Dodaj do ulubionych

Delikatesy

17.12.04, 11:11
Gdzie na Powiślu można znaleźć prawdziwe delikatesy - moga być ciut droższe,
byle z dużym wyborem herbat, kaw, przypraw, słodkości.
Obserwuj wątek
    • lmalczewski Re: Delikatesy 17.12.04, 15:49
      Pewnie, należałoby Cię skierować do Mini Europy na Ludnej lub na Górnośląskiej.
      Niestety obsługa tam jest "średnio" miła.
      • breizh Re: Delikatesy 17.12.04, 19:29
        i uwazaj tez na przeterminowane towary, to ich słaby punkt, no chyba że tylko
        ja tak trafiam
        • drevnikocur Re: Delikatesy 20.12.04, 03:45
          Mi również zdarzyło się kupić tam przeterminowaną rzecz - dwukrotnie,
          conajmniej dwukrotnie, nie sprawdzam raczej daty ważności(naiwna!), jeśli już
          to dopiero gdy coś mnie zaniepokoi. W obu przypadkach skłonił mnie do tego
          podejrzany wygląd i konsystencja towaru(niestety dopiero po przyjsciu do domu).

Obsługa jest fatalna - antypatyczne i niekomunikatywne dziewczyny. Zaglądam do
          Mini sporadycznie - tylko wtedy gdy wszystko inne jest zamknięte, za każdym
          razem wychodzę za sklepu obiecując sobie, ze już tam nie wrócę. Gdy jednak
          przyciśnie o północy ochota na kisiel cytrynowy rady nie ma - o tej porze
          tylko Mini Europa.

Aha - i drogo jest jak cholera(zwłaszcza w porównaniu do Albercika.

I jeszcze jedno aha - oddać trzeba M.E. sprawiedliwość - zawsze mają piękne,
          dorodne i świeze owoce sezonowe, przebrane - bez niespodzianek typu nadgniła
          czereśnia czy robaczywa śliwka.
    • ann17 Re: Delikatesy 11.09.05, 20:48
      ostatnio w sklepie na Topiel (2 sklep idąc od Tamki) byłam z lekka zaskoczona
      asortymentem (na plus). to kawałek za Drewnianą, idąc od Tamki.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka