Gość: trwa pederada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 23:10 Ja tam jestem przeciw przemocy i pokojowo nastawiony, ale czy do tych prowokatorów urządzających paradę dotrze, że 'kto sieje wiatr, zbiera burzę'??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosaciec [...] 18.05.07, 23:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 02:22 Denerwuje was "homoseksualna propaganda"? Mnie natomiast denerwuje propaganda katolicka - te wszystkie transparenty na kosciolach w stylu "Jezus patrzy", reklamy czestotliwosci radia maryja i przymusowa ewangelizacja za pomoca megafonow wystawionych na zewnatrz oraz wszedobylskie krzyze w sejmie, publicznych szkołach i szpitalach. Akcja zawsze budzi reakcje - jesli oczekujecie od innych zaprzestania walki o wlasne prawa, zakonczcie ofensywe i przestancie osaczac innych wlasna propaganda "jedynie slusznych", katolickich wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu Pi IP: *.bbtec.net 19.05.07, 06:14 Brawo Pykaczu. Popieram w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 19.05.07, 10:10 Zupełnie nie rozumiem tego co się dzieje. Wszyscy w koło olewają degeneratów organizujących paradę a oni sami wokół siebie robią tyle hałasu. Wszędzie opowiadają jak to ktoś im grozi i obraża. Chcielibyście panowie pederasci. "Każdy morze marzyć" :)). Zdecydowana większość warszawiaków was olewa. Niezauważa. Wiemy, że raz w roku spacerujecie sobie naszymi ulicami a następne 365 dni znikacie w swoich piwnicach i zagrzybiałych klubach. Przestańcie proszę tylko hałasować. Szczere wyrazy olania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 19.05.07, 14:33 Właśnie w Warszawie skończyła się parada studentów w ramach juwenaliów 2007. Zgromadziła kilka tysięcy osób, czyli dziesięć raz więcej niż parada pedałków. Studenci wraz z przechodniami opraz mieszkańcami na trasie przemarszu bawili się znakomicie. Głośna muzyka, taniec, śmiech, kultura i przede wszystkim poziom. Tylko czemu GW nic o tym nie pisze a poświęca dużo miejsca na marginalne wydarzenie jakim jest przemarsz zboczeńców przez miasto w ramach tzw "parady równości". Czyżby włąśnie dla tego, że to zboczeńcy....a normalność nie zasługuje na zauważenie ??? Pozdrowienia dla michniczków kłamczuszków. Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? 19.05.07, 17:57 Ada napisała: Chcielibyście panowie pederasci. "Każdy morze marzyć" :)). Dlaczego tylko panowie? Zapomniałaś, że w Paradzie idą też kobiety kochające kobiety, czyli tzw. lesbijki, dla wiceprezesunia z fundacji EVA "lizbijki" (zapewne z Lizbony albo z Libii, może Lizbii, ale nie ma takiego kraju ni miasta). "morze" w sensie mocy, możliwości piszemy przez samo "ż", "morze" to taka wielka, słona woda. Wszechpolskie łebki są małe i zakute, nic się w nich nie mieści, nawet zasady pisowni języka ojczystego. A nie wiem może tak się pisze w języki wszechpolskim? Odpowiedz Link Zgłoś
desunia Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? 19.05.07, 18:19 A poza tym, Ado, gdyby ci marsz gejów i lesbijek był naprawdę obojętny, nie pisałabyś na tym forum i nie deklarowała publicznie, że ich olewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Po co rozmawiać z pedałami ???????????? IP: *.aster.pl 20.05.07, 02:31 Czemu nazwałaś się desunia ?? Czyż nie bardziej pasowałoby skrócenie tego nicku i pominięcie członu "de" ??? Ahhh....wybacz jeśli Cię obraziłem mówiąc o skracaniu członów. Człony to przecież sens waszego życia zboczki :)) Pisałam żeby takie jak ty wiedziały, jak bardzo normalni ludzie przejmują się wami :)) Współczuję, że musicie organizować marsze aby przypomnieć o swoim istnieniu. Gdyby nie 500 pederastów z niemiec i holandii oraz klejnych 500 działaczy i polityków lewicy to w marszu szliby tylko organizatorzy :)) hahaha Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu Pi IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 08:01 Dlaczego homopropagandzie przeciwstawiasz akurat propagandę kościoła, a nie np. pierwszomajowy pochód komunistycznych gangsterów, albo rowerową masę krytyczną, albo marsze protestujących górników czy rolników? Czyżby ten homopochód to była akcja z założenia antykościelna? Bo ja czytałem w środowiskowej gejprasie (np. w Gazecie Wyborczej), że to marsz ludzi światowych i tolerancyjnych, a nie jakichś agresywnych antyklerykałów i nigdzie nie widziałem wzmianki ze strony organizatorów (zawodowych homoseksualistów), że celem homoparady jest walka z kościołem. Dzięki za uświadomienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pykaczu Do ziejacego katolicka miloscia elektoratu PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 16:10 Nie przeciwstawiam. Uswiadamiam, w jaki sposob zwolennicy prawicy stosuja podwojne standardy oceniania innych. Jesli prawicowcy sa tacy chrzescijanscy to niech stosuja sie do jednej z podstawowych zasad chrzescijanstwa - nie rób blizniemu swemu, co tobie nie mile. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
xorger ciekawy link 19.05.07, 09:19 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_070519/plus_minus_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 09:28 ale ten artykuł ma tytuł "Inteligenci maszerują", co homoparada ma wspólnego z inteligentami? Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 10:22 geje są z reguły akceptowani w srodowiskach inteligenckich a więc sami też mają parcie na wiedzę i krztałcenie.Nie widziałem geja prostaka,chama ,itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 11:10 ale jak widzę czytelnicy tego progejowskiego portalu już nie mają takiego parcia na "wykrztałcenie" Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 11:15 a ty masz gościu coś do powiedzenia po za wyłapywaniem błędów?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ciekawy link IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 11:24 "po za" to piszą tylko "wykrztałceni", ludzie wykształceni piszą "poza" Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 14:24 z ciebie to jak widzę typowy polaczek z koziej wólki..nic nie wie,g.wno widział i w dup.e był ale błędy innych widzi i wie wszystko najlepiej...Mamusia nie chwaliła za nic innego jak dobre stopnie z wkuwania dat i ortografi?.ciekawe czy w realu jestes taki kozak i tak ludzi poprawiasz jak powiedzą cos nie ortograficznie.tak czy siak ciekawy to tynie jesteś szkoda właściwie z tobą dyskutować.mpżesz dalej wypisac jakie błędy teraz zrobiłem ani mnie to grzeje ani ziębi.. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: ciekawy link 19.05.07, 15:21 ciebie to bardzo grzeje, inaczej nie wyprowadziłbyś 2 x więcej linii tekstu niż poprzednio. poza tym dostosowujesz się do opinii oponentów :) Odpowiedz Link Zgłoś
krwe Re: ciekawy link 19.05.07, 17:09 stary,dla mnie jest poprostu przegięciem pały jak można tak pieprzyć bez sensu,ze gdzies ktos zrobił literówke,napisał błędnie itp.To jest totalnie nie merytoryczne rospieprzanie dialogu.ja nie napisałem ,ze jestem gejem tylko napisalem dlaczego gdzieś tam napisane zostało ze geje to inteligencja.A tu taki atak na mnie jakbym w ogóle stawał po czyjejś ze stron ,to jest chore w naszym narodzie.zero meritum same tematy zastępcze.i gosc wyjeżdza mi z takim koksem,że mnie to oczywiście podgrzało ale nie tam żeby zaraz sie pochlastac.takich łebków w realu ludzie kasują z towarzystwa i sa samotni.facet jest smutnym zrzędą i piszę tutaj to po to żeby się może zastanowił na tym jakie to ma w ogóle znaczenie że napisałem nie ortograficznie.są fora erudytów ,wiec niech tam sie mądrzy a jak nie rozumie o czym sie rozmawia to niech sie spyta to może ktoś mu wytłumaczy. ps prz okazji troche przecinków dla użytkownika T ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ciekawy link IP: *.chello.pl 19.05.07, 17:37 No już, weź głęboki oddech, uspokój się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ciekawy link IP: *.chello.pl 19.05.07, 16:51 Zacząłbyś używać choćby przecinków. Spinasz się tak, że aż w porty leci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t [...] IP: *.chello.pl 19.05.07, 09:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Wiceprezes Fundacji Andrzej Łukasik: facet na 19.05.07, 10:54 przepustce ze szpitala psychiatrycznego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cegielski Grożą Paradzie Równości IP: *.bredband.comhem.se 19.05.07, 11:16 Marsze Równości wyrazem braku równości. Gdy z powodów politycznych zdewiowanym poglądom mniejszości homoseksualnej nadaje się rangę stokroć większą niż zdrowym poglądom większości społeczeństwa, gdy wprowadza się homo-hegemonię, to jest to wyrazem braku równości, sprawiedliwości i braku demokracji, gdyż większość zostaje podporządkowana mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
operaa Re: Grożą Paradzie Równości 19.05.07, 12:30 Marsze Równości mają na celu zwrócić uwagę publiczną na problem jakim jest dyskryminacja (która jest zakazana wedle Naszej Konstytucji i wedle międzynarodowego Prawa Człowieka) drugiego CZŁOWIEKA, i jaki ma ona wpływ na społeczeństwo. Nie chodzi tu o akceptację nie o propagandę. Zastanawia mnie tylko jedno: Skąd wniosek, że w Polsce próbuje się wprowadzić "homo-hegemonię"? Cały czas mamy demokrację, możemy tworzyć władzę z takich ludzi jakich chcemy nikt nam niczego nie narzuca. A podporządkować sobie może tylko większość, w drugą stronę to nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Grożą Paradzie Równości 19.05.07, 15:26 na tej zasadzie kleptomani, pedofile itp mogą stwierdzić że również są dyskryminowani. narzucanie się ze swoją odmiennością zazwyczaj skutkuje odwrotnie niż założyli sobie inicjatorzy takich akcji. do tej pory społeczeństwo w znakomitej większości nie widziało tego problemu, gdyż homoseksualni stanowią "bardzo małą mniejszość", brak im było styczności. teraz organizacje homo... zbierają żniwo swojej działalności. jakże odmienne od założonych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.chello.pl 19.05.07, 14:12 Na stronie głównej link: "Parada Równości - musisz tam być! stopfanatykom". Dla mnie to zwykła propaganda. Oczywiście nie można tu napisać czegoś obiektywnego jak np. "Parada gejów i lesbijek kontra marsz wszechpolaków" (dziennik.pl), bo GW jest gazetą OPINIOTWÓRCZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:59 masz dziwne wyobrażenie o obiektywizmie dziadku Odpowiedz Link Zgłoś
ws60 Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? 19.05.07, 15:29 Gość portalu: m napisał(a): > masz dziwne wyobrażenie o obiektywizmie dziadku opisz nam co ty rozumiesz pod pojęciem "obiektywizm", bo dziwny to ty chyba jesteś. może wynika to z braku zrozumienia pojęcia o którym piszemy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dlaczego Wyborcza to promuje ??? IP: *.chello.pl 19.05.07, 16:52 A ta sama gazeta niedawno pisała o obraźliwych gestach Artura Boruca wobec kibiców Rangersów.. No cóż. Wg. GW gej jest dobry, a katolik zły.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Dlaczego zatem czytacie to badziewie? IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.07, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś