szansonistka 17.12.04, 11:11 Gdzie na Powiślu można znaleźć prawdziwe delikatesy - moga być ciut droższe, byle z dużym wyborem herbat, kaw, przypraw, słodkości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lmalczewski Re: Delikatesy 17.12.04, 15:49 Pewnie, należałoby Cię skierować do Mini Europy na Ludnej lub na Górnośląskiej. Niestety obsługa tam jest "średnio" miła. Odpowiedz Link
breizh Re: Delikatesy 17.12.04, 19:29 i uwazaj tez na przeterminowane towary, to ich słaby punkt, no chyba że tylko ja tak trafiam Odpowiedz Link
drevnikocur Re: Delikatesy 20.12.04, 03:45 Mi również zdarzyło się kupić tam przeterminowaną rzecz - dwukrotnie, conajmniej dwukrotnie, nie sprawdzam raczej daty ważności(naiwna!), jeśli już to dopiero gdy coś mnie zaniepokoi. W obu przypadkach skłonił mnie do tego podejrzany wygląd i konsystencja towaru(niestety dopiero po przyjsciu do domu). Obsługa jest fatalna - antypatyczne i niekomunikatywne dziewczyny. Zaglądam do Mini sporadycznie - tylko wtedy gdy wszystko inne jest zamknięte, za każdym razem wychodzę za sklepu obiecując sobie, ze już tam nie wrócę. Gdy jednak przyciśnie o północy ochota na kisiel cytrynowy rady nie ma - o tej porze tylko Mini Europa. Aha - i drogo jest jak cholera(zwłaszcza w porównaniu do Albercika. I jeszcze jedno aha - oddać trzeba M.E. sprawiedliwość - zawsze mają piękne, dorodne i świeze owoce sezonowe, przebrane - bez niespodzianek typu nadgniła czereśnia czy robaczywa śliwka. Odpowiedz Link
ann17 Re: Delikatesy 11.09.05, 20:48 ostatnio w sklepie na Topiel (2 sklep idąc od Tamki) byłam z lekka zaskoczona asortymentem (na plus). to kawałek za Drewnianą, idąc od Tamki. Odpowiedz Link