29.08.03, 11:24
Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ds Re: tapaz bar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 15:48
      aioli na Marszałkowskiej tam gdzie był Odeon
      i na pewno na Pl Grzybowskim
      było coś jeszcze ale nie pamietam
      • dorota.28 Re: tapaz bar 01.09.03, 16:43
        grzybowska 2, budynek dembudu, koło psl
        • Gość: Hiszpanka Tapas Bar Alioli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 18:49
          nie polecam obu, alioli mnie rozczarowalo, myslalam ze bedzie super klimatyczny
          hiszpanski bar- restauracja, ze skradli mi pomysl. Rozczarowalam sie, barmani w
          muszce w tapas barze???? Zrobcie chociaz dobre alioli, przeciez to powinna byc
          wizytowka lokalu. Brawo dla jednej kelnerki, mila , narturalna, nie napuszona.
          GEneralnie fajny pomysl ale truche spartaczony, plastikowy klimat, nowoczesna
          muzyka bardzo kiepsko dobrana.
          Chetnie sie przylacze do interesu i wszystko pozmieniam;)
    • zosima Re: tapaz bar 23.09.03, 21:00
      Nie chciałabym sie narzucać, ale z wczorajszą datą tkwi tu moja impresja z
      wizyty tamże.
      PS. Tapas - a znaczenie tego słowa też jest w tamtym wątku wyjaśnione.
    • Gość: Kasia Tapas Bar, ale nie zadne AliOli IP: *.oaza-dd.com 03.10.03, 17:06
      Przy Placu Grzybowskim - POLECAM! Naprawde swietne miejsce, z pysznym swiezym
      jedzonkiem smakujacym tak, jak smakuje w Hiszpanii (no,na 95% :-).Polecam bob
      po katalonsku i absolutnie rewelacyjne kalmary w ciescie...mmmmm! Dodatkowym
      plusem, oprocz milej obslugi i rychlego otworzenia wiekszej sali restauracyjnej
      na gorze baru (juz czekam na prawdziwa paelle Valenciana!) jest fakt,ze mozna
      wybrac wielkosc porcji - tapa albo wieksze racion, co kilku biesiadnikom
      pozwala zjesc niezly kawal menu :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka