Dodaj do ulubionych

Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski

IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 22:45
i to by bylo na tyle w sprawie rzekomego faworyzowania Polonii przez PZPN
dodajac do tego te ,delikatnie mowiac,__pare__ przekreconych meczow,w ktorych
sedzia wypaczyl wynik na niekorzysc Polonii(chocby mecz z Legia Kanalek
Czerniakowski-wydumany karny po rzekomym faulu na Wlodarczyku)mamy obraz
tego ,jak mozna zalatwic klub,ktoremu brakuje sily przebicia.
Cale szczescie,ze tej sily przebicia w strukturach PZPN-u nie brakuje
drugiemu z warszawskich klubow-ci,nawet jak nie beda w stanie sami cos
zdobyc,to opacznosc zawsze nad nimi bedzie czuwac
Obserwuj wątek
    • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 15.01.07, 23:01
      Piotr Dziurowicz, wywiad-rzeka dla Gazety Wyborczej:

Kto miał spaść?

- Przede wszystkim my, no i Górnik Polkowice [spadł po barażach z Cracovią -
      red.]. Krążyły plotki, że gdyby zagrożona była ukochana przez prezesa
      Listkiewicza Polonia Warszawa, to nagle powiększono by ligę, aby nie dopuścić
      do tego.
    • Gość: kosher_moher Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.elartnet.pl 15.01.07, 23:20
      osiem minut...
      • Gość: WP 8 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:26
        Najpierw choreografia: Zespół A ma nad zespołem B przed spotkaniem 7 pkt.
        przewagi. Rozgrywki są na finiszu. W czyim interesie jest remis 1:1 ?
        Szczegół:Zespół B dysponuje 3x większym budżetem niż zespół A.
        Osobiście z tamtych 8 minut najlepiej zapamiętałem reakcję stopera Zająca,
        który po sfaulowaniu w polu karnym Bykowskiego przestał grać odwracjając się od
        piłki, nie wierząc, że Wójcik i tak tego nie gwizdnie...:)
        P.S. Moher rozumiem, idealnie pasuje do zamieszczonego tekstu...Ale dlaczego
        kosher?
        • Gość: menago Re: 8 minut IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 09:59
          Para, ty naprawde wierzysz ze ten sezon w wykonaniu Polonii byl czysty? :-O
          • parazauroloff Re: 8 minut 16.01.07, 13:31
            Nie mam żadnych danych, że był nieczysty. Tamte 8 minut - gdzie Wójcik kręcił
            ewidentnie pod Wisłę - stało się już sloganem używanym przez tych, którzy nie
            widzieli co się wówczas stało i tylko powtarzają usłyszane w stadzie komunały.
            Co do całego sezonu to nie wiem, który z meczów masz na myśli, bo chyba nie
            0:3 ? Ale z pewnością nie wiem o wszystkim więc jak coś masz to daj mi znać a
            obiecuję, że postaram się sprawdzić.
            Z tego co mi wiadomo ostatnie przekręty Polonia robiła za Dmoszyńskiego, gdy
            awansowaliśmy do I ligi z Wisłą Kraków kosztem Petrochemi. Dla jasności: Płock
            też kupował (info mam od bezpośredniego beneficjenta).
            • Gość: menago Re: 8 minut IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 14:21
              > Nie mam żadnych danych, że był nieczysty. Tamte 8 minut - gdzie Wójcik kręcił
              > ewidentnie pod Wisłę - stało się już sloganem używanym przez tych, którzy nie
              > widzieli co się wówczas stało i tylko powtarzają usłyszane w stadzie komunały.
              > Co do całego sezonu to nie wiem, który z meczów masz na myśli, bo chyba nie
              > 0:3 ? Ale z pewnością nie wiem o wszystkim więc jak coś masz to daj mi znać a
              > obiecuję, że postaram się sprawdzić.

Nie mam w glowie wynikow Polonii, zwlaszcza z tak odleglego sezonu. 8 minut
              faktycznie staly sie symbolem, a czy krecil pod Wisle - kwestia dyskusyjna. 0:3
              nie kwestionuje. Pisalem to juz kiedys na tym forum - tamtej wiosny, jedyny raz
              w nowozytnej historii, byliscie od nas bezdyskusyjnie lepsi. Koniec, kropka.

> Z tego co mi wiadomo ostatnie przekręty Polonia robiła za Dmoszyńskiego, gdy
              > awansowaliśmy do I ligi z Wisłą Kraków kosztem Petrochemi. Dla jasności: Płock
              >
              > też kupował (info mam od bezpośredniego beneficjenta).

A tu sie chyba troche zagalopowales. Plotki z ostatnich trzech sezonow mowia co
              innego. Jest slynny mecz z GKS-em, o ktorym mowi zreszta Dziurowicz. I inne cuda
              ostatniej druzyny, ktora rzutem na tasme ratuje sie przed katowskim toporem. Nie
              wspomne juz o tak zasluzonych postaciach dla "rynku" jak Igor i Darek, ktorzy
              mieli kontakty i najwazniejsze potrafili sie dogadac. W obie strony zreszta.
    • Gość: kosa Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:54
      to juz doszło do tego, że Polonia okrada swoich wychowanków???

Lustrację, deubekizację proponuje zacząc od Polonii!
      • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 09:56
        > Lustrację, deubekizację proponuje zacząc od Polonii!

Człowieku, miej serce! Gdzie sie wtedy podzieje Jurek?
    • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:22
      Opaczność (pis.oryg.) zawsze się przyda, ale klub tej klasy
      co Legia, generalnie świetnie radzi sobie bez pomocy
      z zewnątrz. Natomiast żebracy z Nowego Miasta chwytać
      muszą się wszystkiego. A to brzytwy, a to czarnego PR w mediach
      ,jak kixx powyżej. Na Wasze szczęscie nie zanosi się
      na prędką abdykację Listka, więc spać możecie spokojnie.
      Jestem wręcz pewny, że te 6 pkt. niestety wróci na Wasze
      ubogie konto.
      A poszkodowany (czyt. okradziony) został jedynie mój idol
      z lat młodości Dziekan. Mniemam jednak, że ma z czego żyć
      i głód mu nie grozi.
      • Gość: WP Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 08:31
        Twój idol obrzygał się po pijanemu na komisariacie w Druskiennikach gdy klub
        pojechał na obóz kondycyjny na Litwę. Trzeba być Dziekanowskim lub Lepperem by
        jeszcze wyłudzać za to kasę.
        • Gość: Ded Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: 213.77.23.* 16.01.07, 09:05
          Niezłego masz idola stary...))). Ochlej i złodziej a do tego Legionista pełna
          mordą! Gratulacje
          p.s. a jak kupować mistrzostwo zapytaj na Łazienkowskiej
          • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:29
            Napisałem "idol z lat młodości"
            Poza tym kretynie, w dupie mam i miałem co robił
            Dziekan w swoim czasie prywatnym, ile panienek
            przytuchlił, ile miał promili we krwi
            na Litwie, i o której godzinie w nocy wracał
            do pokoju na zgrupowaniu w Zakopanem.
            Chodziłem na mecze patrzeć na jego grę,
            a ta była piękna. W dupie mam też argument o zmarnowanym talencie
            Darka. Bo fakt, że jego gra mogła być piękniejsza,
            nie wyklucza tego, że była piękna.

Kretyn napisał:
            > p.s. a jak kupować mistrzostwo zapytaj na Łazienkowskiej

Co ma piernik do wiatraka?
        • Gość: tomcat Re:Twój idol obrzygał się po pijanemu na IP: *.aster.pl 16.01.07, 09:19
          na komisariacie w Druskiennikach gdy klub pojechał na obóz kondycyjny na
          Litwę...
          Trzeba to pisać o Dziekanowskim jeżeli to prawda. Według mnie jeżeli to prawda
          to taki degenerat nie powinen być asystentem trenera reprezentacji Polski. Tę
          sprawę trzeba wyjaśnić.
        • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 10:03
          ...co nie zmienia faktu, ze pieniadze sie Dziekanowskiemu naleza. Widze, ze
          choroba "to nie my, to oni" dalej toczy Polonie. To nie nasi dzialacze niszczyli
          Polonie, a komuna, to nie nasi pilkarze spuscili klub do II ligi, a sedziowie,
          ktorzy podyktowali karnego w derbach, to nie powinnismy placic Dziekanowskiemu,
          a Polmos...
          • Gość: dareksp Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: 62.29.138.* 16.01.07, 11:01
            Gość portalu: menago napisał(a):

> ...co nie zmienia faktu, ze pieniadze sie Dziekanowskiemu naleza.

należą się, o ile zobowiązany do ich zapłacenia nie powoła sie na zarzut
            przedawnienia. A jak sie powoła to juz sie nie należą.
            • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 11:21
              Przypomnij dareczku, ile sie ta sprawa ciagnie?
              • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 13:34
                W tej sprawie Sąd Powszechny pogonił Darka z jego roszczeniami wobec Polonii.
                Sprawiedliwość i zrozumienie ;) to p. Dziekanowski znalazł jedynie u działaczy
                PZPN. Czy PZPN ma u Ciebie większy aytorytet niż Sąd Powszechny?
                • mike_ Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 13:40
                  Rozumiem, że każdy klub mający długi powinien oddać miejsce w lidze i nazwę
                  drugiej spółce i mieć w dupie wierzycieli bo przecież to nie oni narobili długów.
                  Do tej pory wiele klubów tak robiło - cieszy fakt że teraz się to ukróciło i co
                  poniektórym się tak gładko wcale nie udało.
                • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 14:22
                  Chodzi o kwestie uczciwosci. Elementarnej uczciwosci. Nie wiem czy wiesz, jak
                  wyglada w Polsce sciaganie wierzytelnosci. Caly czas sie zastanawiam, dlaczego
                  majac w reku nieruchomosc Romana, Polonia nie zrobila z tego pozytku?
                  • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 15:32
                    Sprawa tej działki w Konstancinie to temat-rzeka ale - mówiąc krótko - żaden
                    prawnik nic z takim zapisem hipotecznym z niej nie wyciągnął.
                    Sąd Powszechny uznał, że adresatem roszczeń Dziekana jest Romanowski a nie
                    Polonia i ja osobiście podzielam ten punkt widzenia. A w PZPNie to bywa różnie
                    z tą sprawiedliwością. Sam znasz więcej przykładów.
                    Pozdrawiam
      • Gość: kixx Drogi Pawelku IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 21:28
        slowa "opacznosc" uzylem nie bez przyczyny,nie jest to moj patent,ale tu
        pasowal jak ulal
        • Gość: PawełB Re: Drogi Pawelku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 08:35
          Wiem, zabezpieczyłem się po prostu przed kolejnymi
          atakami szukających dziury w całym.
    • Gość: kamienny Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:05
      dziekan choć do nas my ci wypłacimy
      • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 10:05
        > dziekan choć do nas my ci wypłacimy

Wpadnijcie w weekend na Okecie, na turniej, Dziekan pewnie bedzie. Zobaczymy czy
        bedziecie tak wyrywni do wyplacania, jak jestescie w internecie. Zapraszamy.
    • Gość: byly zawodnik Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.171.79.164.crowley.pl 16.01.07, 09:17
      Twoj idol z lat mlodosci nie tylko obrzygal sie na komisariacie, ale rozpijal
      pol druzyny na obozie przygotowawczym, a jakby tego bylo malo, jeszcze po pijaku
      zrobil awanture z miejscowymi o panienki do ktorych sie kleil ledwo stojac na
      nogach. Gratuluje idola. Jaki idol, taki fan :D.

A Dziekan niech wpadnie na K6. Jako wychowanek na pewno bedzie pale razy
      poklepany po plecach.
      • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:36
        Drugi Kretyn napisał:
        Gratuluje idola. Jaki idol, taki fan :D

Jednemu już odpowiedziałem powyżej,
        przeczytaj sobie, bo pasuje jak ulał,
        do Twojego żenującego argumentu.
        • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 13:38
          Twoi koledzy powstrzymują się od agresji i prowadzą dyskusję bez epitetów
          typu "Nowomiejscy Żebracy", "Kretyni" itp.
          Weź z nich przykład, zanim ktoś odpowie Ci w Twoim stylu.
          • mike_ Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 13:42
            oj para para, syndrom tak zwanej belki w oku....
          • Gość: Poppy Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:51
            czy to, ze twoj nick jest pochodna nazwy dinozaura wynika z tego:
            - ze masz 4,5 m wzrostu
            - 5 ton wagi
            - IQ na poziomie 30
            Naprawde nie musisz brac przykladow z tak odleglych epok jak jura lub trias.
            Spojrz na pierwszy post innego czarnucha. Czy nie ma tam epitetow?
            Szkoda, ze jak Dziekan u was gral to wszystko bylo OK. Teraz je be bo trzeba sie
            wywiazac z zobowiazan. Jako ksiegowy lub inna rachunkowa menda powinnienes to
            wiedziec.
            • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 14:13
              Kolejny raz próbujesz jedynie obrażać innych forumowiczów nie wnosząc do
              dyskusji nic prócz obelg. Co do mojego IQ oraz budowy ciała to nie mam
              kompleksów. Wielu z Twoich starszych kolegów po szalu też tak uważa. Natomiast
              mendą nazywają mnie jedynie czasami Twoi młodsi koledzy i to jedynie wówczas,
              gdy stoją w zwartej grupie lub - tak jak Ty tutaj- używają internetu.
              • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:11
                O co Ci chodzi, Para? Do Ciebie pisałem?

Może jednak wytłumaczę, nigdy pierwszy nie atakuję.
                Kolega powyżej wyzwał Dziekana od pijaków i degeneratów
                a póżniej napisał "jaki idol, taki fan" - to nie jest
                obraźliwe dla mnie? Zasłużył na kretyna, nieprawdaż?

A " Żebracy Nowe Miasto" było odpowiedzią na
                " Legia Kanałek Czerniakowski" Twego kumpla.

Następnym razem spróbuj się powstrzymać przed bezzasadnym
                atakiem na kogoś, tylko dlatego, że ten ktoś kibicuje
                innej drużynie.

Mimo wszystko pozdrawiam.
              • Gość: Poppy Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:27
                to dinozaura mozna obrazic? Buhaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaahhaahah!
    • mike_ Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 16.01.07, 10:32
      Gość portalu: kixx napisał(a):

> i to by bylo na tyle w sprawie rzekomego faworyzowania Polonii przez PZPN

Zaraz zaraz....Polonia zobowiązała się do czegoś? Zobowiązała! Ale nie wypełniła
      tegoż zobowiązania, więc nie płacz na temat jakiegos faworyzowania/udupiania
      Polonii przez PZPN.

> dodajac do tego te ,delikatnie mowiac,__pare__ przekreconych meczow,w ktorych
      > sedzia wypaczyl wynik na niekorzysc Polonii(chocby mecz z Legia Kanalek
      > Czerniakowski-wydumany karny po rzekomym faulu na Wlodarczyku)mamy obraz
      > tego ,jak mozna zalatwic klub,ktoremu brakuje sily przebicia.

Można załatwić im mistrza np. Raz się udało, teraz już szans nie ma bo ten klub
      jest w II lidze, a i Listka już żaden sedzia sie nie boi.

> Cale szczescie,ze tej sily przebicia w strukturach PZPN-u nie brakuje
      > drugiemu z warszawskich klubow-ci,nawet jak nie beda w stanie sami cos
      > zdobyc,to opacznosc zawsze nad nimi bedzie czuwac

I oby tak pozostało. Tobie przyjdzie ino zazdrościć patrząc z perspektywy III ligi.
      • Gość: dark Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 11:09
        a propo dziekana to nawet alimentow nie chce na syna placic,bo biedaka nie
        stac!!!
        • Gość: Poppy Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:54
          podobno ty tez jestes synem. Jakims sukinsynem czy jakos tak.
      • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 21:31
        to ja przypomne ze tego mistrza zdobylismy na L3
        sedzia wtedy nie drukowal,czyzbys sugerowal,ze Twoi idole sprzedali mecz???
        • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 16.01.07, 21:59
          > to ja przypomne ze tego mistrza zdobylismy na L3

ZdobylIŚMY? Czyżbyś wtedy był na Łazienkowskiej?
          • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 16.01.07, 22:09
            przewidywalny do bolu
            tragikomiczna postac warszawskiego forum sportowego-menago

ps.zieeeeeeeeeeeeeeeeew
            • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 17.01.07, 09:13
              > przewidywalny do bolu
              > tragikomiczna postac warszawskiego forum sportowego-menago

Kto jest bardziej tragikomiczny - ja czy osoba, ktora wypowiadala sie na temat
              gry obroncow swojego (?) zespolu w meczu, ktorego nie widziala na oczy? Ten
              dylemat zostawiam postronnym czytelnikom. :-)
              • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 17.01.07, 19:48
                teraz juz wiem wszystko
                tzn skad ty mnie tak dobrze znasz
                musisz siedziec u mnie w majtkach
                • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 18.01.07, 08:11
                  > teraz juz wiem wszystko
                  > tzn skad ty mnie tak dobrze znasz
                  > musisz siedziec u mnie w majtkach

Jak to skad? Z internetu! Przeciez ten przypadek jest zywcem wziety z tego
                  forum! Konkretny mecz, konkretna wpadka. :-))

• Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 18.01.07, 08:27

wlasnie cie podrapalem po wedzidelku
                    nie prez sie tak
                    • Gość: menago Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.icm.edu.pl 18.01.07, 09:22
                      :-)))

Kixx, naprawde, nie jestes w stanie mnie obrazic z prozaicznego powodu - jestes
                      kilka pieter pode mna, traktowanie takich ludzi (a raczej "ludzi) jak na tym
                      samym poziomie, byloby obraza dla innych, normalnych forumowiczow. Oczywiscie,
                      internet daje ci mozliwosc realizacji, oczywiscie, tutaj mozesz przebywac miedzy
                      ludzmi, ze tak powiem. Ale to tylko internet - przynajmniej dla mnie, bo dla
                      ciebie to pewnie caly swiat. :-)) No, a teraz mozesz jechac dalej! Ostatnie bylo
                      slabe, ale przedostatnie - calkiem niezle!
                      • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 18.01.07, 20:20
                        Gość portalu: menago napisał(a):

> :-)))
                        >
                        > Kixx, naprawde, nie jestes w stanie mnie obrazic z prozaicznego powodu -
                        jestes
                        > kilka pieter pode mna, - krzyknal majtek siedzacy na bocianim gniezdzie do
                        swojego kapitana

ps.nadymasz sie,nadymasz, a to ze nie Wlodarczyk sprokurowal karnego musial
                        napisac ktos inny
                        mi Legia wisi-moge nie wiedziec,ale ty znawca wszystkich faktow zwiazanych z
                        tym prowincjonalnym klubem,jakim jest Legia prowadzisz, przez caly dzien
                        dyskusje i nie wychwytujesz takiego bledu
                        wstyd majtku ,wstyd
        • mike_ Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 17.01.07, 10:43
          Gość portalu: kixx napisał(a):

> to ja przypomne ze tego mistrza zdobylismy na L3
          > sedzia wtedy nie drukowal,czyzbys sugerowal,ze Twoi idole sprzedali mecz???

A Ty naprawdę sądzisz że kupuje się wszystkie mecze w sezonie??
          • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 17.01.07, 19:49
            jako kibic Legii,fachowiec jak mniemam,prosze oswiec mnie
            • mike_ Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 11:17
              Fachowiec..a jakże... widziałem wiele meczy pierwszej ligi przez 16 ostatnich
              sezonów. Mozesz pisać co chcesz - Twoje prawo, ale sezon z mistrzowską Polonią
              nie był czysty tak jak i każdy z poprzednich. I to nie zawsze chodzi o sędziego.

A tłumaczyć tego, że chcac zdobyć mistrza nie trzeba kupować wszystkich meczy
              nie będę...bo nie wierzę że jesteś aż tak głupi...
              • stoprocentwuwa Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 11:32
                > A tłumaczyć tego, że chcac zdobyć mistrza nie trzeba kupować wszystkich meczy
                > nie będę...bo nie wierzę że jesteś aż tak głupi...

a Puchar Polski i Super Puchar 2000 tez zostaly kupione? czy tez w przypadku
                tych rozgrywek Polonia grala z mniej wymagajacymi przeciwnikami?
              • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 12:21
                Które konkretnie mecze Polonii z sezonu mistrzowskiego masz na myśli pisząc o
                machlojkach? Pytałem się juz o to innych kibiców Legii ale odpowiedzi są na
                bardzo dużym poziomie ogólności. Ja - oczywiście subiektywnie - patrząc z tej
                czasowej perspektywy, która łagodzi emocje nie umiem wskazać
                meczu "podejrzanego", Tobie kibicowi zaantagonizowanego z Polonią klubu powinno
                być łatwiej.
                P.S. Przebieg spotkań Polonii z Górnikiem Zabrze w PP (szczególnie 2:2 na
                Konwiktorskiej) oraz lidze w ówczesnym sezonie wskazuja, że piłkarze obu
                drużyn "wymienili się świadczeniami". To jest oczywiście naganne i nie ma nic
                wspólnego z duchem fair play jednak uważam, że mimo wszystko jest różnica
                między grą z mniejszym zaangażowaniem przez niektórych graczy zespołu a kupnem
                punktów u sędziego.
    • Gość: miki Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.jelonki.robbo.pl 18.01.07, 01:32
      Dlaczego 6 a nie 7 punktów?
      Dlaczego w tym, a nie w poprzednim sezonie?
      Dlaczego kara jest nakładana w trakcie rozrywek?
      Może by się Panowie zebrali przed ostatnią kolejką i wtedy karty rozdali?

A karnego na Włodarczyku wszysy widzieli - druk jakich mało. Oczywiście pomyłki
      się zdarzają...
      • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 07:34
        Gość portalu: miki napisał(a): Dlaczego 6 a nie 7 punktów?
        > Dlaczego w tym, a nie w poprzednim sezonie?
        > Dlaczego kara jest nakładana w trakcie rozrywek?
        > Może by się Panowie zebrali przed ostatnią kolejką i wtedy karty rozdali?
        >
        > A karnego na Włodarczyku wszysy widzieli - druk jakich mało. Oczywiście
        pomyłki
        >
        > się zdarzają

Pewna dbałość o detale jest wskazana, szczególnie gdy kwestionujemy decyzje
        sędziego. Pan sędzia Mikołajewski odgwizdał faul Igora na legioniście Mirco
        Poledicy (powtórki w C+ udowodniły, że nie było nawet kontaktu między tymi
        zawodnikami) a Włodarczyk jedynie strzelał karnego. Pan Mikołajewski nie
        poniósł żadnych konsekwencji tamtej pomyłki(oszustwa?).
        • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 18.01.07, 08:30
          Poledica czy Kucharski ,Wlodarczyk,czy Kowalczyk
          jedna swolocz
          • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:44
            Czemu wymieniłeś jedynie 4 nazwiska?
            Przez ten wspaniały klub przewinęło się
            wielu więcej zawodników.
            A Wędzyński? A Kiełbowicz?
          • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 12:28
            Zapewniam Cię, że zawodnicy bardziej szanują się wzajemnie i nie byłoby głupio
            gdyby kibice wzieli z nich przykład.
            A gdy docieka się prawdy warto mieć odrobinę pokory dla faktów.
            • Gość: PawełB Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:09
              Znaczy się?
              • parazauroloff Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 18.01.07, 14:02
                Jak wynika z "drzewka" - podobnie jak Ty - odpowiadałem kixx'owi.
                A Twój argument jest chyba jeszcze celniejszy.
        • Gość: greg Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 11:31
          sędzia mylił się w dwie strony, więc po co te żale ciotko.

Tu np nie odgwizdał ewidentnego karnego dla Legii:

www.legia.com.pl/pl/photo.php?idk=05_jesien/09_23_polonia&idp=tn_IMG_6187.JPG&licz=41
          www.legia.com.pl/pl/photo.php?idk=05_jesien/09_23_polonia&idp=tn_IMG_6188.JPG&licz=42
          • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 15:46
            glupis
            ale kazdy cw­el tak ma
            • Gość: greg Dziekanowski wydoi polonie jak burą krowę kixxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 00:07
              kixx - netowy napinacz, a w realu pośmiewisko a'la kononowicz
              • Gość: kixx Re: Dziekanowski wydoi polonie jak burą krowę kix IP: *.acn.waw.pl 21.01.07, 08:41
                he he
                w realu sa nawet jednostki,ktore smieja sie z tych,ktorzy za czesto sie myja
                jakos wiec mnie specjalnie nie zmarwiles
          • megalion Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 20.01.07, 16:46
            Mówiłem ci Para, że nie warto próbować oswajać tą swołocz.
            • Gość: kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.acn.waw.pl 20.01.07, 17:34
              to fakt
              ale niestety jedyna swolocz,jaka mozesz oswajac uzywajac wyzwisk i plugawego
              jezyka sa twoi koledzy ze stadionu
              • Gość: poloniadomuzeum Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 20:53
                sikxx zapraszamy jutro na stadion Okecia. Zobaczymy jak szybko biegasz
                setke!Buahaaaaaaaaaaaaaahahaahahah!!!
                • kixx Re: Znów wraca sprawa Polonia - Dziekanowski 21.01.07, 08:57
                  to w koncu jak jest z wami ,o wspaniali kibice Legii
                  wspomagacie niepelnosprawnych-jak ja i ci z tego linku
                  miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34870,3811159.html
                  czy sie z nich smiejecie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka