macda 12.08.08, 14:42 Hej! :) Są tu jakieś młode mamy z Sadyby i przyległości? :) Pozdrawiam razem z trzytygodniową córeczką :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia.pk Re: Młode mamy :) 15.08.08, 21:56 Ja mam troszke starsza, 10-ciomiesieczna coreczke, ale w sumie stara mama sie nie czuje jeszcze, wiec sie zglaszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
macda Re: Młode mamy :) 20.08.08, 12:04 :) Jak miło :) Dziewczyny gdzie spacerujecie głównie? Bo mnie i córci osiedle Stegny już się opatrzyło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elwinga Re: Młode mamy :) 20.08.08, 12:52 Ja spaceruję jeszcze dość mało i krótko, bo jestem po cesarce, więc nosić małego mogę tylko w chuście. Najczęściej krążę w okolicach Nałęczowskiej/Sobieskiego, czasem wybieramy się bocznymi uliczkami w stronę Wilanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
olgasztylko Re: Młode mamy :) 16.10.08, 12:17 to ja mam pytanie do młodych mam, bo też się spodziewam dziecka niedługo. do jakiej przychodni zapisałyście swoje dzieci i jakiego lekarza polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
macda Re: Młode mamy :) 28.10.08, 21:11 Wybór mialam niewielki - pomiędzy przychodnia na Soczi (średnia wieku pediatrów jakieś 70 lat...) i na Sobieskiego. Wybrałam to drugie,jest tam tylko jedna pediatra - dr. Łaguna. W niektórych przypadkach nie jest mi z pania doktor po drodze, ale bardzo źle nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś