fileo3 28.12.06, 15:02 Witam, będę wdzięczna za wskazanie, gdzie mogę w W-wie kupić strudel jablkowy? Najlepiej w okolicach centrum lub Ochoty. Pozdrawiam, Fileo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mary a piekarnik masz? IP: 217.153.205.* 28.12.06, 15:16 Zamiast kupować gotowy lepiej kupić mrożone ciasto francuskie i jabłka, albo od biedy nawet gotową papkę jabłeczną na szarlotkę. Nie nakładź tego tylko za dużo do środka bo się zrobi zakalec. Ale będzie dużo lepsz niż najświeższy strudel gotowy - bo zeżresz jeszcze na gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo3 Re: gdzie kupić strudel jablkowy? IP: *.aster.pl 28.12.06, 19:21 dzieki, ale chciałam nieco inną porade- gdzie kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
fmp2 Re: gdzie kupić strudel jablkowy? 29.12.06, 00:24 Witaj, dobry choc malo soczysty po podgrzaniu, ale ze swietnym ciastem francuskim jest w BAtidzie - nowogrodzka rog brackiej, pl konstytucji (d. Hortex) lub d . barek w hotelu europejskim. Dosc dobry rowniez w kawiarni Nowy Swiat i u Bliklego (ale tu nie wiem czy nie sprzedaja tylko do pieczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo3 Re: gdzie kupić strudel jablkowy? IP: *.aster.pl 29.12.06, 11:21 Bardzo dziękuję za te info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś