Gość: LEGIA MISTRZ IP: *.acn.waw.pl 27.06.07, 23:28 LEGIA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:31 Kompromitujecie się. a gdzie skład Groclinu??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.icpnet.pl 27.06.07, 23:36 zaden Ventura, tylko ASTIZ! VEntura to nazwisko jego matki, Hiszpanie uzywaja nazwiska ojca a nie matki, boze, co to za rzetelnosc dziennikarska Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Urban zaczął od zwycięstwa 27.06.07, 23:51 Niom to Janek sparingi wygrywa. Ciekawe jak w lidze będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim ASTIZ nie Ventura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:36 mam nadzieję, że o nie poszło do druku Ventura to nie jego nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jim Re: ASTIZ nie Ventura IP: *.bulldogdsl.com 28.06.07, 05:01 Astiz Ventura to po hiszpańsku Ace Ventura. -- www.legia-wa-wa.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motur Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.06.07, 01:05 Ja kocham Legię!!! A ona gra...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeyu Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.06.07, 02:40 Uwielbiam Legię. Jestem jej największym idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadasz?! Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 03:03 6962.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rootsman Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 28.06.07, 08:00 Gość portalu: yeyu napisał(a): > Uwielbiam Legię. Jestem jej największym idolem. Chyba fanem...poziom pozostawiam bez komentarza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rootsman Żenada!!! IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 28.06.07, 08:03 Kolejny przykład na uwielbienie niektórych dziennikarzy GW dla Legii..."po raz pierwszy wygrali z Groclinem na ich boisku" - szkoda, że tylko sparing 2x35 minut. I gdzie jest skład Groclinu? Jakiś komentarz? Zapomniało się? Brakowało tylko podpisu: Legia będzie na pewno mistrzem, jak będzie tak grać...Powtórzę jeszcze raz: ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLIK Re: Żenada!!! IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.07, 09:51 Dokładnie...i jeszcze ..dało się zauważyć, że była o tempo szybsza:))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyskobol I znowu ten szowinizm i napinanie się IP: 217.8.167.* 28.06.07, 08:38 warszawskich dziennikarzy!A potem się dziwicie,że was nie lubią w innych regionach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: I znowu ten szowinizm i napinanie się 28.06.07, 08:42 Tyle wart obiektywizm sportu w GW, jeśli w innych działach jest tak samo to nie dziwię się PIS dzielcom, że tak po gazecie jadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loloik Re: I znowu ten szowinizm i napinanie się IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.07, 09:54 uwiez mi , że tak jest....obiektywizm i rzetelność zostawiają przed drzwiami do budynku Wybiórcza. do czerwca tego roku prenumerowałem od lipca powiedziałem sobie dość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian WIDZEW ale obrona! hahahaha IP: *.toya.net.pl 28.06.07, 10:13 w obronie wawrzyniak i rzezniczak! czad! co mecz ich ogladalem w Widzewie, wiec wiem jaki poziom prezentuja... jednym slowem DNO! no i jeszcze jest gwiazdka w ataku grze(L)aczek :P Moze w tym sezonie strzeli z 3 bramki...z karnych :D Prawdziwe gwiazdy ligi to dopiero zobaczycie w skladzie WIdzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk weź się zastanów IP: 212.244.73.* 06.07.07, 13:37 byli najlepsi w Widzewie, a teraz są najgorsi w Widzewie... byle przysr.. Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: I znowu ten szowinizm i napinanie się IP: *.acn.waw.pl 28.06.07, 16:29 Gość portalu: Dyskobol napisał(a): > warszawskich dziennikarzy!A potem się dziwicie,że was nie lubią w innych > regionach Polski. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ daj spokoj,jacy oni tam warszawscy tak samo jak poslowie i senatorowie tyle w nich warszawskiego,ze w Warszawie pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.icpnet.pl 28.06.07, 10:40 a gdzie sklad groclinu??? panowie, wszyscy wiedza ze jestescie pro-warszawscy ale sklad przeciwnikow legii WYPADA podawac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.stk.vectranet.pl 28.06.07, 11:15 A JA UWIELBIM JAK LEGŁA PRZYJEŻDŻA DO ZABRZA I DOSTAJE BATY OD GÓRNIKA,HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łódź Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.06.07, 12:19 Legia mistrz? nie przypominam sobie - byli chyba w efekcie na 3cim miejscu w żenującej polskiej ekstraklasie hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Tylko Wisełka ZKS !!! IP: *.c149.petrotel.pl 28.06.07, 13:42 I tak nic nie wygracie, bo to śmieszny klub w dodatku bez kibiców (śr. 6 tys./ 2,5 mln miasto) wstyd =====> legła II liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajace Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 28.06.07, 13:59 A teraz spojrzcie Misie,jakie jest zrodlo artkulu. Podpowiem,Gazeta Stoleczna. Tak wiec,wszystkie wasze zarzuty o braku skladu i analizy gry Groclinu sa smieszne. Poprostu jesli artykul z tego samego meczu ukazalby sie w Gazecie Poznanskiej to bylby w 100% poswiecony Groclinowi. To tyle... PS Do KSG,ktory uwielbia ogladac zwyciestwa Gornika na Legia. Zal mi cie chlopie,ze tak rzadko w takim razie mozesz sie radowac... Do fana Widzewa,ty sie lepiej martw jak ten napakowany gwiazdami i wirtuozami Widzew utrzymac w lidze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLIK Re: Urban zaczął od zwycięstwa IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.07, 15:08 to że dziennikarzyna jest z warszawy nie zwalnia go z obiektywizmu i rzetelności. zastanów sie dlaczego duża część polskich kibiców jest tak anty legijna...mój drogi powoduje to wasza warszawska megalomania, co by sie nie stało jesteście zawsze najlepsi. a tak naprawdę to wasz stadion, ilość kibiców( choc jakość jest na 5) oraz wasze ostatnie osiągnięcia pokazują , ze tak naprawdę macie problem z sami z sobą. Dlaczego? ktoś napisze kompleksy, a inny doda mentalość małomiasteczkowców, którzy wyrwali się z wiosek i za wszelka cenę chcą zerwać z przeszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzycho Warszawiak to nie warszawianin (kibica CWKS-u) ! IP: *.net-serwis.pl 28.06.07, 19:38 To jest jednak kolosalna różnica ! Odpowiedz Link Zgłoś