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:32 Wierzejski poszedł wont z Telewizora ! Ty nawet gamoniem nie jesteś . Hehehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:14 Wojtuś ma duuuże zaległości, żadnego wpisu za dzien wczorajszy na blogu?? Taki porządny, prawy, rzetelny a tu ani cytaciku a ni nic. Oj nieładnie tak olewać swoich czytelników. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:33 Nie męcz człowieka, cierpi, a ty mu jeszcze każesz pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:58 Może jakby się wypisał toby mu ulżyło?:) Internet jest cierpliwy, wszystko przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxx Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:05 Jemu to już nic nie pomoże :-). Fakt , że krasnludki i gamonie co z nim wygrały przejdzie do historii :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryc Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:50 Tera pytanie: Co zrobić z pomnikiem Dmowskiego? niech go Wierzejski postawi na swojej działce i kocha inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zeliks Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 23:20 Gość portalu: fryc napisał(a): > Tera pytanie: Co zrobić z pomnikiem Dmowskiego? niech go Wierzejski postawi na > swojej działce i kocha inaczej. Fryc rozwaliłeś mnie tym wpisem :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 08:31 Pokonany przez krasnoludki dał głos w blogu, dawno sie tak nie uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AW Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.seabridge.pl 14.11.06, 11:08 facet jest niereformowalny i nadal wierzy ze LPR sie odrodzi. człowieku: daj nam spokój, odejdz w niebyt razem z M i R Giertychami. spadajcie.dosyć tego.jestes nikim dla Polaków co pokazały wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 16:11 Rzućże linkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 16:26 Mnie tez :D Odpowiedz Link Zgłoś
komorka.purkinijego Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 18:29 Hehe,ale luzaki w Warszawce ;) Hehe,szacuenczek dla 100litzy, ale teraz to mala obawa sie rodzi,ze Wojciech i Senior G. wezma odwet na 100litzy i zaatakują z pomocą smoka wawelskiego,albo innego dinozaura! -- "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach wariatów." (Chesterton) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czołgista Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:47 Wierzejski jak i cała LPR to się nadaje conajwyżej na smar do czołgu :) Odpowiedz Link Zgłoś
harthausen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 20:59 1. po pierwsze primo szacunek dla stolicy. 2. ludzie, proszę , jakiś link na stronę tego pana od czystości moralnej, bo się boję , że mu resztki instyktu samozachozawczego każą bloga usunąć, zanim go przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
harthausen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 21:00 sorry nie czytałem uważnie, jest wyżej, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka.purkinijego Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 15.11.06, 17:06 Nie bój,nie bój...po lekturze tych pomyj,które ten prymityw wypisuje w blogu,jestem pewien,że ten ćwierćinteligent nie usunie swojego blogu z jednego prostego powodu...tylko tutaj ma pewność,że ktoś czyta jego wypociny... -- "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach wariatów." (Chesterton) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxx Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:01 Link do jego blogu : wierzejski.blog.onet.pl/ Ludzię jadą tak na niego niesamowicie :) Gorzej po nim jadą niż po PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zex Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:29 Ja to jak patrze na Wierzejskiego to jestem za arbocją . Jemu napluć w twarz to powie że deszcz pada . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: google-men google zdradza prawde o Wierzejskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:38 www.google.pl/search?hl=pl&q=pedofil&btnG=Szukaj+w+Google&lr= ;) Odpowiedz Link Zgłoś