Dodaj do ulubionych

Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))))))))

12.11.06, 20:46
Frydrych, szef komitetu Gamoni i Krasnoludkow uzyskal uznanie u 0.6 %
mieszkancow Warszawy a kandydat lpr-u Wierzejski 0.3 % :))))))))))))))))))))
Brawo Warszawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • falcken Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 20:53
      Jeden na pewno mój ;-)
    • szafajawna Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 20:54
      No pana wierzejskiego /pisze z małej literki bo nie mam szacunku dla.../ znamy jako wielkiego moralizatora a tak naprawde to ....wybory pokazały:)))))
    • Gość: axen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.aster.pl 12.11.06, 21:21
      Ciekawe jaką minę miał Wierzejski jak zobaczył przed sobą kolesia w
      pomarańczowej czapce rumcajsa. Malutkie Gamonie i krasnoludki go przegoniły to
      porażka i czerwony polik
      • bpkw Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:25
        Wnioski plyna raczej oczywiste; Gamonie przed Liga Pozbawionych Rozumu... :))))
        Warszawa ma prawo byc dumna ze wskazania lpr-owi miejsca w szeregu !!!!!!!!!!
      • boruta_wwa Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:26
        szkoda tylko, że te szmaty z lpr będą najprawdopodobniej jeszcze przez 3 lata w
        sejmie :(
        ale i tak jest to jakiś promyk nadzieji...
        b.
    • yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:37
      Naród nie uwierzył w tramwaj do Łomianek? To straszne :)
      • larive Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 21:48
        no bo gamonie i krasnolutki sa na pewno lepsze niz debile i kryptopedaly
      • szafajawna Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 17:35
        yoma napisała:

> Naród nie uwierzył w tramwaj do Łomianek? To straszne :)

A to ta jałopa obiecała tramwaj???? hehehehe!!!
        • yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:32
          Ano :)
    • Gość: rebel Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:59
      Nie mogę sie doczekać tego jak Wierzejski skomentuje wynik wyborów w
      Warszawie :)))))) On nawet gamoniem nie jest :)
      • default Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 15.11.06, 12:10
        Gość portalu: rebel napisał(a):

> Nie mogę sie doczekać tego jak Wierzejski skomentuje wynik wyborów w
        > Warszawie :)))))) On nawet gamoniem nie jest :)

No i doczekaliśmy się komentarza - wczoraj usłyszałam w Faktach: "Z tego wynika
        że w Warszawie jest więcej gamoni i krasnoludków niż normalnych ludzi, to chyba
        raczej wyborcy mają jakiś problem ze sobą, nie ja"
        Spadłam z fotela :((
    • dziedzicznacytadelafinansjery Ani mi Wierzejski swat, ani brat... 12.11.06, 22:31
      ...ale jestem dziwnie spokojny, że jest to prawda nie materialna, a
      "gazetowyborcza". Porównaj z "informacją" a wyborów do Sejmu, że Giertych nie
      dostał mandatu w Warszawie.
      • jhbsk Re: Ani mi Wierzejski swat, ani brat... 13.11.06, 11:22
        Faktem jest, że ledwo się przeczołgał.
    • gdaczacy_z_kurami Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 12.11.06, 22:48
      Po części to dzięki mnie :) U mnie cała rodzina solidarnie i razem zagłosowała
      na Fydrycha. Koledzy też :)
    • Gość: tytus Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:16
      Buahahahaha . Ubaw na maxa :))))))
      • anmanika Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 09:50
        wierzejskiego (celowo z małej) chyba zatkało bo nic nie ma na blogu:
        wierzejski.blog.onet.pl/
        • puchala40 Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 09:56
          Wierzejski wczoraj schował sie do mysiej dziury i nie pojawił w TOK FM, nawet
          ich telefonów nie odbierał ! Oby zniknał na zawsze !!!! Goście w studio mieli z
          niego niezły ubaw ! LPR w kraju też przepadł ! a kysz oszołomy!
    • maciuga Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 10:14
      Ja tez dalem majorowi glos. Teraz zastanawiam sie czy pojsc na 2 ture. Strach
      Kazia, a i Hani sie boje :(
      • yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 15:09
        Oddaj głos nieważny.
    • nautilus.pompilius Fydrych, a nie Frydrych 13.11.06, 10:58

• jhbsk Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 11:22
      I dobrze.
      • pawelek_25 ale udał sie numer gamoniom i krasnoludkom 13.11.06, 18:24
        :-)
    • Gość: rudi Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:32
      Wierzejski poszedł wont z Telewizora !
      Ty nawet gamoniem nie jesteś . Hehehehehehe.
      • amikeo Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:14
        Wojtuś ma duuuże zaległości, żadnego wpisu za dzien wczorajszy na blogu?? Taki
        porządny, prawy, rzetelny a tu ani cytaciku a ni nic. Oj nieładnie tak olewać
        swoich czytelników.
        • yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:33
          Nie męcz człowieka, cierpi, a ty mu jeszcze każesz pisać :)
          • amikeo Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 19:58
            Może jakby się wypisał toby mu ulżyło?:) Internet jest cierpliwy, wszystko
            przyjmie.
            • Gość: foxx Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:05
              Jemu to już nic nie pomoże :-). Fakt , że krasnludki i gamonie co z nim wygrały
              przejdzie do historii :-)))
    • Gość: fryc Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:50
      Tera pytanie: Co zrobić z pomnikiem Dmowskiego? niech go Wierzejski postawi na
      swojej działce i kocha inaczej.
      • zeliks Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 13.11.06, 23:20
        Gość portalu: fryc napisał(a):

> Tera pytanie: Co zrobić z pomnikiem Dmowskiego? niech go Wierzejski postawi na
        > swojej działce i kocha inaczej.

Fryc rozwaliłeś mnie tym wpisem :))))))))))))))))))))))))))
        • anmanika Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 08:31
          Pokonany przez krasnoludki dał głos w blogu, dawno sie tak nie uśmiałam
          • Gość: AW Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.seabridge.pl 14.11.06, 11:08
            facet jest niereformowalny i nadal wierzy ze LPR sie odrodzi. człowieku: daj
            nam spokój, odejdz w niebyt razem z M i R Giertychami. spadajcie.dosyć
            tego.jestes nikim dla Polaków co pokazały wybory.
          • yoma Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 16:11
            Rzućże linkiem :)
        • kohol Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 16:26
          Mnie tez :D
    • komorka.purkinijego Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 18:29

Hehe,ale luzaki w Warszawce ;) Hehe,szacuenczek dla 100litzy, ale teraz to mala
      obawa sie rodzi,ze Wojciech i Senior G. wezma odwet na 100litzy i zaatakują z
      pomocą smoka wawelskiego,albo innego dinozaura!
      --
      "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach
      wariatów." (Chesterton)
    • Gość: czołgista Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:47
      Wierzejski jak i cała LPR to się nadaje conajwyżej na smar do czołgu :)
      • harthausen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 20:59
        1. po pierwsze primo szacunek dla stolicy.
        2. ludzie, proszę , jakiś link na stronę tego pana od czystości moralnej, bo
        się boję , że mu resztki instyktu samozachozawczego każą bloga usunąć, zanim go
        przeczytam.
        • harthausen Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 14.11.06, 21:00
          sorry nie czytałem uważnie, jest wyżej, dzięki.
        • komorka.purkinijego Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) 15.11.06, 17:06

Nie bój,nie bój...po lekturze tych pomyj,które ten prymityw wypisuje w
          blogu,jestem pewien,że ten ćwierćinteligent nie usunie swojego blogu z jednego
          prostego powodu...tylko tutaj ma pewność,że ktoś czyta jego wypociny...

--
          "Wszyscy ludzie, którzy naprawdę wierzą w siebie znajdują się w domach
          wariatów." (Chesterton)
        • Gość: foxx Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:01
          Link do jego blogu :
          wierzejski.blog.onet.pl/
          Ludzię jadą tak na niego niesamowicie :)
          Gorzej po nim jadą niż po PiSie.
    • Gość: zex Re: Frydrych przed Wierzejskim .. :)))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:29
      Ja to jak patrze na Wierzejskiego to jestem za arbocją .
      Jemu napluć w twarz to powie że deszcz pada .
    • Gość: google-men google zdradza prawde o Wierzejskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:38
      www.google.pl/search?hl=pl&q=pedofil&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka