Dodaj do ulubionych

Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem

• Gość: mih CBA!!! CBA!!! CBA!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 21:26
      aresztowac dyrektora! ziobro na konferencje prasowa. PIS w koncu pokarze jak
      rozlicza sie takimi urzedasami
      • Gość: q Re: CBA!!! CBA!!! CBA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:36
        naiwność... ze swoim się nie rozliczą... taki kaczy proceder
    • Gość: Nowak Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.sdl.vectranet.pl 03.03.07, 21:42
      DLaczego moja szkoła taka jest... kaleki i tyle skup to Cienias i tyle :/
    • Gość: dinven Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: 82.160.190.* 03.03.07, 22:01
      zabawnie jest dowiadywać się o aferach we własnej szkole z internetu. Cóż, bywa.
      Pan Skup się nie popisał. Ale po co ta "eksplozja nienawiści"... Te wyzwiska,
      czepianie się całej partii.. Ja rozumiem, że wiele osób PiSu nie popiera i
      zupełnie im w tą stronę nie po drodze, ale dlaczego przewinienie jednej osoby
      leci cieniem na całą partię? To Skup w tej sytuacji zawinił - partia nie miała z
      tym nic wspólnego. pechem PiSu jest to, że z chwilą osiągnięcia sukcesu
      wyborczego, zaczął przyciągać wszelkiego rodzaju "średnio moralne" osoby.
      Nie popieram PiSu - ale, na litość, ludzie, trochę kultury i zastanowienia. Co
      to za język, co to za nagonka... Wszędzie trafiają się ludzie poniżej poziomu -
      poza PiSem też wielu się takich znajdzie. A nawet mam wrażenie, że procent owych
      osób w PiS jest niewiele większy niż w ogóle społeczeństwa. Jaki naród, taka
      władza. A jeśli dodamy do tego fakt, że każda władza deprawuje...
      Nie ma co się aż tak rzucać - zawinił Skup i jego syn. I tyle. Do prof.Koczonia
      nic nie mam - sympatyczny człowiek. Posłuchał prośby uczniów - skandal zacząłby
      się dopiero, gdyby zlekceważył petycję klasy.
      • Gość: EjczKju Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.elartnet.pl 03.03.07, 22:35
        Jedyna normalna osoba i licząca się wypowiedź chyba na tym portalu(Albo
        przynajmniej jedna z nielicznych)... Cała reszta waszej jadowitej bandy- do
        szkoły, uczyć się, a nie zawalacie ten piękny świat i kraj swoim 180*odwrotnym
        intelektem i jadowitym szczekaniem:/
      • Gość: zartie Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.244.udn.pl 04.03.07, 08:32
        Pozwól, że Ci wyjaśnię. Bo w pIs-ie takie zachowania to NORMA, a nie nieliczne wyjątki. Odkąd dorwali się do władzy to rano nie muszę pić kawy - wystarczy, że przejrzę serwisy informacyjne :-/
      • roosevelt5 Re:A co z ideałami, które głosił PiS ? 04.03.07, 16:13
        dinven napisał(a):

> zabawnie jest dowiadywać się o aferach we własnej szkole z internetu. Cóż,
        bywa
        > .
        > Pan Skup się nie popisał. Ale po co ta "eksplozja nienawiści"... Te wyzwiska,
        > czepianie się całej partii.. Ja rozumiem, że wiele osób PiSu nie popiera i
        > zupełnie im w tą stronę nie po drodze, ale dlaczego przewinienie jednej osoby
        > leci cieniem na całą partię? To Skup w tej sytuacji zawinił - partia nie
        miała
        > z
        > tym nic wspólnego. pechem PiSu jest to, że z chwilą osiągnięcia sukcesu
        > wyborczego, zaczął przyciągać wszelkiego rodzaju "średnio moralne" osoby.
        > Nie popieram PiSu - ale, na litość, ludzie, trochę kultury i zastanowienia. Co
        > to za język, co to za nagonka... Wszędzie trafiają się ludzie poniżej
        poziomu -
        > poza PiSem też wielu się takich znajdzie. A nawet mam wrażenie, że procent
        owyc
        > h
        > osób w PiS jest niewiele większy niż w ogóle społeczeństwa. Jaki naród, taka
        > władza. A jeśli dodamy do tego fakt, że każda władza deprawuje...
        > Nie ma co się aż tak rzucać - zawinił Skup i jego syn. I tyle. Do
        prof.Koczonia
        > nic nie mam - sympatyczny człowiek. Posłuchał prośby uczniów - skandal
        zacząłby
        > się dopiero, gdyby zlekceważył petycję klasy.
        -----------------

Wszystko pięknie. Tylko wytłumacz mi jak można na kogoś (nie bez przyczyny)
        wytykać palcem, że robi coś złego, skoro sam nie jest lepszy.
        Mam na myśli PiS, a nie konkretną jednostkę.
        Problem w tym, że moralność PiS-u jest jak z moralnością pani Dulskiej.
        Tak więc nie ma co się dziwić, że krytyka adresowana jest pod adresem partii
        Kaczyńskich.
        Pozdrowienia dla całej szkoły.
    • katon42 Re: Licealiści wygrali z serwilizmem 03.03.07, 23:01
      Nie rozumiem dlaczego do tego mieszasz Kaczyńskich , a nie zwrócisz uwagi na
      wszechogarniający serwilizm do każdego kto stoi nad nami szczebelek wyżej a
      przykładów dostarcza nam życie niemal codziennie. Niedawno gościła na tych
      stronach sprawa olsztyńskiego " Mackro" gdzie kolega z pracy za kilkla
      groszy "podkablował" swą koleżankę z pracy. Pytanie zasadnicze: czy to
      Kaczyńscy wykształcili taką rzeszę kablarzy i serwilistów ( trzęsonek), czy
      moze ktoś inny poprzez swą politykę ekonomiczną sprawił, że mamy to co mamy.
      Jedyne światło tego tunelu to zachowanie licealistów; brawo kochani ;
      trzymajcie tak dalej. W Was nadzieja że wybijecie się nad ten skundlone
      społeczeństwo.
    • Gość: kasia Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 23:11
      A najlepszą szkołą w Siedlcach nie jest Królówka tylko Prus proszę Pana Redaktora :]
    • Gość: inteligent Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.range217-43.btcentralplus.com 03.03.07, 23:15
      nie obrazac burdeli prosze,tam jest porzadek jakiego u nas w kraju brakuje
      niestety.to nawet nie jest smiaszne,co ten facet robi na stanowisku?na taczki z
      nim!!!!wstyd i hanba dla nas wszystkich,ale prezydent jakos sie nie
      wstydzi,dlaczego?
    • malarz2 Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 03.03.07, 23:26
      Za 2 lata postawimy Kaczki i ich popleczników przed Trybunałem Stanu. A już
      teraz jest za co. Powstanie specjalny sąd "tylko dla PiS-uarów"
    • Gość: Zbulwersowany I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim LO IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.03.07, 23:28
      Skandal!! jak mozna napisać, że najlepszym liceum w Siedlcach jest królówka??
      na poważne studia idą absolwenci Prusa; ci z królówki to moga Prusakom co
      najwyzej buty czyścić! autorowi radziłbym sprawdzanie tego co napisał i chce
      opublikować...
      • Gość: zbulwersowany#2 Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:09
        żenada po prostu żenada
        teraz już wierze że wyborcza kłamie:P
      • Gość: bmw m3 Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:10
        • Gość: żubr Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:15
          nie wszyscy z Prusa zdają mature a z Królówki tak
          • Gość: r Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:32
            KRÓLOWKA JEST
            NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: . Re: I LO im. B. Prusa jest najlepszym siedleckim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:09
              Haha Prus najlepszy... żart tygodnia...
              Prus czyta gazety?? <wow>
              Niestety prawda jest taka że w Królówce wszyscy zdają matury i dostają się w
              ogromnej większości na bardzo dobre studia, a w Prusie nie ma takiej frekwencji
              zdawalności....
              Popatrzcie na ludzi chodzących do Prusa i atmosferę panująca w tej szkole...
              ŻENADA!!!
    • Gość: ciemmy lud nic nie a miało być lepiej IP: *.albq.qwest.net 03.03.07, 23:48
      każdy próbuje załatwiać swoje prywatne sprawy
    • Gość: yah_42 2 lata ale ..... IP: *.ppath.umn.edu 04.03.07, 01:54
      ... nie ciesz sie - juz jest w przygotowaniu ustawa popierana przez koalicje xxx
      ze rok w Polsce trwa 48 miesiecy - i po sprawie, reszta ustaw sie nie zminia i
      kostytucji tez sie nie rusza. Nazwy misiecy na razie zostaja bez zmian a dostaja
      numery ale w planch sa nowe misiace np. Jaroslary , Lechuty, Marcyn, Leperc,
      Gierten etc....
    • Gość: Plinka Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:43
      Wystąpiły pewne nieścisłości w artykule..najlepszy jest PRUS..:P a swoją drogą
      jestem pełna podziwu dla uczniów królówki, brawo :D
    • Gość: komuch Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.chello.pl 04.03.07, 13:15
      PIS jest jeszcze gorszy od PZPR -Wszędzie bierni ,mierni ale wierni.Może warto
      było nieukowi taty z PIS postawić wyższy stopień ,poślizgnął by sie póżniej z
      większym hukiem.
    • balrog008 Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 13:45
      Echh ta GW... oczywiście musiała dodać, że dyrektor jest z PIS, jakby to było
      inaczej, trzeba szukać wszystkiego aby obalić ten rząd... Co mnie to obchodzi z
      jakiej on jest partii?? Postąpił źle ale to czy jest z PO, SLD, PIS, LPR itd. to
      mnie akurat najmniej obchodzi.
      • Gość: Warszawiak Mianował go PiS i on za niego odpowiada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:36
        Dlatego warto i trzeba pisać jaką partię on reprezentuje!!!
    • Gość: Karolina Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:45
      to że w tej szkole łapówkarstwo, poważanie za "nazwisko" to norma wiem od
      początku . CZesto jest tak iż traktuja ucznia inaczej tylko dlatego ze
      tatuś jest np lekarzem
    • Gość: mojmieczyk Gratulacje dla młodzieży z Królówki! IP: *.vlan192.dengo.lubman.net.pl 04.03.07, 15:37
      Gratulacje dla uczniów z „Królówki”, zrobiliście coś naprawdę dużego, można by
      powiedzieć obywatelskiego ;) ..heh.. Z opowiadań profesor Kalińskiej (pani od
      historii w tym pięknym ogólniaku ;)) dowiedziałem się że młodzi ludzie w
      królówce za „starych dobrych czasów” również „nie chowali głowy w piasek”. Hm
      prawie jak Cichutkie siedzenie i czekanie aż przycichnie ;) ...Zastanawiają
      mnie opinie ludzi którzy tylko wyklinają na „kaczki”, a nie są w stanie zauważyć
      czegoś co jest naprawdę istotne w całej tej sprawie, postawy uczniów, przyjdzie
      nowa ekipa i na nią będą tak samo wyklinać, tyle ich :P
      Miałem to szczęście być uczonym przez profesorów Jagodzińską i Tadeusza Koczonia
      i mogę się tylko z nimi solidaryzować że spotykają ich, uwierzcie nauczycieli z
      powołania, takie przykrości
      absolwent „królówki”.

PS. Akurat na te parę dni możemy odłożyć konflikt z „Prusem” na bok ;)
    • michalparadowski Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 16:12
      Ten pan z PIS-u, powinien zostać przekazany do aborcji....? Mózgu, jeżeli
      kiedykolwiek coś takiego posiadał.
    • michalparadowski Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 16:16
      W wyniku tzw. rewolucji moralnej, lęgną się obficie ścierwa absolutnie
      niemoralne. W autorytaryźmie, to podobno normalka. Na szczęście, zaczęło się to
      względnie szybko samo rozpieprzać!
    • pavliktoja Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem 04.03.07, 17:04
      jakbym był w klasie z tym synalkiem to bym go chyba zabił za sam wyglad..
    • Gość: ble ble ble prusak 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:43
      Jest tutaj mała pomyłka - to prus jest najlepszą szkołą w Siedlcach, czyżby
      ktoś zapomniał???? :P Ale tutaj niestety bardziej sie liczą rodzice uczniów,
      niż sami uczniowie...
      • Gość: klamka Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.sdl.vectranet.pl 04.03.07, 18:55
        ZGADZAM SIĘ !!!!!!!
        Pierwsze zdanie "Liceum im. Królowej Jadwigi to najlepsza z siedleckich szkół
        średnich" i już błąd :D:D:D

ach ta krulufka :D:D
        • Gość: . Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:15
          Taka jest prawda :D
          Królówka dawno wyprzedziła Prusa pod każdym względem... :D
          Prusaki siedzicie w internecie? Nie powinniście się uczyć???
          Tak właśnie.. uczcie się więcej.. tak to jest jak się nie ma talentu..
          • Gość: q Re: 1LO jest najlepsze!!! :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:32
            jestem dumnym uczniem Królówki i muszę powiedzieć, że zaiste jest najlepsza w
            Siedlcach. Prus przewyższa królewską szkołę tylko tym, że ma salę gimnastyczną.
            Tej królówkowej nie nazwał bym tak nawet...
            Reszta bezapelacyjnie przemawia za 2LO. No, może oprócz Skupa jeszcze :P
    • Gość: xqwerty Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.bb.sky.com 04.03.07, 19:39
      Mr Adam Skup uczyl mnie jeszcze za moich czasow w technikum. Nazywalo to sie
      pracownia elektroniczna. Mialem tego 4 ostatnie lekcje. I w sumie to lubilismy
      z nim lekcje, bo w 50% ich nie bylo(zawsze mial cos wazniejszego do roboty,
      choc pieniadze za nauczanie nas bral), a jak juz byly to skrocone. Conajmniej
      o 1 godz lekcyjna. Nie pamietam zeby kiedykolwiek czegos nas nauczyl... Zreszta
      sam za bardzo sie na tym nie znal.
    • Gość: Jagoda do domu Ewa Jagodzińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:18
      Pawłowski zapomniał napisać, że Jagoda potrafi dzień przed końcem roku
      wyczarować jakieś bonusowe jedynki i skutecznie obniżyć ostateczną ocenę. Nie
      mówiąc o tym, że uczniom z gorszymi wynikami sugeruje, że żeby zdać, powinni
      chodzić na korepetycje DO NIEJ lub do jej przyjaciółki.
      • Gość: jhgf Re: Ewa Jagodzińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:49
        nie ma lepszej nauczycielki niż Jagoda! SHE IS THE BEST
        • Gość: Jagoda do domu Re: Ewa Jagodzińska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:50
          Buahaha, chyba THE BEAST.
      • Gość: q Re: Ewa Jagodzińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:34
        Nie wiem skąd to wzięte ale nigdy się z czymś takim nie spotkałem... Wiedziałbym
        o tym zapewne. Ale ten post to pewnie jakiś propagandowy "kaczy proceder" :P howgh!
    • Gość: Piotrek Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:05
      Chodzilem do tej szkoly i wspominam ja bardzo dobrze.Jestem zakoczony.Widze
      jednak,ze stara,dobra tradycja nauczyceilska(i dyrektorska)-czyli niezaleznosc
      i dobro uczniow - trwa nadal.
    • dorsai68 Hej Admini!!! 04.03.07, 21:51
      Miejcie litość.
      TO NADAL JEST FORUM WARSZAWA, a Siedle nadal nie są i długo nie będą jej częścią.
      • Gość: FRS Re: Hej Admini!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:33
        nie sa, nie beda a co najwazniejsze nie chca!
    • Gość: pcq Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:58
      Andrzej, pozdrów mamę :)
      • Gość: absolwent Maciek Odrobina spokoju IP: *.pwsz.bialapodlaska.pl 05.03.07, 08:51
        Cieszę się, że młodzież w Królówce sobie poradziła. Chociaż dziwię się, że w
        tej szkole mogło dojść w ogóle do takiej sytuacji. I nie wątpię, że naciski
        były, bo nie wierzę w nadgorliwość dyrektora Koczonia.

Odrobinę się zdziwiłem poziomem wypowiedzi uczniów Prusa, bo fakt jest faktem,
        że Prus ostatnimi laty chyba wyprzedza Królówkę w rankingach.

Jeśli chodzi o PiS, to mam wrażenie, że arogancja jest po prostu cechą
        polityków i nie tylko ta partia ma na nią wyłączność (chociaż wydaje mi się, że
        jest w czołówce).
    • Gość: Pedro Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.migutmedia.pl 05.03.07, 12:18
      jak zawsze PISiorki sprawiaja problemy :/ Co z ta Polska??!!
      • Gość: Muchacho Re: Licealiści wygrali z PiS-owskim dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 17:46
        Jaka to melodia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka