sibeliuss 16.11.07, 17:13 Film dziś wchodzi na ekrany kin, a kto z Was czytał oryginał Marqueza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.jola Re: Miłość w czasach zarazy 16.11.07, 17:36 Wczoraj zabrałam się za lekturę - nieświadoma wejścia filmu do kin :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Miłość w czasach zarazy 16.11.07, 18:39 pani.jola napisała: > Wczoraj zabrałam się za lekturę - nieświadoma wejścia filmu do kin :-) Pani Jolu kochana, po przeczytaniu niech Pani pożyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Miłość w czasach zarazy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 21:12 Ja czytałam, ale sprzedałam potem w antykwariacie ;) W ogóle mi się nie podobała, wydała mi się seksistowska, wydumana i nieciekawa po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Miłość w czasach zarazy 17.11.07, 00:11 pani.jola napisała: > A wróci? ;-) Klnę się na mój honor. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.jola Re: Miłość w czasach zarazy 17.11.07, 17:12 sibeliuss napisał: > Klnę się na mój honor. Och, już nie śmiem odmówić... ,-) Do odebrania w przyszłym tygodniu w grodzie Kraka :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorwas Re: Miłość w czasach zarazy IP: *.chello.pl 17.11.07, 16:31 Dla mnie, była to książka wielka. Polecam z całym przekonaniem. Nie będziesz żałować. Odpowiedz Link Zgłoś