Dodaj do ulubionych

A gdzie jest Bugol?!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 18:38
Nie zadzwonil, ale za to zniknal! Czy ktos cos wie? Odpowiadajcie rychlo bo
musze wyjsc do hybryd. Tfu, przejezyczylem sie, do znajomych...
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: A gdzie jest Bugol?! 16.02.03, 18:39
      Buggi porwal jakis Walenty ,ale ile mozna?
    • atob Re: A gdzie jest Bugol?! 16.02.03, 18:40
      JA nie moge odp bo wlasnie wyszedlem ...
    • Gość: k`k Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 18:55
      Buggi przepadła!!!!
      Też chciałem zadać pytanie o Buggi,ale mnie żona w ramach retorsji nie
      dopuszczała do klawiatury:(
      • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:01
        Sa jakies plusy malzenstwa w takim razie?
        • Gość: k`k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 19:10
          Plusów jest zdecydowanie więcej.
          • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:14
            A co masz pisać, kiedy Aska za plecami stoi.
            • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 19:26
              zarlaczko, czy pogrozic Ci palcem?
              • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:35
                Aska, chciałam po dobroci, wypożyczyć, lekko użyć i oddać, ale Ty stanęłaś
                okoniem, więc nie pozostaje mi nic innego niż...
                • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:39
                  No przeciez pisalam , ze sie moze jakos dogadamy. Nie moze mezczyzna stac na
                  drodze naszej sympatii, mam nadzieje obopolnej.
                  • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:43
                    Absolutnie, żaden facet nie będzie stał nam na drodze absolutnie obopólnej
                    sympatii. Może jeden dzień Ty, drugi ja.
                    • Gość: k`k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:45
                      przeca sie nie rozerwe
                      • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:57
                        Nie musisz. My się już godnie Tobą podzieliłyśmy.
                    • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 21:47
                      A moze Ty bedziesz po prostu do nas wpadala,a ja pojde na zakupy(tu oboje sie
                      zrzucicie na moj fundusz reprezentacyjny)
                      • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:53
                        To jest jak najbardziej słuszny i obustronnie korzystny układ. Adres poproszę i
                        ile kaski mam przywieźć? (tylko nie przesadzaj)
                        • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:57
                          Mozesz (chyba)poodkurzac zarlaczko.
                          • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:07
                            Tradi, jak ja zostanę z Kaską sam na sam, to ostatnią rzeczą jaka mi przyjdzie
                            będzie odkurzanie czy sprzątanie.
                            • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:09
                              Zarlacz trzeba bylo byc odwazna i byc na spotkaniu a nie teraz ....:)
                              • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:18
                                Mogłoby być jeszcze gorzej. Kaskę chciałam wypożyczyć już dawno. Chęci moje
                                wzrosły jak z nim porozmawiałam. Teraz się zastanawiam, co by było gdybym Go
                                zobaczyła.
                                • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:20
                                  Za jakis czas bedzie nastepna bibka ...:) Wytrzymaj ...a zobaczysz :)
                                  • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:21
                                    No wlasnie ...ja bede obowiazkowo:)
                            • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:23
                              no przeciez do porzadkow go chcialas, czyz nie?
                              • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:35
                                Aska ja Go chciałam do porządków we własnym domu, jak mam przyjeżdżać do Was,
                                to już chyba nie na porządki. Bo okazałoby się, że ja stawiam Ci samochód za
                                możliwość oglądania Kaski w trakcie porządków.
                                • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:48
                                  Kaski w trakcie sprzatania nie zobaczysz na pewno, bo ja tez go nie widuje w
                                  tak egzotycznych pozach.
                        • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:01
                          oj, taki ładny samochod widziałam w salonie nieopodal. Jak on sie zwal?-
                          Volkswagen Beetle ,czy jakos tak.
                          • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:05
                            Dobra, niech będzie Volkswagen. W sumie jak za Kaskę to niewiele. Kiedy mam
                            wpaść?
                            • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:09
                              adres podam po otrzymaniu wyciagu z konta , potwierdzonego najpiej.
                              • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:12
                                Bankom nie ufam. Forsę trzymam w skarpecie. Przyjadę z gotówką. Nie wykręcaj
                                się, dawaj adres.
                                • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:19
                                  Ze wzgledu na ustawę o ochronie danych osobowych nie moge publicznie rzucac
                                  adresami.Stawisz sie we wskazanym salonie , z gotowka w czarnej teczce, kiedy
                                  tylko chcesz. Podwioze was pod sam dom.
                                  • zarlaczka Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:59
                                    Podwieziesz pod sam dom i wejdziesz z nami. Proponowałaś najpierw co innego. Ja
                                    z Kaską zostaję, a Ty idziesz na zakupy. A nie wszyscy idziemy kupować Ci
                                    samochód.
                                    • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 23:06
                                      Ale kaska miala być.
                                      negocjacje z powodu pewnej rozbieżności zdań i późnej pory w dniu dzisiejszym
                                      zawieszam.

Dobranoc
                          • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:06
                            Aska Volkswagen Beetle za K'k ? Bez przesady ...gdybym byl kobieta to bym sie
                            nie zamienil [K'k bez obrazy :)] ....:-))))
                            • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:14
                              Atob , ja sie nie zamieniam. Ja ide tylko na zakupy . A zakupy tak znowu dlugo
                              nie trwaja, zwlaszcza jak wie sie co sie chce kupic.
                              • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:17
                                Fakt Aska ...a bryka bedzie :)
                                • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:22
                                  no wlasnie , nadajemy na tych samych falach.
                                  • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:24
                                    Bryka?Ludzie to jest miniaturka.
                                  • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:26
                                    gustuje w kosztownych drobiazgach.
                                    • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:30
                                      Gość portalu: as-k napisał(a):

> gustuje w kosztownych drobiazgach.
                                      Ale to nie jest drogie auto.
                                      • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:33
                                        No wiesz Tradi sugerujesz ze ... K'k jest ...hmmm ...niedrogi ?:-))))
                                        • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:50
                                          atob napisał:

> No wiesz Tradi sugerujesz ze ... K'k jest ...hmmm ...niedrogi ?:-))))
                                          Powiem to tak...jak idziesz kupic auto to malo kiedy ktos i powie ile auto
                                          kosztuje tylko pyta ile Pani moze za niego dac.....potem trwa dyskusja...

Jesli as-ka chce sprzedac Kaske to cena jest OK.
                                          Jesli go nie chce sprzedac a cene pasuje podac to proponuje Mercedesa
                                          GX470,albo Hummera,Vipera,Buggati.Tyle jest warty Atob:)
                                          • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:54
                                            Fakt.:) Uzywany zwykle jest tanszy, moj ma juz niezly przebieg.
                                            • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 23:00
                                              A to mu sie licznik przewinie.
                                              Byle silnik chodzil.
                                      • miltonia Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 22:34
                                        Tradi, Ty to musisz mieć wymagania!
                                      • Gość: as-k Re: Znajome- Hybrydy????? IP: *.acn.waw.pl 16.02.03, 22:45
                                        Mieszkania w Warszawie tez nie sa drogie , a to taka mala rownowartosc
                                        kawalerki w dobrym punkcie.
          • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:15
            To i ja wyjde za maz co mi szkodzi.
            • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 19:24
              Ide szukac meza...bede za 2,3,4 godziny:-)
              • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:18
                To juz powinnas wrocic ...:)
                • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:32
                  No i jestem...
                  • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:40
                    Znalazlas meza ...???
                    • tradycja1 Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:44
                      No widzisz wiedzialam ze o czyms zapomnialam...
                      Kupilam za to domiczkowego tulipana.
                      Nim sie bede opiekowac:)
                      • atob Re: Znajome- Hybrydy????? 16.02.03, 21:58
                        Pamietaj o podlewaniu ..:)
    • Gość: kanuk zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 19:33
      :---)
      • zarlaczka Re: zarlaczka 16.02.03, 19:40
        Dzięki, cokolwiek ma to znaczyć, bo ja na tych znaczkach to się za dobrze nie
        wyznaję. Znam dwa. Zgodnie z Twoją sugestią poszłam podleczyć katar, co prawda
        nie koniakiem lecz winkiem, i jakby tak już mniejszym się stał. Mam nadzieję,
        że jak mi przejdzie Twoje potencjalne zainteresowanie moją osobą nie zmaleje do
        0.
        • Gość: kanuk Re: zarlaczka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 20:58
          ja przez rok caly nie wiedzialem ze jedna pani sie do mnie usmiechala tymi
          znakami. czy ktos Cie bardziej dzis rozbawil?
          • zarlaczka Re: zarlaczka 16.02.03, 21:05
            Po wielu wysiłkach opanowałam uśmiech, więc jak ktoś się do mnie uśmiecha to
            wiem, wiem też kiedy ktoś się krzywi. A czy mnie dzisiaj ktoś bardziej
            rozbawił, hm, może tak, może nie. Właściwie zaczęłam się zastanawiać dlaczego
            ja Ci odpowiadam na pytania prawie w 100%, a Ty mi prawie w ogóle. Tylko ciągle
            wykręty i zbaczanie z drogi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka