kaate 29.08.03, 11:24 Ktokolwiek widzial ktokolwiek wie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ds Re: tapaz bar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 15:48 aioli na Marszałkowskiej tam gdzie był Odeon i na pewno na Pl Grzybowskim było coś jeszcze ale nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka Tapas Bar Alioli IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 18:49 nie polecam obu, alioli mnie rozczarowalo, myslalam ze bedzie super klimatyczny hiszpanski bar- restauracja, ze skradli mi pomysl. Rozczarowalam sie, barmani w muszce w tapas barze???? Zrobcie chociaz dobre alioli, przeciez to powinna byc wizytowka lokalu. Brawo dla jednej kelnerki, mila , narturalna, nie napuszona. GEneralnie fajny pomysl ale truche spartaczony, plastikowy klimat, nowoczesna muzyka bardzo kiepsko dobrana. Chetnie sie przylacze do interesu i wszystko pozmieniam;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosima Re: tapaz bar 23.09.03, 21:00 Nie chciałabym sie narzucać, ale z wczorajszą datą tkwi tu moja impresja z wizyty tamże. PS. Tapas - a znaczenie tego słowa też jest w tamtym wątku wyjaśnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Tapas Bar, ale nie zadne AliOli IP: *.oaza-dd.com 03.10.03, 17:06 Przy Placu Grzybowskim - POLECAM! Naprawde swietne miejsce, z pysznym swiezym jedzonkiem smakujacym tak, jak smakuje w Hiszpanii (no,na 95% :-).Polecam bob po katalonsku i absolutnie rewelacyjne kalmary w ciescie...mmmmm! Dodatkowym plusem, oprocz milej obslugi i rychlego otworzenia wiekszej sali restauracyjnej na gorze baru (juz czekam na prawdziwa paelle Valenciana!) jest fakt,ze mozna wybrac wielkosc porcji - tapa albo wieksze racion, co kilku biesiadnikom pozwala zjesc niezly kawal menu :-) Odpowiedz Link Zgłoś