Gość: don IP: *.swiatksiazki.pl 14.07.09, 10:48 Co on miał w tej siatce? Kupił kamienie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 11:03 Pewnie suchy chleb dla konia ;] Odpowiedz Link Zgłoś
o-kurde.pl Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 11:07 Słabe szyby w tych autobusach, jak już je można reklamówką rozbić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką IP: 193.242.5.* 14.07.09, 11:08 to nie suchy chleb, pewnie w reklamówce miał piwo które na klina miało być :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 11:07 Może wracał z Castoramy i kupił sobie młotek albo kowadło. Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 11:36 dobrze zrobił!ja w niektórych środkach komunikacji paranoicznej gdzie zamontowano klimatyzacje[często ustawioną na maxa] bez możliwości otwarcia okien też mam ochote wyp...dolić z łokcia taką szybę żeby złapać oddech powietrza.ostatnio jeden pajac zza kierownicy powiedział mi że jak mi nie pasuje to żebym wy...dalał,a ja mu na to że mam miesięczny i nie zamierzam wysiadać gdyż się spiesze a nie chce mieć anginy dlatego że ustawił w busie 16 stopni a na dworze jest 30!debil nie skumał,podobnie jak wielu innych tłumoków dla których klima to luxus.nie kumają że jest to super nie ekologiczne i nie zdrowe na oskrzela,a taka różnica temperatur to szok termiczny prowadzący często do ostrych przeziębień Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 12:39 Mały chłopczyku: - po pierwsze: on nie wybił tej szyby dlatego, że chciał złapać oddech, tylko dlatego, że zapomniał wysiąść; - po drugie: zbij szybę, dostaniesz trzy miesiące w zawiasach i będziesz musiał pokryć koszty. Zbij ją jeszcze raz, wyślę ci pierniczki do pierdla; - po trzecie: jakoś ci nie wierzę, że kierowca powiedział ci, żebyś wypie...ł. Spytałbym cię, co z tym zrobiłeś, czy złożyłeś na niego skargę, ale jakoś nie liczę na odpowiedź. - po czwarte: klima to jednak luksus, a bardziej nieekologicznych rzeczy parę się znajdzie; - po piąte: nikt cię nie zmusza do jazdy autobusem, możesz iść z buta jak ci nie pasuje to, że masz chłód podczas upałów. Odpowiedz Link Zgłoś
bezebubol Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 14.07.09, 16:18 te yavorius-mały chłopczyku to ty se cieciu mów do swojego opadłego wacka,paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius ale mi dowaliłeś, o jaaaa 15.07.09, 08:28 Mistrz Ciętej Riposty normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmitaa Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:50 Co do klimy to potwierdzam , większość kierowców co jeździ autobusami z klimą , nawet nie umie jej obsługiwać, nawet nie mają odpowiedniego przeszkolenia w razie pożarów, oni tylko zdali prawko kat:D i na tym koniec.Mało kto wie,że nie odpowiednio ustawiona klima wpływa na zdrowie człowieka negatywnie.Odpowiednio ostawiona to optymalna , aby nie czuło się nagle po wejściu chłodu lub gorąca,organizm musi się stopniowo przyzwyczaić . Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius kurde 14.07.09, 12:55 Chciałbym kiedyś wsiąść do miejskiego autobusu, w którym byłoby zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: kurde 14.07.09, 13:13 Poczekaj do zimy, będziesz miał spory wybór Autosanów i Ikarusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u1d2e3 Re: 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką IP: *.aster.pl 15.07.09, 22:17 Gość portalu: kosmitaa napisał(a): > Co do klimy to potwierdzam , większość kierowców co jeździ autobusami z klimą , > nawet nie umie jej obsługiwać, nawet nie mają odpowiedniego przeszkolenia w > razie pożarów, oni tylko zdali prawko kat:D i na tym koniec.Mało kto wie,że nie > odpowiednio ustawiona klima wpływa na zdrowie człowieka negatywnie.Odpowiednio > ostawiona to optymalna , aby nie czuło się nagle po wejściu chłodu lub > gorąca,organizm musi się stopniowo przyzwyczaić . Zgadzam się z tobą i z wyżej piszącym na ten temat belzeboubem. U nas dużo wody w Wiśle musi upłynąć, zanim ludzie zrozumieją pewne podstawowe rzeczy. A wczoraj dla odmiany jechałam autobusem 144, klimatyzacja działała, owszem, ale by nawiew ciepłego powietrza. Pan kierowca nie potrafił ustawić, nauczyli go tylko jak ustawiać zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenacja Gdyby chciał popełnić samobójstwo to wezwano by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 13:08 strażaków ,karetkę ,policję i psychologa . Zamiasta zapytać dlaczego pije ,dlaczego chciał zwrócić na siebie uwagę innych ludzi ,czy ma jakieś problemy ...itd. To jest właśnie ta lewacko-faszystowska UE . OTAKIE Polskie walczył mój pradziadek ,dziadek ,kombatanci ,robotnicy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Saurer Zawrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 13:30 Czy przed wojną montowano w autobusach miejskich ogrzewanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mnożysław Re: Saurer Zawrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 21:18 Oczywiście- spaliny krążyły w rurach po "salonie" i ogrzewały powietrze. Fajnie musiało być w przypadku nieszczelności układu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
studentsocjalny 60-latek rozbił szybę w autobusie reklamówką 15.10.10, 21:18 Znowu pijaczek dokonał przestępstwa. Ile to pijaczki i inni nałogowcy będą zdolni zrobić zła? Czy bezkarność pijanych ludzi, niezależnie czy są młodzi czy w podeszłym qieku nie ma granicy? Należy odizolować pijaczyska i innych nałogowców, bo nie chcę, aby bezkarnie demolowali polskie miasta i siali zgorszenie oraz zagrażali bezpieczeństwu. Niestety my Polacy mamy chore podejście do alkoholu i innych używek i uważamy, że nie są tak ogromnym złem. To oczywiście nieprawda, bo najgorsze zbrodnie popełniane są pod wpływem alkoholu lub narkotyków, co potwierdzają wszystkie statystyki policyjne, ale młodzi ludzie bawią się w zdemoralizowanych cwaniaczków i chleją na potęgę. Potem mamy takie zdegenerowane społeczeństwo, że pijana babcia pilnowała wnuczka, a pijana staruszek zbił szybę. Patologii trzeba przeciwdziałać, a nie bezczynnie się jej przyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś