Gość: poozytywnie Presto na Dereniowej. IP: *.centertel.pl 20.10.11, 15:04 Jeszcze tam nie byłem ale na ich fan page na facebooku można pobrać kupon z 20% zniżką. Kupon mam i w weekend się wybieramy :) Mam nadzieję, że będę mógł napisać coś miłego po tej wizycie :) Zna ktoś to miejsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Presto na Dereniowej. IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 16:04 Pizzeria na Barskiej - wystrój nieciekawy, pizza przyzwoita Basilia KEN 24 - świetna pizza, z bardzo dobrej jakości składnikami z pieca palonego drewnem, reszta potraw również super i wystrój miły First Aleja Lotników 15 - moje najnowsze odkrycie, smaczna pizza ze składnikami dobrej jakości, miła obsługa, wystrój całkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrubas Re: Presto na Dereniowej. IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 22.02.12, 13:23 Party Pizza na Polinezyjskiej. W ten weekend byłem u nich 2 razy (studia zaoczne), teraz dopiero gdzieś za 2 tygodnie odwiedzę miasto. Wiem, że to nowy lokal, ale pizza tureckie party mnie po prostu rozwaliła ;-) A... i sosy są rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorcyniczny Re: Presto na Dereniowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 14:25 > A... i sosy są rewelacyjne. Obecność sosów dyskwalifikuje pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Presto na Dereniowej. 23.02.12, 14:28 Gość portalu: obserwatorcyniczny napisał(a): > > A... i sosy są rewelacyjne. > > Obecność sosów dyskwalifikuje pizzę. Dziękuję za głos rozsądku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Presto na Dereniowej. IP: *.157.66.41.e-plan.pl 23.08.12, 17:02 Dzisiaj u nich jadłem z dziewczyną obiad. Ja pizzę i była naprawdę dobra z tego ich pieca opalanego drewnem, dobrze ze wziąłem małą bo i tak była duża. Dziewczyna wzięła makaron z kurczakiem i też był ok. Ogólnie jest nieźle i fajny mają wystrój restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Taka wielka ze ledwo zjadles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 20:18 Musicie jest tam gdzie pracujecie? Od pazdziernika udostepnicie wasze wifi IP: *.157.66.41.e-plan.pl dla studentow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no proszę Re: Taka wielka ze ledwo zjadles? IP: *.157.66.41.e-plan.pl 25.10.12, 19:06 a co powiesz na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzofan Presto na Dereniowej jak najbardziej IP: *.aster.pl 26.09.12, 22:11 Bo i pizzę mają dobrą i inne dania również. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Presto na Dereniowej jak najbardziej 27.09.12, 19:14 sieciówek nie uznaję (to a' propos Dereniowej) Całkiem niezłą (ale nie idealną, bo za słabo wypieczona i ciut za mało sera ) pizzę jadłam ostatnio w pizzerii Boscaiola (w BUWie) Lokal malenki, warto zarezerwować stolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursynofil Re: Presto na Dereniowej jak najbardziej IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 23:44 Byliśmy dzisiaj w PRESTO na Dereniowej 2 prawie wszystkie stoliki zajęte. Jedzenie okazało się dobre pizza dużo składników i włoskie cienkie ciasto. Stek wołowy też dobry, dobrze zrobiony. Ja tam polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delicjuszek Re: Presto na Dereniowej jak najbardziej IP: *.31-186-85-108.net.eco.atman.pl 14.12.12, 14:22 Niezłe tam mają jedzenie, to prawda. Ostatnio też smakowala mi pizza w małej niepozornej knajpce przy Wilczej. Smacznie i niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Presto na Dereniowej jak najbardziej 16.12.12, 15:47 L'Olivo na Żelaznej ma całkiem niezłą pizzę. NIe najlepszą ale b. dobrą :) Odpowiedz Link Zgłoś
kornela_magix Re: Presto na Dereniowej. 26.04.20, 21:16 Lubię pizzę salame picante z Vilano, zamawiam często z dowozem roomservice. Sami robią sos z pomidorów pelati, mozarella też jest najwyższej jakości, to czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka453 Re: Presto na Dereniowej. 22.05.20, 23:43 Nie znam, zwykle zamawiam pizze vegetariana z Balgery przez roomservice, z dowozem wygodniej. Przyzwoita cena, chrupiące ciasto, dobry sos. Odpowiedz Link Zgłoś
sadowski.d Re: Najlepsza pizzeria w mieście 06.03.12, 14:26 pizzeria Napoli na wilczej w Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
slash.slash Re: Najlepsza pizzeria w mieście 29.08.12, 06:19 z pizzerii w centrum ostatnio spodobała mi się Figga świetne ciasto (pizza) innych dań jeszcze nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 16:14 Pyszną pizzę mają na Francuskiej w restauracji Repubblica Italiana www.repubblicaitaliana.pl/ Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt12 Re: Najlepsza pizzeria w mieście 14.10.12, 12:32 Według mnie najlepsza pizza jest w dwóch miejscach: - Milanovo (Wilanów) - Basilia (Ursynów) Zwłaszcza pizza z rucolą, szynką parmeńską i parmezanem! Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio88 Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.icpnet.pl 31.10.12, 14:46 Wiadomo, ile gustow tyle miejsc. ja sie zajadam pozycja "pizza parmenska" w pizzerii Napoli na Marszalkowskiej. Maja tam niesamowicie dobre, wypieczone ciasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukrecjusz Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.eu 07.11.12, 15:32 eee... a nie pokręciło Ci się coś? to chyba jest na Wilczej. Szukałem w necie pizzerianapoli.pl/lokalizacja.html i chcę się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 22:12 najlepsza moze byc tylko w jednym. chyba ze przydzielisz tytul ex aequo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina 37 Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 19:24 Polecam Repubblica Italiana na Francuskiej. Mają dobrą pizzę jak i makarony. I wbrew pozorom (dobra lokalizacja) ceny mają jak wszędzie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rangleklods Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.icpnet.pl 12.12.12, 13:59 Ostatnio jadłem w małej pizzerii Napoli na Wilczej, mieli świetne ciasto i bardzo aromatyczne przyprawy. W ogóle bardzo przyjemny zapach się roztacza ja się wchodzi do tego miejsca. Polecam jak ktoś głodny i jest w pobliżu centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Najlepsza pizzeria w mieście 12.12.12, 18:19 icpnet.pl notorycznie reklamuje Napoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskiptak Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.play-internet.pl 01.06.13, 19:38 mnie bardzo smakuje pizza z Dominium jeszcze nigdy sie nie zawiodłam, a przyznam, że mają ciekawe pomysły na smaki, jak na przykład corrida, dla mnie mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Najlepsza pizzeria w mieście IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 19:20 gratuluję gustu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ryszyk Jeśli Pizza to tylko przy Nowolipkach 10.01.13, 15:14 Jeśli dobra pizzeria to tylko Pizzeria przy Nowolipkach Pizza palce lizać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tykko Re: Jeśli Pizza to tylko przy Nowolipkach IP: *.wtvk.pl 21.01.13, 17:43 Ja lubię sieciówkowe Pizza Hut, a jeśli chodzi o małe fajne pizzerie gdzies w centrum to zaglądam do Napoli. Maja przystepne ceny i bardzo smaczną pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Jeśli Pizza to tylko przy Nowolipkach 21.01.13, 22:21 tykko SPAMUJE jak zawsze na wszystkich Forach Odpowiedz Link Zgłoś
pann_a_nikt Re: pasta i basta 21.02.13, 14:02 moim zdaniem najlepsza pizza w warszawie jest w "Pasta i Basta", po prostu wyśmienita, sama zjadam całą :P Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pasta i basta 23.02.13, 00:30 pann_a_nikt napisał(a): > moim zdaniem najlepsza pizza w warszawie jest w "Pasta i Basta", po prostu wyśm > ienita, sama zjadam całą :P a to należy zjadać pół? ;) ja tam zawsze pochłaniam całą. Co prawda nie w Pasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivaz Re: pasta i basta IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 20:28 Dla mnie no. 1 to Bella Napoli na Tragówku, potem długo, długo nic, jestem miłośniczką pizzy, jem ją często i z całą stanowczością stwierdzam ze tam podają najlepszą pizzę jaką jadłam, nie tylko w Warszawie ale w Polsce, cieniuśkie ciasto, rozpływające się w ustach, ciągnący ser, ale kwintesencja tej pizzy to właśnie to ciasto. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pasta i basta 04.04.13, 23:05 Gość portalu: ivaz napisał(a): > Dla mnie no. 1 to Bella Napoli na Tragówku, potem długo, długo nic, jestem miło > śniczką pizzy, jem ją często i z całą stanowczością stwierdzam ze tam podają na > jlepszą pizzę jaką jadłam, nie tylko w Warszawie ale w Polsce, cieniuśkie ciast > o, rozpływające się w ustach, ciągnący ser, ale kwintesencja tej pizzy to właśn > ie to ciasto. Też uważam, że Bella Napoli rulez... ale ostatnio odkryłam Mąkę i Wodę. I tamtejszą pizzę z mozzarella z bawolego mleka. rewelacyjna, może śmiało konkurować z pizzą od Enzo.. i wcale nie wiem czy nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Najlepsza pizzeria w mieście 05.06.13, 16:23 eizzy napisała: Polecajmy pizzerie z prawdziwego zdarzenia, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
warshau Re: Najlepsza pizzeria w mieście 02.09.13, 22:20 Ja polecam Ci Va Piano - mają pyszne włoskie jedzenie, pizza jest na cienkim cieście, idealne proporcje składników! Dodatkowo z nie-sieciówek polecam Mamma Marietta na Wołoskiej - mała i klimatyczna restauracyjka ze świetnym włoskim jedzeniem, i to nie tylko z pizzą,a le wszelkiego rodzaju makaronami i pysznymi deserami. Jeśli szukasz relacji z cenami i ze zdjęciami, to znajdziesz np. tu: www.tasteaway.pl/2013/07/01/po-wlosku-mamma-marietta/ Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Zawsze ten sam lokal reklamujesz SPAMerko 28.10.13, 17:00 Dorzucam Ave Pizza na ul Topiel Pizza na nieco grubszym cieście niż np. u Enzo, ale nadal b. smaczna. Nie polecam jedynie Calzone, trochę za bardzo gumowate -- miszmasz-marghe.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
mirooos Re: Najlepsza pizzeria w mieście 09.11.13, 14:20 Gość portalu: PM napisał(a): > Witajcie! Poszukuję naprawdę dobrej pizzerii w Warszawie - tam gdzie pizza > jest wyjątkowo dobra i bardzo ładnie podana. Co byście polecili? Cena raczej > nie gra roli bo to wyjście jednorazowe, ale ma być z przysłowiową klasą. Z > góry dziękuję za pomoc!! Jak pizzeria - to tylko wloska, prawda?! Bylem juz pare razy na pizzy ze znajomymi w restauracji www.facebook.com/restauracjagallodoro przy ulicy Francuskiej. Maja naprawde prawdziwa wloska pizze!! Nie dziwne, skoro szef kuchni spedzil ponoc 30 lat we Wloszech, to musial sie porzadnie doksztalcic we wloskiej kuchni:) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Najlepsza pizzeria w mieście 14.11.13, 00:29 zdjęcia z Facebooka raczej odstraszają Odpowiedz Link Zgłoś
panna_zuzannaa Re: Najlepsza pizzeria w mieście 02.02.18, 02:41 Najlepsza pizza jest u Enzo w Bella Napoli. Jest co prawda kilka punktów na mapie Warszawy, jednak chodzą słuchy, iż w lokalu na Targówku jest najlepsza. Ponadto warto wpadac do ave pizza na Powiślu a jeśli ktos nietoleruje glutenu to świetna opcja jest La cantina na nowym świecie, z reszta Bella Napoli tez ma opcje bezglutenowej pizzy. Wegańska natomiast jest w Leonardo na poznańskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kas87wid Re: Najlepsza pizzeria w mieście 31.10.19, 16:37 Mnie bardzo smakowała pizza w restauracji Milanovo na warszawskim Wilanowie :) Mogę szczerze polecić, aby spróbować ich pizzy - wg mnie jest palce lizać! Na ich stronie na pewno znajdziesz menu :) Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga.strak Re: Najlepsza pizzeria w mieście 23.08.22, 10:39 Zdecydowanie polecam Pizzeria złota 65. Najwyższa jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinkaa78 Re: Najlepsza pizzeria w mieście 01.01.25, 23:15 Zajrzyj tu warsawcity.info/restauracje-wloskie-warszawa/ Na pewno znajdziesz na tej liście restauracje włoską dla siebie 😌 Odpowiedz Link Zgłoś