Gość: bodzioUsa IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 00:31 Polacy nie beda zwolnieni od obowiazku wizowego do USA. No co sojusznicy? hahahahahaha. info.onet.pl/732789,12,1,0,120,686,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alojz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 00:34 faktycznie...kicha, zielone karty tez zostaly zlikwidowane, jak dorobic?????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wizy do USA 13.06.03, 00:39 gdyby odsetek osob przebywajacych w stanach dozywotnio na polrocznej wizie turystycznej byl nizszy, selekcja za pomocą wiz nie bylaby potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 00:56 podobno wszystkie wizy 10 letnie, wydane prze 31.03.2003 sa niewazne i z dowolnego lotniska w USA wyrzucaja do Polski z powrotem, przed wyjazdem upewnic sie czy dostaniesz wize na lotnisku, czy to jest mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastek Re: Wizy do USA IP: *.biz.rr.com 13.06.03, 03:26 Gość portalu: alojz napisał(a): > podobno wszystkie wizy 10 letnie, wydane prze 31.03.2003 sa niewazne i z dowoln > ego lotniska w USA wyrzucaja do Polski z powrotem, przed wyjazdem upewnic sie c > zy dostaniesz wize na lotnisku, czy to jest mozliwe? Dwa dni temu przyjechalem do Nowego Jorku z wiza dziesiecioletnia wystawiona trzy lata temu, dodakowo byla ona w starym, niewaznym juz paszporcie. Nie bylo zadnych problemow. A pobyt mi dali na pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seco Re: Wizy do USA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 15:49 No to mnie ucieszyles, bo mam w starym paszporcie wize 10 letnia wystawiona 2 lata temu i sie zastanawialem czy wszystko bedzie dobrze gdyby co. Seco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 22:55 bastek:-) pocieszyles mnie Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wizy do USA 13.06.03, 16:31 tylko naiwniacy mogli sadzic, ze to sie zmieni PS zgadzam sie z Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wizy do USA 13.06.03, 16:37 dziekuje, rzadko ktos sie ze mna zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wizy do USA 13.06.03, 17:10 nie musi. brak zgody nie szkodzi racji. tak mysle. ale moge sie mylić (i to tez nie zaszkodzi rzeczywistosci, ktora jest jaka jest) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wizy do USA 13.06.03, 17:14 nie musi, ale moze, bywa, ze nie moze ale musi i to tez jest rzeczywistosc, tak sadze, zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cato Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 21:50 N A D Z I E J A to matka, naiwnych,,,,, ponownie sie sprawdza, no nie. Wizy nadal i na zawsze tak trzymac...... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wizy do USA 13.06.03, 23:12 a ty pewnie w USA siedzisz, ze takie madrosci piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrbuz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.03, 23:53 kazdy ma swoj los i miejsce urodzenia, dlaczego nie chcecie pracowac w Polsce, tylko chcecie robic konkurencje ludziom w swoich krajach??? Kazdy kraj ma swoje problemy i nie potrzebuje polskiego piekla, urodziles sie w Polsce, siedz tam, pracuj i daj sie tam pochowac. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wizy do USA 14.06.03, 00:29 ale jesli sie w tym USA siedzi, pracuje, mieszka, zyje i planuje zostac pochowanym na polonijnym cmentarzu, to jak mozna opowiadac sie za utrzymaniem wiz dla rodaków? To jest czysty egoizm w mysl zasady: mnie sie udalo, ale tobie nie musi, ty sobie w kraju na d*** siedz i tu pracuj i daj sie pochowac?" Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.03, 00:44 buggi tobie zycze jak najlepiej, ale przeklinam cala moja rodzine, ktora notorycznie zaprasza moj ojciec. Ostatnio, ktos ukradl mi odgrywarke mp3 i podejrzewam mojego kuzyna, ktory ciagle namawial mnie na "ucho". Kanal, mam tego dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastula Re: Wizy do USA IP: *.biz.rr.com 14.06.03, 00:49 Gość portalu: arbuz napisał(a): > buggi tobie zycze jak najlepiej, ale przeklinam cala moja rodzine, ktora notory > cznie zaprasza moj ojciec. > Ostatnio, ktos ukradl mi odgrywarke mp3 i podejrzewam mojego kuzyna, ktory ciag > le namawial mnie na "ucho". > Kanal, mam tego dosc. Masz pojebana rodzine i jestes kutasem polaczku. Spierdalaj stad bo robisz konkurencje. Idz sobie na yahoo czy gdzies tam w pizdu z takimi tekstami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbuz Re: Wizy do USA IP: *.dip.t-dialin.net 14.06.03, 00:53 o wlasnie odezwal sie moj kuzyn Leszek, zawsze sie odzywal w ten sposob, nawet przy spozywaniu posilkow. Debilu, nie przyjezrzaj wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś