Gość: glodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 17:04 Orientuje se ktos gdzie mozna zjesc sushi bez ograniczen za okreslona cene?? Wiem ze bylo cos takiego w okolicach placu Wilsona, ale nie wiem dokladnie gdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: Sushi lunch.... 12.07.09, 18:23 Wiem, ale nie powiem. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Sushi lunch.... 13.07.09, 13:15 wiem i powiem.......:0 www.nigiri.pl/ Ale......o ile filię na stryjenskich polecam, to tą na druzbackej omijam.......( mimo, że mieszkam na klaudyny i mam pod nosem). Ostatnio dali mi nigiri wielkości jajka a na wierzchu malutki paseczek ryby. Kiedy pałeczkami nie mogłem objąć tej ryżowej piłki i mi wypadła (sic!) nawet się nie rozleciała !!! Można było to gryżć jak jabłko........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Sushi lunch.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 19:54 jesli wybierasz sie do nigiri to polecam na czapelskiej na pradze, byłem w 4 lokalach tej sieci i tam robia najsolidniej Odpowiedz Link Zgłoś