Gość: agentka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 15:52 no musimy w koncu wiedziec ile osob tutaj jest.tak wiec kolejno odlicz 1.ja-agentka;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Milosnik Re: lista obecnosci IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 17:43 jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: lista obecnosci IP: *.we.client2.attbi.com 03.12.02, 23:58 kluba1- obecna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: lista obecnosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 08:31 Last but not least... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: lista obecnosci IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 02:33 o ile mnie nie przysypie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: lista obecnosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 10:14 no duzo to nas nie jest...:( Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Re: lista obecnosci 05.12.02, 10:49 Gość portalu: agentka napisał(a): > no duzo to nas nie jest...:( Bo liczy się jakość - nie ilość ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: lista obecnosci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 15:48 no to my w takim razie jestesmy pierwsza klasa hehehe;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: lista obecnosci IP: *.stacje.agora.pl 05.12.02, 17:02 Gość portalu: agentka napisał(a): > no to my w takim razie jestesmy pierwsza klasa > hehehe;))) A naszym hymnem "We are the champions" ? 8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: lista obecnosci IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 17:25 Gość portalu: Chokai napisał(a): > Gość portalu: agentka napisał(a): > > > no to my w takim razie jestesmy pierwsza klasa > > hehehe;))) > > A naszym hymnem "We are the champions" ? > 8) No, ale Wam sie humory poprawily. A czemu nie "my z glodujacych miast"? Samoobrona niebawem bedzie do przejecia... A btw., to podobno mec. Dzido jest mieszkancem St. M. Proponuje wiec rozpuszczac informacje ze jestesmy dzielnica z atrakcjami turystycznymi. Milosnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: lista obecnosci IP: *.stacje.agora.pl 06.12.02, 20:26 Gość portalu: Milosnik napisał(a): > No, ale Wam sie humory poprawily. A czemu nie "my z > glodujacych miast"? Samoobrona niebawem bedzie do > przejecia... > > A btw., to podobno mec. Dzido jest mieszkancem St. M. A kto to jest p. Dzido i dlaczego jest sławny ? ps Mnie najbardziej podoba się piosenka z "Prawo i pięść" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: lista obecnosci IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 01:09 Gość portalu: Chokai napisał(a): > > A kto to jest p. Dzido i dlaczego jest sławny ? Prawna reka A. Lepera > > ps Mnie najbardziej podoba się piosenka z "Prawo i pięść" :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka atrakcje turystyczne IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 09:51 > A btw., to podobno mec. Dzido jest mieszkancem St. M. tego pana tez nie znam, i chyba nie chce poznac;) > > Proponuje wiec rozpuszczac informacje ze jestesmy > dzielnica z atrakcjami turystycznymi. no wlasnie,jakie inne jeszcze atrakcje turystyczne mozemy zaoferowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: atrakcje turystyczne IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 10:53 Gość portalu: agentka napisał(a): > > > A btw., to podobno mec. Dzido jest mieszkancem St. M. > > tego pana tez nie znam, i chyba nie chce poznac;) > > Atrakcyjna jest "inność". Turyści nie chodzą do Zoo by obściskiwać się z małpą. :-) > > Proponuje wiec rozpuszczac informacje ze jestesmy > > dzielnica z atrakcjami turystycznymi. > > no wlasnie,jakie inne jeszcze atrakcje turystyczne mozemy zaoferowac? 1. Pierwsza w Polsce prywatna oczyszczalnia ścieków wybudowana za pieniądze z budżetu. To moze byc lepszy hit niz pokazywanie Dzido. 2. Miasto (?), w ktorym grunt pod wszystkimi (tak sadze) ulicami nalezy do sp. z o.o. 3. Dwa kościoły w St. M. i az 400 m asfaltu 4. Ulice takie, ze piesi uwazaja iz samochody jezdza wylacznie po chodniku, a kierowcy, ze piesi chodza po jezdni. Brak wypadkow jest stanem tymczasowym. 5.. . Milosnik Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: atrakcje turystyczne 09.12.02, 11:12 Trasy rowerowe i spacerowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: atrakcje turystyczne IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 19:23 szalawila napisał: > Trasy rowerowe i spacerowe!!! Liceum dla piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik Re: atrakcje turystyczne IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 19:24 Gość portalu: Milosnik napisał(a): > szalawila napisał: > > > Trasy rowerowe i spacerowe!!! > Liceum dla piłkarzy Autopoprawka: gimnazjum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka gimnazjum IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 20:15 > > Liceum dla piłkarzy > Autopoprawka: gimnazjum. do tego gimnazjum uczeszcza moja mala sister z tego co opowiada to niezla bryndza tam odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: gimnazjum IP: *.core.jjs.pl 09.12.02, 22:19 Gość portalu: agentka napisał(a): > > > > Liceum dla piłkarzy > > Autopoprawka: gimnazjum. > > do tego gimnazjum uczeszcza moja mala sister > z tego co opowiada to niezla bryndza tam odchodzi A czym się owa "bryndza" objawia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gimnazjum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 17:11 no nie wiem moze to teraz w kazdej szkole tak jest ze dzieci wiedza wszystko najlepiej i wchodza nauczycielom na glowe i gdzie biedny nauczyciel musi jeszcze ucznia przeprosic za to, ze w ogole go o cokolwiek poprosi ja wiem co moja siostra jest w stanie tam zdzialac tak wiec juz wspolczuje calej kadrze nauczycielskiej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chokai Re: gimnazjum IP: *.core.jjs.pl 11.12.02, 22:01 Gość portalu: agentka napisał(a): > no nie wiem moze to teraz w kazdej szkole tak jest ze dzieci wiedza wszystko > najlepiej i wchodza nauczycielom na glowe i gdzie biedny nauczyciel musi > jeszcze ucznia przeprosic za to, ze w ogole go o cokolwiek poprosi > ja wiem co moja siostra jest w stanie tam zdzialac tak wiec juz wspolczuje > calej kadrze nauczycielskiej;)) I niemała w tym wina rodziców, którzy uważają że ich rozbrykane dzieci to co najmniej ósme cuda świata, którym wszystko wolno. Rośnie potem taki i uważa że może rządzić nauczycielem... A co do naszego gimnazjum - nie jest chyba tak źle (tzn. nie gorzej niż gdzie indziej) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentka Re: gimnazjum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 13:34 > I niemała w tym wina rodziców, którzy uważają że ich rozbrykane dzieci to co > najmniej ósme cuda świata, którym wszystko wolno. Rośnie potem taki i uważa że > może rządzić nauczycielem... > A co do naszego gimnazjum - nie jest chyba tak źle (tzn. nie gorzej niż gdzie > indziej) no nie wiem, mialam kiedys praktyki w szkole (w ramach zajec na uw) z jez. niemieckiego i chyba nie chcialabym byc nauczycielem Odpowiedz Link Zgłoś
gra70 Re: lista obecnosci 23.04.03, 23:50 ja tez tu jestem z wesolej centrum tyz dobze Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: lista obecnosci 24.04.03, 20:18 Zgłaszam się na liście obecności spóźniony o pół roku, ale ponoć ostatni będą pierwszymi ;-))) Stary Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik Re: lista obecnosci IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 20:12 stary.milosnik napisał: > Zgłaszam się na liście obecności spóźniony o pół roku, ale ponoć ostatni będą > pierwszymi ;-))) > Stary Miłośnik Przez kontast wyszło, że jestem młody. A co mi tam :-) P.S. Od czasu jak ujawnilem pogloske o zamieszkiwaniu tu niejakiego Dzido notowania Samoobrony wzrosly. Co wiecej, jedna z blokad umieszczono w naszej wspanialej dzielnicy dzieki czemu ruch na Moskwę (i Lublin) odbywał się ..."Obwodnicą" (młodszym przypominam: to JP II). To oczywiście o niczym nie świadczy. Moze przed referendum przemianowac te uliczke na "Unii Europejskiej"? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.milosnik Re: lista obecnosci 27.04.03, 20:53 Gość portalu: Miłośnik napisał(a): > stary.milosnik napisał: > > > Zgłaszam się na liście obecności spóźniony o pół roku, > > ale ponoć ostatni będą > > pierwszymi ;-))) > > Stary Miłośnik > > Przez kontast wyszło, że jestem młody. > A co mi tam :-) Wiedziałem, że będzie taka reakcja. Zapewniam, że nicka wybrałem sobie bez świadomości, że już jeden Miłośnik jest. Wydaje mi się jednak, że dwa miłośniki w STAREJ MIŁOSNEJ to nie za wiele. W każdym razie serdecznie pozdrawiam mojego pół-Imiennika ;-))) Stary (chociaż nie aż tak bardzo) Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik Re: lista obecnosci IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 15:16 stary.milosnik napisał: [cut] > > Wiedziałem, że będzie taka reakcja. > Zapewniam, że nicka wybrałem sobie bez świadomości, że już jeden Miłośnik jest. > > Wydaje mi się jednak, że dwa miłośniki w STAREJ MIŁOSNEJ to nie za wiele. > W każdym razie serdecznie pozdrawiam mojego pół-Imiennika ;-))) > Stary (chociaż nie aż tak bardzo) Miłośnik Nie mam zadnych alergii, to nie Urzad Patentowy :-) Co mamy ew. do omowienia na liscie (tak tu ostanio cicho...)? Miłośnik Odpowiedz Link Zgłoś