Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 22:09 Czy moze zna ktoś Róże Wiatrów przy Wale Miedzeszyńskim, zastanawiamy się nad zrobieniem imprezy rodzinnej i jesteśmy ciekawi opini na temat tej restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szymciolo Re: Róża Wiatrów IP: 194.181.0.* 07.09.07, 09:55 Obsługa miła i sympatyczna, lokal w sam raz na spotkania rodzinne. Na tyle na uboczu i na tyle "ekskluzywnie" wygląda, że nie ma tam tzw. dresiwa. A jak się goście rozweselą to obsługa włącza sprzęt do karaoke :) Jak tam byłem pierwszy raz, to zdążyłem zdjąc płaszcz i już dostałem od kelnera zimny browatrek do ręki. :))) Oby tylko nasze imprezy się nie nakładały :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Róża Wiatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 11:48 A to jest w LOK-u czy w YKP, bo mylą mi się nazwy restauracji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Róża Wiatrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 02:40 Lokal znajduje sie YKP, maja kuchnie polska. organizuja naprawdę super imprezy.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Róża Wiatrów IP: *.chello.pl 16.10.07, 20:43 A jak jest z jedzeniem, smacznie gotują? Zastanawiam sie imprezą w tym miejscu. Będę wdzięczny za wszystkie opinie .Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś