mega14 20.05.07, 21:42 Witam, czy ktoś z Was kupował mieszkanie na osiedlu Flamenco poprzez trójstronną umowę cesji. Jeśli tak to w jakim banku brał kredyt? Bo np mi Kredyt Bank już odrzucił taką umowę... Prosze o podpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidiusz1 Re: umowa cesji 21.05.07, 23:28 A czy mogłabyś mi zdradzic czy kupujesz to mieszkanie od jakieś angielskiego inwestora, a posredniczy w tym firma z chmnielnej? Możesz odpowiedziec na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
mega14 Re: umowa cesji 22.05.07, 22:34 witam... tak to ta właśnie ta firma? A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lidiusz1 Re: umowa cesji 23.05.07, 09:18 Bo ja się poważnie zastanawiałam nad jednym z mieszkań, ale jakoś nie mogłam się dogadac z tą panią która się zajmowała sprzedażą. Teraz podobno już wszytskie mieszkania ktore mięli do sprzedania są zarezerwowane, a kolejne będą sprzedawac, kilka tygodni po podpisaniu aktów. Odpowiedz Link Zgłoś
joanka213 Re: umowa cesji 02.06.07, 16:50 Zamierzam kupic mieszaknie na osiedlu Flamencu poprzez umowe cesji. Czy ktos z Was dokonal takiej transakcji i wszystko poszlo gladko? Jesli chodzi o bank, to ja bylam w Multibank i tam doradca powiedzial, ze nie bedzie zadnego problemu z kredytem. Odpowiedz Link Zgłoś
mega14 Re: umowa cesji 13.06.07, 22:27 Witam, ja właśnie jestem w trakcie kuowania mieszkania przez umowę cesji jak dotąd wszystko jest ok...Kredyt biorę w Milenium... Różnica jest tylko taka ze jest więcej biurokracji i całe stosy papierów ale da się wytrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś