Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:24 Co to znaczy " przejąć sklep"? Czy ten Pan ten sklep kupił? Gdzie był ten sklep i co się z tym lokalem dziś dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: greg fachowiec jakich na peczki w PO IP: *.stat.gov.pl 03.07.09, 12:45 i co sie dziwic jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: fachowiec jakich na peczki w PO IP: 217.98.20.* 03.07.09, 13:14 U nich to norma. To się nazywa kręcić lody. To co PeOwcy potrafią najbardziej. POpaprańcy. Jeszcze nam wmawiają, że oni tak dla ludu harują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MieszkaniecWawra Qrwa, ale tupet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:57 ...znudziło mu się, smiechu warte :))) Mizdrzył sie do wszystkich po kolei, do Urbańskiego, (kolega z liceum), do Wąsika i Sikory (PIS), śliski gostek i tyle. HGW przytuliła do serca, widac lubi takie indywidua. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MieszkaniecWawra Prawda jest trywialna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 13:22 forum.gazeta.pl/forum/w,292,97042355,,Wypadek_Z_cy_burmistrza_Wawra.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
ceziu75 [...] 03.07.09, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
miedzylesianin1 [...] 03.07.09, 15:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) cholibcia aferały z SD atakują Hankę, idzie na IP: *.chello.pl 03.07.09, 16:37 wojnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Mam nieodpartą ochotę zacytować wieszcza... 03.07.09, 16:51 "Miałeś chamie złoty róg... Fajnie muszą czuć się Ci, co oddali na niego głos... Gratulacje! p.s Jeszcze powinien zrobić wypad ten "desant z Wyszkowa". Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ueeeee Wyjątkowo interesujące.....;-)))))))))))))) ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
benia_b Kadrowa masakra 04.07.09, 10:39 Polityka kadrowa ratusza to masakra. Pod PO podłączyła się horda najgorszych menelików. Bardzo to żle wróży HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
szabo a ja jeszcze raz zagłosowałbym na bufetową 04.07.09, 21:04 Toż to, według mnie, najlepsza administracja miasta od 1989 roku... mimo tych wszystkich niedociągnięć i kadrowych wpadek. Całkiem sporo inwestycji i to inwestycji które wychodzą, miasto specjalnie nie zadłużone a udało się wreszcie obligacje wypuścić więc koszty zadłużenia na złotówkę spadły, nowe plany są, ale ich ilość nie rośnie odwrotnie proporcjonalnie do wykonania, dużo podknięć, ale jak się coś robi to zdarzają się podknięcia, metro na dobrej drodze i nie kosztuje 30% drożej niż powinno, Czajka - o czym prawie nikt nie pamięta - się buduje, Ujazdowskie i Solidarności też, sprawa Krakowskiego całkiem porządnie zakończona, wreszcie jakiś sensowny projekt przebudowy bulwarów - straszliwie kibicuje, Kopernik, Muzeum Żydów Polskich do przodu, 186 nowych tramwajów zamówione, tabor autobusowy na dobrej drodze do deikaryzacji, nawet ten stadion legii, lepiej już że będzie niżby go nie było, chociaż ja bym pewnie w to nie wchodził. Szkoda, że HGW pewnie nie będzie znowu kandydować. Nie zdziwiłbym się. Kobita się stara, a wszyscy na niej psy wieszają. Też miałbym dość... No i szkoda, że jest otoczona przez tą zgraję buraków z warszawskiego PO, ale jakoś sobie z nimi radzi. Piszę to wszystko, bo wkurza mnie po tych wszystkich Kaczkach, Marcinkiewiczach, Piskorzach, itp. to przesadne narzekanie i jeżdżenie po obecnym zarządzie... Trzeba krytykować, bo jest co, ale to bezmózgie narzekanie i personalne przytyki do bufetowej (bardzo lubię to określenie, Kaczka by się zaraz obraziła i dostała apopleksji) są nie na miejscu. Pomyślcie dzieciaki jak by to wszystko wyglądało gdyby YesYesYes rządził. Pewnie festynów byłoby więcej, ale inwestycji jakoś nie widzę. Właściwie to nic nie widzę innego, może częściej byłoby o Wawie w superekspresie i w fakcie. Hanka, nie jest źle i całkiem sporo osób tak myśli. Weź się tylko za poprawę wizerunku, Marcinkiewicz był do niczego, ale konferencje organizować umiał - też trzeba się nauczyć. No i za ścieżki rowerowe się weź, Pragę zacznij znowu odnawiać, Emilii Plater i Teatralny wyremontuj i niestety trzeba trochę z ZDMem zrobić porządek, ale to pewnie dopiero po E2012... i nie zadłużaj miasta przesadnie w kryzysie, ale z tym widzę źle nie jest... i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Jak kazdy jej platny przydupas;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
szabo Re: Jak kazdy jej platny przydupas;-) 04.07.09, 21:42 że tak się wyrażę: a nie mówiłem... buractwo straszne się rozlewa, po ulicach i placach i śmierdzi straszliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1911 Stadion dla Polonii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 22:42 www.youtube.com/watch?v=2J8nfLq5L2Y - stadion dla KSP Odpowiedz Link Zgłoś
asiuniap Woziłem Hannę Gronkiewicz-Waltz 04.07.09, 22:52 A cóż tu złego??? Do PiS wszyscy idą z miłości do wodza? Qpa śmiechu. A Ryczard Czarnecki zmieniający partie jak rękawiczki to od dzieciństwa marzył o pisie. Buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Woziłem Hannę Gronkiewicz-Waltz 06.07.09, 12:45 Ło Jezu, i co z tego?! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Prawda jest naga... 12.07.09, 23:48 To nie katorżnicza praca i papierosy powodem rezygnacji z ciepłej posadki "wiceburmiszcza" lidera wawerskiej PO, tylko pijaństwo!!! www.mieszkaniec.pl/Archiwum/PDF/2009/pdf/13.pdf Oj kłamczuszki, kłamczuszki w tym PO Pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Pijaczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 15:10 7 czerwca kierowca Seata jadący Szosą Lubelską obtarł wyprzedzanego Volkswagena Passata i mimo sygnałów poszkodowanego nie zatrzymał się. Kierowca Passata powiadomił policję i podążał za sprawcą kolizji. Funkcjonariusze zatrzymali sprawcę w Wesołej. Sprawca poddał się badaniu na zawartość alkoholu. Pomiar wykazał ponad 1,2 promila. W toku dalszych czynności sprawca zaproponował dobrowolne poddanie się karze poprzez roczną utratę uprawnień do kierowania pojazdami oraz wpłatę 60 miesięcznych stawek po 100 zł. Akt oskarżenia został skierowany do Sądu.Pani rzecznik potwierdziła, że sprawcą kolizji był Marek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wander Woziłem Hannę Gronkiewicz-Waltz IP: 109.243.176.* 22.02.10, 14:36 Woził wilk razy kilka,i gdzie Kociński?w lesie.Skończyła się ciepła posadka,nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś