Dodaj do ulubionych

Restauracja Klimczok

IP: *.acn.waw.pl 27.03.04, 21:14
Od miesiaca mieszkam w okolicy ul. Leszno.
Czy ktos z Was byl w restauracji klimczok przy ul. Leszno 32.
Interesuje mnie czy jest to jakas "mordownia" czy mozna tak spokojnie wybrac
sie ze znajmymi?
Obserwuj wątek
    • micco Re: Restauracja Klimczok 29.03.04, 11:49
      Byłem... Otwarte tylko do godz. 22. Piwo 7 zł. Typowa restauracja. Nic
      szczególnego, aczkolwiek sympatycznie. Zapewniam cię że piwo wypijesz w spokoju.
      No i ten wystrój... masz wrażenie, że to inny wymiar hehe.
      • Gość: Jeff Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:46
        wystrój góralski matołku i menu też...najprzyjemniej w te wieczory na ogródku
        tylko wypić zimne piwko...pozdrawiam
      • mika62 Re: Restauracja Klimczok 02.11.06, 21:23
        Bardzo miło i sympatycznie piwo jak wszędzie 7zł jedzonko dobre miła obsługa
        warto iść
    • Gość: cudak Re: Restauracja Klimczok IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.04.04, 13:22
      Mieszkasz blisko to sprawdź
      • Gość: Kokosz Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:50
        Jest spoko bardzo miło szczególni fajniy jest ogródek
        • Gość: Pan Jan Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:56
          A ja polecam kotlet po wiślansku...palce lizać.Kameralna restauracja w stylu
          góralskim inna niż wszystkie witraże belki i kamień na podłodze.Miła obsługa
          dobre piwo parking przed lokalem
        • Gość: sąsiad Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:39
          jedyna wpożo knajpa w okolicy,szkoda że jedyna
      • Gość: KONIO Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:37
        sprawdziłem zimny browar jest ok!!!fajna blondyneczka tam obsługuje
    • Gość: Asia Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:27
      Sympatyczna knajpka na pogaduchy kameralna z klimatem...kelner serwujący
      nietuzinkowe drinki...oj głowa bolała
      • Gość: Bankier Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 23:31
        Dobra golonka z grochem.Polecam
    • Gość: Jeff Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:50
      Pawle polecam dobre jedzonko,zimne piwo,miła obsługa i co najważniejsze
      bezpiecznie jak na okolice
      • Gość: Zakochany Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:22
        piękne miejsce na romantyczną kolacje...jeśli znajdziecie drugie tekie to
        proszę o wzmianke..
        • Gość: Antek z okolicy Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:35
          spoko nie jest zle nawet mecz można obejżeć jak nie ma grupy z zagranicy a
          teraz rzeczywiście miło posiedzieć w ogródku przed knajpą zwłaszcza kiedy
          siedzą piękne panie..szkoda że zamykają o 22..
    • Gość: nieznajomy Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:55
      Bylem dziś w Klimczoku na naprawde smacznym obiadku ceny rozsądne i urządzona z
      pomysłem nie powala ale ma swój klimat.
      • Gość: klient obok Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:36
        pracuje w firmie obok sprzedającej suknie ślubne i co dziennie jestem na zupie
        polecam kociołek po węgiersku..chyba tak się nazywa naprawde syta pyszna i
        niedroga zupa...
    • Gość: Pan z Krakowa Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:41
      Niedawno załatwiałem interesy w Warszawie i wpadłem na barszczyk do Klimczoka.
      Prima sort! Polecam, piwo zimne i dobre.
      • Gość: Mario Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:37
        Macie racje naprawde pyszne jedzonko..
    • Gość: BA CA Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:38
      nie jest to topowa knajpa ale ma swój klimat i naprawde dobrze i niedrogo
      karmią..polecam i pozdrawiam
      • Gość: Darek Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:11
        Byłem tam na piwku i karkówce z grilla..b.miły ogródek szczególnie wieczorem
        zabrałem znajomych z z Francji.
        • Gość: kixx Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 21:14
          chyba ma sie kiepsko skoro probuje tak zalosnych prob autoreklamy jakie serwuje
          nam tu w powyzszych postach
          • Gość: konio Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:17
            jest ok
          • Gość: zytka Re: Restauracja Klimczok IP: 194.246.107.* 12.08.05, 15:32
            tak czytała i czytałam z nutką wątpliwości
            no i się rozwiały
            pochwały i pochwały. pędzę!
            ale do konkurencji, która nie łapie się takich tanich chwytów!
            to jest bardzo mało uczęszczane formu a tu z dnia na dzień coraz więcej pochwał!
            • Gość: Franz Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 14.08.05, 18:57
              Nie da się ukryć, że z neostrady nadaje pochwały ta sama osoba. Pewnie
              właściciel;)

Co do tej knajpy, to:
              1. Na bezrybiu i rak ryba. Na Woli jest posucha z knajpami, zwłaszcza jeśli
              odejmiemy te usytuowane obok hipermarketów. Więc plus bym dał za sam fakt
              istnienia.
              2. Wystrój jest ok i ogródek też wporzo. Ale co do żarcia to mnie nie powaliło.
              35-49 zł za drugie danie nie jest też wcale tanio. Na pewno przyjemnie wypić
              tam piwo, choć otwarcie tylko do 22.00 jest wielkim minusem dla imprezowiczów
              • Gość: szeryf Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:36
                rzeczywiscie zbyt wczesnie zamykaja tym bardziej ze nie ma dokad pójsc
                wieczorem...a tak to ok...
    • gocanna Re: Restauracja Klimczok 09.09.05, 00:42
      Fajna knajpa, azyl dla dresów, czasem się tam nawet strzelają
    • Gość: andrzej Re: Restauracja Klimczok IP: *.dyn.optonline.net 31.01.06, 11:25
      przeciez to tylko barek reszta zamieniona na sklep z sukniami slubnymi kiedys
      to naprawde byla gites knajpa z muzyka i tancami
      • Gość: Paweł Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 31.10.06, 20:20
        Barek nie barek, ale czy można sie tam zjeść coś bardziej skoplikowanego niż
        schabowy z frytkami?
    • elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 31.10.06, 22:25
      Byłam tam na obiedzie rodzinnym i byłam zdegustowana. Zarezerwowałam wcześniej
      stolik, powiedziałam ze chcę zorganizowac pewną uroczystość. Wypróbowałam
      wcześniej jedzenie i utwierdziłam się w przekonaniu, ze warto. W dzień obiadu
      przyjechalismy do Klimczoka i.....czekał na nas zarezerwowany stół, nakryty
      poplamionym obrusem, pełnym okruchów, śladów po niedawnym posiłku. Sztućce
      pozostawiały wiele do życzenia pod wzgledem czystości, szklanki również.
      totalna porażka!!! Nie muszę chyba mówić, ze najadłam się wstydu przy gosciach.
      Jak najdalej od tej knajpy!
    • Gość: M. Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 01.11.06, 21:00
      Wzięłam jedzenie na wynos (stypa) i muszę przyznać, że po pierwsze było w
      rozsądnej cenie, a po drugie było smaczne.

Na pochwałę zasługuje też obsługa: baaaardzo miła, serdeczna i uczynna, co w
      tych dniach było mi naprawdę potrzebne. Dziękuję!

Pewnie tam jeszcze nie raz wrócę.
      • Gość: marek Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:10
        ja też byłem tam na obiadku,traafiłem przypadkiem i musze pochwalić knajpe za
        kuchnie...wystrój troszke gorszy.Ale ceny tez niższe niż w centrum.
        • Gość: Mniam mniam Re: Restauracja Klimczok IP: *.acn.waw.pl 03.11.06, 09:22
          No bo mówiąc poważanie: ten wystrój w knajpie to wypadałoby zmienić.
          • Gość: flick Re: Restauracja Klimczok IP: *.chello.pl 03.11.06, 11:25
            Co do dobrej kuchni można dyskutować. Nie umieją robić sałatek (nie mówię tu o
            dodatkach do dania głównego:) , a to stawia tę knajpę w czasach mrocznego
            peerelu. Sporo rzeczy (np. ryby) walą tylko z mrożonek. I w ogóle jest to dla
            mnie relikt. Podobne przybytki są jeszcze normą w dawnych miastach wojewódzkich
            Polski B oraz trzeciorzędnych hotelach, ale w Warszawie rażą. Od nowoczesnej
            gastronomii restaurację Klimczok -podobnie jak bar kawowy Poziomka i inne takie
            cuda- dzielą lata świetlne.
            • Gość: alina Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:06
              jadłam tam łososia i był świeżutki...
    • olunia861 Re: Restauracja Klimczok 10.11.06, 10:01
      Mieszkam w tym bloku co Klimczok. Fajna restauracja-POLECAM!!!Mila obsluga i
      dobre jedzonko:)
      • elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 12.11.06, 19:44
        Ciekawe, że prawie wszyscy zachwyceni piszą z tego samego adresu IP :)))
        • Gość: gary Re: Restauracja Klimczok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:10
          He he niektóre posty mnie rozwaliły:-)
          Bankier,zakochany,sąsiad-jeszcze się prezydent nie wypowiedział.
          • elwirra28 Re: Restauracja Klimczok 12.11.06, 20:33
            Hahaha tania reklama i nie trzeba płacić, a prezydent też pewnie niedługo tam
            będzie i oczywiście rozpłynie się z zachwytu :))))
    • donelka94 Re: Restauracja Klimczok 12.03.18, 09:37
      Klimczok to świetne miejsce! Ze znajomymi byliśmy parę razy i muszę przyznać, że za każdym razem było wspaniale. Mają bardzo dobrą polską kuchnię, ceny nie są wygórowane, co w Warszawie jest częstym zjawiskiem. Przyjemne, spokojne miejsce z klimatem i bardzo sympatyczną obsługą :)
    • vicica Re: Restauracja Klimczok 24.03.18, 15:26
      Nie trzeba jechać na Podhale by spróbować tradycyjnej kuchni z tego regionu. Wysmakowana, domowa i pyszna kuchnia. Bardzo smaczne ciasta i konfitury.
      • 1-buc Re: Restauracja Klimczok 25.03.18, 22:36
        Ja prdl... brudna buda do której ludzie nie chcą przychodzić i pełno SPAMU. Cztery nicki i IP neostrady - nie ma gości to całymi dniami klepią spam. Zamiast brud posprzątać...
    • amkreuz Re: Restauracja Klimczok 13.04.18, 15:00
      Umówiłem się tam kiedyś na obiad z mamą bo bardzo zachwalała to miejsce. Miałem akurat ochotę na coś bez mięsa i szczerze mówiąc to nie wierzyłem, że się uda zjeść coś bezmięsnego w z pozoru typowo mięsnej restauracji a tu proszę. Doskonały kotlet z ciecierzycy. Chyba będę tam wpadac częściej.
    • Gość: kaska Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.18, 10:59
      mają dobre jedzenie i przystępne ceny, panuje tam przyjazna atmosfera ): warto zajrzeć
    • Gość: elwirka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.18, 16:53
      Nawet pomimo pełnej sali goście tego nie odczuwają. Jestem tam częstym gościem i nigdy nie było problemem z zamówionym jedzeniem. Zawsze smacznie :)
    • Gość: julka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.18, 11:07
      Jasne, że można. Ja bardzo lubię Klimczoka. Mają super jedzenie, a w lokalu panuje super atmosfera :)
    • Gość: zakrecona Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.18, 10:56
      Byłam już kilka razy i bardzo mi się tam podoba. Obsługa jest super, nie trzeba długo czekać na jedzenie nawet przy sporym ruchu. A dania są bardzo smaczne, takie domowe :)
    • Gość: tymon Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 28.11.18, 13:33
      wczoraj byłem i bardzo polecam, można spokojnie pogadać ze znajomymi i przy okazji zjeść pyszny obiad
    • Gość: karol Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.18, 13:33
      Jakbym mieszkał blisko to bywałbym pewnie raz w tygodniu bo mają tam pyszne jedzenie :D
    • Gość: natalia Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.18, 11:06
      mi się bardzo podoba w restauracja Klimczok, maja pyszne jedzenie w dobrych cenach i panuje tam fajna atmosfera
    • Gość: anka Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.18, 13:00
      ja bardzo lubię tą restauracje i na rodzinne obiady czy wypad ze znajomymi :)
    • Gość: eryk Re: Restauracja Klimczok IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.18, 10:45
      Zdziwiłem się że w Warszawie można dostać tak dobrą góralską kuchnię :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka