Gość: wyborca z dworca IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.10.07, 23:34 PO wszystko rozwiąże! Dlaczego Gazeto nie poczekasz z krytyką! Pani dr Kopacz z PO ma recety na wszystko, takze na ten problem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jw Prywatne szpitale IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.10.07, 23:43 są tańsze w utrzymaniu dla budżetu niż państwowe. Dlatego wygrała PO, by tę zasadę zastosowac Dlaczego Redaktor GW tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do boju PO! Re: Prywatne szpitale IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 00:19 gdzie jesteście Ołły!? Hania, dajesz! to przecież nie powinno być tłudniejsze niż liczenie ciastek z małmoladą zjedzonych przez Marcinkiewicza. same PŁOMBLEMY z tą PO Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: Prywatne szpitale 24.10.07, 09:18 Działdowo Leśne - a gdzie to jest? Najpierw nauczcie się geografii Warszawy,a potem zabierajcie do pisania artykułów. A problem proponuje rozwiązac w ten sposób,by przyjmować chorych tylko z meldunkiem warszawskim. Będzie po prostu uczciwie - ci, którzy nie chcą się tu meldować i łożyć na infrastrukturę tego miasta, niech z niej nie korzystają. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie tu leczyć chore dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 10:29 podczas weekendu moje kilkumiesięczne dziecko mialo grype żołądkową. dzwoniłam do 17 lekarzy, którzy ogłaszali się w internecie jako świadczący usługi pediatryczne całą dobę - nikt nie chciał przyjechać, choć mieszkam w centrum i było południe. Skoro z grypą mam jechać do szpitala, to nic dziwnego, że szybko zaczyna brakować miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umma Gdzie tu leczyć chore dzieci IP: *.aster.pl 24.10.07, 11:38 a gdzie jest to działdowo leśne? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Re: Gdzie tu leczyć chore dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.07, 12:25 Widać że artykuł pisał wykształciuch z Gdańska bo Działdowo jest po trasie pociągu atu chodzi o Dziekanów Leśny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokone Jak ma wyglądać sytuacja w stołecznych szpitalach IP: *.aster.pl 24.10.07, 18:20 dziecięcych, skoro na konsultanta ds. pediatrii na Mazowszu powołołuje sie osoby pokroju Pana Profesora, dla których interes prywatny czy lobby farmacetycznego jest wyżej stawiany od dobra małych pacjentów:( Odpowiedz Link Zgłoś