Gość: mih CBA!!! CBA!!! CBA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 21:26 aresztowac dyrektora! ziobro na konferencje prasowa. PIS w koncu pokarze jak rozlicza sie takimi urzedasami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: CBA!!! CBA!!! CBA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:36 naiwność... ze swoim się nie rozliczą... taki kaczy proceder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.sdl.vectranet.pl 03.03.07, 21:42 DLaczego moja szkoła taka jest... kaleki i tyle skup to Cienias i tyle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinven Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: 82.160.190.* 03.03.07, 22:01 zabawnie jest dowiadywać się o aferach we własnej szkole z internetu. Cóż, bywa. Pan Skup się nie popisał. Ale po co ta "eksplozja nienawiści"... Te wyzwiska, czepianie się całej partii.. Ja rozumiem, że wiele osób PiSu nie popiera i zupełnie im w tą stronę nie po drodze, ale dlaczego przewinienie jednej osoby leci cieniem na całą partię? To Skup w tej sytuacji zawinił - partia nie miała z tym nic wspólnego. pechem PiSu jest to, że z chwilą osiągnięcia sukcesu wyborczego, zaczął przyciągać wszelkiego rodzaju "średnio moralne" osoby. Nie popieram PiSu - ale, na litość, ludzie, trochę kultury i zastanowienia. Co to za język, co to za nagonka... Wszędzie trafiają się ludzie poniżej poziomu - poza PiSem też wielu się takich znajdzie. A nawet mam wrażenie, że procent owych osób w PiS jest niewiele większy niż w ogóle społeczeństwa. Jaki naród, taka władza. A jeśli dodamy do tego fakt, że każda władza deprawuje... Nie ma co się aż tak rzucać - zawinił Skup i jego syn. I tyle. Do prof.Koczonia nic nie mam - sympatyczny człowiek. Posłuchał prośby uczniów - skandal zacząłby się dopiero, gdyby zlekceważył petycję klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EjczKju Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.elartnet.pl 03.03.07, 22:35 Jedyna normalna osoba i licząca się wypowiedź chyba na tym portalu(Albo przynajmniej jedna z nielicznych)... Cała reszta waszej jadowitej bandy- do szkoły, uczyć się, a nie zawalacie ten piękny świat i kraj swoim 180*odwrotnym intelektem i jadowitym szczekaniem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zartie Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.244.udn.pl 04.03.07, 08:32 Pozwól, że Ci wyjaśnię. Bo w pIs-ie takie zachowania to NORMA, a nie nieliczne wyjątki. Odkąd dorwali się do władzy to rano nie muszę pić kawy - wystarczy, że przejrzę serwisy informacyjne :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Re:A co z ideałami, które głosił PiS ? 04.03.07, 16:13 dinven napisał(a): > zabawnie jest dowiadywać się o aferach we własnej szkole z internetu. Cóż, bywa > . > Pan Skup się nie popisał. Ale po co ta "eksplozja nienawiści"... Te wyzwiska, > czepianie się całej partii.. Ja rozumiem, że wiele osób PiSu nie popiera i > zupełnie im w tą stronę nie po drodze, ale dlaczego przewinienie jednej osoby > leci cieniem na całą partię? To Skup w tej sytuacji zawinił - partia nie miała > z > tym nic wspólnego. pechem PiSu jest to, że z chwilą osiągnięcia sukcesu > wyborczego, zaczął przyciągać wszelkiego rodzaju "średnio moralne" osoby. > Nie popieram PiSu - ale, na litość, ludzie, trochę kultury i zastanowienia. Co > to za język, co to za nagonka... Wszędzie trafiają się ludzie poniżej poziomu - > poza PiSem też wielu się takich znajdzie. A nawet mam wrażenie, że procent owyc > h > osób w PiS jest niewiele większy niż w ogóle społeczeństwa. Jaki naród, taka > władza. A jeśli dodamy do tego fakt, że każda władza deprawuje... > Nie ma co się aż tak rzucać - zawinił Skup i jego syn. I tyle. Do prof.Koczonia > nic nie mam - sympatyczny człowiek. Posłuchał prośby uczniów - skandal zacząłby > się dopiero, gdyby zlekceważył petycję klasy. ----------------- Wszystko pięknie. Tylko wytłumacz mi jak można na kogoś (nie bez przyczyny) wytykać palcem, że robi coś złego, skoro sam nie jest lepszy. Mam na myśli PiS, a nie konkretną jednostkę. Problem w tym, że moralność PiS-u jest jak z moralnością pani Dulskiej. Tak więc nie ma co się dziwić, że krytyka adresowana jest pod adresem partii Kaczyńskich. Pozdrowienia dla całej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
katon42 Re: Licealiści wygrali z serwilizmem 03.03.07, 23:01 Nie rozumiem dlaczego do tego mieszasz Kaczyńskich , a nie zwrócisz uwagi na wszechogarniający serwilizm do każdego kto stoi nad nami szczebelek wyżej a przykładów dostarcza nam życie niemal codziennie. Niedawno gościła na tych stronach sprawa olsztyńskiego " Mackro" gdzie kolega z pracy za kilkla groszy "podkablował" swą koleżankę z pracy. Pytanie zasadnicze: czy to Kaczyńscy wykształcili taką rzeszę kablarzy i serwilistów ( trzęsonek), czy moze ktoś inny poprzez swą politykę ekonomiczną sprawił, że mamy to co mamy. Jedyne światło tego tunelu to zachowanie licealistów; brawo kochani ; trzymajcie tak dalej. W Was nadzieja że wybijecie się nad ten skundlone społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:11 A najlepszą szkołą w Siedlcach nie jest Królówka tylko Prus proszę Pana Redaktora :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.range217-43.btcentralplus.com 03.03.07, 23:15 nie obrazac burdeli prosze,tam jest porzadek jakiego u nas w kraju brakuje niestety.to nawet nie jest smiaszne,co ten facet robi na stanowisku?na taczki z nim!!!!wstyd i hanba dla nas wszystkich,ale prezydent jakos sie nie wstydzi,dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 03.03.07, 23:26 Za 2 lata postawimy Kaczki i ich popleczników przed Trybunałem Stanu. A już teraz jest za co. Powstanie specjalny sąd "tylko dla PiS-uarów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwersowany I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim LO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.03.07, 23:28 Skandal!! jak mozna napisać, że najlepszym liceum w Siedlcach jest królówka?? na poważne studia idą absolwenci Prusa; ci z królówki to moga Prusakom co najwyzej buty czyścić! autorowi radziłbym sprawdzanie tego co napisał i chce opublikować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany#2 Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:09 żenada po prostu żenada teraz już wierze że wyborcza kłamie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw m3 Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żubr Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:15 nie wszyscy z Prusa zdają mature a z Królówki tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:32 KRÓLOWKA JEST NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:09 Haha Prus najlepszy... żart tygodnia... Prus czyta gazety?? <wow> Niestety prawda jest taka że w Królówce wszyscy zdają matury i dostają się w ogromnej większości na bardzo dobre studia, a w Prusie nie ma takiej frekwencji zdawalności.... Popatrzcie na ludzi chodzących do Prusa i atmosferę panująca w tej szkole... ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemmy lud nic nie a miało być lepiej IP: *.albq.qwest.net 03.03.07, 23:48 każdy próbuje załatwiać swoje prywatne sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yah_42 2 lata ale ..... IP: *.ppath.umn.edu 04.03.07, 01:54 ... nie ciesz sie - juz jest w przygotowaniu ustawa popierana przez koalicje xxx ze rok w Polsce trwa 48 miesiecy - i po sprawie, reszta ustaw sie nie zminia i kostytucji tez sie nie rusza. Nazwy misiecy na razie zostaja bez zmian a dostaja numery ale w planch sa nowe misiace np. Jaroslary , Lechuty, Marcyn, Leperc, Gierten etc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plinka Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:43 Wystąpiły pewne nieścisłości w artykule..najlepszy jest PRUS..:P a swoją drogą jestem pełna podziwu dla uczniów królówki, brawo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.chello.pl 04.03.07, 13:15 PIS jest jeszcze gorszy od PZPR -Wszędzie bierni ,mierni ale wierni.Może warto było nieukowi taty z PIS postawić wyższy stopień ,poślizgnął by sie póżniej z większym hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
balrog008 Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 13:45 Echh ta GW... oczywiście musiała dodać, że dyrektor jest z PIS, jakby to było inaczej, trzeba szukać wszystkiego aby obalić ten rząd... Co mnie to obchodzi z jakiej on jest partii?? Postąpił źle ale to czy jest z PO, SLD, PIS, LPR itd. to mnie akurat najmniej obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Mianował go PiS i on za niego odpowiada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:36 Dlatego warto i trzeba pisać jaką partię on reprezentuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:45 to że w tej szkole łapówkarstwo, poważanie za "nazwisko" to norma wiem od początku . CZesto jest tak iż traktuja ucznia inaczej tylko dlatego ze tatuś jest np lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojmieczyk Gratulacje dla młodzieży z Królówki! IP: *.vlan192.dengo.lubman.net.pl 04.03.07, 15:37 Gratulacje dla uczniów z „Królówki”, zrobiliście coś naprawdę dużego, można by powiedzieć obywatelskiego ;) ..heh.. Z opowiadań profesor Kalińskiej (pani od historii w tym pięknym ogólniaku ;)) dowiedziałem się że młodzi ludzie w królówce za „starych dobrych czasów” również „nie chowali głowy w piasek”. Hm prawie jak Cichutkie siedzenie i czekanie aż przycichnie ;) ...Zastanawiają mnie opinie ludzi którzy tylko wyklinają na „kaczki”, a nie są w stanie zauważyć czegoś co jest naprawdę istotne w całej tej sprawie, postawy uczniów, przyjdzie nowa ekipa i na nią będą tak samo wyklinać, tyle ich :P Miałem to szczęście być uczonym przez profesorów Jagodzińską i Tadeusza Koczonia i mogę się tylko z nimi solidaryzować że spotykają ich, uwierzcie nauczycieli z powołania, takie przykrości absolwent „królówki”. PS. Akurat na te parę dni możemy odłożyć konflikt z „Prusem” na bok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 16:12 Ten pan z PIS-u, powinien zostać przekazany do aborcji....? Mózgu, jeżeli kiedykolwiek coś takiego posiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 16:16 W wyniku tzw. rewolucji moralnej, lęgną się obficie ścierwa absolutnie niemoralne. W autorytaryźmie, to podobno normalka. Na szczęście, zaczęło się to względnie szybko samo rozpieprzać! Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 17:04 jakbym był w klasie z tym synalkiem to bym go chyba zabił za sam wyglad.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble prusak 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:43 Jest tutaj mała pomyłka - to prus jest najlepszą szkołą w Siedlcach, czyżby ktoś zapomniał???? :P Ale tutaj niestety bardziej sie liczą rodzice uczniów, niż sami uczniowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamka Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.sdl.vectranet.pl 04.03.07, 18:55 ZGADZAM SIĘ !!!!!!! Pierwsze zdanie "Liceum im. Królowej Jadwigi to najlepsza z siedleckich szkół średnich" i już błąd :D:D:D ach ta krulufka :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:15 Taka jest prawda :D Królówka dawno wyprzedziła Prusa pod każdym względem... :D Prusaki siedzicie w internecie? Nie powinniście się uczyć??? Tak właśnie.. uczcie się więcej.. tak to jest jak się nie ma talentu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:32 jestem dumnym uczniem Królówki i muszę powiedzieć, że zaiste jest najlepsza w Siedlcach. Prus przewyższa królewską szkołę tylko tym, że ma salę gimnastyczną. Tej królówkowej nie nazwał bym tak nawet... Reszta bezapelacyjnie przemawia za 2LO. No, może oprócz Skupa jeszcze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xqwerty Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.bb.sky.com 04.03.07, 19:39 Mr Adam Skup uczyl mnie jeszcze za moich czasow w technikum. Nazywalo to sie pracownia elektroniczna. Mialem tego 4 ostatnie lekcje. I w sumie to lubilismy z nim lekcje, bo w 50% ich nie bylo(zawsze mial cos wazniejszego do roboty, choc pieniadze za nauczanie nas bral), a jak juz byly to skrocone. Conajmniej o 1 godz lekcyjna. Nie pamietam zeby kiedykolwiek czegos nas nauczyl... Zreszta sam za bardzo sie na tym nie znal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda do domu Ewa Jagodzińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:18 Pawłowski zapomniał napisać, że Jagoda potrafi dzień przed końcem roku wyczarować jakieś bonusowe jedynki i skutecznie obniżyć ostateczną ocenę. Nie mówiąc o tym, że uczniom z gorszymi wynikami sugeruje, że żeby zdać, powinni chodzić na korepetycje DO NIEJ lub do jej przyjaciółki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhgf Re: Ewa Jagodzińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:49 nie ma lepszej nauczycielki niż Jagoda! SHE IS THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda do domu Re: Ewa Jagodzińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:50 Buahaha, chyba THE BEAST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Ewa Jagodzińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:34 Nie wiem skąd to wzięte ale nigdy się z czymś takim nie spotkałem... Wiedziałbym o tym zapewne. Ale ten post to pewnie jakiś propagandowy "kaczy proceder" :P howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:05 Chodzilem do tej szkoly i wspominam ja bardzo dobrze.Jestem zakoczony.Widze jednak,ze stara,dobra tradycja nauczyceilska(i dyrektorska)-czyli niezaleznosc i dobro uczniow - trwa nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Hej Admini!!! 04.03.07, 21:51 Miejcie litość. TO NADAL JEST FORUM WARSZAWA, a Siedle nadal nie są i długo nie będą jej częścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRS Re: Hej Admini!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:33 nie sa, nie beda a co najwazniejsze nie chca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcq Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:58 Andrzej, pozdrów mamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Maciek Odrobina spokoju IP: *.pwsz.bialapodlaska.pl 05.03.07, 08:51 Cieszę się, że młodzież w Królówce sobie poradziła. Chociaż dziwię się, że w tej szkole mogło dojść w ogóle do takiej sytuacji. I nie wątpię, że naciski były, bo nie wierzę w nadgorliwość dyrektora Koczonia. Odrobinę się zdziwiłem poziomem wypowiedzi uczniów Prusa, bo fakt jest faktem, że Prus ostatnimi laty chyba wyprzedza Królówkę w rankingach. Jeśli chodzi o PiS, to mam wrażenie, że arogancja jest po prostu cechą polityków i nie tylko ta partia ma na nią wyłączność (chociaż wydaje mi się, że jest w czołówce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.migutmedia.pl 05.03.07, 12:18 jak zawsze PISiorki sprawiaja problemy :/ Co z ta Polska??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchacho Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:46 Jaka to melodia? Odpowiedz Link Zgłoś