zielka 18.01.03, 14:01 Wittgenstein zatrzymuje sie i dodaje: "I am a stupid ass", and the discussion was ended. "I am so sorry" he. fajnie pisac magistra o gosciu, ktory tak o sobie mowil. ide tedy kontynuowac, Niech, pozdrawiam, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Niech Re: przerwa w pisaniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:22 Witam Zielke. Zielka pisze do nas z Anglii, jest osoba znajaca jezyki i dobrze wyksztalcona. Lubi powolywac sie na Ludwiga i Saula. Poprosilem zeby tu przyszla i zawstydzila was, nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:33 Gość portalu: Niech napisał(a): > Witam Zielke. Zielka pisze do nas z Anglii, jest osoba znajaca jezyki i dobrze > wyksztalcona. Lubi powolywac sie na Ludwiga i Saula. Poprosilem zeby tu > przyszla i zawstydzila was, nieuki. jezyki tez znam, a powoluje sie na Seneke, Leonarda Da Vinci i Konfucjusza, wiec sie raczej nie zawstydze Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:26 Nie zawstydziła nas, bo w tej szkole posiadanie wiedzy nie jest żadną zaletą. Co więc o tym sądzę? Nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: przerwa w pisaniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:34 W tej szkole nagradzana jest frekwencja. Niech - szostka, Karolina - pala. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: przerwa w pisaniu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:38 Za dobre checi to sie kleczy na grochu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:40 Gość portalu: Niech napisał(a): > Za dobre checi to sie kleczy na grochu. marchewka z groszkiem. za kare. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:42 buggi napisała: > marchewka z groszkiem. za kare. i szpinak :( Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:40 a za co można dostać lepszy stopień ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:43 aankaa napisała: > a za co można dostać lepszy stopień ? odpowiem Tobie: za podlizywanie sie profesorowi i glaskaniu go po lysej glowie, za komplementy i podkolanówki Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:45 buggi napisała: > za komplementy a nie rozpaskudzą Go zanadto ? > i podkolanówki nawet w takie zimno :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k przerwa w nauce. Idziemy na stolówke! 18.01.03, 14:43 Chcesz mi dac szkołę? Stary, to uczeń jest dla oswiaty. Gdzie podmiotowe podejscie? Zwiewam z lekcji, daj mo cos w zamian, korfeuszu krytyki. To tak, zeby nie bylo za milo. A teraz troche adoracji, bo ja tez czasem jakos tam cie uwielbiam. No nie Niech, jaka lauraka dla Samiry. Co tam dzis zakupiles? Co przyniosles w torebkach po cukrze? I w koncu - co gotujesz dzis w swojej kuchni z oknami na cztery strony swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: przerwa w nauce. Idziemy na stolówke! 18.01.03, 14:48 karolina-k napisała: > Chcesz mi dac szkołę? Stary, to uczeń jest dla oswiaty. Gdzie podmiotowe podejs > cie? Zwiewam z lekcji, daj mo cos > w zamian, korfeuszu krytyki. To tak, zeby nie bylo za milo. > A teraz troche adoracji, bo ja tez czasem jakos tam cie uwielbiam. > No nie Niech, jaka lauraka dla Samiry. Co tam dzis zakupiles? Co przyniosles w > torebkach po cukrze? I w koncu - co > gotujesz dzis w swojej kuchni z oknami na cztery strony swiata? nie chcialabym popasc w nielaske, ale Karolino! jakich to bzdur ci Niech naopowiadal!!!??? Kuchnia z oknami na cztery strony swiata? Dobre. Wszyscy wiedza, ze on z Miltonem mieszka i nic nie potrafi ugotowac, tylko drinki mu dobre wychodza . > Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:52 Mysle dziewczeta, ze nasz profesor powinie miec swoj gabinet, mieć swoją własną, osobistą z numerem dowodu osobistego wojnę i pokój nauczycielski. Wzywałby nas na dywanik, gdzie wycierałby gumką wszystkie nasze stęchłe, splesniałe, opuchłe racje. No i co bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:55 karolina-k napisała: > Mysle dziewczeta, ze nasz profesor powinie miec swoj gabinet, mieć swoją własną > , osobistą z numerem dowodu > osobistego wojnę i pokój nauczycielski. Wzywałby > nas na dywanik, gdzie wycierałby gumką wszystkie nasze stęchłe, splesniałe, opu > chłe racje. > No i co bedzie? ooo tak, i jeszcze powinien miec cacy sekretarke. Co sie tyczy dywanika, no nieee wieeem, Niech rzuca sie na kobiety.... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: przerwa w pisaniu 18.01.03, 14:59 tym bardziej miękki kobierzec by się przydał ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Zegnam was IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 15:03 Jade na wies. Bede pil, odpalal race, co mi jeszcze z sylwestra zostaly i strzelal z fuzji do puszek po piwie. Zajrze do was wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k duza przerwa 18.01.03, 15:05 Nie wiem kogo sprowadza do parteru damsko-meskiego Niech, ani czy Minolta robi mu w ciemnej kuchni zdjęcia. Bo czy to wazne? Czy wypada uczennicy o takie rzeczy pytac? Odpowiedz Link Zgłoś
zielka hehe. 18.01.03, 17:27 Niech, doprawdy, nie lubie sie powolywac na Saula, i kiedy nie musze, nie czynie tego. ta kwestia wydawala mi sie najbawdziej palaca. a off topic, po prawdzie, umairkowanie udany tym razem. tusze, ze bedzie lepiej. trzymajac kciuki wasza zielka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: haha. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 19:07 Skoro 50% tworczosci Saula jest o Ludwigu to nie uda ci sie go ominac. A lepiej juz bylo. Teraz moze byc juz tylko znacznie lepiej. PS. Jakie wrazenia z pobytu na forum idiotow? Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Saul, moj buddo... 18.01.03, 19:32 Niech, no wlasnie, to mnie od rozpaczy doprowadza, ze taki Saul, ba, innych tlumy, czynia sobie z Ludwiga niejako material, by ukladac go sobie w zamian za kariere uniwersytecka, ba, wymieniac sie naklejakmi z innymi piszacymi w Mind & Philosophical Quarterly, bo nic nie maja do powiedzenia sami. co do forum, po prawdzie, z wlasciwa sobie dezynwoltura skupiam sie na mnie dotyczacych wypowiedziach , a tych niewiele. no nic; ide slawy gdzie w realu poszukac na chwile. jesli tu nawet moja tymczasowa angielskosc nikomu nie imponuje, to po co mam Niechu tu siedziec, he? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Saul, moj buddo... 18.01.03, 23:53 Cześć Zielka. Niech chciał się pochwalić, że z intelektualistkami miewa okolicznośc, ale na tym forum to nie robi szczególnego wrażenia. Tutaj, jak sam zauważył są wyłącznie idioci. Chociaż Twój (bez urazy) napuszony styl może wnieść nowe wartości, szczególnie skonfrontowany z ekspresją np. Pana Pdzelka po 3/4 z lokcia, czy Atoba po beczce piwa. Natomiast co do Ludwiga niejako będącego materiałem układanym sobie, w zamian za karierę, to potępiam Saula i pozostałych tłumy i też tuszę, że będzie lepiej. Na mojej wypowiedzi się specjalnie nie skupiaj, ale i nie uznawaj jej dezynwolturę, Tobie właściwą. Uff, idę sobie dolać, taka ubogacona intelektualnie zostałam, że muszę to uczcić! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Saul, moj buddo... 18.01.03, 23:56 Miltonia siedz...mam w zapasie wodeczke Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Cześć Tradi 19.01.03, 00:21 Piję whisky z lodem, choć wolałabym coś pomieszanego, ale soki mi się skończyły. Siedzieć będę pewnie całą noc, jutro mam robótke pewną do oddania, w tygodniu mi się nie chciało, to teraz mam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Saul, moj buddo... 19.01.03, 00:37 miltonia napisała: > Cześć Zielka. > Niech chciał się pochwalić, że z intelektualistkami miewa okolicznośc, ale na > tym forum to nie robi szczególnego wrażenia. Tutaj, jak sam zauważył są > wyłącznie idioci. Chociaż Twój (bez urazy) napuszony styl może wnieść nowe > wartości, szczególnie skonfrontowany z ekspresją np. Pana Pdzelka po 3/4 z > lokcia, czy Atoba po beczce piwa. > Natomiast co do Ludwiga niejako będącego materiałem układanym sobie, w zamian > za karierę, to potępiam Saula i pozostałych tłumy i też tuszę, że będzie lepiej > . > Na mojej wypowiedzi się specjalnie nie skupiaj, ale i nie uznawaj jej > dezynwolturę, Tobie właściwą. > Uff, idę sobie dolać, taka ubogacona intelektualnie zostałam, że muszę to > uczcić! Milton, swietny tekst.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka juz nieco lepiej. 19.01.03, 00:36 po dwu godzinach spedzonych z Donaldem kwantyfikujacym wydarzenia, wracam, i dziekuje za uwage. jesli chodzi o moj (bez obrazy) napuszony styl, to ja zdaje sie nie umiem mowic inaczej, ergo, jestem napuszonym generalnie dzieciakiem. ale w zwiazku z tym, ze do wypowiedzi powyzszej nie mialam sie specjalnie emocjonalnie przywiazywac, ide precz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:11 Cala Zielka, cala ona. A nawet Zielek, bo ona bez plci atrybutow jest. Tylko slowa, slowa, slowa. Nie podskoczy trzytonowemu Zarlaczowi, po trzysta razy poslubionemu Miltonowi i stuletniemu Bugolowi. Ani dziewiczej Tradycji, o zonie Kaski nie wspominajac (nie mialem na mysli jej dziewictwa, bo to chyba jest passe). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:24 A masz jakies? Bo nie moglem sie doczytac? PS. U ciebie dopiero polnocka minela. Fajnie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:26 Gość portalu: Niech napisał(a): > Cala Zielka, cala ona. A nawet Zielek, bo ona bez plci atrybutow jest. Tylko > slowa, slowa, slowa. Nie podskoczy trzytonowemu Zarlaczowi, po trzysta razy > poslubionemu Miltonowi i stuletniemu Bugolowi. Ani dziewiczej Tradycji, o zonie > > Kaski nie wspominajac (nie mialem na mysli jej dziewictwa, bo to chyba jest > passe). i nie podskoczy tez temu smarkaczowi Niechowi, co sie tak chwali i wymadrza zamiast spac o tej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:28 Ja sie wlasnie obudzilem. A Bugol ma 200% atrybutow kobiecosci: jest stary i brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:35 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ja sie wlasnie obudzilem. A Bugol ma 200% atrybutow kobiecosci: jest stary i > brzydki. to dlaczego ci sie tak rece trzesa i nerwowy jetes, kiedy ze mna rozmawiasz? Wiem , to ta moja 200% kobiecosc . Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:36 Sami starzy i brzydcy tutaj. Albo trzytonowi. Dobrane towarzystwo, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:37 I po przejsciach. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:39 Gość portalu: Niech napisał(a): > I po przejsciach. Nie, tu jest Niech,nasz Adonis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:41 Wasz? Z byka spadlas? Ja mam juz Marte do D. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:46 Gość portalu: Niech napisał(a): > Wasz? Z byka spadlas? Ja mam juz Marte do D. Rodeo?nie, dziekuje. nie o tej porze PS.Marta do D. jeszcze sie na tobie nie poznala Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:48 Jak to nie. Caly czas pisze ze jestem chamem. Ona mnie PRAGNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jak to nie. Caly czas pisze ze jestem chamem. Ona mnie PRAGNIE!!! Tak tak i rece wyciaga do Ciebie. Halo Niechu! pobudka! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:53 O rany, obudzilem sie. A obok lezy Marta. RATUNKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 01:57 i to bez make-up'u. horror.!!!!, bo Marta D, choc w podkolanówkach jest po czwartym liftingu. Calkiem do D. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: juz nieco lepiej. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:00 Nie licze na zbyt wiele po damach, ktore pisza na forum zamiast [----]. Co innego ja, starzec bez potencji. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 02:01 I mądrze robisz nie licząc na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: juz nieco lepiej. 19.01.03, 02:02 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nie licze na zbyt wiele po damach, ktore pisza na forum zamiast [----]. co sie kryje za kropkami w nawiasach? > Co innego ja, starzec bez potencji. mam w to uwierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Fraszka a propos 19.01.03, 02:00 Mała mi się podobała, Marzę już o jej upadku, A wtem ona cmok mnie w rękę: - Bardzoście przyjemni, dziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:03 Stary ale jary. Biore przyklad z Kwacha. Choc moglby byc moim wnukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:05 Ale Edytka, to, zdaje się, nastolatką już jakiś czas temu być przestała. Musisz brać przykład z kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:06 Ale chodzi w takich krotkich sukienkach. Zapinanych na plastry. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:13 Aha! Czyli wiek nie ważny, byleby tylko ubiór był odpowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:14 Ubior, makijaz, operacje chirurgiczne. Tylko to sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:17 Gość portalu: Niech napisał(a): > Ubior, makijaz, operacje chirurgiczne. Tylko to sie liczy. lalka Barbie jest tansza i juz nie w Pewexach dostepna Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:17 Trzy liftingi Trzy odsysanka Sztuczny biuścik To moja wybranka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:21 Co znaczy sztuczny? Duzy - to jest wlasciwe okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:25 Gość portalu: Niech napisał(a): > Co znaczy sztuczny? Duzy - to jest wlasciwe okreslenie. Jak sztuczny, to i duży. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:26 Fakt. I o to chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:06 Gość portalu: Niech napisał(a): > Stary ale jary. Biore przyklad z Kwacha. Choc moglby byc moim wnukiem. tez sie z Cyganka puszczasz? Cyganka prawde Ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:08 Powiedziala mi zem piekny i mlody. Spryciara. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:16 Gość portalu: Niech napisał(a): > Powiedziala mi zem piekny i mlody. Spryciara. no widzisz naiwny czlowieku. Ze mna jest inaczej; ja przynajmniej nie sciemniam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:18 Uczciwoscia i praca ludzie sie nie bogaca. Jam lasy na komplementy. Nawet absurdalne. Kto wie czy nie ma w nich ziarna prawdy. Albo calego pola. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:23 Gość portalu: Niech napisał(a): > Uczciwoscia i praca ludzie sie nie bogaca. Jam lasy na komplementy. Nawet > absurdalne. Kto wie czy nie ma w nich ziarna prawdy. Albo calego pola. Chcesz absurdalny komplement, to go masz: Niechu jesteś uroczy, delikatny, miły Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: Fraszka a propos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 02:24 Tego mi bylo trzeba. Moge juz isc spac. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka a propos 19.01.03, 02:26 Mam nadzieję, że się kiedyś zrewanżujesz. Mimo wszystko - miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka polnoc i 44 minuty. 19.01.03, 01:45 No, faktycznie, rewelacja, dopiero polnoc, bawimy sie swietnie, godzina wiecej do spedzenia w tym cudownym kraju... o atrybutach nie moge dyskutowac przed predefinicja jakakolwiek. spredefiniuj, Niechu, pomoz mi nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Niech Re: polnoc i 44 minuty. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:47 Zielka, jesli nawet nie wiesz jakie sa atrybuty kobiecosci, to sprawa jest jasna. Ale nie musisz sie wstydzic. Jest nas prawie 50%. Odpowiedz Link Zgłoś