Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 18:38 Nie zadzwonil, ale za to zniknal! Czy ktos cos wie? Odpowiadajcie rychlo bo musze wyjsc do hybryd. Tfu, przejezyczylem sie, do znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: A gdzie jest Bugol?! 16.02.03, 18:39 Buggi porwal jakis Walenty ,ale ile mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A gdzie jest Bugol?! 16.02.03, 18:40 JA nie moge odp bo wlasnie wyszedlem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 18:55 Buggi przepadła!!!! Też chciałem zadać pytanie o Buggi,ale mnie żona w ramach retorsji nie dopuszczała do klawiatury:( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:01 Sa jakies plusy malzenstwa w takim razie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 19:10 Plusów jest zdecydowanie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:14 A co masz pisać, kiedy Aska za plecami stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 19:26 zarlaczko, czy pogrozic Ci palcem? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:35 Aska, chciałam po dobroci, wypożyczyć, lekko użyć i oddać, ale Ty stanęłaś okoniem, więc nie pozostaje mi nic innego niż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:39 No przeciez pisalam , ze sie moze jakos dogadamy. Nie moze mezczyzna stac na drodze naszej sympatii, mam nadzieje obopolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:43 Absolutnie, żaden facet nie będzie stał nam na drodze absolutnie obopólnej sympatii. Może jeden dzień Ty, drugi ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:45 przeca sie nie rozerwe Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:57 Nie musisz. My się już godnie Tobą podzieliłyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:47 A moze Ty bedziesz po prostu do nas wpadala,a ja pojde na zakupy(tu oboje sie zrzucicie na moj fundusz reprezentacyjny) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:53 To jest jak najbardziej słuszny i obustronnie korzystny układ. Adres poproszę i ile kaski mam przywieźć? (tylko nie przesadzaj) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:57 Mozesz (chyba)poodkurzac zarlaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:07 Tradi, jak ja zostanę z Kaską sam na sam, to ostatnią rzeczą jaka mi przyjdzie będzie odkurzanie czy sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:09 Zarlacz trzeba bylo byc odwazna i byc na spotkaniu a nie teraz ....:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:18 Mogłoby być jeszcze gorzej. Kaskę chciałam wypożyczyć już dawno. Chęci moje wzrosły jak z nim porozmawiałam. Teraz się zastanawiam, co by było gdybym Go zobaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:20 Za jakis czas bedzie nastepna bibka ...:) Wytrzymaj ...a zobaczysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:21 No wlasnie ...ja bede obowiazkowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:23 no przeciez do porzadkow go chcialas, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:35 Aska ja Go chciałam do porządków we własnym domu, jak mam przyjeżdżać do Was, to już chyba nie na porządki. Bo okazałoby się, że ja stawiam Ci samochód za możliwość oglądania Kaski w trakcie porządków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:48 Kaski w trakcie sprzatania nie zobaczysz na pewno, bo ja tez go nie widuje w tak egzotycznych pozach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:01 oj, taki ładny samochod widziałam w salonie nieopodal. Jak on sie zwal?- Volkswagen Beetle ,czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:05 Dobra, niech będzie Volkswagen. W sumie jak za Kaskę to niewiele. Kiedy mam wpaść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:09 adres podam po otrzymaniu wyciagu z konta , potwierdzonego najpiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:12 Bankom nie ufam. Forsę trzymam w skarpecie. Przyjadę z gotówką. Nie wykręcaj się, dawaj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:19 Ze wzgledu na ustawę o ochronie danych osobowych nie moge publicznie rzucac adresami.Stawisz sie we wskazanym salonie , z gotowka w czarnej teczce, kiedy tylko chcesz. Podwioze was pod sam dom. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:59 Podwieziesz pod sam dom i wejdziesz z nami. Proponowałaś najpierw co innego. Ja z Kaską zostaję, a Ty idziesz na zakupy. A nie wszyscy idziemy kupować Ci samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 23:06 Ale kaska miala być. negocjacje z powodu pewnej rozbieżności zdań i późnej pory w dniu dzisiejszym zawieszam. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:06 Aska Volkswagen Beetle za K'k ? Bez przesady ...gdybym byl kobieta to bym sie nie zamienil [K'k bez obrazy :)] ....:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:14 Atob , ja sie nie zamieniam. Ja ide tylko na zakupy . A zakupy tak znowu dlugo nie trwaja, zwlaszcza jak wie sie co sie chce kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:22 no wlasnie , nadajemy na tych samych falach. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:24 Bryka?Ludzie to jest miniaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:26 gustuje w kosztownych drobiazgach. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:30 Gość portalu: as-k napisał(a): > gustuje w kosztownych drobiazgach. Ale to nie jest drogie auto. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:33 No wiesz Tradi sugerujesz ze ... K'k jest ...hmmm ...niedrogi ?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:50 atob napisał: > No wiesz Tradi sugerujesz ze ... K'k jest ...hmmm ...niedrogi ?:-)))) Powiem to tak...jak idziesz kupic auto to malo kiedy ktos i powie ile auto kosztuje tylko pyta ile Pani moze za niego dac.....potem trwa dyskusja... Jesli as-ka chce sprzedac Kaske to cena jest OK. Jesli go nie chce sprzedac a cene pasuje podac to proponuje Mercedesa GX470,albo Hummera,Vipera,Buggati.Tyle jest warty Atob:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:54 Fakt.:) Uzywany zwykle jest tanszy, moj ma juz niezly przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 23:00 A to mu sie licznik przewinie. Byle silnik chodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:34 Tradi, Ty to musisz mieć wymagania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:45 Mieszkania w Warszawie tez nie sa drogie , a to taka mala rownowartosc kawalerki w dobrym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:15 To i ja wyjde za maz co mi szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:24 Ide szukac meza...bede za 2,3,4 godziny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:44 No widzisz wiedzialam ze o czyms zapomnialam... Kupilam za to domiczkowego tulipana. Nim sie bede opiekowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 16.02.03, 19:40 Dzięki, cokolwiek ma to znaczyć, bo ja na tych znaczkach to się za dobrze nie wyznaję. Znam dwa. Zgodnie z Twoją sugestią poszłam podleczyć katar, co prawda nie koniakiem lecz winkiem, i jakby tak już mniejszym się stał. Mam nadzieję, że jak mi przejdzie Twoje potencjalne zainteresowanie moją osobą nie zmaleje do 0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 20:58 ja przez rok caly nie wiedzialem ze jedna pani sie do mnie usmiechala tymi znakami. czy ktos Cie bardziej dzis rozbawil? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zarlaczka 16.02.03, 21:05 Po wielu wysiłkach opanowałam uśmiech, więc jak ktoś się do mnie uśmiecha to wiem, wiem też kiedy ktoś się krzywi. A czy mnie dzisiaj ktoś bardziej rozbawił, hm, może tak, może nie. Właściwie zaczęłam się zastanawiać dlaczego ja Ci odpowiadam na pytania prawie w 100%, a Ty mi prawie w ogóle. Tylko ciągle wykręty i zbaczanie z drogi. Odpowiedz Link Zgłoś