Gość: xxx Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:06 człowieku bezwzględnie natychmiast składaj skargę na policję do sądu iprzedstaw zaświadczenie biegłego lekarza sądowego. Postaw ich w stan oskarżenia i żądaj odszkodowania i renty .Sprawa karna icywilna. Odpowiedz Link Zgłoś
pdemb Międzynarodowy wydźwięk sprawy 14.02.08, 16:14 Czy ktoś już powiadomił o tym przypadku organizacje zajmujące się prawami człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artiil Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:14 Na jego miejscu bym się nie zastanawiał. To nie pierwsza wpadka CBŚ. Sam zostałem 'odnaleziony' przez CBŚ w sprawie z okresu, kiedy miałem 13 lat raptem... Dostałem wezwanie na rozprawę, ale jakoś się udało przekonać sędziego, że 'ktoś' się pomylił. Moim zdaniem, ktoś w końcu powinien zacząć kontrolować i odpowiadać za CBŚ i jego nieporadne działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juvenile defendant A co w tym nienormalnego? IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 16:32 W wieku 13 lat mozna wiele narozrabiac. W US juz spokojnie mozna dostac dozywocie w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapominalski zwyczajna pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:18 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totalizator Policja zachowuje sie tylko troche gorzej od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:22 Policja zachowuje sie tylko troche gorzej od gestapo w czasie okupacji niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: PO rządzi, demokracja ma się dobrze IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 14.02.08, 16:44 gazeta_zawsze_klamie napisała: > szalom Szalom uweracha. Odpowiedz Link Zgłoś
kozk Za taką Polskę siedział Michnik ,Kuroń i inni ? 14.02.08, 16:28 Na pewno nie za taką . Bezmózgowa policja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Za taką Polskę siedział Michnik ,Kuroń i i IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 14.02.08, 16:46 kozk napisał: > Na pewno nie za taką . Bezmózgowa policja . Kuroń to się chyba w grobie przewraca... Odpowiedz Link Zgłoś
arras_1333 Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 16:30 To dobrze, antyterroryści nie są od myślenia tylko od działania, równie dobrze mógł to być groźny przestępca. Jednak powinien z nimi być ktoś "myślący", który rozpozna sytuację i ewentualnie w porę zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Niemożliwe.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 16:32 Informatyk..leżał z narzeczoną...?? INFORMATYK.. i dziewczyna..dobre. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Powinien ządć milonowego odszkodowania IP: *.crowley.pl 14.02.08, 16:44 i renty wysokiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek ...zlozenia skargi???? IP: 208.253.60.* 14.02.08, 16:45 nalezy isc do sadu Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_d Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 16:52 Oni są gorsi jak SS. To nie skarb Państwa powinie zapłacić ale dowodzący akcją.Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juvenile defendant Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 16:56 Sam zaplac. Tam mieli byc bandyci wiec wchodzono prawidlowo. Blad w rozpoznaniu i za to kara dla odpowiedzialnego za to, a nie dla nic nie wiedxacego dowodcy i tepaka z at Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyz Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: 213.135.35.* 14.02.08, 17:07 > Tam mieli byc bandyci wiec wchodzono prawidlowo. Nie. Policji nie wolno bić zatrzymywanych. To wejście, tak, jak się wydarzyło byłoby przestępstwem nawet, jeżeli nie byłoby żadnej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juvenile defendant Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.hagioteam.com 14.02.08, 17:20 > Nie. Policji nie wolno bić zatrzymywanych. To wejście, tak, jak się wydarzyło > byłoby przestępstwem nawet, jeżeli nie byłoby żadnej pomyłki. ta powinni ich grzecznie prosic o poddanie sie. Bandyta jest przeciez nietykalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaił Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.toya.net.pl 14.02.08, 20:31 Tak, bandyta jest nietykalny, bo mimo wszystko jest człowiekiem. Policja może użyć przemocy tylko w obronie życia i zdrowia funkcjonariuszy. W tym przypadku weszli do mieszkania zwyczajni bandyci i tak też się zachowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyz Re: Policjanci o świcie weszli siłowo IP: 213.135.35.* 15.02.08, 14:11 > ta powinni ich grzecznie prosic o poddanie sie. Bandyta jest przeciez nietykaln > y Przede wszystkim niewinny niczemu, zwykły człowiek jest nietykalny. Przypadek o którym tu mówimy pokazuje dobitnie DLACZEGO istnieją takie procedury i DLACZEGO istnieje nietykalność zatrzymanych. Pewnie jeszcze według Twojej filozofii należałoby znieść również domniemanie niewinności, bo "jak policja ma walczyć z przestępczością, jeżeli musi udowadniać winę podejrzanemu"? A co z zakazem tortur? "Jak policja ma wydobyć przyznanie się do winy, jeżeli nie może stosować tortur"? Odpowiedz Link Zgłoś
elitarny.wyksztalciuch skandal - do sadu z tymi lobuzami 14.02.08, 16:56 nie wiem nad czym poszkodowany sie jeszcze zastanawia - znalezc dobrego adwokata i puscic w skarpetkach tych lobuzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek banda idiotów IP: *.centertel.pl 14.02.08, 16:57 Proszę Państwa, antyterrorystom i przede wszystkim ich dowódcom poprzewracało się w dupach. Jeśli nie znajdzie się ktoś, kto im do tych dup zajrzy, to nigdy nie będzie porządku. Tylko na kogo w tej kwestii można liczyć? na prokuraturę? zaraz się okaże, że wyśle na komisariat zapytanie z pełnymi danymi osobowymi, paranoja, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Policjanci o świcie weszli siłowo 14.02.08, 17:01 Zaraz złamała kręgosłup. Informatycy po prostu tak wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
yoric Re 14.02.08, 17:02 Zaraz złamała kręgosłup. Informatycy po prostu tak wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
xax złamany kręgosłup 14.02.08, 17:14 klient ma kompresyjne złamanie kręgosłupa,w artykule jest spora przesada na temat jego rehabilitacji ponieważ sam miałem złamany kręgosłup w dwóch miejscach tzn. dwa kręgi,gorset nosiłem 6 m-cy i żadnej kilkuletniej rehabilitacji nie miałem,więc jeżeli ma nosić tylko 2 m-ce to złamanie nie jest aż tak poważne i nie będzie żadnej rehabilitacji.Co do zachowania policji to TROCHĘ PRZESADZILI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek piotr mial pecha IP: *.bredband.comhem.se 14.02.08, 17:16 z bandytami trzeba po bandycku, zal piotra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaił Re: piotr mial pecha IP: *.toya.net.pl 14.02.08, 20:43 No, no - Policja, Pruszków i Wołomin - prawdziwa Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 pajacyk zastanawia sie nad zlozeniem skargi: zobac 14.02.08, 17:31 jak wloza go do wozka a wtedy bedzue za pozno...skad u ludzi tyle glupoty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł. Antyterroryści - bezmózgowcy.... IP: *.chello.pl 14.02.08, 17:34 Sprawa jest prosta, wielu z tych gliniarzy nie ma mózgu lub ma taki kurzy móżdżek....Siłowo to nie znaczy zwolnieni od myślenia...czy leżąca w łóżku kobieta stanowiła dla nich zagrożenie? Chciałbym aby każdy z nich zaznał kiedyś kolby na swej podłej gębie.... Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: Antyterroryści - bezmózgowcy.... 14.02.08, 17:52 Wchodzenie "silowe" ma polegac na lamaniu ludziom gnatow? Ale nawet to ostre potraktowanie mezszyzny moznabyloby jeszcze zrozumiec tlumaczac je tym, ze mogli natknac sie na groznego bandyte. Ale dlaczego wala kolba pistoletu kobiete lezaca w lozku? To ma byc policja chroniaca obywatela? To sa bezmyslne osilki zabawiajace sie w kowbojow. Kiczowate nasladownictwo kiczowatych amerykanskich filmow, ktore jakis ograniczony osiol pomylil z rzeczywistoscia. Do przesladowanego we Francji. Jesli tobie tak zle we FRancji to wracaj do pl. I powiedz mi - od kiedy i ile placisz podatkow w tym kraju, zeby miec az tak wielkie pretensje. I od ilu lat placisz skladki na Securité Sociale? Jesli nie umiesz odpowiedziec to przestan skamlec. Znam ten kraj, znam ten system, jestem jego czescia i bardzo interesuje mnie to w jaki sposob sa wykorzystywane moje skladki Securité Sociale i moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal81 czuja sie bezkarni IP: *.chello.pl 14.02.08, 18:00 czlowiek ma 27 lat, na dorobku a tu go "policja" załatwiła na cacy. nie wiadomo czy kiedykolwiek bedzie w pełni zdrowy. o wielu przyjemnośćich zycia moze zapomniec bo ktos nie pomyslal, nie zadziałał. No kurcze 1,5 roku wynajmuje ta kawalerke a oni mieli podejrzenia ze tam mieszka kto inny????? to co maja za rozpoznanie?? niech sie nie osmieszaja. czuja sie bezkarni bo sa z antyterrorystycznej i czuja ze wszystko im wolno. a niech odpowiadaja za swoje czyny. pewnie, ze niech składa skarge i domaga sie duzego odszkodowania!!! w koncu ma zlamany kręgosłup bo ktoś nie dopełnił obowiazków. przeciez nastepnym razem mozemy to byc my!!! a pozniej beszczelne "do wesela sie zagoi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Kapota Szkoła Ziobry IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.08, 18:02 Kaleka do końca życia i nic się nie stało? Papierek mają, teraz będzie chłop walczył na wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kantor Panie Pawle, nie skarga tylko pozew do sadu! IP: 82.177.11.* 14.02.08, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba81 Policjanci o świcie weszli siłowo IP: *.eranet.pl 14.02.08, 18:10 w AT to sa tacy ludzie ktorym brakuje mózgu im trzeba kregoslup zlamac dla zasady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flajwm Zawsze i wszędzie polska Policja ........będzie IP: *.brig.cable.ntl.com 14.02.08, 18:13 nie pierwszy to raz. Mam kolegę, który był w AT i opowiadał o podobnym przypadku, kiedy pajace rozpoznające teren wskazały nie to mieszkanie i babcia niosąca zupę zaliczyła glebę, a dziadek przy stole spadł z krzesła. Dobrze że nie skończyło się zawałem. Mnie aresztowali przez przypadek, bo nikt nie skasował nakazu doprowadzenia do sądu grodzkiego , który został wysłany po tym jak sprawca wypadku wycofał się z bycia winnym i poszło na mnie. Zostałem skazany na grzywnę 200 zł, którą niezwłocznie zapłaciłem, ale mieszkam za granicą. Rutynowa kontrola, ja wielkie oczy, a oni mi kajdany i do puchy. Za co? Za to że ktoś (jak 99% naszych służb) partaczy robotę. Odpowiedz Link Zgłoś