Gość: jan IP: *.chello.pl 29.08.08, 22:19 pie[]rdol[]one salidaruchy. tak właśnie Polacy świętują sierpień 80. pijane towarzystwo wylewające się z autokarów i co chwile mówiące do przechodniów "co się ku gapisz" co za dzicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan dzicz IP: *.chello.pl 29.08.08, 22:20 pie[]rdol[]one salidaruchy. tak właśnie Polacy świętują sierpień 80. pijane towarzystwo wylewające się z autokarów i co chwile mówiące do przechodniów "co się ku gapisz" co za dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dicz na maksa Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.toya.net.pl 29.08.08, 22:24 jechałęm dziś rano pociągem z łodzi z bydłem (bo inaczej się tego nie da nazwać), czyli związkowcami z PKP. Wpieprzyli się do 1-ej klasy, zajmując połowę miejsc i robiąc totalne bydło wokół siebie, a oczywiście ludzie, którzy kupili bilety stali... na kolei syf i mogiła - a ci strajkują sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinn "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.acn.waw.pl 29.08.08, 22:26 trzeba urządzić "Hyde Park" dla związkowców w Pęcicach Małych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 22:37 znowu bydlo i nieroby najechalo nasze miasto by w pijackim widzie palic kukly i ciskac petardami... Dlaczego rzad na to pozwala? Dlaczego nie moze wreszcie jak tacherowa zrobic porzadku z tymi terrorystami? Dlaczego wciaz musi utrzymywac monstrualna administracje w nierentownym smierdzacym pkp? I wreszcie dlaczego ja mam ze swoich pieniedzy utrzymywac leniacego sie na wczesniejszej emeryturze pana gornika? Czy ja mu kazalem wybrac ten zawod?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.acn.waw.pl 30.08.08, 06:19 > Czy ja mu kazalem wybrac ten zawod?! A czy ktoś Ci każe mieszkać w Warszawie ?! Przenieś się do innego miasta, gdzie nie ma demonstracji, albo na wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:36 nie jestem przeciwko demonstracjom tylko przeciwko roszczeniom zapijaczonej zgrai nierobow, ktorzy twierdza ze wszystko "sie im nalezy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.acn.waw.pl 30.08.08, 06:24 Do wszystkich tu narzekających: poczytajcie sobie orzecznictwo Trybunału Konstytucyjnego. Wolność manifestacji to jedna z najważniejszych wolności w demokracji i nie można jej ograniczać ze względu na przykład na trudności komunikacyjne. W razie potrzeby służę linkami do odpowiednich orzeczeń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.acn.waw.pl 30.08.08, 06:45 Tylko pytanie czy, przy całym swym lewackim skrzywieniu, Trybunał Konstytucyjny i jego wyroki są autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacemarine Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 14:40 wolnosc do zgromadzen i manifestacji tak. Nikt tu nie jest przeciwko demonstracjom w ogole, a jedynie przeciwko formie w jakiej sie to odbywa. Czy pan gornik nie jest w stanie zaprotestowac pokojowo bez urzniecia sie w autokarze? I czy nie zna innych srodkow przekazu niz rzucanie petarda i podpalenie policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.acn.waw.pl 30.08.08, 17:47 Masz niestety rację. Szkoda tylko, że ludzie reprezentowani przez tzw "związki zawodowe" tego nie rozumieją i niew idzą potzreby zmian w tym zakresie. Daleko szukać przykład kopalni Budryk. Poza tym jak rozumiem rzucanie petard i palenie kukły premiera rządu RP jest ogólnie przyjętym w cywilizowany świecie sposobem okazywania pokojowego nastawienia. A może to znowu była policyjna prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.aster.pl 31.08.08, 21:24 te tzw. zwiazki zawodowe, to moim zdaniem jeden wielki pryszcz do wycisniecia. wstretne burasy, ktore tylko kombinuja na wczesniejsza emeryturke, jakas pomostoweczke, itp., itd. a potem wszyscy prawdziwi i udawani emeryci dra ryja ze malo i malo a jesc trzeba, tylko ja demolowali warszawe to o tym nie bardzo mysleli... no i oczywiscie to tego dochodzi bajzel jakich malo czyli zus, wiecznie dojacy panstwowa kase, plakac sie chce, jak sie patrzy ze kazdemu kolejnemu rzadowi brak odwagi zeby naprawde podjac wazne decyzje, zeby zylo sie lepiej nie nam ale naszym dzieciakom, przeciez caly czas chodzi o ich przyszlosc... rece i cycki opadaja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegus "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.pg.com 30.08.08, 14:50 Bydło jak idzie w stadzie to przynajmniej nie robi rabanu.a tu banda pijackich mord i nierobów.Bo jeden z drugim na kogos tam sie przyuczył to juz cięzko sie przekwalifikowac .lepiej burdy robic.Rozmawiałem z jednym z kierowców autobusu wiażacego związkowców.Zeby wiedziałco sie bedzie działo to w zyciu i zadne piniadze by nie pojechał.To co było przed manifestacja to pikus co działo sie w autobusie po manifestacji.Zażygane siedzenia podłoga i mało kierowcy nie pobili jak niechciał stanac koło monopolowego w jakiejś pipiduwie.Brawo zwiazkowcy,to własnie wyjestescie reprezentantami klasy robotniczej,dzieki wam zaklady spirytusowe maja sie dobrze.Szkoda ,ze nie mozna tu załączyc zdjeć tego autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa "Solidarność" maszerowała, a stolica stała IP: *.lekkerland.pl 01.09.08, 09:32 mam małe pytanko. Czy ktoś widział tam bufetową z kanapkami i herbatą? Odpowiedz Link Zgłoś