bartoszw1985 21.04.21, 12:46 Dzień dobry, mam pytanie do Państwa, otóż czy znacie jakiegoś dobrego stolarza w Warszawie, bądź okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoeymoukokon Re: Stolarz Warszawa 21.04.21, 13:15 Polecam usługi firmy stolarzbieniek, miła obsługa, dobre ceny i meble wysokiej jakości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Stolarz Warszawa 22.04.21, 12:18 Do zleceń nietypowych, według własnych projektów, polecam punkt drewno-lux przy Stalowej. Facet jest w tym dobry, można u niego zamawiać nawet fikuśne elementy. Czy robi masówkę - nie wiem. Do mebli typu zabudowa kuchni dobry jest punkt przy Belgradzkiej w tym samym budynku, co knajpa Mały Belgrad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: Stolarz Warszawa IP: *.184.37.29.ipv4.supernova.orange.pl 13.05.21, 07:56 Autoryzowany montaż kotłów gazowych www.udraznianie24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA Re: Stolarz Warszawa IP: *.31.117.183.ipv4.supernova.orange.pl 10.01.22, 12:51 Na pewno nie polecam stolarza, który na facebooku reklamuje się Nawymiary, Pan Marcin. wybraliśmy go tylko ze względu na czas, a niestety i tak wszystko trwało dłużej, bo fronty były opóźnione, a potem okazało się, że jest dużo wad, które nadal są, estetyka frontów pozostawia wiele do życzenia, nigdy nie skorzystalibyśmy z jego usług drugi raz, już wolałabym zamówić w sieciówce. szafki odstają od ściany, para wodna z gotowania potraw leci na ściane. tragedia!!!!! cena wysoka a jakość tragedia. nie wiedział on nawet kiedy będą. jeden front wyszedł mu innego koloru, porażka. Mi byłoby głupio takie coś ludziom robić. Odpowiedz Link Zgłoś