Gość: agata IP: *.aster.pl 13.05.09, 09:28 ja jako studentka mogłabym popracować w niedzielę, ale oczywiście w artykule nie ma podanej żadnej konkretnej informacji, do kogo można się zwrócić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Brak chętnych do pracy w komisjach wyborczych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.09, 09:58 Ten kto pracował w komisji wyborczej doskonale wie, jak to nędznie wynagradzana jest to praca. W ciągu weekendu można wyczerpać tygodniowy limit godzin pracy. W sobotę 3 godziny, cała niedziela (niby na dyżury, ale zawsze), a od 20.00 w niedzielę do oporu, często do porannych godzin poniedziałku. Minimum 30 godzin pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin.lux Re: Brak chętnych do pracy w komisjach wyborczych IP: 147.67.18.* 13.05.09, 10:23 A czy wszystko trzeba robić dla pieniędzy? Może czasem warto byłoby zrobić cos charytatywnie lub dla dobra ogółu... Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Konkretna informacja... 13.05.09, 10:46 Informacja ze stronyy urzędu miasta bardzo konkretna: www.um.warszawa.pl/v_syrenka/new/index.php?dzial=aktualnosci&ak_id=18781&kat=3 A z niej (z załącznika) można się dowiedzieć, że "Zgłoszenia kandydatów będą przyjmowane w godzinach pracy urzędów, poniedziałek- piątek od 8.00 do 16.00." Do tego brak jakiegokolwiek numeru telefonu, pod którym można uzyskać bliższe informacje lub zgłosić swój akces. Powód małej ilości chętnych do pracy w komisjach to efekt nie tylko niskiego wynagrodzenia ale i barier biurokratycznych stanawianych przez urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Nie ma chętnych do pracy w komisjach wyborczych IP: *.dsk.uw.edu.pl 13.05.09, 11:38 Sama z kumplem chciałam się zgłosić ale cóż nie mogę bo nie jestem w spisie stałych wyborców :| Odpowiedz Link Zgłoś
goszczyn2 Wawer, Praga Płd. - wolne miejsca - zgłoś się! 13.05.09, 14:40 Urząd Dzielnicy Wawer, ul. Żegańska 1, 04-713 Warszawa, piętro V, pokój nr 512, tel.: 022-51-64-346 Dojazd - autobus linii: 115, 119, 147, 305, 521, Mini Bus "Śródborów" Wysiąść na przystanku: "PKP Międzylesie" -- Odpowiedz Link Zgłoś