flipper6 01.07.09, 20:01 w jakich godzinach są czynne kasy pkp (intercity) na dworcu centralnym? nigdzie nie ma tej informacji, a moze ktos wie z doswiadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: dworzec centralny IP: *.aster.pl 01.07.09, 22:29 Z tego co wiem, jak tamtędy przechodzę, to one są czynne całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: dworzec centralny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 22:45 ja sie tam kolo dworca nie krece ani w dzien ani tym bardziej noca. ale co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dworzec centralny IP: *.aster.pl 01.07.09, 22:53 W nocy tam nie chodzę, w dzień bywam co jakiś czas. I przechodząc obok kas ( w korytarzu) zawsze widzę ludzi przy kasie. Stąd mój wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: dworzec centralny IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 16:04 A czy nie lepiej kupic bilet w Internecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
flipper6 Re: dworzec centralny 02.07.09, 17:46 niestety jeszcze nie na każdą relację można kupić bilety on-line temat godzin otwarcia kas pkp dalej aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: dworzec centralny IP: *.dsl.bell.ca 04.07.09, 05:42 Dworzec Centralny to wizytowka tego miasta...KOSZMAR...ale on pasuje do Warsiawy..do tych meneli po ulicach...do tych meneli na dworcu...do tych taksowkarzy bioracych podwojnie...bez kasownika bo taka furtka w prawie...ten brud ten smrod jak z Nairobi czy Zimbabwe...nawet muzyna horego na aids mozesz tu spotkac... jak niewierzysz...poznaj dworcowe szczalnie...to jest ta kultura...kultura pani GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAsch Re: dworzec centralny IP: *.chello.pl 04.07.09, 09:15 Taaaaa... i jeszcze nas przekonaj że na to wszystko trzeba kupić bilet na interciti, u prezydent miasta. Idż eksplorować dworcowe szczalnie, a nie zapomnij przepłacić w taksówce, i strzel w żyłę z owym mużynem. Że też takiego niema kto kopnąć w dupę. A kasy biletowe od zawsze czynne były na trzy zmiany i po fajrant, 48 na dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: dworzec centralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 11:19 A kto to jest "muzyn hory"??? Odpowiedz Link Zgłoś
przewoz_pw Re: dworzec centralny 08.07.09, 10:26 Na pewno przez godzinę od 1 do 2 w nocy etc jest przerwa techniczna i biletu się nie zarezerwuje. Ale bilet jako taki na którejś z kas powinno się dać kupić. Hala główna chyba jest zamykana na noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: dworzec centralny IP: *.dsl.bell.ca 09.07.09, 02:22 ...nawet gdy sie grzecznie zapuka...? Odpowiedz Link Zgłoś
b.montana Re: dworzec centralny 09.07.09, 21:14 w ciągu dnia, do 15.15, bilecik można kupić (bez kolejek, nigdy nie widziałam tam żywego ducha:D) w kasie w jednym z dwóch budynków ministerstwa infrastruktury, rzut kamieniem od centralnego. poza tym kasa intercity jest na grójeckiej- duuużo mniej ludzi niż na centralnym, a tramwajem jedzie się 10 minut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: dworzec centralny IP: *.dsl.bell.ca 10.07.09, 03:44 ...powiedz - skad ja mam to wszysko wiedziec zmeczony po conajmniej osmiu godzinach lotu...? ..mowisz ze mam wziasc tramwaj i jechac na Grujecka...kiedy przedemna jeszcze 7 godzin pociagiem. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: dworzec centralny 10.07.09, 08:33 > conajmniej, wziasc, Grujecka, przedemna jeszcze 7 godzin pociagiem. No i bardzo dobrze. Bedziesz mial czas na poczytanie slownika ortograficznego Odpowiedz Link Zgłoś