Gość: Andrus11 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 22:15 Sloggi, nie daj się zgnębić ptasim móżdżkom. Rzadko zdarza się, że ktoś pisze z sensem , i ma na dodatek coś do powiedzenia, więc nie dawaj się. We miss you :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niech Re: Sloggi, come back IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 23:07 ? Tak sadze. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bon Jovik Re: Sloggi, come back IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 23:01 Widzę że Niech coś nie tęskni za "odmiennymi".... Ale nie martwcie się, cały czas działa jego "towarzyskie" forum - jak ktoś ma ochotę to chyba droga wolna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Sloggi, come back IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 23:04 Skorzystaj z wlasnej rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płastuga Re: Sloggi, come back IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 00:47 Gość portalu: Andrus11 napisał(a): > Sloggi, nie daj się zgnębić ptasim móżdżkom. Rzadko zdarza się, że ktoś pisze > z sensem , i ma na dodatek coś do powiedzenia, więc nie dawaj się. We miss > you :) > > > Za siebie pisz 11 and rus`ie. (sloggi z sensem ! Łojezusiemaryjo!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi, come back 03.07.03, 09:38 Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy. Z tej przyczyny zrodziliśmy się bez wprawy i pomrzemy bez rutyny. Choćbyśmy uczniami byli najtępszymi w szkole świata, nie będziemy repetować żadnej zimy ani lata. Żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samych pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. Wczoraj, kiedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno, tak mi było, jakby róża przez otwarte wpadła okno. Dziś, kiedy jesteśmy razem, odwróciłam twarz ku ścianie. Róża? Jak wygląda róża? Czy to kwiat? A może kamień? Czemu ty się, zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. Uśmiechnięci, wpółobjęci spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok4 Re: Sloggi, come back 29.06.03, 00:52 Gość portalu: Andrus11 napisał(a): > Sloggi, nie daj się zgnębić ptasim móżdżkom. Rzadko zdarza się, że ktoś pisze > z sensem , i ma na dodatek coś do powiedzenia, więc nie dawaj się. We miss > you :) > > > potrzebują cię intelygentni homo polonusi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Władek Sloggi, go to hell IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 09:23 Gość portalu: Andrus11 napisał(a): > Sloggi, nie daj się zgnębić ptasim móżdżkom. Rzadko zdarza się, że ktoś pisze > z sensem , i ma na dodatek coś do powiedzenia, więc nie dawaj się. We miss > you :) dawno była kłótnia kochanków? stęskniłeś sie za starym znajomym ogórasem? roumiem, dzisiaj nie tak łatwo znaleźć kogoś, kto wysłucha, zrozumie i jeszcze na koniec dogodzi... kup mu kosz róż, jakies nowe majty i może się pogodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Re: Sloggi, go to hell IP: 212.69.73.* 03.07.03, 09:36 Arcybiskup poznanski swoim kochasiom seminarzystom mial zwyczaj kupowania czerwonych majteczek [ fikusnych] z napisem ROMA i kazal czytac od tylu. To wszyscy katolicy maja takie zwyczaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Sloggi, go to hell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 17:50 spadaj Remik, sam kup sobie nowe gacie, bo założę się, że nie masz ich za dużo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrus11 Re: Sloggi, go to hell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 17:48 właśnie tacy wujkowie władkowie są najczęściej krypto homoseksualistami, a tacy są dopiero niebezpieczni. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sloggi, go to hell 03.07.03, 18:39 Coś w tym jest - ludzi dziwi moja otwartość, a co ja mam ukryć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Sloggi, go to hell IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 18:41 wywal wszystko na wierzch. Wszak nie masz się czego wstydzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Karolak Re: Sloggi, go to hell IP: 195.94.207.* 03.07.03, 19:14 Gość portalu: kixx napisał(a): > wywal wszystko na wierzch. > Wszak nie masz się czego wstydzić :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Najlepsza riposta jaką kiedykolwiek czytałem na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś