Dodaj do ulubionych

Policjanci o świcie weszli siłowo

• Gość: xxx Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:06
      człowieku bezwzględnie natychmiast składaj skargę na policję do sądu
      iprzedstaw zaświadczenie biegłego lekarza sądowego. Postaw ich w
      stan oskarżenia i żądaj odszkodowania i renty .Sprawa karna
      icywilna.
    • pdemb Międzynarodowy wydźwięk sprawy 14.02.08, 16:14
      Czy ktoś już powiadomił o tym przypadku organizacje zajmujące się prawami człowieka?
    • Gość: artiil Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:14
      Na jego miejscu bym się nie zastanawiał. To nie pierwsza wpadka CBŚ. Sam
      zostałem 'odnaleziony' przez CBŚ w sprawie z okresu, kiedy miałem 13 lat
      raptem... Dostałem wezwanie na rozprawę, ale jakoś się udało przekonać sędziego,
      że 'ktoś' się pomylił. Moim zdaniem, ktoś w końcu powinien zacząć kontrolować i
      odpowiadać za CBŚ i jego nieporadne działania.
      • Gość: Juvenile defendant A co w tym nienormalnego? IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 16:32
        W wieku 13 lat mozna wiele narozrabiac. W US juz spokojnie mozna dostac
        dozywocie w tym wieku.
    • Gość: zapominalski zwyczajna pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:18
      a
    • Gość: totalizator Policja zachowuje sie tylko troche gorzej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:22
      Policja zachowuje sie tylko troche gorzej od gestapo w czasie
      okupacji niemieckiej.
    • gazeta_zawsze_klamie PO rządzi, demokracja ma się dobrze 14.02.08, 16:23
      szalom
      • Gość: Monarchista Re: PO rządzi, demokracja ma się dobrze IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 14.02.08, 16:44
        gazeta_zawsze_klamie napisała:

> szalom

Szalom uweracha.
    • kozk Za taką Polskę siedział Michnik ,Kuroń i inni ? 14.02.08, 16:28
      Na pewno nie za taką . Bezmózgowa policja .
      • Gość: Monarchista Re: Za taką Polskę siedział Michnik ,Kuroń i i IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 14.02.08, 16:46
        kozk napisał:

> Na pewno nie za taką . Bezmózgowa policja .

Kuroń to się chyba w grobie przewraca...
    • arras_1333 Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 16:30
      To dobrze, antyterroryści nie są od myślenia tylko od działania, równie dobrze
      mógł to być groźny przestępca. Jednak powinien z nimi być ktoś "myślący", który
      rozpozna sytuację i ewentualnie w porę zareaguje.
    • Gość: bob Niemożliwe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:32
      Informatyk..leżał z narzeczoną...??
      INFORMATYK.. i dziewczyna..dobre. :)
    • Gość: Herman Powinien ządć milonowego odszkodowania IP: *.crowley.pl 14.02.08, 16:44
      i renty wysokiej.
    • Gość: Maciek ...zlozenia skargi???? IP: 208.253.60.* 14.02.08, 16:45
      nalezy isc do sadu
    • henryk_d Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 16:52
      Oni są gorsi jak SS. To nie skarb Państwa powinie zapłacić ale dowodzący
      akcją.Skandal!
      • Gość: Juvenile defendant Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 16:56
        Sam zaplac. Tam mieli byc bandyci wiec wchodzono prawidlowo. Blad w rozpoznaniu
        i za to kara dla odpowiedzialnego za to, a nie dla nic nie wiedxacego dowodcy i
        tepaka z at
        • Gość: pyz Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: 213.135.35.* 14.02.08, 17:07
          > Tam mieli byc bandyci wiec wchodzono prawidlowo.
          Nie. Policji nie wolno bić zatrzymywanych. To wejście, tak, jak się wydarzyło
          byłoby przestępstwem nawet, jeżeli nie byłoby żadnej pomyłki.
          • Gość: Juvenile defendant Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 17:20
            > Nie. Policji nie wolno bić zatrzymywanych. To wejście, tak, jak się wydarzyło
            > byłoby przestępstwem nawet, jeżeli nie byłoby żadnej pomyłki.

ta powinni ich grzecznie prosic o poddanie sie. Bandyta jest przeciez nietykalny
            • Gość: Michaił Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.toya.net.pl 14.02.08, 20:31
              Tak, bandyta jest nietykalny, bo mimo wszystko jest człowiekiem.
              Policja może użyć przemocy tylko w obronie życia i zdrowia funkcjonariuszy. W
              tym przypadku weszli do mieszkania zwyczajni bandyci i tak też się zachowali.
            • Gość: pyz Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: 213.135.35.* 15.02.08, 14:11
              > ta powinni ich grzecznie prosic o poddanie sie. Bandyta jest przeciez nietykaln
              > y
              Przede wszystkim niewinny niczemu, zwykły człowiek jest nietykalny. Przypadek o
              którym tu mówimy pokazuje dobitnie DLACZEGO istnieją takie procedury i DLACZEGO
              istnieje nietykalność zatrzymanych.
              Pewnie jeszcze według Twojej filozofii należałoby znieść również domniemanie
              niewinności, bo "jak policja ma walczyć z przestępczością, jeżeli musi
              udowadniać winę podejrzanemu"?
              A co z zakazem tortur? "Jak policja ma wydobyć przyznanie się do winy, jeżeli
              nie może stosować tortur"?
    • elitarny.wyksztalciuch skandal - do sadu z tymi lobuzami 14.02.08, 16:56
      nie wiem nad czym poszkodowany sie jeszcze zastanawia - znalezc dobrego adwokata i puscic w skarpetkach tych lobuzow.
    • Gość: zbyszek banda idiotów IP: *.centertel.pl 14.02.08, 16:57
      Proszę Państwa, antyterrorystom i przede wszystkim ich dowódcom
      poprzewracało się w dupach. Jeśli nie znajdzie się ktoś, kto im do
      tych dup zajrzy, to nigdy nie będzie porządku. Tylko na kogo w tej
      kwestii można liczyć? na prokuraturę? zaraz się okaże, że wyśle na
      komisariat zapytanie z pełnymi danymi osobowymi, paranoja, nic
      więcej.
    • yoric Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 17:01
      Zaraz złamała kręgosłup. Informatycy po prostu tak wyglądają.
    • yoric Re 14.02.08, 17:02
      Zaraz złamała kręgosłup. Informatycy po prostu tak wyglądają.
    • xax złamany kręgosłup 14.02.08, 17:14
      klient ma kompresyjne złamanie kręgosłupa,w artykule jest spora przesada na
      temat jego rehabilitacji ponieważ sam miałem złamany kręgosłup w dwóch miejscach
      tzn. dwa kręgi,gorset nosiłem 6 m-cy i żadnej kilkuletniej rehabilitacji nie
      miałem,więc jeżeli ma nosić tylko 2 m-ce to złamanie nie jest aż tak poważne i
      nie będzie żadnej rehabilitacji.Co do zachowania policji to TROCHĘ PRZESADZILI
    • Gość: alek piotr mial pecha IP: *.bredband.comhem.se 14.02.08, 17:16
      z bandytami trzeba po bandycku, zal piotra
      • Gość: Michaił Re: piotr mial pecha IP: *.toya.net.pl 14.02.08, 20:43
        No, no - Policja, Pruszków i Wołomin - prawdziwa Triada.
      • ppo Twoja mama też miała pecha, 14.02.08, 20:45
        że urodziła idiotę.
    • arahat1 pajacyk zastanawia sie nad zlozeniem skargi: zobac 14.02.08, 17:31
      jak wloza go do wozka a wtedy bedzue za pozno...skad u ludzi tyle glupoty???
    • Gość: Paweł. Antyterroryści - bezmózgowcy.... IP: *.chello.pl 14.02.08, 17:34
      Sprawa jest prosta, wielu z tych gliniarzy nie ma mózgu lub ma taki kurzy
      móżdżek....Siłowo to nie znaczy zwolnieni od myślenia...czy leżąca w łóżku
      kobieta stanowiła dla nich zagrożenie?
      Chciałbym aby każdy z nich zaznał kiedyś kolby na swej podłej gębie....
      • uyu Re: Antyterroryści - bezmózgowcy.... 14.02.08, 17:52
        Wchodzenie "silowe" ma polegac na lamaniu ludziom gnatow? Ale nawet
        to ostre potraktowanie mezszyzny moznabyloby jeszcze zrozumiec
        tlumaczac je tym, ze mogli natknac sie na groznego bandyte. Ale
        dlaczego wala kolba pistoletu kobiete lezaca w lozku?
        To ma byc policja chroniaca obywatela? To sa bezmyslne osilki
        zabawiajace sie w kowbojow. Kiczowate nasladownictwo kiczowatych
        amerykanskich filmow, ktore jakis ograniczony osiol pomylil z
        rzeczywistoscia.

Do przesladowanego we Francji.
        Jesli tobie tak zle we FRancji to wracaj do pl.
        I powiedz mi - od kiedy i ile placisz podatkow w tym kraju, zeby
        miec az tak wielkie pretensje. I od ilu lat placisz skladki na
        Securité Sociale?
        Jesli nie umiesz odpowiedziec to przestan skamlec. Znam ten kraj,
        znam ten system, jestem jego czescia i bardzo interesuje mnie to w
        jaki sposob sa wykorzystywane moje skladki Securité Sociale i moje
        podatki.
    • Gość: rafal81 czuja sie bezkarni IP: *.chello.pl 14.02.08, 18:00
      czlowiek ma 27 lat, na dorobku a tu go "policja" załatwiła na cacy. nie wiadomo czy kiedykolwiek bedzie w pełni zdrowy. o wielu przyjemnośćich zycia moze zapomniec bo ktos nie pomyslal, nie zadziałał. No kurcze 1,5 roku wynajmuje ta kawalerke a oni mieli podejrzenia ze tam mieszka kto inny????? to co maja za rozpoznanie?? niech sie nie osmieszaja. czuja sie bezkarni bo sa z antyterrorystycznej i czuja ze wszystko im wolno. a niech odpowiadaja za swoje czyny. pewnie, ze niech składa skarge i domaga sie duzego odszkodowania!!! w koncu ma zlamany kręgosłup bo ktoś nie dopełnił obowiazków. przeciez nastepnym razem mozemy to byc my!!! a pozniej beszczelne "do wesela sie zagoi".
    • Gość: Alek Kapota Szkoła Ziobry IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.08, 18:02
      Kaleka do końca życia i nic się nie stało? Papierek mają, teraz
      będzie chłop walczył na wózku.
    • Gość: kantor Panie Pawle, nie skarga tylko pozew do sadu! IP: 82.177.11.* 14.02.08, 18:06
    • Gość: seba81 Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.eranet.pl 14.02.08, 18:10
      w AT to sa tacy ludzie ktorym brakuje mózgu im trzeba kregoslup
      zlamac dla zasady
    • Gość: flajwm Zawsze i wszędzie polska Policja ........będzie IP: *.brig.cable.ntl.com 14.02.08, 18:13
      nie pierwszy to raz. Mam kolegę, który był w AT i opowiadał o podobnym
      przypadku, kiedy pajace rozpoznające teren wskazały nie to mieszkanie i babcia
      niosąca zupę zaliczyła glebę, a dziadek przy stole spadł z krzesła. Dobrze że
      nie skończyło się zawałem.
      Mnie aresztowali przez przypadek, bo nikt nie skasował nakazu doprowadzenia do
      sądu grodzkiego , który został wysłany po tym jak sprawca wypadku wycofał się z
      bycia winnym i poszło na mnie. Zostałem skazany na grzywnę 200 zł, którą
      niezwłocznie zapłaciłem, ale mieszkam za granicą. Rutynowa kontrola, ja wielkie
      oczy, a oni mi kajdany i do puchy. Za co? Za to że ktoś (jak 99% naszych służb)
      partaczy robotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka