Dodaj do ulubionych

HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 19:48
Wrezscie. Oh! jaka ulga dla mieszkańców ulicy Smolnej1
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! IP: *.acn.waw.pl 23.12.01, 09:16
      Gość portalu: Edmund napisał(a):

> Wrezscie. Oh! jaka ulga dla mieszkańców ulicy Smolnej1

Jasne niech sie ciesza ale może bysmy pomyśleli o tych barmanach i barmankach
      zatrudnionych w Labiryncie.!!!!
      Przy tak galopującym bezrobociu zamykanie kolejnej prywatnej firmy i wywalanie na
      bruk około 20 osób jest chyba nieludzkie. Tym bardziej iż w tym budynku na
      Smolnej to 99% lokali jest wynajmowanych przez firmy na biura więc im chyba
      dfyscoteka nie przeszkadza.
      • chaladia Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 23.12.01, 13:39
        Mam nadzieję, że właściciele Labiryntu otworzą (tym razem w zgodzie z prawem)
        nowy lokal. Znam pare osób, które miały bawić się w Labiryncie na Sylwestra,
        dobrze by było więc, żeby się pośpieszyli. Lepiej bawić się w prowizorce, niż w
        ogóle się nie bawić.

Życzę wszystkim Wesołych Świąt, Udanego Sylwestra i Karnawału, na koniec
        Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2002.

Chaladia Bolandi
    • Gość: crack66 To był profesjonalnie zrobiony lokal... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 09:49
      ...rozrywkowy.
      Tego zawsze szkoda.
      Jeśli emerytom to przeszkadzało to mogli mieszkania sprzedać i się wyprowadzić
      do Radzymina. I tak swoje mieszkania dostali za darmochę od komuny a potem
      wykupili za 20% wartości, więc czysty zysk. A przecież tak naprawdę od życia IM
      SIĘ NIC NALEŻAŁO.
      • Gość: moko Re: To był profesjonalnie zrobiony lokal... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 11:03
        ...sprawdż swoją krew na zawartość kału...
        • Gość: crack66 Moko DZIEWCZYNO sprawdź swoje ostatnie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 14:04
          ...pół zwoja mózgowego, te które dotąd odpowiadało za to, że nie srałaś w dużym
          pokoju. Bo zdaje się zaczęło NAWALAĆ no i NAWALIŁAŚ w dużym pokoju!
    • turtle Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 23.12.01, 10:18
      przecież tutaj nie chodzi o to ile osób tam pracuje i czy jest głośno czy
      cicho, ale o nielegalność labiryntu. myśląc tak jak wy,możnaby założyć np.
      nielegalny bazar na pustym placu w centrum miasta, zatrudnić 100 osób a potem
      mieć do wszystkich pretensje, że nam go zamykają o on taki potrzebny. warszawa
      jest europą a nie jakimś afganistanem, gdzie nikt nie przestrzega prawa.
      • Gość: crack66 Do Turtle: Co prawda to prawda, ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 14:07
        ...tam chodziło głównie o przepisy ppoż pochodzące zdaje się z lat '60-tych.
        Rzeczywiście ogólnie rzecz biorąc NIE POWINNO SIĘ PRZEPISÓW ŁAMAĆ, ale jeśli z
        drugiej strony nie ma woli ich dostosowywania do wymogów życia to taka
        działalność może być ZBAWIENNA, bo zmusza urzędy do choćby zastanowienia.
        • chaladia Re: Do Turtle: Co prawda to prawda, ale... 23.12.01, 18:41
          W Szczecinie i Trójmieście też wydawało się, że chodzi "tylko" o przepisy
          p.poż. Ciekaw jestem, ilu zwolenników Labiryntu w jego dotychczasowej postaci
          wie, o czym napisałem...
          • Gość: crack66 Zgoda Chaladia, wiem o czym piszesz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:05
            I chyba rzeczywiście z Labiryntu podobnie by się uciekało jak z tej hali w
            Gdańsku, ale mimo wszystko Frenkle mają rzeczywiście prawdziwy talent w
            aranżowaniu knajp i animowaniu w nich życia. Bo widziałem kilka innych klubów,
            które choć w dobrych punktach i teoretycznie "skazane na sukces" jednak ledwie
            przędą.
            • chaladia Re: Zgoda Chaladia, wiem o czym piszesz. 23.12.01, 19:39
              Dlatego mam nadzieję, że tak dobrzy entertainerzy zorganizują coś nowego i że
              tym razem będzie to w zgodzie z przepisami. Te przepisy powstały w oparciu o
              bardzo ponure protokoły powypadkowe i naprawdę lepiej ich przstrzegać.
              Jest w Warszawie parę nieużywanych hal żelbetowych, które są niepalne i mają
              jaką-taką akustykę, zresztą gipsem i wełną mineralną można w tej chwili zrobić
              dowolne cuda, vide kina na Ostrobramskiej, gdzie betonu prawie w ogóle nie ma.
              Niektóre z tych hal są nawet z dobrym dojazdem komunikacją miejską...
              Szkoda wielka, że stało się to przed Sylewstrem i Karnawałem, ale może to
              uratowało kilkaset ludzkich żywotów. Dawno w Polsce nie było żadnej jatki, a
              statystyka mówi, że co parę lat się coś takiego zdarza. lepiej nie pomagać
              statystyce...
              • Gość: crack66 Zgoda Chaladia, nie wiem czemu dzisiaj... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.01, 19:59
                ...jestem taki zgodny, ale chyba chodzi o to, że masz rację.
                Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego.
                Crack66 (dawniej V-V-idz)
                • chaladia Re: Zgoda Chaladia, nie wiem czemu dzisiaj... 24.12.01, 01:05
                  Życzę
                  Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,
                  Udanego Sylwestra i reszty Karnawału,
                  Na koniec wielu sukcesów w Nowym Roku

Chaladia Bolandi.
                  • Gość: crack66 No i oczywiście nawzajem Panie Chaladia!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 05:29
                    Wszystkiego o czym Pan zamarzysz, a także tego o czym Pan jeszcze nie zamarzył
                    życzę jak najszczerzej
                    Crack66
                    • chaladia Re: No i oczywiście nawzajem Panie Chaladia!!! 29.12.01, 18:46
                      Dzięki za życzenia.
                      A Labirynu jednak nie zamknęli. Mam nadzieję, że do czasu, gdy go jednak
                      zamkną, nic złego się nie stanie.
                      A w ogóle: dlaczego zamiast zamykać, tego lokalu nie doprowadzić do porządku?
                      Jest głośny - no to wyciszyć. To nie takie trudne przy dostępnych dzisiaj
                      materiałach.
                      Jest niebezpieczny - stworzyć wyjścia awaryjne, wymienić materiały na niepalne,
                      złożyć tryskacze i oddymianie. To nie jest tanie, ale konieczne.
                      Wesołej i bezpiecznej zabawy życzę!
    • Gość: Dyzio LABIRYNT ZAMKNIĘTY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.01, 15:46
      W dyskursie "pod" tym tematem cóś jakoś ideologia zwyciężyła fakty: dura lex
      sed lex - mawiali starożytni a więc dopuki jest prawo to MUSI być one
      przestrzegane i to przez WSZYSTKICH !!! Pociotki i ciotki rewolucji z SLD, AWS
      czy UW (niech nie mylą aktualne koligacje tj. PO i PiS czy LPR) niech zmniejszą
      liczbę wygłaszanych frazesów a przejdą do czynów. Niezależnie czy "ober"
      słusznie czy nie ale zamykanie "nielegalnego" lokalu w centrum stolicy
      demokratycznego ponoć państwa przez kilka lat (!!!) to "kurwiozum" w skali
      światowej ...
      • Gość: Liman Re: LABIRYNT ZAMKNIĘTY IP: 10.103.1.* 25.12.01, 19:29
        Dla mnie to był kolejny mafijny interes. Dobrze że go zamkneli. Zobaczcie, kto
        prowadzi takie wypasione lokale, jakia kasa jest w nich prana (patrz Caryca
        Katarzyna) i jak strasznie politycy bronią tego, nielegalnego przecież,
        interesu.
    • lentil Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 27.12.01, 10:47
      Labirynt działa i wcale nie zamierza przestać. Poczytajcie trybune
    • dariok Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 27.12.01, 16:23
      Frenkle+Janas=sukces...+wielu innych
      te balangi dla vipów, te panienki, szleństwa
      nie tak łatwo zamknąć!
    • grzchur Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 29.12.01, 19:18
      i bardzo dobrze, bo tam sie zbierali glownie zlodzieje, a normalni ludzie nie
      mieli wstepu
    • dariok Re: HURA!!! LABIRYNT ZAMKNIĘTY! 29.12.01, 19:44
      Nie chodzi o to czy to dobry czy zły klub
      Z pewnością atrakcyjny
      O wiele ważniejsza jest tu kwestia egzekucji przez państwo zarządzeń czy nakazów
      Państwo jest za słabe...państwa nie ma!
      Jest za to Republika Kolesi, którzy leją na wszystko i śmieją się w twarz
      popijając przy tym wódę prosto w tłuste czerwone ryje
      Rozpierdolić to i już, szkoda że Lepper jest za głupi i dał się już w
      przedbiegach skompromitować
    • lentil Imprezka była jak ta lala 01.01.02, 15:48
      I szampanskoje i inne takie, i muza na poziomie. Co solidna firma to solidna firma. Obiecali ze
      sylwester w Labiryncie bedzie - i byl. Brawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka