Dodaj do ulubionych

Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona

IP: *.chello.pl 02.12.06, 16:37
Jakoś nie wierzę PO i SLD razem.
Obserwuj wątek
    • gamon0 A co z hospicjami? 02.12.06, 16:51
      Dostaną teraz hospicja w Warszawie więcej pieniędzy? Kiedy powstanie
      nowy most przez Wisłę? No i kiedy będą wreszcie te obiecywane tanie
      mieszkania w stolicy? :)))
      • przytomny2 Re: A co z hospicjami? 02.12.06, 18:50
        O hospicja zaniedbane przez L. Kaczynskiego GW upomniala sie juz rok temu, co ja
        tym bardziej zobowiazuje.
        Jesli chodzi o mosty, to tutaj inicjatywe mial przede wszystkim !"uklad
        warszawski" i piskorczycy, a nie smedzaca ekipa Kaczynskiego. Nie wiem natomiast
        kto obiecywal tanie mieszkania, bo Warszawa wogole szczegolnie tania nie jest i
        tu bylbym ostrozny. Natomiast pomine z litosci PiS-owskie "8 mln mieszkan",
        (wsrod ktorych mialyby sie znalezc rowniez te warszwskie) ale nie mowmy juz o
        tej zenadzie.
        • Gość: gruba.chce.z.sld +++ Ja Władza z Łaski Magistra, tak mi dopmóż SLD IP: 89.34.43.* 02.12.06, 21:35
          ....Nazwiska swoich zastępców pani prezydent
          ogłosi we wtorek. ...
          CIEKAWE ......czy okaże się wdzięczna ?

...odczytał podczas uroczystej sesji rady miejskiej
          jej szef Lech Jaworski (PO), nowa pani prezydent odparła:
          "tak mi dopomóż SLD".....

he he he ! koniunkturalna wierząca ;)....
          • Gość: joe Re: poplosze o pol litelka, i zaglyche,do stolika IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 02.12.06, 23:19
            jak przyjade do Walszawy.
          • Gość: kaczor Re: +++ Ja Władza z Łaski Magistra, tak mi dopmóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 00:03
            Nastepna co glosi pobozne zyczenia
            Jak Bog da to moze cos szarpniemy z tej kasy co Kazio ostatnio na przetargach
            zarobil.
            Kolesie juz rece zacieraja i kieszenie szykuja.
            • Gość: rysio ****Jak PO z SLD prywatyzowaly Warszawe **** IP: *.aster.pl 03.12.06, 11:48
              Poniższy link polecam wszystkim wyborcom PO.

ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp
              Mam nadzieje, ze "obiektywny" admin nie skasuje tego listu ttzeci raz.
            • Gość: rysio ****Jak PO z SLD prywatyzowaly Warszawe **** IP: *.aster.pl 03.12.06, 11:49
              Poniższy link polecam wszystkim wyborcom PO.
              ggko.pl/biala_ksiega/bialaksiega_main.asp
              Mam nadzieje, ze "obiektywny" admin nie skasuje tego listu ttzeci raz.
              • Gość: Tadek niejadek Re: ****Jak PO z SLD prywatyzowaly Warszawe ** IP: *.aster.pl 05.12.06, 00:28
                A dziur w jezdniach jak przybywało tak przybywa...a na Rostafińskich nawet jakby
                więcej niż za Kaczorka :-((
                Pani Gronkiewicz jednak nic nie robi.
        • Gość: szczypta srolejka IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 22:43
          pnia hania ma zbudować trzy mosty, kolejkę z lotniska do centrum, obwodnice,
          drugie metro (w poprzek), i jeszcze kilka rzeczy, ale zapomniałem jakich.

mosty pewnie i tak by powstały, obwodnice też, ale ta kolejka!!!
          jestem w szoku
          łał
          ojej
      • mc.baren Re: A co z hospicjami? 03.12.06, 00:18
        gamon0 napisał:

> Dostaną teraz hospicja w Warszawie więcej pieniędzy? Kiedy powstanie
        > nowy most przez Wisłę? No i kiedy będą wreszcie te obiecywane tanie
        > mieszkania w stolicy? :)))

oczekuj hospicjów, o ile były w programie Bufetowej. na tanie mieszkania nie
        licz - to przecież towar, którego ceny dyktuje rynek.
        zapytaj też kurdupla, co poza pierdzeniem w fotel zrobił dla rozwoju miasta
        przez minione 3lata
      • lucynkababa Re: ludzie Piskorskiego wracają - będą możliwości 03.12.06, 06:46
        Towarzystwo godnie siebie nawzajem.
      • Gość: zorro [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 06:59
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Roman Lepper i bardzo dobrze IP: *.jjs.pl 02.12.06, 16:52
      w tej radzie nic lepszego się nie wykombinuje

PiS-Samoobrona już nie szokuje?
      • przytomny2 Re: i bardzo dobrze 02.12.06, 18:58
        A co tu ma jakiekolwiek "szokowanie" do rzeczy???
        Radni z PiS-u i Samoobrony dostali mandat z woli
        wyborcow a nie p. prezydent no i sa w wyraznej mniejszosci.
        Pani prezydent nie ma ani uprawnien ani woli zeby sklad rady
        zmieniac a sprawy samorzadowe czekaja na zalatwienie. PiS i
        Samoobrona moga sie w to wlaczyc albo przez 4 lata kontestowac
        bedac "radnymi dietetycznymi" co zaowocuje w kolejnych
        wyborach ich eliminacja.
        Jesli chciales kogos epatowac "paradoksami" to ci nie wyszlo.
        Nawet we Francji jest co kadencje odnawiana frakcja parlamentarna
        ksenofobicznego le Pena a w Austrii Heidera ale dzialalnosc lokalnych
        organow przedstawicielskich nie polega na tym,zeby sie szokowac tylko
        zeby zalatwiac sprawy biezace. A jesli nie odrozniasz roli skrajnosci
        politycznych na szczeblu centralnym i lokalnym to twoj problem.
    • Gość: Janusz Jakie były kulisy jej rezygnacji z prezesury NBP ? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 02.12.06, 16:53
      Pani Waltz odeszła z prezesury NBP w połowie kadencji ?
      Jakie były kulisy jej rezygnacji z prezesury NBP i kto ją zmusił do rezygnacji
      dając jej 4-ro letnią synekurę, dobrze płatną, w Londynie ?
      Za co jej zapłacono tą synekurą ?
      Miejmy nadzieję , że "wolni" dziennikarze RP,zapytają o kulisy tej ponurej
      sprawy.
      • Gość: Juziek Re: Jakie były kulisy jej rezygnacji z prezesury IP: 82.177.7.* 02.12.06, 18:31
        Widac przeciez jaki bystry jestes. Wierze, ze sam to ustalisz i nas powiadomisz.
      • przytomny2 Re: Jakie były kulisy jej rezygnacji z prezesury 02.12.06, 19:00
        Czlowieku, albo cos wiesz albo nie pieprz!!!
        Znalazl sie sensat i lowca rewelacji.
        I co to ma niby wspolnego z jej obecna nominacja???
      • Gość: wiwik Re: Jakie były kulisy jej rezygnacji z prezesury IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 21:16
        Gość portalu: Janusz napisał(a):

Miejmy nadzieję , że "wolni" dziennikarze RP,zapytają o kulisy tej ponurej
        > sprawy.
        Gdzie w tym kraju są wolni dziennikarze ?
        • vitabravo Re: Pożyczka dla Banku Światowego na niski % 02.12.06, 21:39
          Moze ktoś pamięta ile NBP z biednej Polski pożyczył dla Banku Światowego
          i na jaki śmiesznie niski procent?
          • pe1 Re: Pożyczka dla Banku Światowego na niski % 02.12.06, 23:43
            zero ?
            • vitabravo Re: Pożyczka dla Banku Światowego na niski % 03.12.06, 21:41
              Tego właśnie nie jestem pewien. Przypuszczam, że pomiędzy 0% a 4%.
              • pe1 Re: Pożyczka dla Banku Światowego na niski % 06.12.06, 00:48
                tak, rzeczywiście, coś pomiędzy 0% a -4%
    • Gość: kokkon PO jak supernowa IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 17:08
      bo, tak jak supernowa w swoim ostatnim przedśmiertelnym tchnieniu świeci potężnym blaskiem, by za chwilę zapaść się w całkowitą ciemność.
      To, co dzieje się w PO, zwłaszcza warszawskim przechodzi pojęcie nie do pojęcia. Wracają jacyś zakurzeniu działacze, którzy do niedawna odstawieni byli w cień zapomnienia z powodu większych i mniejszych afer, ludzie niedokształceni, ludzie PZPR-Keller na Bielanach, nieudacznicy. Pomiędzy działaczami krążą "kwity" i plotki. Tworzą się koterie Fabisiak, Komorowskiego, Smirnowa, Piskorskiego i Kidawy. Bój to jest na śmierć i życie.
      • przytomny2 Re: PO jak supernowa 02.12.06, 19:03
        Tak czy inaczej "ukladowcy" oraz "klika Piskorskiego" pozostawili po sobie dwa
        mosty i kawal trasy szybkiego ruchu, w odroznieniu od "jedynie slusznej"
        kadencji L.Kaczynskiego, kiedy powstalo jedno muzeum i smrod po pisowskich
        insynuacjach, z kotrych ZADNA nie znalazla sadowego potwierdzenia.
      • Gość: bar mleczny PO jak super-bufetowa - leniwe rrrrrraz! IP: *.chello.pl 03.12.06, 21:18
        www.bufetowa.bloog.pl
    • magz_pl Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 17:20
      Nic kuhrwa nie obiecywałam i słowa dotrzymam!
      A poza tym nie będzie fajehrwehrków i nie będę się udzielać w mediach
      rhóżne sphrawy będziemy załatwiać po cichu.
      Dziękuję Wahrszawiakom że na mnie głosowali Do widzenia
      Bufetowa HGW
      • przytomny2 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 19:05
        Po prawdzie wole bufetowa niz nawiedzonego kurdupla ...
        • Gość: qe? Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.chello.pl 03.12.06, 00:52
          Marcinkiewicz to kurdupel?
      • ciociapolcia Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 05.12.06, 21:32
        Padlam, padlam normalnie na kolana! :)
        Magz_pl, dzieki, dawno sie tak nie usmialam. :)
        • magz_pl Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 06.12.06, 07:46
          :))
    • unamatita HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 17:21
      nikogo to nie dziwi. Bo władza przez panią sprawowana, będzie tak samo żadna
      jak pani sama.
      Pozostający bez wyrazów szacunku - całe szczęście nie warszawiak!
      Na POhybel!
      u.
      • Gość: warszawianka Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: 80.72.40.* 02.12.06, 17:28
        > nikogo to nie dziwi. Bo władza przez panią sprawowana, będzie tak samo żadna
        > jak pani sama.
        > Pozostający bez wyrazów szacunku - całe szczęście nie warszawiak!
        > Na POhybel!
        > u.

Więc czemu się do nas wtrącasz? Mnie nie obchodzi, kogo wybierzesz na sołtysa w
        swojej wsi - a tobie nic do tego, kogo my wybraliśmy. Ja się tu urodziłam i to
        dawno temu - i wolałam warszawiankę od nauczyciela z Gorzowa sterowanego przez
        dwugłową władzę nadrzędną. Moje miasto - moja sprawa!
        • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 17:33
          Gość portalu: warszawianka napisał(a):

> dawno temu - i wolałam warszawiankę od nauczyciela z Gorzowa

Przecież bufetowa HGW jest z Płocka hehehe
          • killarney5 Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 19:18
            > Przecież bufetowa HGW jest z Płocka hehehe

Ale ja nie mówię o żadnej bufetowej - tylko o byłej prezes NBP i wiceprezes EBOR.
            Twoje wyzwiska nie kreują rzeczywistosci - tylko określają Twój własny poziom.
            • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 20:40
              Bufetowa to określenie Twoich idoli z PO :))) a nie moje :))
              Oni już dawno nazywali tak między sobą HGW
              Tak więc Twój post adresujemy do Twoich idoli z PO :))
              • Gość: Warszwianka Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: 80.72.40.* 02.12.06, 20:59
                > Bufetowa to określenie Twoich idoli z PO :))) a nie moje :))
                > Oni już dawno nazywali tak między sobą HGW
                > Tak więc Twój post adresujemy do Twoich idoli z PO :))

Czyw zwierzałam się Panu, że to moi idole? Takich zwykle nie miewam. Nie mam też
                poufnych informacji o partyjnych przezwiskach w PO. Źródło takiego przezwiska
                jest zresztą dla mnie niewazne: używanie go dowodzi w każdym przypadku braku
                kultury i istotnych argumentów.
                • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 21:25
                  Ależ proszę Pani faktycznie nie zwierzała mi się Pani kim są Pani idole
                  tak więc "idoli PO" cofam niezzwłocznie rozumiem mieć za idola Tuska to jednak
                  jest za wiele..
                  Co do "bufetowej" to nie jest to żadna poufna informacja
                  są to publicznie znane od jakiegoś czasu fakty

>Źródło takiego przezwiska
                  > jest zresztą dla mnie niewazne: używanie go dowodzi w każdym przypadku braku
                  > kultury i istotnych argumentów.

rozumiem ale dlaczego akurat mnie zwraca Pani uwagę kiedy tutaj tyle przezwisk
                  co np z "nawiedzonym kurduplem" prsze Pani ?
            • Gość: wujek z Płocka Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 21:30
              killarney5 napisała:

> > Przecież bufetowa HGW jest z Płocka hehehe
              >
              > Ale ja nie mówię o żadnej bufetowej - tylko o byłej prezes NBP i wiceprezes
              EBO

Ona też jest z Płocka i do tego ma kompleksy małomiasteczkowe bo wmawia sobie i
              innym ,że jest Warszawianką
              • pe1 Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 23:48
                Gość portalu: wujek z Płocka napisał(a):

> Ona też jest z Płocka i do tego ma kompleksy małomiasteczkowe bo wmawia sobie i
                > innym ,że jest Warszawianką

bredzisz prosiaczku:

Hanna Beata Gronkiewicz-Waltz (ur. 4 listopada 1952 w Warszawie) – prawnik,
                ekonomista, polityk ....

źródło pl.wikipedia.org/wiki/Hanna_Gronkiewicz_Waltz
                • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 03.12.06, 09:28
                  Sam bredzisz kmiocie
                  Jeszcze tydzień temu było na Wikipedii że jest urodzona w Płocku :

Hanna Gronkiewicz-Waltz - Wikipedia, wolna encyklopedia
                  Hanna Beata Gronkiewicz-Waltz (ur. 4 listopada 1952 w Płocku) – prawnik,
                  ekonomista, polityk, posłanka od 2005 roku, od 26 listopada 2006 prezydent-elekt ...
                  www.google.nl/search?q=hanna+gronkiewicz+waltz+ur+p%C5%82ocku&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official
                  Widać że Gronkiewicz rzeczywiście ma kompleksy małomiasteczkowe
                  Żenujące
                  • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 03.12.06, 09:46
                    Dlaczego bufetowa HGW kłamie że urodziła się w Warszawie?
                  • Gość: grzegorz Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: 62.233.164.* 03.12.06, 11:45
                    Wikipedia na pewno nie jest miarodajnym źródłem. Nie jest to pierwszy przypadek
                    ewidentnych kłamstw w Wikipedii. Przecież każdy może tam wpisać to co chce.
                    • magz_pl Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 03.12.06, 12:24
                      Tutaj inny link
                      www.prawy.pl/?dz=felietony&id=16741&subdz=
                      Hanna Gronkiewicz-Waltz:
                      Nielojalny kameleon (2006-11-06)

Urodzona 4 listopada 1952 roku Hanna Gronkiewicz-Waltz, choć lubi podkreślać
                      swój warszawski rodowód, nie mówi prawdy. Po pierwsze nie urodziła się w
                      stolicy, tylko w Płocku. Po drugie, jej droga zawodowa ujawnia nie tylko
                      karierowiczostwo, ale także brak jakichkolwiek stałych poglądów politycznych.

Dlaczego Gronkiewicz kłamie że urodziła się Warszawie?
                      Czy ma aż takie kompleksy że pochodzi z Płocka?
                      • Gość: Anusia_29_warszawa Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: *.aster.pl 05.12.06, 00:32
                        HGW kłamie bo taka jej natura....podobnie jak jej całego środowiska.

A przyjezdni warszawiacy są ślepi i dają sobie łatwo wciskać ciemnotę uważając
                        sie bie samych za inteligentnych.
                        • pe1 Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 06.12.06, 00:55
                          ludzie.wprost.pl/sylwetka/?O=32521
                          www.nbp.pl/home.aspx?f=onbp/organizacja/rada_1_kadencja/gronkiewicz_waltz.html
                          www.platforma.org/index.php/oplatformie/powsejmie/klub&pT=userdetails&sP=CONTENT,objectID,881284&L=pl
                          www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/100.htm

twoim zdaniem gazety w Polsce, Bank NBP, oficjalna strona PO i oficjalna strona
                          Sejmu RP - wszyscy kłamią???

puknij się w ten głupi łeb, zakuta pało
                          • magz_pl [...] 06.12.06, 07:30
        • unamatita Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 17:33
          Interesuje mnie to o tyle, bo dalej cały naród buduje tę wasza pieprzoną wiochę
          i chciałbym, aby min. moje pieniądze były rozsądnie wydawane przez ludzi z
          waszego miasta - warszawiaku z Ursusa.
          u.
          • Gość: mgs Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: *.171.91.131.crowley.pl 02.12.06, 20:46
            taaaaaaaaa.......

a zauważyłeś że warszawa wpłaca do budżetu państwa niż dostaje. Więc jakim
            prawem twierdzisz że warszawa utrzymuje resztę kraju??

a co do określenia 'wiocha' - to już twój kompleks, a nie nasz
            • unamatita Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 21:13
              Staraj się czytac ze zrozumieniem! Ja nie napisałem, ze warszawka utrzymuje
              resze kraju. Ja napisałem wręcz coś odwrotnego.
              u.
        • Gość: aradian Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.12.06, 05:16
          Można jedynie współczuć Warszawie,że ma takich mieszkańców jak warszawianka.Cóż
          Piłsudski się w grobie przewraca.Poza tym co z wolą ok.50% przeciwników
          Gronkiewicz? Co z wolą tych, dla których programy socjalne typu zupek
          kurwoniówek są doprawdy upokarzającym skandalem?
      • przytomny2 Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 19:08
        No widzisz, nikt sie twoich "ekspertyz" nie przestraszyl i nie wycial.
        Na pohybel tobie samemu i ku uciesze innych dyskutantow ...
        Rozumie,ze kadencja KM nie bylaby "zadna". Bylaby NAWIEDZONA !!!
        Ech, lza sie w oku kreci!!!
        • unamatita Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 02.12.06, 20:13
          A niby na jakiej podstawie POwski matołku twierdzisz, że prezydentura Kazia,
          byłaby nawiedzona??? Przeciez to w końcu Hanka była natchnina mocą Ducha
          Świętego, kiedy była przezesem NBP - zapomniałeś???
          u.
          • kika843 Re: HGW - Będę sprawować władzę bez fajerwerków - 03.12.06, 00:22
            unamatita napisała:

> A niby na jakiej podstawie POwski matołku twierdzisz, że prezydentura Kazia,
            > byłaby nawiedzona??? Przeciez to w końcu Hanka była natchnina mocą Ducha
            > Świętego, kiedy była przezesem NBP - zapomniałeś???
            > u.
            >
            Marcinkiewicz byłby sterowany przez braci Kaczyńskich niczym marionetka, a
            kazdy dobrze wie, jakimi "rewelacyjnymi" pomysłami potrafią nas "obdarowywać"
            bliźniacy.
    • pw2221 najlepiej żeby sie publicznie nie pokazywała ..bo 02.12.06, 17:24
      jej widok mi apetyt psuje ...a lubię dobrze pojeść !
      • Gość: warszawianka Re: najlepiej żeby sie publicznie nie pokazywała IP: 80.72.40.* 02.12.06, 17:31
        Masz rację - urodą i elegancją Panom Kaczyńskim to ona nigdy nie dorówna... Już
        nie mówiąca o ich płynnej angielszczyźnie i ogładzie salonowej.. W końcu ten
        Londyn, gdzie pracowała jako wiceprezes EBOR, to zapyziała prowincja - gdzie jej
        do takich salonowców...
        • Gość: Akumowitz List otwarty do Waltz Gronkiewitz IP: 74.12.101.* 02.12.06, 17:59
          Pani Waltz, ma pani unikalna okazje udowodnienia wyborcom ze w pani jest wiecej
          polskosci niz antypolskosci.

Proponuje:
          1/ Zrobic z Wawy N. York Europy Srodkowej. Szklane domy nie powinny jednak
          przekraczac 50 pieter. Sa zbyt drogie w eksploatacji, a cien ktory rzucaja
          powoduje sztuczne przemieszczanie powietrza i sztuczny szkodliwy mikroklimat.
          Koszt budowy budynku powyzej 50 pieter na jeden metr kwadratowy powierzchni
          uzytkowej jest niempomiernie wiekszy a wysoki budynek jak w Taipei udowadnia
          tylko glupote wladz miejskich a nie osiagniecia techniczne (budowali go
          amerykanie i brytyjczycy nie taiwanczycy). Poza tym w przypadku emergency,
          budynki do 50 pieter duzo latwiej ewakuowac.
          2/ Wybudowac w Wawie wiecej tanich mieszkan. Tani nie oznacza taki ktory
          rozsypie sie po 30 latach. Tani oznacza NOWOCZESNY, LEKKI, Z HIGH TECH
          MATERIALOW, latwy do modyfikacji w przyszlosci.
          3/ Proponuje byc prezydentem nie agentem. Prezydent patriota daje dzialki
          miejskie inwestorom w LEASE. Agent wyprzedaje je za ulamek wartosci
          a "roszczenia majatkowe" "inwestorow" nie maja konca.
          4/ Warszawa moze byc centrum IT i ksiegowania dla calej Europy.
          5/ Warszawa powinna byc centrum TOLERANCJI a nie centrum lichwy i talmudycznego
          wyzysku. Wspolpraca polsko zydowska powinna byc oparta na zydowskim
          przywodztwie i wzajemnych korzysciach, nie na ucisku, lichwie, klamstwie,
          wrogiej antykatolickiej propagandzie i finansowych przekretach.
          6/ Byla pani najinteligentniejszym i najbardziej doswiadczonym kandydatem na to
          stanowisko. Dlatego NIE BEDZIE USPRAWIEDLIWIENIA za naduzycia.

• przytomny2 Re: List otwarty do Waltz Gronkiewitz 02.12.06, 19:15
            I jeszce jedno, w trosce o stan osob takich jak moj przedmowca niech Pani zadba
            o sprawne, calodobowe pogotowie psychiatryczne ze szczegolnym naciskiem na
            terapie nerwicy natrectw o podlozu politycznym u osobnikow o (nazbyt) silnej
            identyfikacji plemiennej.
            • Gość: karas Re: List otwarty do Waltz Gronkiewitz IP: *.adsl.alicedsl.de 03.12.06, 00:39
              Prosze nie zapomiec o wiezowcach dla bezdomnych najlepiej 30 pietrowe,sa tansze
              od tych 50 pietrowych.A ja sobie zycze prace w banku bede mial gdzie krasc.
            • szefunio1 Re: List otwarty do Waltz Gronkiewitz 03.12.06, 00:52
              > I jeszce jedno, w trosce o stan osob takich jak moj przedmowca niech Pani
              > zadba o sprawne, calodobowe pogotowie psychiatryczne ze szczegolnym naciskiem
              > na terapie nerwicy natrectw...

Moim zdaniem błędnie swojego przedmówcę oceniłeś.
              Choroba na którą cierpi to nie nerwica natręctw, ale wyraźna mania
              prześladowcza.
              Z treści wyraźnie widać, że przedmówca czuje się prześladowany przez Żydów -
              dostrzega ich na każdym kroku.

Bo jaka może być inna przyczyna dostrzegania elementów żydowskich w Hannie
              Gronkiewicz (przypomnę - w 1995 kandydowała z ramienia ZChN'u na przezydanta
              Polski)
              • kika843 Re: List otwarty do Waltz Gronkiewitz 03.12.06, 00:56
                szefunio1 napisał:

> > I jeszce jedno, w trosce o stan osob takich jak moj przedmowca niech Pani
                >
                > > zadba o sprawne, calodobowe pogotowie psychiatryczne ze szczegolnym nacis
                > kiem
                > > na terapie nerwicy natrectw...
                >
                > Moim zdaniem błędnie swojego przedmówcę oceniłeś.
                > Choroba na którą cierpi to nie nerwica natręctw, ale wyraźna mania
                > prześladowcza.
                > Z treści wyraźnie widać, że przedmówca czuje się prześladowany przez Żydów -
                > dostrzega ich na każdym kroku.
                >
                > Bo jaka może być inna przyczyna dostrzegania elementów żydowskich w Hannie
                > Gronkiewicz (przypomnę - w 1995 kandydowała z ramienia ZChN'u na przezydanta
                > Polski)
                Niektórzy się manią prześadowczą związaną z Żydami zarazili od swoich
                przywódców z LPR i PiS. Teraz na kazdym kroku widzą Żydów i wszystko kojarzy im
                się z nimi. Nawet Hannie Gronkiewicz-Watz potrafią dostrzec żydowsko-masonerski
                spisek.
                • Gość: Tusek leniusek Re: List otwarty do Waltz Gronkiewitz IP: *.aster.pl 05.12.06, 00:34
                  A przecież HGW nie jest żydówką....jej korzenie nie są z Izraela a z Płocka :D
                  huehuehue
                  Cyganką też nie jest :-))
        • Gość: nie warszawiak Re: najlepiej żeby sie publicznie nie pokazywała IP: *.icpnet.pl 02.12.06, 21:24
          Gość portalu: warszawianka napisał(a):

> Masz rację - urodą i elegancją Panom Kaczyńskim to ona nigdy nie dorówna...
          Już
          > nie mówiąca o ich płynnej angielszczyźnie i ogładzie salonowej.. W końcu ten
          > Londyn, gdzie pracowała jako wiceprezes EBOR, to zapyziała prowincja - gdzie
          je
          > j
          > do takich salonowców...

Masz rację można porównywać ją tylko z mało atrakcyjnymi mężczyznami bo do
          atrakcyjnych kobiet jej daleko. A o jej angielszczyznie musiałby się
          wypowiedzieć jakiś oxfordczyk bo spikać to wielu Polaków potrafi a w bankach
          nawet na wysokich stanowiskach niejeden cymbał siedzi bo tego wymaga określona
          polityka.
      • przytomny2 Re: najlepiej żeby sie publicznie nie pokazywała 02.12.06, 19:10
        Nie musisz sie w nia wgapiac jak w obrazek ...
        Wylacz wszystkie media poza radiem i zryj ile wlezie

dietetyk
    • Gość: brona Gruba kreska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:43
      Nie planuje personalnych czystek. A zatem akceptuje to, co zmajstrował w
      Warszawie Kaczyński i PiS. Czyżby kolejna gruba kreska!
      • tomekk361 Poszukiwany... 02.12.06, 18:03
        dla Rywki z Nalewek nadworny logopeda!!!
      • przytomny2 Re: Gruba kreska! 02.12.06, 19:18
        A czy tobie nie przyszlo do glowy,ze mozna zostawic na stanowisku kompetentna
        ksiegowa czy majstra nawet jesli przyszli do pracy za kadencji PiS-u???
        I,ze dzialalnosc tych osob do programow politycznych ma sie nijak.
        • Gość: brona Re: Gruba kreska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:49
          Dlaczego sądzisz, że mam żle w głowie i oczekuję skasowania komptetetnych
          księgowych księgowych, majstrów, etc.? Oczekuję, że HGW wywali na zbity pysk
          róznej maści dupolizów, klamkowiczów i donosicieli, którzy za obrzydliwe
          zasługi stali się prezesami, dyrektorami, szefami w ratuszu i miejskich
          firmach.
          • Gość: brona Re: Gruba kreska! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 21:51
            (Oczywiście "kompetentnych")
          • kika843 Re: Gruba kreska! 03.12.06, 00:33
            Gość portalu: brona napisał(a):

> Dlaczego sądzisz, że mam żle w głowie i oczekuję skasowania komptetetnych
            > księgowych księgowych, majstrów, etc.? Oczekuję, że HGW wywali na zbity pysk
            > róznej maści dupolizów, klamkowiczów i donosicieli, którzy za obrzydliwe
            > zasługi stali się prezesami, dyrektorami, szefami w ratuszu i miejskich
            > firmach.
            Takich donosicieli, służalców PiS prezydentka powinna się pozbyć i myślę, że to
            uczyni, choćby z trsoki o własne dobro. Kazdy chce się otaczac zaufanymi
            ludźmi, więc wszelkich "niepwenych" pracowników Gronkiewicz- Waltz na pewno
            odwoła z pełnionych przez nich funkcji, natomiast nie ma niczego złego w tym,
            że chce zostawić kompetentnych i uczciwych ludzi. To jest to dobre rozwiązanie,
            gdyż nie narobi się bałaganu i nie trzeba będzie wypłacać wszystkim ludziom
            odpraw, lecz tylko tej częsci pracowników ratusza, która była donosicielami
            pratii braci Kaczyńskich.
      • mc.baren Srał to pies ! 03.12.06, 00:21
        Gość portalu: brona napisał(a):

> Nie planuje personalnych czystek. A zatem akceptuje to, co zmajstrował w
        > Warszawie Kaczyński i PiS. Czyżby kolejna gruba kreska!

poczekamy i zobaczymy. wiesz, niewazne kto zagłosuje za nowym mostem i drugą
        linią metra. ważne, aby rozpocząć budowę.
        wybory samorządowe są inne od krajowych - dziś jade do pracy prawie 90min.
        oczekuję poprawy. i jeśli głosami czerwonych, czy innych powstanie most
        pólnocny, to chwała im za to
    • sympatyk_po Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 18:03
      Wraca stare! Niech żyje sojusz PO z SLD (powtórka UW z SdPR).
      Piskorski wciąż żywy!!!
      • przytomny2 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 19:21
        Oby, za piskorskiego i "ukladowcow" przestalem tracic godzine jadac z dolnego
        Mokotowa do Otwocka a to juz cos. Czekalem na to cwierc wieku. Zaq jedno
        pokolenie ludzie beda sie smaiac z lokalnych politycznych mariarzy a mosty
        przezyja ze dwa pokolenia i to sie liczy.
    • Gość: Warszawa woła o .. Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:09
      Warszawa wpła Panią Prezydent o pomoc.

Apel do Pani Prezydent!
      Pan architekt Borowski zapowiedział zniszczenie najważniejszej pozostałości
      starej Warszawy - odkopanych na placu przed Grobem Nieznanego Żołnierza ruin
      starej Warszawy. Warszawa tak naprawdę nie posiada zabytków - niszczenie tego
      co jest aby zrobić dwupoziomowy parking dla samochodów jest "zbrodnią na
      Warszawie". Można przecież zrobić np. kopułę nad zabytkiem i zrobić inwestycję.
      A zabytek uczynić Muzeum M. St. Warszawy - albo zrobić tylko Muzeum ...
      ądzę, że tej klasy zabytek jest znacznie bardziej istotny dla Warszawy niż
      kolejne "tworzenie zabytku" - dziewiętnastowiecznego pałacu wybudowanego w 2007
      roku.
      Pomóżcie uratować kto może
    • Gość: seawolfie Bufetowa w ratuszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:33
      Ale obciach, Warszawiacy musza byc teraz z siebie strasznie dummni! Przenikliwa
      inteligencja Bufetowej jest juz slynna, zreszta przebija z jej twarzy, hi,hi!
      • Gość: PO+SLD=PRL bis Re: Bufetowa w ratuszu = bar mleczny = leniwe IP: *.chello.pl 02.12.06, 18:55
        i zrazy zawijane w "Trybunę Ludu".
        • uu1 Re: Bufetowa w ratuszu = bar mleczny = leniwe 02.12.06, 19:16
          Byłeś zahibernowany?
      • uu1 Re: Bufetowa w ratuszu 02.12.06, 19:15
        Jeżeli wystraszy PiSzczki, kaPiSzony i inne cienkoPiSy, to chwała jej za to.
      • przytomny2 Re: Bufetowa w ratuszu 02.12.06, 19:24
        Masz cos jeszcze do powiedzenia rownie na poziomie???
        Zero argmentow i 100% insynuacji to specjalnosc pisiorkow.
      • Gość: miasteczko odzyska Re: Bufetowa w ratuszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 07:03
        Jacy Warszawiacy..ta chołota pochodzi z Ukrainy i Białorusi-nie wiesz, zapytaj.
        Tak jak w moim mieście-ci przyjezdni rozpierda.. ją i rozkradają wszystko.
    • przytomny2 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 18:45
      A jakie ma to znaczenie czy wierzysz czy nie???
      Na szczeblu samorzadowym liczy sie profesjonalizm
      a nie tzw "wielka polityka" (czyli sejmowa lomotanina).
    • Gość: zona członka PO Hanka - nie wygłupiaj się... IP: *.promax.media.pl 02.12.06, 18:55

"-... Nie będą często występować w mediach. Warszawa wymaga pracy, pracy i
      jeszcze raz pracy - mówiła Hanna Gronkiewicz-Waltz."
      .... masz racje Hanka , przeciez jestes okropna w wyglądu i zadna przyjemność
      na ciebie patrzeć.
      • przytomny2 Re: Hanka - nie wygłupiaj się... 02.12.06, 19:27
        A kto ci kaze patrzec???
        Funkcja prezydenta rozni sie zasadniczo od roli modelki.
        Czy to az tak trudno zrozumiec???
        • uu1 Re: Hanka - nie wygłupiaj się... 02.12.06, 19:32
          > Czy to az tak trudno zrozumiec???
          NiePiSmiennym - tak.
    • Gość: m Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.tktelekom.pl 02.12.06, 18:55
      Marcinkiewicz jestes BURAKIEM:)
      • Gość: hahahaha Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:09
        Ale sie POwcy nie spodziewaliście ze wylądujecie z komuchami, tak po cichu
        Kwacha namówili w ostatniej chwili dał sygnał, i was wrobili w układzik
        warszawski. Tak POwcy wyborców robią w konia.
        • przytomny2 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 19:34
          No tak, to w koncu szkola PiS-u z poprzedniego roku, gdzie wasi ulubiency mieli
          zdecydowanie mmniej skrupulow usilujac podtopic deklarowanego koalicjanta w
          rzadzie. Byli tez duuuzo mniej wybredni w doborze partnerow: z jednej strony
          ksenofobia buraczana (pod przywodztwem bylego czlonka PZPR) a z drugiej -
          zaawansowana dulszczyzna. Na ale coz, osiagniec politycznej pragmatyki nie da
          sie dlugo ukryc, inni tez sie ucza i to szybko... A w annalach miejskich
          zostanie glownie to co dana ekipa zrobila dla miasta. Zreszta zestawienie
          konkretnych osiagniec "ukladu warszawskiego" i piskorczykow oraz pozniejszej
          "jedynie slusznej" ekipy L.Kaczynskiego mowi samo za siebie ... Ale jak chcecie
          byc slepi to sobie ujadajcie dalej ...
      • Gość: samhain Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:16
        jak zrobił to swoje

yes ! yes ! yes !

to myślałem że się zżygam - nic bardziej pretensjonalnego ...

idiot z jakiejs prowincji co myślał że go bliźnięta wyniosą na piedestały

a niedoczekanie twoje chamie ! wara !!!
        • Gość: hahaha Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:28
          On w porównaniu do ciebie to super kultura. Kto tu jest chamem widać PO twojej
          wypowiedzi.
    • Gość: warszawiaczka strach na wróble na placu Bankowym ! IP: *.promax.media.pl 02.12.06, 19:10
      Wreszcie cos "atrakcyjnego" mamy w naszej Warszawie ........
      • killarney5 Re: strach na wróble na placu Bankowym ! 02.12.06, 19:22
        Coś ci się pomyliło - strach na wróble mieszka w pałacu na Krakowskim
        Przedmieściu .
    • Gość: z Ordynackiej ... setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową-haha IP: *.promax.media.pl 02.12.06, 19:15
      ... Historyczna chwila dzieje się na naszych oczach , współczujmy Warszawie ...
      • uu1 Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową 02.12.06, 19:19
        >.. Historyczna chwila dzieje się na naszych oczach , współczujmy Warszawie ...
        Gdybyś chociaż mieszkał w Warszawie, odczuwałbyś ogromną ulgę z pogonienia
        PiStratów.
      • killarney5 Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową 02.12.06, 19:28
        > ... Historyczna chwila dzieje się na naszych oczach , współczujmy Warszawie ..
        > .

Nie współczuj - zostaw Warszawę Warszawiakom. Ja głosowałam na panią Prezydent,
        bo nie lubię władzy sterowanej odgórnie i mówiącej ciagle Yes, Yes, Yes z
        wiernoppodańczym entuzjazmem.
        • Gość: hahahaha Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:31
          Całe szczęscie że PIS pilnuje tej bandy kombinatorów, i ma na nich oko ;). Moze
          nie uda im sie takich przekretów narobić jak kiedys.
          • tomekk361 Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową 02.12.06, 19:34
            i jeszcze w goleń kwacha niech cmoknie ta bełkocząca ropucha z podziękowaniem
            za jego głos w wyborach! Obleśne babsko...bleeeeeeee
            • Gość: warszawianka Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową IP: 80.72.40.* 02.12.06, 20:51
              > i jeszcze w goleń kwacha niech cmoknie ta bełkocząca ropucha z podziękowaniem
              > za jego głos w wyborach! Obleśne babsko...bleeeeeeee

No faktycznie - urody Pani Prezydentowej ona nie ma...
            • milo_1 tomekk361_____pisz na forum ...i nie spuszczaj.... 02.12.06, 20:55
              się w skrzynkę ze swą nagromadzoną frustracją___ zdecydowanie trzepnij sobie
              wałka najlepiej przy "Czterech śpiących" i z "Wilenskiej" spadaj do
              Zielonki......bo kapuśniak stygnie.......

tomekk361 napisał:

pochyl sie bardziej kretynie coby ci twoi POchwiarze łatwiej mogli ciebie
              rozprawiczyć! Nie pisz na temat Warszawy skoro nie znasz tego
              miasta prócz widokówek od kolegów (?) z parady pedalstwa
              lewackiego !

--
              "....teraz i zawsze, niech będzie pochylony____moherowy stan____, przez
              o.dyrektora otumaniony..."
          • uu1 Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową 02.12.06, 19:42
            > Moze nie uda im sie takich przekretów narobić jak kiedys.
            Jak kiedyś PC? Byłoby dobrze.
            • amanasunta53 Lista przekrętów PC wg..Pinejro(SB) gratulacje uu1 02.12.06, 20:38
              • uu1 Re: Lista przekrętów PC wg..Pinejro(SB) gratulacj 02.12.06, 21:09
                Wyjaśnijcie wprzódy swoje grzeszki .Mam podpowiedzieć?A proszę
                RDS Bankier,Telegraf,Fundacja Solidarności,Express Wieczorny,ART
                B,Cenrex,Glapińskiego koncesyjki,Kredyt Bank....warszawki układ -z
                śp.Tyszkiewiczem na czele zapomnieliśćie?
                A jak już pozbieracie się to proszę róbta co chceta...
                Ale swoje brudy najsamprzód wypierzcie bo śmierdzącym nie przystoi iść na mszę..
          • kika843 Re: setki tysiecy Warszawiaków powitało bufetową 03.12.06, 00:46
            Gość portalu: hahahaha napisał(a):

> Całe szczęscie że PIS pilnuje tej bandy kombinatorów, i ma na nich oko ;).
            Moze
            >
            > nie uda im sie takich przekretów narobić jak kiedys.
            PiS pilnuje, dobre sobie... Hehe! Sam ma niejedno na sumieniu, daleko im do
            prawości i sprawiedliwości. To widać choćby na taśmach prawdy, jak kupczą
            stanowiskami.
    • milo_1 Warszawa__ już__jest___ sympatyczniejsza.......... 02.12.06, 19:39
      bo do tej pory wyglądała jak kościelna kruchta a to za sprawą "wspaniałego"
      prezia Lecha i jego komisarza Kazia...............
      • amanasunta53 Re: Warszawa__ już__jest___ sympatyczniejsza..... 02.12.06, 20:40
        milo_1 napisał:

> bo do tej pory wyglądała jak kościelna kruchta a to za sprawą "wspaniałego"
        > prezia Lecha i jego komisarza Kazia...............

I z Warszawy pozostanie warszawka.HGW dokończy dziełą Święcickiego i Piskorskiego.
    • olias Będę sprawować władzę bez fajerwerków 02.12.06, 20:08
      ... po czym włączyła światła choinki! warszawce gratulujemy.
    • obcy444 Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 21:11
      Ta glupia katolska pi.. udaje katolska femistke. Niestety juz jest chyba za
      stara, zeby zajsc w ciaze, miec w brzuchu potworka, wyskrobac sie, i dostac za
      to 10 lat - jak to zrobily parszywe katole w Nikaragui i niedlugo zrobia w
      ojczyznie JP-II.
      • Gość: sceptyk platfusy + komunisci = gronkowiec IP: *.Red-80-36-113.staticIP.rima-tde.net 02.12.06, 21:23
        • vitabravo Julian Tuwim posumował by tak: 02.12.06, 21:35
          "...
          Więc na schodach marmurowych
          Leży chodnik purpurowy,
          Ustawiono oleandry,
          Ochrypł szef-organizator,
          Wyfraczony krępy mandryl,
          Klamki, zamki lśnią na glanc,
          ...
          Szef policji pierś wysadza
          I spod marsa sypiąc skry,
          Prężnym krokiem się przechadza...
          Co za gracja! Co za władza!
          ...
          Bo patrzcie! patrzcie, jaka sensacja!
          Brawo dyrekcja! Co za atrakcja!
          Gąsienicą hipopotamową,
          Glistą, na miarę przedpotopową,
          Na salę wpełza tłusty Jaszczur,
          Czołg złotociekły, forsiasty praszczur:
          Szczurząc i wsząc, i pchląc wspaniale,
          Książę Karnawał wjeżdża na salę!
          Tajniaki z tyłu, tajniaki na przedzie,
          Mlaskiem, człapem, wijąc się jedzie,
          ...."
        • Gość: Zulu [...] IP: 212.125.240.* 02.12.06, 21:54
    • w_v_w I dobrze ,ze nie bedzie za czesto w mediach 02.12.06, 21:46
      moje poczucie estetyki będzie mnie cierpiało

Wawerka
    • Gość: Zulu Tylko neofaszystom Giertycha i 2 "Adolfom" ? IP: 212.125.240.* 02.12.06, 21:47
    • slavik222 H.Gronkiewicz-Waltz,bufetowa czy strach na wróble 02.12.06, 22:02
      Raczej bufetowa.Ale komu poda piwo a komu przłoży szmatą?(co nie jest szkodliwe-
      jak mówi Enrju Lepper).
      Mam nadzieję,że nie poda piwa Pruszkowianom i Wołominianom,elycie naszego bizi.
      • Gość: ojedenmostzadaleko I Bermankowi wraz z przekrętasem Święcickim. IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:08
      • wrezz Re: H.Gronkiewicz-Waltz,bufetowa czy strach na wr 02.12.06, 22:33
        Nie rozumiem tych prób dyskredytowania Gronkiewicz jako bufetowej. Nie chodzi
        mi o to, że głupie samo w sobie jest krytykowanie prezydent miasta nie poprzez
        podważanie jej kompetencji, a poprzez wyrażanie subiektywnych skojarzeń, które
        budzi jej aparycja. Chodzi mi o to, że bufetowa to postać budząca raczej
        sympatię. Na przykład taki wiersz Bursy:

Ojczyzna

Matka mądra jak wieża kościoła
        Matka większa niż sam Rzymski Kościół
        Matka długa jak tresnssyberyjska
        Kolej i jak Sahara szeroka

I pobożna jak partyjny dziennik
        Matka piękna niczym straż pożarna
        I cierpliwa Jak oficer śledczy
        I bolesna jak gdyby w połogu

I prawdziwa jak gumowa pałka
        Matka dobra jak piwo żywieckie
        Piersi matki dwie pobożne setki

I troskliwa jakby bufetowa
        Matka boska jak Królowa Polski
        Matka cudza jak Królowa Polski

Ojczyzna troskliwa jakby bufetowa - rzewne, nieprawdaż?
        Prezydent miasta troskliwa jakby bufetowa - toż Gronkiewicz w kampanii
        wyborczej wykorzystać to powinna była.

;-)
    • s.k.i.n Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 22:14
      stare wróciło.. uklad reaktywacja!
      • uu1 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 22:18
        A już się myślało, że Warszawa pissowska. A tu gest W. Kozakiewicza. I tak przez
        długie cztery lata. A potem już nie będzie nawet smrodu po PiSie.
      • anbowi Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona 02.12.06, 22:27
        Ale boli, że Kazio-gminny wodzirej przepadł
        • Gość: bobowi Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz zaprzysiężona IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 22:47
          Niech żyje Hania-królowa bufetu!
    • Gość: stoliczanin ,,Bede wasz PANIA phezydent" powiedziala Hiena. IP: *.chello.pl 02.12.06, 22:37
      Skromna dama. A teraz znowu hiena obiecuje, ze bedzie nam laskawie rzadzic bez
      fajerwerkow. Wiecej gadki szmatki jak czynow.Zeby to sie tylko nie skonczylo
      epidemia gronkowca w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka