07.05.08, 09:10
Witam. Mam prośbę do forumowiczów. Szukam fajnego salonu SPA w
Wawie, w rozsądnej cenie. Organizujemy prezent koleżance na wieczór
panieński i chcemy ją zabrać właśnie do SPA, tylko mamy problem bo
nigdy nie korzystałysmy z żadnego. A wiadomo, że najlepiej iść do
jakiegoś poleconeg. Więc liczę na jakieś podpowiedzi z Waszej
strony. Będę bardzo wdzięczna za wszelkie namiary

Obserwuj wątek
    • Gość: Cath Re: salon SPA IP: 217.153.99.* 11.08.08, 22:05
      Witam, w prawdzie nie mogę polecić żadnego Spa w Warszawie, bo
      większość to masówa, ale za to zdecydowanie odradzam Spa Ce-Ce na
      Świętokrzyskiej 14. Masówka, Panie mało profesjonalne, chociaż
      próbują stworzyć pozory. Idą już na ilość a nie, jakość. Natomiast
      mogę zdecydowanie polecić Sharley na Jana Pawła II, może to nie do
      końca Spa tylko salon piękności, ale zabiegi mają doskonałe a
      obsługę profesjonalną. Spa poza Warszawą, które mogę polecić to
      Metropolitan w Milanówku.
      • Gość: ritzy zaban. Zapytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 23:29
        Czy w tym SPA to sie robi to samo co w dark roomie? I skad taka
        nazwa uslug kopulacyjnych, jesli ktos wie?
      • Gość: Gosia Re: salon SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.10, 23:28
        Ja zachecam do Fabryki Luksusu DERMIKA w Żyrardowie .Personel bardzo miły,profesjonalna obsługa .Ceny bardzo konkurencyjne do Warszawki. Bardzo ładne wnętrze...hm sam luksus na który nawet mnie, przeciętną osóbkę stać.Chodziłam po wielu Spa ale tu zrobiła mi masażystka bardzo dobry masaż polecam Pania Agnieszkę.Zachęcam do wizyt.
      • Gość: Gość Pleasure Spa Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 20:54
        Omijajcie szerokim łukiem Pleasure and Spa na Kuropatwy 42. Bardzo niemiła obsługa - strasznie przemądrzałe, zarozumiałe panienki, które wcale nie dbają o dobre samopoczucie klientek. Ale przede wszystkim obgadują klientki!!! Jeśli nie chcecie się zestresować, tylko zrelaksować to na pewno nie w tym salonie.
        • jan-w Re: salon SPA 07.03.11, 23:22
          Pleasure and Spa na Kuropatwy ;-)
        • Gość: KlientPLEASURE&SPA Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 20:26
          Ja chodzę tam do fryzjera, poleciła mi koleżanka. Jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie mam zdrowe włosy chociaż farbuję i fryzjerka jak mówię żeby obciąć końcówki to ściana centymetr a nie pięć. Nigdy nie słyszałam obgadywania za to recepcjonistki robią profesjonalną kawę;)
    • Gość: blimps Re: salon SPA IP: *.aster.pl 02.12.08, 10:59
      fajne miejsce www.dayspa.pl
    • herszele Re: salon SPA 02.12.08, 11:59
      A co myślicie o Celebrity Beauty & Spa?
      • Gość: kwaitee Re: salon SPA IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.09.09, 22:14
        ja za to polecam filozofie zmysłów na białołece. to nowe spa ale bardzo
        przyjazna atmosfera, wiele zabeigow do wyboru, mozliwosc dobrania czegos dla
        siebie. bardzo fajny klimat. polecam
        • milavanila Re: salon SPA 06.09.09, 11:58
          Ja jeżdżę dość często do SPA Afrodyta w Brzózek okolice Radziejowic. Pierwszy
          raz przekonała mnie do tego koleżanka, ostatnio byłam z mężem i też mu się
          zdecydowanie spodobało. Wszystkie zabiegi oferowane można znaleźć pod adresem
          www.afrodytaspa.pl . Pozdrawiam a jeśli ktoś potrzebuje większe info to z chęcią
          powiem jak tam jest
          • radiomis milavanila - znow SPAM 17.01.12, 18:24
            Nie masz nic innego do powiedzenia na Forum jak widac:
            • radiomis Re: milavanila - znow SPAM 17.01.12, 18:25
              OHYDA
              Az sie wkleic nie chce

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=Afrodyta&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=Milavanila&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10
          • Gość: basia_t Re: salon SPA IP: 195.187.250.* 24.01.13, 13:57
            w Warszawie bywałam u osiedlowej kosmetyczki, ale jakiś czas temu znalazłam spa w Piasecznie www.dayspa.tuanclub.pl/
        • Gość: gosc Re: salon SPA IP: 213.199.255.* 24.11.09, 13:42
          w filozofi zmyslow zabiegi moze i fajne ale wlasciciele licza kase ile kto wydaje bo wiadomo chca zarobic a pracownikow traktuja jak tanich robotnikow za marne grosze musza pracowac na 3 etatach a dostaja za 1 wiec niech nikt sie nie zdziwi jak zobaczy kosmetyczke z mopem a pozniej spocona bedzie zabiegi robic. Wczesniej szklanki w ktorych podaje sie wode do picia byly myte recznie gabka tak brudna ze az wstyd, od poczatku istnienia do pazdziernika nie byla wymieniana moze teraz ja wymienili a moze i w zmywarce zaczeli myc w co watpie bo za malo szklanek maja a to sie nie oplaca. Osoby zukajace tam pracy zastanowcie sie czy chcecie byc tania sila robocza i pracowac na 3 etatach jako kosmetyczka sprzataczka(i myc kible bedziecie okna tez) oraz recepcjonistka, a jak im sie nie spodobacie to wam obiecanej kwoty nie wyplaca tylko tyle co na umowie albo powiedza ze za szkody wyrzadzone napewno cos wymysla.
          • Gość: Krzysztof Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 14:33
            Na forach pełno zawiedzionych i mściwych pracowników, którzy
            wypowiadają się negatywnie o swoim byłym pracodawcy. Żadna firma nie
            rozwiązuje umowy z dobrym pracownikiem, tego typu ludzie zamiast
            przyjrzeć się swoim działaniom wolą obwiniać o taki stan rzeczy cały
            świat
            • jan-w Re: salon SPA 29.11.09, 17:20
              Gość portalu: Krzysztof napisał(a):

> Na forach pełno zawiedzionych i mściwych pracowników, którzy
              > wypowiadają się negatywnie o swoim byłym pracodawcy. Żadna firma nie
              > rozwiązuje umowy z dobrym pracownikiem, tego typu ludzie zamiast

Niezupełnie tak jest. Wiele firm wypłaca pracownikom głodowe pensje żądając niewolniczej pracy. Argument: na twoje miejsce czekają setki innych. Tacy pracownicy sami uciekają kiedy znajdą lepszą pracę, a pracodawca ma przypadkowy personel najgorszej jakości. Z tego jest słynna np pewna modna mokotowska restauracja której nazwy przez litość nie wspomnę.
            • ewakosmetolog Re: salon SPA 17.08.11, 18:38
              Sama jestem jednym tych byłych pracowników...Jedno jest pewne- zbyt wiele tych negatywnych komentarzy krąży w internecie o traktowaniu przez właścicieli, by nie było w nich ziarna prawdy.Filozofia Zmysłów była moją pierwszą pracą i jako jedna z nielicznych bardzo dziękuję Państwu Kryska za to, że dali mi takiego kopa w 4 litery, oszukali, odebrali wiarę w uczciwych ludzi ale także nauczyli prawdziwego, warszawskiego życia.Dzięki temu nauczyłam się jak ważne jest to co mamy na piśmie, jak ważne jest przestrzeganie prawa i traktowanie ludzi. Myślę, że gdybym wtedy miała pieniądze i czas na załatwienie tej sprawy w sądzie to wygrałabym ją i nie musiała tak ciężko pracować na to co mam teraz. Sądząc po opiniach to miałabym spore wsparcie w byłych pracownikach. Nie będę rozpisywać się o brudzie, szklankach czy gąbkach-szkoda mi na to czasu i powagi.Poza tym klienci tego nie widzą;-) wspominam o czymś zdecydowanie ważniejszym- o lojalności...Dlatego nie życzę nawet wrogowi żeby trafił na taki kamień na swojej drodze, jakim dla mnie była praca w Filozofii Zmysłów. Kiedyś obwiniałam o to siebie- teraz wiem, że nie byłam jedyna.
              • Gość: Day spa Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 20:14
                No tak a druga praca też feee, a ty taka cacy, jesteś nie douczonym leniem śmierdzącym i tyle.
            • Gość: lenka Re: salon SPA IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.10.11, 20:54
              O tuż w Warszawie jest dużo pralni, nazw i miejsc nie będę wymieniać. Tam liczy się kasa, kasa i tylko kasa.A już prawdziwe SPA to lepiej nie wchodzić bo i po co. Tam klient w ogóle jest nie niepotrzebny. Stoją puste, pełna obsługa tylko klientów brak. Tak samo jest z restauracjami. Na woli była taka, ponad 20 lat i nigdy nie było klientów
      • Gość: avatar Re: salon SPA IP: *.chello.pl 17.02.10, 21:31
        Stanowczo odradzam. Brudno i tandetnie. Otoczka luksusu, a wewnątrz
        oszczedzanie na klientach, personel mało sympatyczny
      • Gość: ja Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 12.10.11, 17:43
        super spa inne salony powinny się wzorować na tym spa,super sprzęt,profesjonalna obsługa-polecam.spa z prawdziwego zdarzenia a nie jedna kapsuła,kiepskie kosmetyki ,marna kosmetyczka i nazywamy to spa-masakra
      • Gość: gość Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 19:39
        To mało profesjonalny salon ,nie wiele ma wspólnego ze spa.Fabryka robienia pieniędzy . Namolne kosmetyczki wydzwaniające , narzucające się.Człowiek ma poczucie przywiązania na smycz bez jego woli.
        • Gość: ANTYGRUPER Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.13, 20:05
          I oto następna nieszczęśliwa sierota na forum.
          Ludzie zrozumcie wreszcie że zastrzeżenia zgłasza się do firm w których wykonuje się usługi a nie wypłakuje się na forum, identycznie jest z nieudacznikami - pracownikami masz problem naucz się załatwiać sprawy tam gdzie one są. Jeżeli nie umiesz załatwić banalnej sprawy sama to zleć to adwokatowi za parę talarków i nie narzekaj że jesteś sierotą. Numeru telefonu nikt nie każe też Tobie podawać to twoja dobra wola i możesz zastrzec ze nie chcesz żadnych ofert.
      • Gość: gość Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 19:52
        Kosmetyczki natarczywe,narzucające się,przyjezdne ze wsi i małych miast - muszą się nauczyć kultury.Rażące zachowanie nie pasuje do spa.
    • Gość: Danka Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 22:10
      Witam,
      ja polecam spa w grotach slonych RAKUSU, rewelacja!!! To jest na ul.
      Stawki ...
      Zobacz na www.groty-rakusu.pl
    • Gość: spostrzegawczy Re: salon SPA IP: 195.205.50.* 16.09.09, 14:45
      www.dermalaser.waw.pl
    • Gość: gosia79 Re: salon SPA IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.09.09, 19:56
      ja polecam filozofie zmysłów, bylam tam dwa razy i mi się podobało. Raz dostałam
      zniżkę (tzn mój mąż) wykupił mi pare zabiegów. bylam bardzo zadowolona
    • Gość: funia Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 20:22
      Niektóre hotele mają pakiety dla grup przyjaciółek. Warto sprawdzić, bo w
      pakiecie jest zwykle sporo atrakcji. Podobno coś takiego ma Młyn Klekotki.
      • Gość: insomniatouch Re: salon SPA IP: 83.143.165.* 30.09.09, 21:06
        Polecam SPA Insomnia Touch na ulicy Hożej 9 w Warszawie.
        Idealne miejsce aby zregenerowac cialo i umysl.. A do tego bardzo
        atrakcyjne ceny..
        • Gość: insomniatouch Re: salon SPA IP: 83.143.165.* 30.09.09, 21:12
          wiecej informacji na stronie www.insomniatouch.pl :)))
          • Gość: Małgosia Re: salon SPA IP: 83.238.161.* 09.11.09, 11:05
            Ostatnio odkryłam nowy zaciszny salon Day Spa w Raszynie. Moje
            Panie, mogę śmiało wszystkim polecić. Salon nowy, czyściutki,
            obsługa na najwyższym poziomie, bardzo bogata oferta i naprawdę
            wiadomo za co się płaci. Skorzystałam z depilacji oraz założyłam
            sobie żel na paznokcie. Kosmetyczka która robiła mi depilację czyni
            cuda, sprawia że zabieg jest zupełnie bezbolesny! A manicurzystka
            tętni życiem i optymizmem i naprawdę potrafi dopieścić każdy
            paznokietek! :) Z pewnością będę do nich regularnie wracać!
            Z tego co się orientuję jest możliwość zorganizowania wieczorów
            panieńskich, kawalerskich, imprez firmowych, także ofertę mają
            bardzo bogatą.
            www.magia-dotyku.pl
            • Gość: Karolinaaaaaaaaaaa Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 12:48
              Ja ostatnio dostałam bon prezentowy z wykupionym masażem świecami do
              wykorzystania w Grotach Solnych Rakusu i mogę polecić to miejsce z
              czystym sumieniem ;)Dawno się tak nie odpręzyłam jak tam właśnie.
              • swimorsink Re: salon SPA Ossa 11.11.09, 13:16
                Ja polecam spa w hotelu Ossa. Bardzo przytulne miejsce z dala od
                ulicy, w pobliżu lasu sosnowego. Obsługa na bardzo wysokim poziomie,
                hotel oraz Spa są nowiutenkie.Ostatnio oferuja atrakcyjne cenowo
                pakiety. Wszystko można sprawdzić na ich str internetowej.
                • Gość: gość Re: salon SPA Ossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 18:00
                  Odradzam to SPA.
                  Kosmetyczki (są chyba na prowizjach), bo robią wszystko aby wcisnąć najdroższe możliwe zabiegi. Ponadto (moim zdaniem) - dość mizerna jakość obsługi...
                  • Gość: asia k Re: salon SPA Ossa IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.12.13, 13:37
                    wszystkie kosmetyczki są zawsze na prowizji!
          • Gość: IzaD Re: salon SPA IP: *.aster.pl 08.04.10, 11:53
            Insomnia Touch odradzam, niekompetentna recepcja, ciągle nowi pracownicy, kosmetyki na których pracują nie sprostały moim oczekiwaniom ... w Warszawie jest wiele lepszych Spa
        • Gość: ara Re: salon SPA IP: *.robbo.pl 24.03.10, 22:10
          nie polecam INSOMNIA TOUCH. miejsce bez klimatu, atmosfera drętwa, za wysokie ceny, a jakość wykonawanych zabiegów poniżej średniej.
          • Gość: Anka Re: salon SPA IP: *.home.aster.pl 11.06.10, 17:56
            Niestety ale salon Insomnia Touch day spa to mierny salon pretendujący do super
            spa.Wynik marny.Ciągle zmienia się tam personel(przynajmniej ten od manicure) co
            dobrze nie świadczy o tym miejscu do tego nie zdecydowalabym sie na zabieg na
            ciało czy twarz tam ze wzgledu na niektore klientki, które wyglądają jak z pod
            latarni.Do tego mają drogi akryl.
            • ahittos Re: salon SPA 26.07.10, 13:12
              ja tam chodzę do Denique, jest według mnie najlepszy w wawie
            • Gość: Monika Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:46
              z tego co wiem, od manicure nikt sie nie zmienił od ponad roku, a chodzę regularnie.
            • Gość: byla pracownica Re: salon SPA IP: *.play-internet.pl 26.04.13, 21:17
              W salonie zmieniaja sie kosmetyczki, bo pracuja na czarno i pod kobiec miesiaca dostaja tylko polowe wynagrodzenia. Co do klientek wygladajacych jak spod latarni, to ma pani racje. Ojciec wlasciciela Tomasz Socko, ma swoje panienki ktore stoja pod Mariotem i czesto odwiedzaja SPA. Wiec odradzam korzystania, jeszcze sie Pani czyms zarazi!!!
    • jan-w Re: salon SPA 24.11.09, 14:41
      Kupując rower, dostałem w pakiecie darmową wizytę z Oasis w Hyatt Regency. Jak
      już sobie zrobię okładanie kawiorem, nacieranie kosmetykami La Preirie i masaż
      odchudzający bańką chińską, to zdam relację czy warto tam się wybrać ;-)
    • liveveb Re: salon SPA 25.11.09, 13:09
      Ja polecam gabinet w Pruszkowie - 300 m od WKD, wiec dojazd bardzo dobry, a dla zmotoryzowanych parking pod samym zakładem - bezpłatny- a ceny dużo bardziej atrakcyjne niż w Warszawie.
      Jest kosmetyczka, jest masażysta, jest też możliwość skorzystania z usług dermatologa estetycznego - czyli dla każdego coś miłego.
      Mają przedstawicielstwo Clareny i po cichu dodam, że zawsze można się załapać na jakieś fajne próbki.
      Kontakt: 22 2961076, 508 502 453.
      Adres: TOR KOLARSKI BGŻ ARENA
      ul. Andrzeja 1, 05-800 Pruszków (wejście od strony parkingu)
      Na stronie www cennik i aktualne promocje:
      www.studioefekt.home.pl/
      Dodam, że w pobliżu jest basen, wiec można wybrać się rodzinnie, a od grudnia rusza Bawialnia na terenie Toru, więc zabiegane mamy będą mogły zostawić pociechy pod opieką, a same udać się na zabiegi...

Ja osobiście polecam zabieg relaksujący z kamieniami - po ciężkim tygodniu pracy to jak wycieczka w ciepłe kraje....
    • Gość: Ania Re: salon SPA IP: *.acn.waw.pl 28.11.09, 23:35
      Ja bywam w wielu salonach warszawskich moim zdaniem Day Spa Wilanów jest
      najlepsze w Warszawie. Świetny personel,kosmetyki oraz atmosfera w SPA. Warto
      się tam wybrać :)
    • Gość: kenio Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 20:15
      Ja polecam Day Spa na Białołęce www.filozfiazmyslow.pl
      Bardzo miła obsługa. pozdrawiam
      • ullla12 Re: salon SPA 04.06.10, 15:40
        Polecam Salon Empire, pracują tam profesjonaliści. Osobiście polecam zabieg z
        czekoladą. Pysznie pachnie oraz świetnie relaksuje^^ Ceny na każdą kieszeń.
        • Gość: lonka Re: salon SPA IP: 193.242.5.* 28.06.10, 12:45
          Zwłaszcza jak dodadzą kakao. Zapach super ale efekt może już taki super nie być. Ja polecam SPAandGO na Marynarskiej w budynku New City. Mają tam zabiegi Elemis. To jest firma która znam z UK. Specjalizuje się w profesjonalnych zabiegach SPA. Jest super. Bardzo fajne kosmetyki. A sposób w jaki to robią tez odbiega od standardów. Np zamiast tych obleśnych czepków używają ręcznika. W ramach zabiegu dostajesz nie tylko zabieg ale również szereg masażów. Kosmetolog pracuje intensywnie przez cały czas i nie wychodzi nawet na chwilkę, zostawiając cię sam na sam z zapachem kakao :) Szukałam tego długo po powrocie do Polski i nigdzie nie mogłam znaleźć a tu nagle tuż koło mojej pracy otworzył się ten salon.
          • jan-w Re: salon SPA 05.07.10, 16:03
            Zabiegi Elemis przy Marynarskiej? Nawet logiczne i wiarygodne ;-)
            Tam przecież była upadła firma Elemis, ostatnie wcielenie św. pam. WZT UNITRA.
            Wykonują teraz zabiegi reanimacyjne dla Zombie?
          • jan-w Re: salon SPA 05.07.10, 16:05
            Jeżeli interesują cię zabiegi w kakao, to chyba złe forum wybrałaś... Zaraz
            Ritzy cię obrzuci ogniem piekielnym.
      • Gość: pracownik Re: salon SPA IP: *.subscribers.sferia.net 11.04.11, 15:38
        ja pracowałam w spa filozofia zmysłów na ostródzkiej i z czystym sumieniem nie polecam tego miejsca.jest brudno nie przestrzega się tam podstawowych zasad higieny a ponadto miałam klientkę którą zarażono w tym miejscu kurzajkami.Jest to bardzo ładne miejsce ale tylko TYLE.A jeszcze jedna bardzo ważna sprawa .Mają w ofercie różnego rodzaju egzotyczne masaże o których nie maja pojęcia ZABIEGI TE WYKONUJĄ WCISKAJĄC LUDZIOM CIEMNOTĘ I BIORĄC ZA TO OGROMNE PIENIĄDZE NIE DAJCIE SIĘ OSZUKIWAĆ
        • Gość: tvn Re: salon SPA IP: *.home.aster.pl 14.07.11, 14:13
          Dzień dobry piszę, gdyż pracuję dla tvn style a w tym momencie produkujemy program na temat działalności SPA. W związku z tym mam prośbę czy jako była pracownica spa zechciałaby pani udzielić wywiadu na ten temat? A może jest więcej takich osób? Podaję numer i z góry bardzo dziękuję za pomoc. 535998886
          bądź mail: k.miros@loopmedia.com.pl
          • Gość: marta25b Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 00:57
            Witam panią serdecznie,nie wiem czy odpowiedż na pani post jest jeszcze aktualna ,ale na temat spa filozofia zmysłów mam wiele niemiłego do poeiedzenia .Powiem tak lekarka zatrudniona przez panią anetę (właścicielkę ) zrobiła mi na twarz kwas trójchlorooctowy 35% i mnie oszpeciła.Zostawiła mnie z przeświadczeniem że wszystko jest w porządku,niestety poparzyła mi twarz i od 30 marca walczę ze skutkami zabiegu (rumień przewlekły i przebarwienia ).Gdyby była pani jeszcze zainteresowana tym tematem ,chętnie się nim podzielę,bo do tej pory borykam się z depresją,którą wywołał ten zabieg "upiększający" i myślę,że to jeszcze potrwa niestety właścicielka tegoż spa cudownie to zlewa.Pozdrawiam Marta
            • Gość: kk Re: salon SPA IP: *.183.229.25.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.10.11, 22:19
              Bo kto chodzi do SPA na zabiegi z TCA?
              Takie zabiegi robi się w gabinecie, w którym personel ma doświadczenie i stosowne szkolenia!
              SPA to miejsce, gdzie się wypoczywa i relaksuje, nie leczy defekty skóry.
    • Gość: Ela Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.10, 18:54
      polecam LAWENDOWY SALONIK w Legionowie... blisko warszawy ale ceny już nie
      warszawskie :) www.lawendowysalonik.pl
      • my.norka Re: salon SPA 28.06.10, 10:54
        A po co od razu jechać do Spa? Można przecież zamówić sobie serię zabiegów w
        zaciszu domowym. To naprawdę fajna opcja. Z tego co wiem to beauty homecare
        oferuje coś takiego. W każdym razie ich stronka wygląda całkiem zachęcająco. No
        i nie jest to duży koszt
        • Gość: Jola Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:52
          Salon spa to idealne miejsce na relaks oraz wypoczynek. Jeżeli jeszcze nie byłaś to koniecznie musisz spróbować. Bardzo fajne i profesjonalne zabiegi oferują tutaj www.scaliano.com.pl/
          • Gość: Weronika Re: salon SPA IP: *.devs.futuro.pl 26.07.10, 11:02
            Odradzam Scaliano. Masażystki i kosmetyczki zupełnie
            nieprofesjonalne. Atmosfera nie pozwalajaca na relaks. Małe
            pomieszczenia, sprawiaja, że mozna nabawić się klaustrofobii.
            Do sauny trzeba kupic sobie oddzielnie ręcznik. Skandal!
            Zdecydowanie nie polecam.
          • Gość: Monika Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 17:49
            Bardzo fajnie z zewnątrz wygląda pensjonat Scaliano,oto adres strony www.scaliano.com.pl/ ale zapewniam ze wewnątrz prezentuje się jeszcze lepiej. Byłam i jestem bardzo zadowolona. Dobre jedzenie raz miła obsługa.
      • Gość: Ola Re: salon SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 14:10
        Lawendowy Salonik? nie polecam? zestresowana właścicielka, ceny nieadekwatne do jakości usług, koszmar i autoreklama właścicielki nie do przyjęcia.
    • Gość: floriana Re: salon SPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.10, 13:35
      Witam, w Afrodycie pod Warszawą organizowane są rózne fajne pakiety
      i pobyty. Polecam;) www.afrodytaspa.pl/spa-and-
      wellness/pakiety-spa
    • popsicles Re: salon SPA 16.07.10, 10:43
      Bardzo fajny pomysł z zabiegami na wieczór panieński - sama to chyba muszę
      przetestować u jakiejś znajomej :) Byłam na stronie Beauty Homecare i faktycznie
      fajne opcję tam sa, wiedziałam że dojeżdżają do domu ale maja teraz np. zabiegi
      typu "babski wieczór" itp, czyli koleżanki się schodzą do jednego mieszkania a
      Panie przyjeżdżają i robią zabiegi, świetny babski wieczór.
    • Gość: Monka Re: salon SPA IP: *.home.aster.pl 29.07.10, 08:49
      A ja moge polecic klinike medycyny naturalnej na zelaznej 69a/12.
      Bylam tam Ostatnio i maja duzy wybor masazy warto taki karnet komus
      ofiarowac. Ja sama zrobilam prezent koledze i byl zachwycony. Ceeny sa
      nie drogie i jest swietna atmosfera. POlecam!!!
      • dorotnik Re: salon SPA 29.08.10, 21:12
        ja polecam salon ART DERMA medical spa w Markach. naprawde
        profesjonalny salon.jestem pod wrazeniem umiejetnosci pani fryzjerki
        zrobila mi swietna fryzure zupelnie mnie odmienila az maz nie mogl
        wyjsc z zachwytu a pani kosmetyczka zrobila mi przepiekne brwi
        (jeszcze nikt tak dokladnie nie robil mi henny). salon ma piekny
        wystroj wspolpracuja z lekarzem wiec mozna robic wypelniacze, maja
        miec niedlugo masazystow Filipinczykow. w salonie panuje wspaniala
        atmosfera panie kosmetyczki sa bardzo mile i profesjonalne i pracuja
        na swietnych kosmetykach. niedlugo bede robic depilacje laserowa i
        zabiegi na cellulit :)
    • Gość: Marcin Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:14
      Jest świetne miejsce Spa Wilanów
      jest tam właśnie oferta na wieczory panieńskie poza tym można kupić
      upominek w postaci bonu za dowolną kwotę i prezent idealny.
      • paulette Re: salon SPA 04.09.10, 21:21
        spa w hotelu warszawianka w jachrance
    • dreamspa Miły wieczór z koleżankami 27.09.10, 22:54
      Jestem dyplomowaną kosmetyczką. Oferuję szeroką gamę zabiegów na twarz i masaże z dojazdem do Klientek na terenie od Warszawy po Płońsk. Jeśli mają Panie ochotę na profesjonalną pielęgnację w swoim domu, zapraszam serdecznie! info@dreamspa.pl
      • Gość: zonda Re: Miły wieczór z koleżankami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 10:04
        Jak byś jeszcze dawała paragony, płaciła podatki, i gwarancję to może bym się skusiła a tak to myślę że w domu to lepiej siedź pod pierzyną.
    • Gość: Jola Re: salon SPA IP: 82.210.151.* 14.10.10, 19:16
      Witam,

osobiście polecam Day Spa przy al. Niepodległości- fajne zabiegi, klimat, dobra masażystka. Chodze od zeszłego roku i jeszcze nigdy nie wyszłam niezadowolona.
    • Gość: Kaśka Re: salon SPA IP: *.acn.waw.pl 17.10.10, 16:58
      W stolicy polecam Extravaganzę na żoliborzu. Mają świetnego fryzjera - Sławką Oszajcę i panuje tak bardzo ciepła atmosfera.
    • maria77only Re: salon SPA Artderma Medical SPA 17.10.10, 23:39
      hej,
      jeśli szukacie fajnego i dobry salon SPA to polecam Artderma Medical SPA w Markach. byłam ostatnio z kolezanką na masazu i ku mojemu zdziwieniu masaż robili w podwójnym gabinecie. Genialne! mogłyśmy sobie poplotkować i pośmiać się troche. bardzo dobrzy i mili masazyści z filipin. fajny pomysł na prezent dla znajomych par :)
      poza tym mają duzo innych zabiegów z kosmetyki i medycyny estetycznej. Naprawde byłam zdziwiona, że w Markach jest takie genialne spa. polecam wszystkim. M.
    • herkson Re: salon SPA 02.11.10, 20:07
      W Wawie jest wiele salonów, ale w większości ceny są kosmiczne. Na Koszykowej, w pobliżu Placu Konstytucji jest Galeria Odnowy. Polecam wizytę - poziom usług wysoki, a ceny niższe od salonów znajdujących się w pobliżu.
    • Gość: Elcia Re: salon SPA IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.10, 20:03
      Ale perfidna reklama. Pewnie tej wątpliwej inteligencji recepcjonistka to wypisuje.
    • Gość: paulina Re: salon SPA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.10, 18:15
      polecam Ci masaze na polnej 42 jest ok
      • Gość: Jola Re: salon SPA IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 19:35
        Polecam nowy salon spa w Milanówku salon kosmetyczny masaże, makijaż ślubny. Dużo promocji
    • kate-90 Re: salon SPA 13.12.10, 19:01
      Na Karolkowej 50 jest nowy Gabinet SPA Chanta'l
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka