Gość: Paweł IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 21:14 Od miesiaca mieszkam w okolicy ul. Leszno. Czy ktos z Was byl w restauracji klimczok przy ul. Leszno 32. Interesuje mnie czy jest to jakas "mordownia" czy mozna tak spokojnie wybrac sie ze znajmymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micco Re: Restauracja Klimczok 29.03.04, 11:49 Byłem... Otwarte tylko do godz. 22. Piwo 7 zł. Typowa restauracja. Nic szczególnego, aczkolwiek sympatycznie. Zapewniam cię że piwo wypijesz w spokoju. No i ten wystrój... masz wrażenie, że to inny wymiar hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:46 wystrój góralski matołku i menu też...najprzyjemniej w te wieczory na ogródku tylko wypić zimne piwko...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika62 Re: Restauracja Klimczok 02.11.06, 21:23 Bardzo miło i sympatycznie piwo jak wszędzie 7zł jedzonko dobre miła obsługa warto iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudak Re: Restauracja Klimczok IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.04.04, 13:22 Mieszkasz blisko to sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokosz Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:50 Jest spoko bardzo miło szczególni fajniy jest ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jan Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:56 A ja polecam kotlet po wiślansku...palce lizać.Kameralna restauracja w stylu góralskim inna niż wszystkie witraże belki i kamień na podłodze.Miła obsługa dobre piwo parking przed lokalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:39 jedyna wpożo knajpa w okolicy,szkoda że jedyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIO Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:37 sprawdziłem zimny browar jest ok!!!fajna blondyneczka tam obsługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:27 Sympatyczna knajpka na pogaduchy kameralna z klimatem...kelner serwujący nietuzinkowe drinki...oj głowa bolała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankier Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:31 Dobra golonka z grochem.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeff Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:50 Pawle polecam dobre jedzonko,zimne piwo,miła obsługa i co najważniejsze bezpiecznie jak na okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:22 piękne miejsce na romantyczną kolacje...jeśli znajdziecie drugie tekie to proszę o wzmianke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek z okolicy Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:35 spoko nie jest zle nawet mecz można obejżeć jak nie ma grupy z zagranicy a teraz rzeczywiście miło posiedzieć w ogródku przed knajpą zwłaszcza kiedy siedzą piękne panie..szkoda że zamykają o 22.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:55 Bylem dziś w Klimczoku na naprawde smacznym obiadku ceny rozsądne i urządzona z pomysłem nie powala ale ma swój klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient obok Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:36 pracuje w firmie obok sprzedającej suknie ślubne i co dziennie jestem na zupie polecam kociołek po węgiersku..chyba tak się nazywa naprawde syta pyszna i niedroga zupa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan z Krakowa Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:41 Niedawno załatwiałem interesy w Warszawie i wpadłem na barszczyk do Klimczoka. Prima sort! Polecam, piwo zimne i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:37 Macie racje naprawde pyszne jedzonko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BA CA Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:38 nie jest to topowa knajpa ale ma swój klimat i naprawde dobrze i niedrogo karmią..polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:11 Byłem tam na piwku i karkówce z grilla..b.miły ogródek szczególnie wieczorem zabrałem znajomych z z Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 21:14 chyba ma sie kiepsko skoro probuje tak zalosnych prob autoreklamy jakie serwuje nam tu w powyzszych postach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:17 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka Re: Restauracja Klimczok IP: 194.246.107.* 12.08.05, 15:32 tak czytała i czytałam z nutką wątpliwości no i się rozwiały pochwały i pochwały. pędzę! ale do konkurencji, która nie łapie się takich tanich chwytów! to jest bardzo mało uczęszczane formu a tu z dnia na dzień coraz więcej pochwał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 14.08.05, 18:57 Nie da się ukryć, że z neostrady nadaje pochwały ta sama osoba. Pewnie właściciel;) Co do tej knajpy, to: 1. Na bezrybiu i rak ryba. Na Woli jest posucha z knajpami, zwłaszcza jeśli odejmiemy te usytuowane obok hipermarketów. Więc plus bym dał za sam fakt istnienia. 2. Wystrój jest ok i ogródek też wporzo. Ale co do żarcia to mnie nie powaliło. 35-49 zł za drugie danie nie jest też wcale tanio. Na pewno przyjemnie wypić tam piwo, choć otwarcie tylko do 22.00 jest wielkim minusem dla imprezowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:36 rzeczywiscie zbyt wczesnie zamykaja tym bardziej ze nie ma dokad pójsc wieczorem...a tak to ok... Odpowiedz Link Zgłoś
gocanna Re: Restauracja Klimczok 09.09.05, 00:42 Fajna knajpa, azyl dla dresów, czasem się tam nawet strzelają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Restauracja Klimczok IP: *.dyn.optonline.net 31.01.06, 11:25 przeciez to tylko barek reszta zamieniona na sklep z sukniami slubnymi kiedys to naprawde byla gites knajpa z muzyka i tancami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 31.10.06, 20:20 Barek nie barek, ale czy można sie tam zjeść coś bardziej skoplikowanego niż schabowy z frytkami? Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 31.10.06, 22:25 Byłam tam na obiedzie rodzinnym i byłam zdegustowana. Zarezerwowałam wcześniej stolik, powiedziałam ze chcę zorganizowac pewną uroczystość. Wypróbowałam wcześniej jedzenie i utwierdziłam się w przekonaniu, ze warto. W dzień obiadu przyjechalismy do Klimczoka i.....czekał na nas zarezerwowany stół, nakryty poplamionym obrusem, pełnym okruchów, śladów po niedawnym posiłku. Sztućce pozostawiały wiele do życzenia pod wzgledem czystości, szklanki również. totalna porażka!!! Nie muszę chyba mówić, ze najadłam się wstydu przy gosciach. Jak najdalej od tej knajpy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 21:00 Wzięłam jedzenie na wynos (stypa) i muszę przyznać, że po pierwsze było w rozsądnej cenie, a po drugie było smaczne. Na pochwałę zasługuje też obsługa: baaaardzo miła, serdeczna i uczynna, co w tych dniach było mi naprawdę potrzebne. Dziękuję! Pewnie tam jeszcze nie raz wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:10 ja też byłem tam na obiadku,traafiłem przypadkiem i musze pochwalić knajpe za kuchnie...wystrój troszke gorszy.Ale ceny tez niższe niż w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam mniam Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 09:22 No bo mówiąc poważanie: ten wystrój w knajpie to wypadałoby zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flick Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 03.11.06, 11:25 Co do dobrej kuchni można dyskutować. Nie umieją robić sałatek (nie mówię tu o dodatkach do dania głównego:) , a to stawia tę knajpę w czasach mrocznego peerelu. Sporo rzeczy (np. ryby) walą tylko z mrożonek. I w ogóle jest to dla mnie relikt. Podobne przybytki są jeszcze normą w dawnych miastach wojewódzkich Polski B oraz trzeciorzędnych hotelach, ale w Warszawie rażą. Od nowoczesnej gastronomii restaurację Klimczok -podobnie jak bar kawowy Poziomka i inne takie cuda- dzielą lata świetlne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:06 jadłam tam łososia i był świeżutki... Odpowiedz Link Zgłoś
olunia861 Re: Restauracja Klimczok 10.11.06, 10:01 Mieszkam w tym bloku co Klimczok. Fajna restauracja-POLECAM!!!Mila obsluga i dobre jedzonko:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 12.11.06, 19:44 Ciekawe, że prawie wszyscy zachwyceni piszą z tego samego adresu IP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:10 He he niektóre posty mnie rozwaliły:-) Bankier,zakochany,sąsiad-jeszcze się prezydent nie wypowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 12.11.06, 20:33 Hahaha tania reklama i nie trzeba płacić, a prezydent też pewnie niedługo tam będzie i oczywiście rozpłynie się z zachwytu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
donelka94 Re: Restauracja Klimczok 12.03.18, 09:37 Klimczok to świetne miejsce! Ze znajomymi byliśmy parę razy i muszę przyznać, że za każdym razem było wspaniale. Mają bardzo dobrą polską kuchnię, ceny nie są wygórowane, co w Warszawie jest częstym zjawiskiem. Przyjemne, spokojne miejsce z klimatem i bardzo sympatyczną obsługą :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicica Re: Restauracja Klimczok 24.03.18, 15:26 Nie trzeba jechać na Podhale by spróbować tradycyjnej kuchni z tego regionu. Wysmakowana, domowa i pyszna kuchnia. Bardzo smaczne ciasta i konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Restauracja Klimczok 25.03.18, 22:36 Ja prdl... brudna buda do której ludzie nie chcą przychodzić i pełno SPAMU. Cztery nicki i IP neostrady - nie ma gości to całymi dniami klepią spam. Zamiast brud posprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
amkreuz Re: Restauracja Klimczok 13.04.18, 15:00 Umówiłem się tam kiedyś na obiad z mamą bo bardzo zachwalała to miejsce. Miałem akurat ochotę na coś bez mięsa i szczerze mówiąc to nie wierzyłem, że się uda zjeść coś bezmięsnego w z pozoru typowo mięsnej restauracji a tu proszę. Doskonały kotlet z ciecierzycy. Chyba będę tam wpadac częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.18, 10:59 mają dobre jedzenie i przystępne ceny, panuje tam przyjazna atmosfera ): warto zajrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwirka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.18, 16:53 Nawet pomimo pełnej sali goście tego nie odczuwają. Jestem tam częstym gościem i nigdy nie było problemem z zamówionym jedzeniem. Zawsze smacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.18, 11:07 Jasne, że można. Ja bardzo lubię Klimczoka. Mają super jedzenie, a w lokalu panuje super atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.18, 10:56 Byłam już kilka razy i bardzo mi się tam podoba. Obsługa jest super, nie trzeba długo czekać na jedzenie nawet przy sporym ruchu. A dania są bardzo smaczne, takie domowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.18, 13:33 wczoraj byłem i bardzo polecam, można spokojnie pogadać ze znajomymi i przy okazji zjeść pyszny obiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.18, 13:33 Jakbym mieszkał blisko to bywałbym pewnie raz w tygodniu bo mają tam pyszne jedzenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.18, 11:06 mi się bardzo podoba w restauracja Klimczok, maja pyszne jedzenie w dobrych cenach i panuje tam fajna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.18, 13:00 ja bardzo lubię tą restauracje i na rodzinne obiady czy wypad ze znajomymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.18, 10:45 Zdziwiłem się że w Warszawie można dostać tak dobrą góralską kuchnię :) Odpowiedz Link Zgłoś