Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 15:52 Do Darecky i innych spec-masterów od wieżowców: Czy to prawda, że z budowy Atrium South nici??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darecky Re: Atrium South a sprawa polska IP: 213.241.65.* 16.06.01, 16:01 Podobno :-( Ze wgledu na slaba koniunkture na rynku powierzchni biurowych Skanska zrezygnowala z wiezowca-biurowca na rzecz centrum handlowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Atrium South a sprawa polska IP: *.telia.com 16.06.01, 16:39 Max i ja napisalismy do Skanski i czekamy na odpowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Atrium South a sprawa polska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 18:17 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Max i ja napisalismy do Skanski i czekamy na odpowiec. Ja również zamierzam to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Atrium South a sprawa polska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 18:48 to już lepiej niech oddadzą tą ziemie to może kto inny tam wybuduje szkoda tego miejsca na jakąś galerie handlową Odpowiedz Link Zgłoś