Gość: Krzysztof IP: *.multimo.gtsenergis.pl 26.12.07, 20:52 Tereny SKRY mają pozostać zielone. Żadnych mieszkań!!! GLOBAL PARTNERS stosują brzydkie metody. Nie chcemy ich w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sfug Re: Tereny SKRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 22:55 A propos. W PKiN jest wywieszony projekt zagospodarowania Pola Mokotowskiego, a jutro, to jest we wtorek 8 stycznia o 16.00 w sali im. Rudniewa zaczyna się publiczna debata na ten temat. Jeśli pomysłowy developer zechce wziąć w niej udział (a raczej zechce - zbyt dużo ma do stracenia/zarobienia), to może być ciekawie. Była już "ankieta" uliczna - swoją drogą, nie mogłem odnaleźć artykułu na ten temat, czy mógłby ktoś wstawić linka? Czy teraz zobaczymy demonstracyjnie wnoszone pudła z ankietami, wysypywane przed włodarzami miasta? "Spontaniczną" demonstrację zwolenników rewitalizacji przez zabudowę? A może jeszcze coś innego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ow Re: Tereny SKRY IP: *.aster.pl 09.01.08, 16:36 no to teraz jest mniej więcej tak... oczamiwarszawy.blog.onet.pl/2,ID270112866,index.html tylko miec nadzieje ze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Tereny SKRY 09.01.08, 17:16 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Tereny SKRY mają pozostać zielone. Żadnych mieszkań!!! GLOBAL > PARTNERS stosują brzydkie metody. Nie chcemy ich w Warszawie. A w czyim imieniu tak krzykliwie się wypowiadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan np. w moim imieniu IP: *.chello.pl 27.03.08, 04:29 nie chcę kolejnej mariny mokotów na terenie Skry. pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: Tereny SKRY IP: 217.119.65.* 26.03.08, 12:16 a ja się nie zgadzam, ja chce takich inwestorow w Warszawie. Mało jest inwestorów, którzy tak otwarcie i uczciwie podchodzą do sprawy. Poza tym Skra nie jest zielona i nie jest parkiem a Global Partners chce wiekszosc tej działki przeznaczyć na park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Tereny SKRY IP: *.chello.pl 27.03.08, 04:30 > Poza tym Skra nie jest zielona Za 2 tyg. jak zrobi się cieplej i drzwwa puszczą pąki - już będzie Odpowiedz Link Zgłoś
chromare1 Re: Tereny SKRY 27.03.08, 08:15 NIE MA JUTRO -jest dziś !!!!To pieniądz rządzi Światem. Dziś SKRA ,jutro TOR WYŚCIGÓW KONNYCH . Odpowiedz Link Zgłoś