Dodaj do ulubionych

rockradio zamilklo!

16.09.03, 12:50
kto zawinil ze rockradio slask,mazowsze,wielkopolska nienadaje?

juz niedlugo dlugi post na temat winnych smierci rocka!!!!!!

www.forumrr.prv.pl
www.rockradio.pl
www.rockradio.prv.pl

pozdro for all fans rock and rolla w polsce srk zaglebie
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: rockradio zamilklo! IP: *.acn.waw.pl 16.09.03, 22:57
      zamilkło? z tego, co wiem, to Makak poszedł do tok FM, ale stacja działa!
      • Gość: jazz Re: rockradio zamilklo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:59
        a za co wywalili makaka? no i co on będzie robił w tok fm? gadał o bzdurach?
        • niech Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 10:13
          Przejscie z jednego agorowego szajsu do drugiego trudno nazwac wywaleniem.
          • tolba Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 10:23
            Nie wiem, czy słuchałeś Rock Radia, ale nazywanie go szajsem to bzdura. Poranne
            i wieczorne audycje 'Makaka' Szarłackiego były naprawdę w porządku, zarówno pod
            względem proporcji gadka/muzyka, jak i samej zawartości merytorycznej. Pzdr.
            • niech Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 10:33
              Mam problem. Sluchalem Rock Radia i byl to dla mnie szajs, ktorego nie moglem
              dalej sluchac. Zapewne kiedy przestawialem radio na inna fale RR zmienialo
              gwaltownie repertuar na znacznie lepszy. Sluchalem tez Makaka - a nawet mam
              watpliwa przyjemnosc znac go osobiscie. Nie lubie - jesli jeszcze mozna kogos
              nie lubic. Docenic jednak nalezy jego zachowanie po zmianach w RDST - chyba
              jako jedyny zaprotestowal otwarcie na antenie. Ale preferowanej przez niego
              muzyki tez nie lubie - jesli mozna, oczywiscie, czegos jeszcze nie lubic.
              Mozna?
            • Gość: kohol Re: rockradio zamilklo! IP: *.crowley.pl 17.09.03, 11:09
              Właśnie ja bardzo Makaka gadki nie trawię :(
              Muzyka owszem, niezła, ale obrażanie ludzi na antenie (protestujących przeciw
              wojnie w Iraku, niepełnosprawnych i ich paraolimpiady) to moim zdaniem mało ma
              wspólnego z dobrym prowadzenie audycji. Oryginalny styl bycia i nonkonformizm
              mają swoje granice :(
            • mike_ Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 11:27
              Rock Radio Mazowsze też niedługo będzie zamknięte.
              • tolba Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 13:31
                Na to wygląda. Nie działa już link do Mazowsza na stronie RR, a brak prezentera
                w prime time (porannym) nie zapowiada niczego dobrego. Szkoda, bo o Faith No
                More, Pudelsów, czy starego punk rocka trudno w Warszawskim radio.
                • niech Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 13:42
                  Sorki, ale to w koncu co zamilklo? Slask czy Mazowsze? Bo Slask na pewno, a
                  Mazowsze?
                  • mike_ Re: rockradio zamilklo! 17.09.03, 13:55
                    Zamilkł Śląsk, ale
                    1.Agorze nie opłaca się utrzymywać dwóch pozostałych stacji rockowych (Mazowsze
                    i Wielkopolska)
                    2. KRRiT szykuje się na te 2 pozostałe radia. Już im nie pozwolili na
                    wzmocnienie nadajników:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka