Dodaj do ulubionych

Grożą Paradzie Równości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:10
Ja tam jestem przeciw przemocy i pokojowo nastawiony, ale czy do tych prowokatorów urządzających paradę dotrze, że 'kto sieje wiatr, zbiera burzę'???
Obserwuj wątek
    • kosaciec [...] 18.05.07, 23:30
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pykaczu Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 02:22
      Denerwuje was "homoseksualna propaganda"? Mnie natomiast denerwuje propaganda
      katolicka - te wszystkie transparenty na kosciolach w stylu "Jezus patrzy",
      reklamy czestotliwosci radia maryja i przymusowa ewangelizacja za pomoca
      megafonow wystawionych na zewnatrz oraz wszedobylskie krzyze w sejmie,
      publicznych szkołach i szpitalach. Akcja zawsze budzi reakcje - jesli
      oczekujecie od innych zaprzestania walki o wlasne prawa, zakonczcie ofensywe i
      przestancie osaczac innych wlasna propaganda "jedynie slusznych", katolickich
      wartosci.
      • Gość: Xionc Re: Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu Pi IP: *.bbtec.net 19.05.07, 06:14
        Brawo Pykaczu. Popieram w 100%.
        • Gość: ada Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 19.05.07, 10:10
          Zupełnie nie rozumiem tego co się dzieje. Wszyscy w koło olewają degeneratów
          organizujących paradę a oni sami wokół siebie robią tyle hałasu. Wszędzie
          opowiadają jak to ktoś im grozi i obraża. Chcielibyście panowie pederasci.
          "Każdy morze marzyć" :)). Zdecydowana większość warszawiaków was olewa.
          Niezauważa. Wiemy, że raz w roku spacerujecie sobie naszymi ulicami a następne
          365 dni znikacie w swoich piwnicach i zagrzybiałych klubach. Przestańcie proszę
          tylko hałasować. Szczere wyrazy olania :))
          • Gość: ada Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 19.05.07, 14:33
            Właśnie w Warszawie skończyła się parada studentów w ramach juwenaliów 2007.
            Zgromadziła kilka tysięcy osób, czyli dziesięć raz więcej niż parada pedałków.
            Studenci wraz z przechodniami opraz mieszkańcami na trasie przemarszu bawili się
            znakomicie. Głośna muzyka, taniec, śmiech, kultura i przede wszystkim poziom.
            Tylko czemu GW nic o tym nie pisze a poświęca dużo miejsca na marginalne
            wydarzenie jakim jest przemarsz zboczeńców przez miasto w ramach tzw "parady
            równości". Czyżby włąśnie dla tego, że to zboczeńcy....a normalność nie
            zasługuje na zauważenie ???
            Pozdrowienia dla michniczków kłamczuszków.
          • desunia Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? 19.05.07, 17:57
            Ada napisała:
            Chcielibyście panowie pederasci.
            "Każdy morze marzyć" :)).

Dlaczego tylko panowie? Zapomniałaś, że w Paradzie idą też kobiety kochające
            kobiety, czyli tzw. lesbijki, dla wiceprezesunia z fundacji EVA "lizbijki"
            (zapewne z Lizbony albo z Libii, może Lizbii, ale nie ma takiego kraju ni
            miasta).
            "morze" w sensie mocy, możliwości piszemy przez samo "ż", "morze" to taka
            wielka, słona woda. Wszechpolskie łebki są małe i zakute, nic się w nich nie
            mieści, nawet zasady pisowni języka ojczystego. A nie wiem może tak się pisze w
            języki wszechpolskim?

• desunia Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? 19.05.07, 18:19
            A poza tym, Ado, gdyby ci marsz gejów i lesbijek był naprawdę obojętny, nie
            pisałabyś na tym forum i nie deklarowała publicznie, że ich olewasz.
            • Gość: ada Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 20.05.07, 02:31
              Czemu nazwałaś się desunia ?? Czyż nie bardziej pasowałoby skrócenie tego nicku
              i pominięcie członu "de" ???
              Ahhh....wybacz jeśli Cię obraziłem mówiąc o skracaniu członów. Człony to
              przecież sens waszego życia zboczki :)) Pisałam żeby takie jak ty wiedziały, jak
              bardzo normalni ludzie przejmują się wami :)) Współczuję, że musicie organizować
              marsze aby przypomnieć o swoim istnieniu. Gdyby nie 500 pederastów z niemiec i
              holandii oraz klejnych 500 działaczy i polityków lewicy to w marszu szliby tylko
              organizatorzy :)) hahaha
              Wyrazy współczucia.
      • Gość: gość Re: Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu Pi IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 08:01
        Dlaczego homopropagandzie przeciwstawiasz akurat propagandę kościoła, a nie np.
        pierwszomajowy pochód komunistycznych gangsterów, albo rowerową masę krytyczną,
        albo marsze protestujących górników czy rolników? Czyżby ten homopochód to była
        akcja z założenia antykościelna? Bo ja czytałem w środowiskowej gejprasie (np. w
        Gazecie Wyborczej), że to marsz ludzi światowych i tolerancyjnych, a nie jakichś
        agresywnych antyklerykałów i nigdzie nie widziałem wzmianki ze strony
        organizatorów (zawodowych homoseksualistów), że celem homoparady jest walka z
        kościołem. Dzięki za uświadomienie.
        • Gość: pykaczu Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:10
          Nie przeciwstawiam. Uswiadamiam, w jaki sposob zwolennicy prawicy stosuja
          podwojne standardy oceniania innych. Jesli prawicowcy sa tacy chrzescijanscy to
          niech stosuja sie do jednej z podstawowych zasad chrzescijanstwa - nie rób
          blizniemu swemu, co tobie nie mile. Proste.
    • xorger ciekawy link 19.05.07, 09:19
      www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070519/plus_minus_a_1.html
      • Gość: xxx Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 09:28
        ale ten artykuł ma tytuł "Inteligenci maszerują", co homoparada ma wspólnego z
        inteligentami?
        • krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 10:22
          geje są z reguły akceptowani w srodowiskach inteligenckich a więc sami też mają
          parcie na wiedzę i krztałcenie.Nie widziałem geja prostaka,chama ,itp
          • Gość: gość Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 11:10
            ale jak widzę czytelnicy tego progejowskiego portalu już nie mają takiego parcia
            na "wykrztałcenie"
            • krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 11:15
              a ty masz gościu coś do powiedzenia po za wyłapywaniem błędów?,
              • Gość: gość Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 11:24
                "po za" to piszą tylko "wykrztałceni", ludzie wykształceni piszą "poza"
                • Gość: t Re: ciekawy link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:02
                  ;)
                • krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 14:24
                  z ciebie to jak widzę typowy polaczek z koziej wólki..nic nie wie,g.wno widział
                  i w dup.e był ale błędy innych widzi i wie wszystko najlepiej...Mamusia nie
                  chwaliła za nic innego jak dobre stopnie z wkuwania dat i ortografi?.ciekawe czy
                  w realu jestes taki kozak i tak ludzi poprawiasz jak powiedzą cos nie
                  ortograficznie.tak czy siak ciekawy to tynie jesteś szkoda właściwie z tobą
                  dyskutować.mpżesz dalej wypisac jakie błędy teraz zrobiłem ani mnie to grzeje
                  ani ziębi..
                  • ws60 Re: ciekawy link 19.05.07, 15:21
                    ciebie to bardzo grzeje, inaczej nie wyprowadziłbyś 2 x więcej linii tekstu niż
                    poprzednio.
                    poza tym dostosowujesz się do opinii oponentów :)
                    • krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 17:09
                      stary,dla mnie jest poprostu przegięciem pały jak można tak pieprzyć bez
                      sensu,ze gdzies ktos zrobił literówke,napisał błędnie itp.To jest totalnie nie
                      merytoryczne rospieprzanie dialogu.ja nie napisałem ,ze jestem gejem tylko
                      napisalem dlaczego gdzieś tam napisane zostało ze geje to inteligencja.A tu taki
                      atak na mnie jakbym w ogóle stawał po czyjejś ze stron ,to jest chore w naszym
                      narodzie.zero meritum same tematy zastępcze.i gosc wyjeżdza mi z takim koksem,że
                      mnie to oczywiście podgrzało ale nie tam żeby zaraz sie pochlastac.takich łebków
                      w realu ludzie kasują z towarzystwa i sa samotni.facet jest smutnym zrzędą i
                      piszę tutaj to po to żeby się może zastanowił na tym jakie to ma w ogóle
                      znaczenie że napisałem nie ortograficznie.są fora erudytów ,wiec niech tam sie
                      mądrzy a jak nie rozumie o czym sie rozmawia to niech sie spyta to może ktoś mu
                      wytłumaczy.
                      ps prz okazji troche przecinków dla użytkownika T ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;)
                      • Gość: t Re: ciekawy link IP: *.chello.pl 19.05.07, 17:37
                        No już, weź głęboki oddech, uspokój się...

• Gość: t Re: ciekawy link IP: *.chello.pl 19.05.07, 16:51
                    Zacząłbyś używać choćby przecinków. Spinasz się tak, że aż w porty leci...
    • Gość: t [...] IP: *.chello.pl 19.05.07, 09:43
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • arahat1 Wiceprezes Fundacji Andrzej Łukasik: facet na 19.05.07, 10:54
      przepustce ze szpitala psychiatrycznego????
    • Gość: Cegielski Grożą Paradzie Równości IP: *.bredband.comhem.se 19.05.07, 11:16
      Marsze Równości wyrazem braku równości. Gdy z powodów politycznych zdewiowanym
      poglądom mniejszości homoseksualnej nadaje się rangę stokroć większą niż zdrowym
      poglądom większości społeczeństwa, gdy wprowadza się homo-hegemonię, to jest to
      wyrazem braku równości, sprawiedliwości i braku demokracji, gdyż większość
      zostaje podporządkowana mniejszości.
      • operaa Re: Grożą Paradzie Równości 19.05.07, 12:30
        Marsze Równości mają na celu zwrócić uwagę publiczną na problem jakim jest
        dyskryminacja (która jest zakazana wedle Naszej Konstytucji i wedle
        międzynarodowego Prawa Człowieka) drugiego CZŁOWIEKA, i jaki ma ona wpływ na
        społeczeństwo.
        Nie chodzi tu o akceptację nie o propagandę.

Zastanawia mnie tylko jedno: Skąd wniosek, że w Polsce próbuje się wprowadzić
        "homo-hegemonię"? Cały czas mamy demokrację, możemy tworzyć władzę z takich
        ludzi jakich chcemy nikt nam niczego nie narzuca. A podporządkować sobie może
        tylko większość, w drugą stronę to nie działa.
        • ws60 Re: Grożą Paradzie Równości 19.05.07, 15:26
          na tej zasadzie kleptomani, pedofile itp mogą stwierdzić że również są
          dyskryminowani.
          narzucanie się ze swoją odmiennością zazwyczaj skutkuje odwrotnie niż założyli
          sobie inicjatorzy takich akcji.
          do tej pory społeczeństwo w znakomitej większości nie widziało tego problemu,
          gdyż homoseksualni stanowią "bardzo małą mniejszość", brak im było styczności.
          teraz organizacje homo... zbierają żniwo swojej działalności. jakże odmienne od
          założonych celów.
    • Gość: Student Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.chello.pl 19.05.07, 14:12
      Na stronie głównej link: "Parada Równości - musisz tam być! stopfanatykom". Dla
      mnie to zwykła propaganda. Oczywiście nie można tu napisać czegoś obiektywnego
      jak np. "Parada gejów i lesbijek kontra marsz wszechpolaków" (dziennik.pl), bo
      GW jest gazetą OPINIOTWÓRCZĄ.
      • Gość: m Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:59
        masz dziwne wyobrażenie o obiektywizmie dziadku
        • ws60 Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? 19.05.07, 15:29
          Gość portalu: m napisał(a):

> masz dziwne wyobrażenie o obiektywizmie dziadku

opisz nam co ty rozumiesz pod pojęciem "obiektywizm", bo dziwny to ty chyba
          jesteś. może wynika to z braku zrozumienia pojęcia o którym piszemy ?
      • Gość: t Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.chello.pl 19.05.07, 16:52
        A ta sama gazeta niedawno pisała o obraźliwych gestach Artura Boruca wobec kibiców Rangersów.. No cóż. Wg. GW gej jest dobry, a katolik zły....
        • Gość: cv Re: Dlaczego zatem czytacie to badziewie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 11:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka