Dodaj do ulubionych

Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!!

IP: 195.94.207.* 03.01.03, 14:02
Jestem smutny.
Na dworze pada.
Jest mi źle.
Czuję się osamotniony.
Potrzebuję ciepła.
Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mileczka2 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 21:30
      Jak ci tak źle to idź do kina na Komnatę Tajemnic albo poczytaj książke i 3maj
      się!!!
      • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 00:59
        Normals nie jęcz. Jak Cię już prawie umówiłam z Buggi to zrejterowałeś.
        • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:04
          ??????? ja i Normals????????
          • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:18
            Nie wypieraj się, sama widziałam.
            • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:31
              miltonia napisała:

> Nie wypieraj się, sama widziałam.

ojej, ale to nie byl Normals, tylko jego starszy brat, no wiesz, ja z
              pietnastolatkami sie nie umawiam... na korepetycje
              • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:39
                Zbadałam sprawę. Normals jest pełnoletni i nawet niczego sobie. Nawet poświęca
                się pracy zawodowej, choć bez szczególnego entuzjazmu.
                • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:47
                  opowiadaj zaraz, jak, gdzie , co? to moze bez tego kombinezonu Megi pójde,bo i
                  po swietach przytylam ociupinke ;)
                  • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 01:58
                    Myślę, że zamiast kombinezonu powinnaś włożyć coś bardziej seksownego. Może z
                    tej mąki będzie wtedy jakiś chleb albo i inne bułeczki.
                    • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 02:09
                      miltonia napisała:

> Myślę, że zamiast kombinezonu powinnaś włożyć coś bardziej seksownego. Może
                      z
                      > tej mąki będzie wtedy jakiś chleb albo i inne bułeczki.

o nie, wszyscy beda wtedy macac, co juz mialo miejsce w innym watku.
                      • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 02:17
                        Nie bardzo kumam o jakie macanie chodzi, bo przez parę dni do netu prawie nie
                        zaglądałam ze względu na przedłużonego sylwestra. Czy to Ciebie Buggi chciano
                        macać, czy Ty kogoś macałaś i masz dosyć?
                        • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 08:24
                          Jak juz o macaniu to najlepszy w tamacie jest Atob.Jego zapytaj.
                          W sylwestra sie namacal,przypomniano mu to po dwoch dniach
                          teraz boi sie konsekwencji prawnych.
                          • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 11:55
                            Coś Ty? Atob zdobył się na taką odwagę i macał? I to aż tak skutecznie, że
                            będzie miał okoliczność z wymiarem sprawiedliwości? No i spuść tu takiego z oka.
                            • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 11:59
                              No bo mocno maca. Taki mac(h)o mocarz.
                            • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 12:09
                              miltonia napisała:

> Coś Ty? Atob zdobył się na taką odwagę i macał? I to aż tak skutecznie, że
                              > będzie miał okoliczność z wymiarem sprawiedliwości? No i spuść tu takiego z
                              oka

z oka spuscic????? ja bym takiego z okna spuscila, albo z mostu i milego lotu

• miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 12:22
                                Ależ Ty Buggi zapalczywa jesteś. Parę lat poprawczaka może by wystarczyło.
                                • buggi Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 12:26
                                  miltonia napisała:

> Ależ Ty Buggi zapalczywa jesteś. Parę lat poprawczaka może by wystarczyło.

Jezu Chryste, na poprawczak to ja jestem juz za stara ( Niech wie cos o tym :(
                                  A pochwalilam Ci sie, ze mi Mikolaj pod choinka ruzge zostawil, pieknie
                                  zapakowana, eh. Ale ta ruzga, to jakis zly znak.
                                  • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 12:31
                                    Buggi, myślałam o poprawczaku dla Atoba, nie dla Ciebie. W końcu to on za mocno
                                    macał i teraz cały w strachu. Rózgę trzeba przekazać dalej, jest wiele osób
                                    bardziej jej wartych niż Ty.
                                    • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 12:36
                                      miltonia napisała:

> Rózgę trzeba przekazać dalej, jest wiele osób
                                      > bardziej jej wartych niż Ty.
                                      ===========
                                      oj,tak
                                      • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:48
                                        Kaska, co to, samokrytyka?
                                        • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 12:52
                                          Niech, co to, brak spostrzegawczości?
                                          • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 12:56
                                            Milton, co jak co, ale spostrzegwaczy to ja jestem az nadmiernie. Jam ci jakem
                                            Swantewid, oczy mam takze w tylku.
                                            • miltonia Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 13:03
                                              Ciut odosobniona opinia. A swojej atrakcyjności inaczej już tak nie zachwalaj.
                                              Większość z nas to tradycjonaliści i wystarczy im jedna para oczu we właściwym
                                              miejscu.
                                        • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 13:02
                                          odrobina samokrytyki nawet mnie(!) sie przyda
                                          • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 13:04
                                            Zgadzam sie, ty krytykuj siebie, ja siebie, a inni (inne) niech odczepia sie od
                                            nas.
                                            • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 14:19
                                              Mnie mogą krytykować,i tak nie zachwieją mojej samooceny.
                                              No ,może sobie pójdę na jakiś czas popłakać w kąciku.
                                              Ale po paru dniach wrócę.
                                              • zarlaczka Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 14:48
                                                Kaska wiesz dobrze, że Cię tu nikt nie będzie krytykował, bo nie ma za co,
                                                ideale.
                                                • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:07
                                                  Ja sam moge zlozyc samokrytyke. Bo i tak kazdy wie, ze ja za dobry jestem, za
                                                  mily i za grzeczny. Szarmancki wobec dam i uprzejmy wobec panow. Moze pora juz
                                                  z tym skonczyc?
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 15:16
                                                    mnie pierwszemu
                                                    Tylko bez przesady,bo pójdę płakać
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:18
                                                    Forum nie wierzy lzom.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 15:19
                                                    Ale jak znika sie,to znaczy ,że klawiatura siada od nadmiaru wilgoci
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:38
                                                    Ja swoja trzymam w torebce foliowej. Ale nie z powodu lez, tylko potu.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 15:47
                                                    Potu?!?!?

Gdzie trzymasz klawiaturę?
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 15:54
                                                    Normalnie, na pulpicie, tylko ja bardzo duzo pije, a jak pije, to sie poce.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 16:03
                                                    Dużo pijesz i się pocisz?
                                                    Może cynaderki już nie te co dawniej?
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 16:14
                                                    Musialem sie ich pozbyc, tak sie zestarzaly.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 16:16
                                                    kup nowe,podobno czeskie są najlepsze
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 16:21
                                                    Pewnie sie w tym roku tam wybiore, to kupie. Na razie mam ze stadionu, chyba
                                                    kaukaskie, moze od barana?
                                                  • atob Czolem Panowie ... 04.01.03, 16:24
                                                    Niechu a co Ty w pracy robisz o tej godzinie i to w sobote ...
                                                  • Gość: k`k Re: Czolem Panowie ... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 16:30
                                                    Spróbuję zgadnąć.
                                                    Testuje
                                                  • Gość: Niech Re: Czolem Panowie ... IP: 217.197.165.* 04.01.03, 17:00
                                                    Jak sie czlek nie przyklada do pracy o normalnej porze, to potem musi nockami
                                                    lub w lykendy charowac.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Niech, nie mam problemow ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 16:41
                                                    Znałem kiedyś Barana.Listonoszem był.Ostatnio go nie widuję.Czyżby?
                          • atob Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 16:28
                            tradycja1 napisała:

> Jak juz o macaniu to najlepszy w tamacie jest Atob.Jego zapytaj.
                            > W sylwestra sie namacal,przypomniano mu to po dwoch dniach
                            > teraz boi sie konsekwencji prawnych.

Droga Tradycja a gdzie ja napisalem ze macalem ...co ?
                            • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 16:31
                              atob napisał:
                              >
                              > Droga Tradycja a gdzie ja napisalem ze macalem ...co ?

A nie macałeś:(
                              • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:09
                                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4132976&a=4135551
                                • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 17:12
                                  Kamien spadł mi z serca.
                                  Atob to 100%-owy facet.
                                  • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:23
                                    Czyzby mal tak krotka pamiec ze nie pamieta co sie dzieje(stalo)?
                                • atob Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:27
                                  dobrze juz dobrze przyznaje sie ...przepraszam
                                  • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:31
                                    Nie przepraszaj....jesli tylko nie zalujesz..to nie ma za co:)
                                    • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 17:37
                                      Jak bedziecie nastepnym razem macac, wezcie mnie ze soba.
                                      • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:42
                                        To musisz sie umowic z Atobem on przewidzial caly scenariusz imprezy.
                                        • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 17:46
                                          Jaki scenariusz? Macanie, macanie, macanie. Co tu wymyslac?
                                          • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 17:47
                                            Scenariusz stary jak świat
                                            • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:51
                                              Tylko aktorzy sie zmieniaja.Sa tacy co graja za kase,sa tacy ze dla
                                              popularnosci,zeby zaistniec...itd
                                              • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 17:53
                                                Ja z przyzwyczajenia.
                                                • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 17:57
                                                  A ja lubię
                                            • atob Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 17:56
                                              Scenariusze bywaja rozne .Sa dramaty sa i komedie..:)
                                              • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:00
                                                atob napisał:

> Scenariusze bywaja rozne .Sa dramaty sa i komedie..:)
                                                -----------------
                                                Komediodramaty i epopeje narodowe
                                              • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 18:04
                                                W jakich filmach gra Atob?
                                                • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:12
                                                  Do tej pory w awanturniczych,ale słyszałem,że jego agent chce zmienić jego image
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 18:17
                                                    Tak, chodzi o polaczenie awantur z macaniem.
                                                  • atob Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 18:23
                                                    Gość portalu: k`k napisał(a):

> Do tej pory w awanturniczych,

W tych to juz dawno przestalem grac ...:)

>ale słyszałem,że jego agent chce zmienić jego imag
                                                    > e

Moze jakis film wojenny ...albo sportowy . Jest cos takiego jak film
                                                    sportowy ?;)
                                                  • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 18:59
                                                    atob napisał:

Jest cos takiego jak film
                                                    > sportowy ?;)
                                                    Pilkarski poker.
                                                  • tradycja1 Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 18:26
                                                    A ja nawet nie ma jego autografu:(
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:30
                                                    Atob nie daje autografów,tylko zostawia "dowody"
                                                • atob Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! 04.01.03, 18:19
                                                  W jakim filmach gram to nawet ja pojecia nie mam...:)
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:21
                                                    A po co masz mieć pojęcie?
                                                    Ty zbieraj śmietankę
                                                  • Gość: Niech Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: 217.197.165.* 04.01.03, 18:23
                                                    Ja grywam w urwanych filmach.
                                                  • Gość: k`k Re: Ja, Normals, mam problemy ze sobą!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:28
                                                    ale dźwięk jest do końca?
                                                  • atob Do zobaczenia wieczorkiem :) 04.01.03, 18:28
                                                    Spadam
                                                  • Gość: k`k Re: Do zobaczenia wieczorkiem :) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 04.01.03, 18:29
                                                    atob napisał:

> Spadam spać
                                                  • Gość: Niech Re: Do zobaczenia wieczorkiem :) IP: 217.197.165.* 04.01.03, 18:39
                                                    Ja tez spadam. Swoje zrobilem, choc pewnie i jutro musze troche popracowac. Za
                                                    to w poniedzialek poleniuchuje.
                                                  • tradycja1 Re: Do zobaczenia wieczorkiem :) 04.01.03, 18:45
                                                    A tam mi tez sie cos o zycia nalezy
                                                    Sylwester jest zawsze wtedy kiedy tego chcemy...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka