Dodaj do ulubionych

Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro

• Gość: classe Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:30
      www.rodaknet.com/rp_wycislak_17.htm tekst z piana na wargach ścigajmy
      faszystów.
    • Gość: andante akcja sponsorowana przez konkurencję Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:32
      a ja słyszałem, że ta akcja jest inspirowana i sponsorowana przez konkurencję
      Allegro, potężny serwis aukcyjny gdzie takie zakazy obowiązują od dawna ,co
      się odbija i na popularności tego serwisu w Polsce i na jego dochodach.
    • Gość: zenek Zakazać symboli żydokomuny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 09:32
      UB, SB i PZPR
    • profanum_vulgus Kiedy akcja przeciwko koszulkom z Che? 10.02.09, 09:44

• profanum_vulgus "Nigdy Więcej" to skompromitowana organizacja. 10.02.09, 09:50
        Przyznali Simonowi Molowi tytuł Antyfaszysty Roku.
        Jeśli w tej organizacji są tacy antyfaszyści jak zarażający
        HIV Mol to może druga strona powinna zrobić porządek
        z tym ścierwem?
        • red.ken Re: "Nigdy Więcej" to skompromitowana organizacja 10.02.09, 11:55

90 % czlonkow tej trupy to zydzi, reszta to oszolomy.
    • Gość: nik Co z sierpem i młotem "Nigdy więcej" milczy.... bo IP: 212.160.99.* 10.02.09, 09:45
      Wyborcza lubi i sierp i młot
    • Gość: piter20 Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 09:46
      panowie z nigdy więcej z ich psełdo organizacja.Miałem pecha bo coś demestrowali a ja przechodziłem,dostałęm od nich w pie...Bo uznali ,że wyglądam jak nazista.Ludzie konieć z tymi horym organizacjami!!!!!!!!!!
    • Gość: olewus1 Kolejna banda pokroju ekoterrorystow zawraca dupe! IP: 80.50.68.* 10.02.09, 09:52
      Dostana w lape i dadza spokoj tak jak ekoterrorysci pseudo ideowcy. Z czegos
      musza zyc łajzy!
    • dkrytyk55 Z Allegro wykurzyć oszustów i złodziei,pilnie. 10.02.09, 09:53
      Gadżety same w sobie nic złego nie czynią.
      • janci0 Re: Z Allegro wykurzyć oszustów i złodziei,pilnie 10.02.09, 10:22
        dkrytyk55 napisał:

> Gadżety same w sobie nic złego nie czynią.

Znasz to?

"Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem komunistą.
        Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem związkowcem.
        Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem Żydem.
        Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem.
        Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było."

• Gość: wodnik Re: Z Allegro wykurzyć oszustów i złodziei,pilnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:26
          Kiedy przyszli po wszechpolaków, nie protestowałem. Nie byłem wszechpolakiem.
          Kiedy przyszli po ONRowców, nie protestowałem. Nie byłem ONRowcem.
          Kiedy przyszli po lefebrystów, nie protestowałem. Nie byłem lefebrystą.
          Kiedy przyszli po katolików, nie protestowałem. Nie byłem katolikiem.
          Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było."
    • ambl Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 09:57
      A mnie jako obywatelowi najzwyczajniej w świecie lata to wszystko 80-ką i
      proszę się POdemnie jako obywatela nie POdszywać
    • Gość: coooo!!!??? Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro IP: 212.160.172.* 10.02.09, 09:59
      Stowarzyszenie "Nigdy Więcej", ktore wychwalało pod niebiosa
      zbrodniarza Sajmona Mola NIE MA MORALNEGO PRAWA zabierac głosu w
      jakiejkolwiek sprawie!!!

Powinni po cichu sie rozwiazać i nie kompromitować sie wiecej
    • Gość: Ikeo Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro IP: 82.132.136.* 10.02.09, 09:59
      A ja chcialbym miec flage 3 rzeszy, na scianie wisi u mnie portret osoby ktora
      przez wielu jest uznawana za potwora, jestem Nazista od wielu lat a moj
      pradziadek sluzyl w SS. Ale czy ja chodze i kopie murzynow po ulicach? Nie.
      Czy chodze na akcje kopac homoseksualistow? Nie. Rysuje symbole nazistowskie
      na scianach? Znow nie. Ludzie, ja wiem ze wojna bardzo skrzywdzila Polske, ale
      Niemcy pokutuja za nia do teraz, czego nie mozna powiedziec o Rosji ale wezcie
      do reki jakies OBIEKTWNE zrodlo wiedzy i zacznijcie czytac. Nazizm nie byl zly
      w zalozeniach, tak jak i socializm, ludzie chcieli narodu ktory czerpie
      korzysci z bogactwa SWOJEGO kraju. To ze Hitler po podniesieniu Niemiec z
      kolan obral droge inwazji na europe to poprostu byl glos ludzi, ludzie chcieli
      znow poteznych Niemiec. Nie uwazam tego za dobre rozwiazanie, mozna bylo to
      zrobic w inny sposob i bardziej subtelny. Mozna bylo wtedy zaczac budowac Unie
      Europejska. Ale to rozwazania typu co by bylo gdyby. Dlaczego uwazam sie za
      naziste? Bo sam jestem z Niemieckiego Slaska i odczowam jak to jest gdy obcy
      ludzie wchodza na ziemie ktora od pokolen nalezala do TWOJEJ rodziny i
      zabieraja duza czesc dobr, wkladajac je w swoje panstwo. To samo ma miejsce
      teraz na wyspach i tylko czekac az gospodarze sie powaznie zdenerwuja. Nie
      uwazam ze powinno sie zakazywac symboli, powinno sie zakazywac glupoty (Patrz
      MW i Antifa, paranoja poprostu...) Tym stwierdzeniem koncze moja przydlugawa
      wypowiedz. Ikeo.
    • Gość: Bankowski nigdy więcej "Nigdy Więcej" ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:00
      ofiary Simona Mola powinny wytoczyć "Nigdy Więcej" procesy o odszkodowania.
    • Gość: 123 A kiedy wykurza czerwone gwiazdy? IP: *.bath.ac.uk 10.02.09, 10:04
      Sierp i mlot i Che???
    • daribal Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 10:19
      Hej, a czy Ci kolesie nie powinni siedzieć za propagowanie nazizmu?
      Przecież rozklejają naklejki na których jest sfastyka i będą jeszcze
      malować graffiti. Do prokuratury ich podać ;-)
    • Gość: Ciamciaramcia Buraki z nigdy więcej IP: 79.191.36.* 10.02.09, 10:23
      powinni zająć się raczej pomocą dla kobiet zarażonych AIDS przez ich pupilka
      "antyfaszystę roku" Simona Mola. Tak szybko już zapomnieli o czarnym bojowniku?
      A fe, towarzysze wstyd. A co do szukania nie szukać po Allegro swastyk, to chyba
      jest ich fetysz i specjalnie tak ich poszukują, bo lubią marszczyć freda na ich
      widok.
    • Gość: wodnik czy ktoś wie gdzie znajduje się grób Simona Mola? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:31
      i kiedy odbył się jego pogrzeb???
    • Gość: wodnik czy ktoś wie gdzie znajduje się grób Simona Mola? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:32
      i kiedy odbył się jego pogrzeb?
    • garnek_z_neolitu Jaka obywatelska akcja? 10.02.09, 10:43
      Przeciez stoi jak byk ze organizowana przez organizacje nigdy wiecej.
    • Gość: AdCam Red Watch IP: 77.79.234.* 10.02.09, 10:48
      Myślę, że powinniśmy stworzyć organizację piętnującą
      kryptokomunistyczną propagandę na forach.

Jeśli się nie wstydzą, to niech się przynajmniej boją.

Precz z komuną.
      • maruda.r Red Watch to komuniści 10.02.09, 11:16

Gość portalu: AdCam napisał(a):

> Myślę, że powinniśmy stworzyć organizację piętnującą
        > kryptokomunistyczną propagandę na forach.

Myślisz? Czym? Nazizm od komunizmu w sferze mechanizmów zdobywania władzy niczym
        się różni - to odpadki ludzkości.

• Gość: AdCam Re: Red Watch IP: 77.79.234.* 10.02.09, 11:25
          "Nazizm od komunizmu w sferze mechanizmów zdobywania władzy niczym
          się różni - to odpadki ludzkości."

Masz rację- takie same odpadki, a zaciekłość w zwalczaniu o dużo
          mniejsza. Czemu?
          Co z tym zrobić?

• maruda.r Re: Red Watch 11.02.09, 00:43
            Gość portalu: AdCam napisał(a):

> "Nazizm od komunizmu w sferze mechanizmów zdobywania władzy niczym
            > się różni - to odpadki ludzkości."
            >
            > Masz rację- takie same odpadki, a zaciekłość w zwalczaniu o dużo
            > mniejsza. Czemu?

To chyba oczywiste. Ideologia nazistowska opiera się się oficjalnej nienawiści,
            a bolszewicka na oficjalnym internacjonalizmie. Jest więc ta druga bardziej strawna.

• Gość: fluxxx Re: Red Watch IP: *.tvk.torun.pl 11.02.09, 01:11
              Maruda, ale pie...sz. Bolszewicka opiera się na oficjalnej nienawiści do tych,
              którzy mają więcej. O tym, że "po owocach ich poznacie" nie wspominam bo naziole
              to komuchom mogą sznurówki wiązać jeśli idzie o przerób ofiar.
      • Gość: zgred Re: Red Watch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 12:09
        kurna, ale się faszystowskie bydełko podnieciło
        życzę wam z całego serca, żeby jakiś wehikuł czasu przeniósł was wszystkich w
        czasy okupacji hitlerowskiej
    • szerszen039 Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:16
      Cześć.

oby tym wszystkim co malują sfastyki
      łapy uschły
      płakać się chce, to były takie straszne czasy,
      stare pokolenie Wymiera
      są rodzice co przeżyli te straszne czasy
      i przekazują młodszemu Pokoleniu.
      wiem dużo od Rodziców, i przekażę dzieciom i wnukom.

szerszen.
      • rughia Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:41
        Pani/Panie Szerszeń tu nie chodzi o straszne czasy bo te były,są i będą
        zawsze.Straszne dla jednych,a dla innych będą się mienić dobrymi.Tu chodzi o coś
        innego.Co do samych czasów to mojemu prapra...pradziadowi woje Bolka Śmiałego
        wybili zęby bo nie po chrześcijańsku jadł mięso w piątek,to były czasy straszne
        dla moich przodków bo na domiar złego rozkradli w imię chrześcijańskiej równości
        wszystko co miał.Według Twojego myślenia powinienem pluć na każden krzyż i
        womitować na każdą kapliczkę...II wojna dotknęła wiele polskich rodzin ale nie
        zapomnij,że to co było później było jeszcze gorsze i tu sedno tej dyskusji.
        • rikol Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 12:27
          Co to za brednie? Jak to 'po II wojnie bylo jeszcze gorzej'? W czasie II wojny
          zginelo 6 milionow Polakow. A ile milionow Polakow zginelo po II wojnie?
          Komunisci praktycznie zlikwidowali w Polsce analfabetyzm, glod, wprowadzili
          powszechna sluzbe zdrowia i oswiate. W PRL-u zylo sie ludziom lepiej niz w II RP
          - m. in. dlatego ten ustroj przetrwal prawie 50 lat. Owszem, nie bylo wolnosci
          slowa - ale czy teraz jest? Nie wolno nic powiedziec niepochlebnego o kosciele
          katolickim, kobiety sa dyskryminowane znacznie bardziej niz za komunizmu,
          podobnie osoby starsze. O tym, jak dziala policja i sluzby specjalne (rzekomo
          lepsze niz komunistyczne) nie wspomne.
          • rughia Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 12:51
            Wojna trwała 6 lat i zacząć należy od tego,że Hitler od samego początku próbował
            uniknąć wojny z Polską,w geście porozumienia oddał nam nawet Zaolzie zabrane
            przez Czechy.Minister spraw zagranicznych Beck popierał sojusz z
            Niemcami,dopiero dziś o tym mówi się wyraźniej.Rząd Polski omamiony obietnicami
            Anglii i Francji jednak odmówił sojuszu,zatem kogo potępiać za ofiary wojny?W
            kwestii ścisłości to nie zapominaj,że z tych około 6mln, jedna trzecia zginęła z
            rok sowietów,a właśnie dyskusja o symbolach jednego i drugiego systemu tu się
            toczy.Wracając do aliantów w 1939 roku zostaliśmy sprzedani,nie otrzymaliśmy
            żadnej pomocy we wrześniu tego roku.Francja i Anglia podkuliła ogon i ani
            myślała pomagać "polaczkom",ponieważ bali się za bardzo potęgi militarnej III
            Rzeszy.Sześć lat później Polska została sprzedana ponownie w Jałcie i
            Poczdamie,alianci tym razem bali się potęgi militarnej ZSRR.Porównując straty
            nie szafuj tak liczbami ofiar,każda strona poniosła straty.Po wojnie Polska
            stała się "niewolnikiem" ZSRR.Owszem może i mniej było ofiar w ludziach ale
            ponad 40 lat życia w totalitarnym systemie odbiło piętno na całym narodzie.Wojna
            się skończyła i można było doprowadzić kraj do ładu i porządku (porównaj
            zniszczenia i stan obecny Japonii) jednak cenę za komunizm Polska będzie płaciła
            zawsze.Nie rozumiesz tego?Nie rozumiesz do czego doprowadził wyzysk
            socjalistyczny i bzdurne decyzje gospodarki centralnie sterowanej?Pewnie nie,to
            dlatego dziś nie ma pracy i pogłębia się przepaść między bogatymi i biednymi w
            kraju którego dług jest ogromny.Otwórz oczy i poczytaj trochę książek.Ja z
            sympatii radzę.
            • a_weasley Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 09.03.09, 13:35
              Rughia napisała:

> Hitler od samego początku próbował
              > uniknąć wojny z Polską,

> Minister spraw zagranicznych Beck
              > popierał sojusz z Niemcami,

Ale poza tym czujesz się dobrze?
          • a_weasley To ludzka rzecz pogadać 09.03.09, 15:56
            Rikol pisze:

> Co to za brednie?

Wolno Tobie bredzić, wolno i innym. Albowiem, wbrew Twoim majaczeniom, jest
            wolność słowa.

> W czasie II wojny zginelo 6 milionow
            > Polakow.

Stop.
            Zginęło 6 mln OBYWATELI POLSKICH. Dla większości z nich polski (jeśli go w ogóle
            znali) był trzecim językiem - po jidisz i hebrajskim.
            Nie bagatelizuję. Nie umniejszam. Ale nie mieszajmy.

> - m. in. dlatego ten ustroj przetrwal
            > prawie 50 lat.

Poparcie Wielkiego Brata nic tu do sprawy zapewne nie wnosiło.

> Owszem, nie bylo wolnosci
            > slowa - ale czy teraz jest?
            > Nie wolno nic powiedziec niepochlebnego
            > o kosciele katolickim,

Jak rozumiem, "Fakty i Mity", NIE i "Trybuna" są drukowane na powielaczu i
            konspiracyjnie kolportowane przez dzielnych pionierów z "Czerwonych Szeregów", a
            tow. Senyszyn swoje antykościelne filipiki wygłasza w Radiu Mińsk.
    • krwawymsciciel Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:17
      aha, graffiti bedzie walczyc ze swastykami, no to kto bedzie walczyl z
      graffiti, nozownicy?
    • szerszen039 Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:29
      cześć.

odczepcie się od chrześcijaństwa
      co by wam się ne podobało
      bo wam muslimy nas..ją na głowy
      mnie też nie wszystko się podoba
      a specjalnie w ostatnich czasach
      ale przeczekam te czasy
      wszystko kiedyś się kończy.

szerszen.
      • Gość: HASBARA Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 11:35
        HASBARA ?
    • szerszen039 Re: Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:43
      cześć.

komunistów też nie znoszę
      bo wszędzie gdzie Europa wpuściła muslimów
      komuniści gremialnie ich popierają
      sami analfabeci umysłowi
      nie wiedzą co cznią

cholera im w bok,
      razem z muslimami.

szerszen.
      • Gość: osa45 panie Szerszen a jak tam CaHalowcy w strefie Gazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 11:47
        dzielnie sie chlopaki i dziewczyny trzymaja?
    • nietoper5 Wykurzą swastyki z sieci. Zaczną od Allegro 10.02.09, 11:47
      www.allegro.pl/item547007792_portret_propagandowy_marks_engels_lenin_stalin.html
      Tropicielom nazizmu na Allegro polecam sprawdzić ten link. Polskie prawo oprócz nazizmu zabrania takżed propagowania komunizmu i redaktorzy GW i działacze Nigdy Więcej mogliby się też zająć takimi sprawami.
    • uzman Symbole nazizmu - tylko w necie, za to komunizmu.. 10.02.09, 11:52
      Dlaczego te ciołki nie walczą z symboliką komunizmu, który był
      ideologią równie zbrodniczą, a której symbole można śmiało kupić nie
      tylko na jakichś pokątnych aukcjach w necie, ale które drażnią oczy
      na ulicach (vide koszulki z Che)?
      • red.ken Re: Wkurzają cie gwiazdy Dawida ? 10.02.09, 11:54

przestej czytac Gó.... stop pełzającej judeizacji polski. sig heil. asszwic
        birkenau sia la la la la!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka