unsatisfied6 03.04.03, 21:01 Tak ma wyglądać wolność ? reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=2498528 25 lat więzienia za branie udziału w manifestacji antywojennej ?!!! To u nas za morderstwo dostaje się mniej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omar1 Re: 25 lat 03.04.03, 21:04 unsatisfied6 napisał: > Tak ma wyglądać wolność ? > <a href="reuters.com/newsArticle.jhtml? type=topNews&storyID=2498528"targ > et="_blank">reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=2498528</a> > 25 lat więzienia za branie udziału w manifestacji antywojennej ?!!! > To u nas za morderstwo dostaje się mniej . Spierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: 25 lat 03.04.03, 21:06 omar1 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > Tak ma wyglądać wolność ? > > <a href="<a href="reuters.com/newsArticle.jhtml?"target="_blank" > >reuters.com/newsArticle.jhtml?</a> > type=topNews&storyID=2498528"targ > > et="_blank">reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=2498528& > #60/a> > > 25 lat więzienia za branie udziału w manifestacji antywojennej ?!!! > > To u nas za morderstwo dostaje się mniej . > > Spierdalaj Przeczytałeś ? Tylko taki komentarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: 25 lat 03.04.03, 21:08 unsatisfied6 napisał: > omar1 napisał: > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > Tak ma wyglądać wolność ? > > > <a href="<a href="<a href="reuters.com/newsArticle.jhtml > ?"target="_blank""target="_blank">reuters.com/newsArticle.jhtml?"target="_blan k > "</a> > > >reuters.com/newsArticle.jhtml?</a> > > type=topNews&storyID=2498528"targ > > > et="_blank">reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=249 > 8528& > > #60/a> > > > 25 lat więzienia za branie udziału w manifestacji antywojennej ?!!! > > > To u nas za morderstwo dostaje się mniej . > > > > Spierdalaj > Przeczytałeś ? Tylko taki komentarz ? Spierdalaj,tylko taki,gumofilcu budgoski. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: 25 lat 03.04.03, 21:16 > > Spierdalaj,tylko taki,gumofilcu budgoski. Tłumaczyłem , że mieszkam w Bydgoszczy od niedawna .Ponadto czym rózni się Bydgoszczanin od Warszawiaka ( wyłączjac ciebie , bo ty jesteś wyjątkowy ) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: 25 lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 22:54 SPIERDALAJ! Rozumiesz kurwo po polsku?! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: 25 lat 04.04.03, 09:58 unsatisfied6 napisał: > > > > Spierdalaj,tylko taki,gumofilcu budgoski. > Tłumaczyłem , że mieszkam w Bydgoszczy od niedawna .Ponadto czym rózni się > Bydgoszczanin od Warszawiaka ( wyłączjac ciebie , bo ty jesteś wyjątkowy ) . nie wiedziałam,że się należy tłumaczyć z tego ,jak długo mieszka się w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: 25 lat 04.04.03, 17:49 basia! napisała: > unsatisfied6 napisał: > > > > > > > Spierdalaj,tylko taki,gumofilcu budgoski. > > Tłumaczyłem , że mieszkam w Bydgoszczy od niedawna .Ponadto czym rózni się > > Bydgoszczanin od Warszawiaka ( wyłączjac ciebie , bo ty jesteś wyjątkowy ) > . > > nie wiedziałam,że się należy tłumaczyć z tego ,jak długo mieszka się w > Bydgoszczy. Oczywiscie ,ze tak.szczególnie jak ktos był komuchem,a teraz udaje "normalsa". Poza tym,człowiek pisze, sorry piszemy ,aby gostek sie wyczepił ,a on, komuch pierdolony ,NIE! Ech, ta banda z bydgoszczy!i taki śmie wspominac publicznie ,ze sie urodził w Warszawie (czytaj,- gdzieś koło Płońska) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: 25 lat 04.04.03, 20:21 mój post skierowany był do unsa...cośtam,dla podkreślenia swojej inności z nim,bo ja mieszkam w Bydgoszczy od urodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 Re: 25 lat 04.04.03, 20:27 basia! napisała: > mój post skierowany był do unsa...cośtam,dla podkreślenia swojej inności z > nim,bo ja mieszkam w Bydgoszczy od urodzenia . w takim razie ,serdecznie przepraszam. Omar;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: 25 lat 04.04.03, 20:56 omar1 napisał: > w takim razie ,serdecznie przepraszam. proszę,się nie gniewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: 25 lat IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 21:08 kurcze , dobrze ze nigdy nie mieszkalem w Bydgoszczy , pewnie tez bym sie musial z tego tlumaczyc ... Bydgoszczanie co uczyniliscie swiatu ( przepraszam unioslem sie ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: 25 lat IP: *.man.polbox.pl 04.04.03, 21:11 nie martw sie unsatisfied6 sa w tym kraju normalni ludzie , ja przeczytalem , komentarz : to idiotyzm , prewencja, zeby nie bylo protestow i korkowania miasta to oni zamykaja czlowieka na 25 lat , Odpowiedz Link Zgłoś