eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 26.12.03, 16:11 A może dodam coś od siebie... Co się dzieje z najstarszym klubem w stolicy???Kiedy Romanowski odda nowej spółce lejce?! Miejmy nadzieje,że w najbliższym czasie Polonię przejmie nowa spółka!!!Wszyscy fani polskiej pilki wpisujcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 16:58 Popieram. "My fani z Warszawy..." Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 26.12.03, 17:01 Ślad za nami krawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 17:04 :) Za Ka za KaKaEs pójdziemy aż po zycia kres! Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 26.12.03, 17:06 Witam bratnia krew na forum!!! Miejmy nadzieje,ze nasza ukochana druzyna wyjdzie z dolka i wzniesie sie na wyzyny jak to bylo kiedys... POLONIA WARSZAWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 17:15 Ano bratnia "czarna" krew :) Miejmy nadzieję... oby tylko nowa spółka przejęła Polonię potem powinno juz wszystko iść w dobrym kierunku. A tak przy okazji... z jakiej dzielnicy jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 26.12.03, 17:19 Jestem z najpiękniejszego osiedla w Warszawie-MURANOWIE!Tylko żeby się nie okazało,że jesteś legionistą:)A ty skąd?Ja jestem młodym kibicem,ale ponad połowę swojego życia chodzę na mecze ukochanych Czarnych Koszul!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 17:36 Ja Grochów :) Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 26.12.03, 18:08 To chyba niezbyt ciekawe rejony aby być kibicem Dumy Stolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 18:30 E tam „nieciekawe”... Pod względem kibicowania Polonii to miejsce jak każde inne (no nie licząc Muranowa oczywiście :) ) Zresztą ja mam o tyle łatwiej że jestem dziewczyną więc raczej w łeb nie dostanę. Polonia jako PRAWDZIWIE warszawski klub powinna być szanowana... Ale tak niestety nie jest :( Smutne to. Dobrze, może nie wygrywa, nie jest na szczycie tabeli, ma kłopoty finansowe ale mimo wszystko powinna być przez Warszawiaków szanowana. My kibicując Polonii jesteśmy wlaśnie prawdziwymi kibicami, którzy są ze swoim klubem bez względu na wszystko, na dobre i na złe (heh nie mylić z tym paskudnym serialem) Bo co to za sztuka kibicować drużynie która częściej wygrywa niż przegrywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustacy Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eustachy Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.12.03, 20:15 Niewiem czy wiesz,ale zdarzało się(po meczu z Lechem),że dziewczyna została skopana za gadżety Polonii...ale takie już są te półmózgi!!!To prawda.My jesteśmy z naszym klubem na dobre i na złe(ja lubię ten serial:))!Wierzę,że na Polonię znów będą przychodziły tłumy jak kiedyś.Bo Polonia to iście Warszawski klub!!!Sama nazwa-POLONIA!Oznacza Polska!!!Wiem,że dziewczyn nie pyta się o wiek,ale mogłabyś napisać w jakim wieku jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 29.12.03, 02:24 Gość portalu: DoKo napisał(a): > Ja Grochów :) O prosze... sasiadka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 27.12.03, 20:42 Widze że sie niezle bawicie. Skoro polonia to jedyny prawdziwy :) warszawski klub to powiedzcie mi dlaczego ma tak niewielu kibiców w porównaniu z Legią. Jak to jest, warszawiacy są ślepi ? Nie widzą komu kibicują? Powinni chyba kibicować swoim a nie jakimś innym. Na szczęscie o tym z którym klubem utożsamia się większość warszawiaków, pokazują trybuny. I żal wam że z polonią liczy się niewiele osób. Dowartościowujcie się dalej na forum a jak jest każdy wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 27.12.03, 21:19 Wiesz w jaki sposób wasz klub zyskał sobie kibiców?! Kiedyś to wojsko przywoziło na mecze waszej drużyny kibiców,bo nikt tam nie chcia chodzić!Liczyła się tylko Polona!Prawdziwie Warszawski klub!!! 40 lat męki w trzeciej i drugiej lidze spowodowało,że kibiców Polonii jest niewielu!Przetrwali tylko Ci którzy są ze swoim klubem na dobre i na złe! legia osiągała sukcesy,a ludzie byli ich rządni i stało się. Ale czy można być dumnym z takich kibiców?! Kiedy drużynie nie szło frekwencja zdecydowanie spadła, a ich "kibice" śpiewali:lEGIA TO MY!lEGIA TO MY!!! Jesteś dumny z "przywiązania" swoich "kibiców"?! POLONIA WARSZAWA!!!CRACOVIA KRAKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrównoważony Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.chello.pl 27.12.03, 21:21 Warszawiacy kibicują Polonii, a warszawianie swoim czyli Legii. Niewielu jest warszawiaków w Warszawie; większość to ludność napływowa zza Buga tzn. warszawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
eustachy7 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 27.12.03, 21:33 Nic dodać nic ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 09:54 Dokładnie. Nic dodać nic ująć :) Z ust mi to wyjąłeś. Eustachy ja mam 18 lat (taką dziewczynę w moim wieku to jeszcze o wiek pytać można heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.chello.pl 28.12.03, 11:23 Cholera, ja warszawiak i za Legią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiRo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.chello.pl 28.12.03, 11:41 Nie martw się ! Na pewno poradzisz sobie z tym problemem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.chello.pl 28.12.03, 23:15 heh problem to ty może masz.Nie napinaj się za bardzo:)). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Legioni To ciekawe że IP: *.acn.pl 28.12.03, 18:10 klub z garstą emerytów jako kibiców i ruinami jako stadionem, ma zezwolenie na gre w 1 lidze, no ale co ja sie dziwię: Miodowa -> PZPN -> Listkiewicz -> Polonista Prezydent miasta -> Kaczyński -> Sponsor "świateł miasta" -> Polonista etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Polonia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 19:15 Nabijajcie się dalej... Panowie Legioniści ja nie mówię że jako Warszawiacy powinniście kibicować Polonii tylko że poprostu należy się jej trochę szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 19:25 Pierwszy kibic Polonii płci żeńskiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydel Polonia Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 20:10 No wlasnie, bo Kibice Polonii to i dziewczyny i chlopaki, nam to roznicy nie robi, bo liczy sie przywiazanie do klubu z miasta w ktorym sie urodzilismy. To fakt ze jest nas mniej, bo Kibice Polonii to wylaczeni kibice z tego miasta a nie z Sochaczwewa, Wolki Weglowej itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Polonia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 20:19 chrzanisz głupoty stare jak moja babcia zaparaszam na galerie Legionistek na stronkach internetowych Legii do DoKo pozdrawiam:) Zydel:no...ekhm ...hmmm...TEŻ PZDR:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Polonia Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 10:17 Dino nie jestem pierwszym kibicem Polonii płci żeńskiej, jest nas wiele a ja pierwsza na pewno nie byłam :) dzięki za pozdrowienia :) Heh a skoro już tak się nam zebrało na masowe pozdrawianie to chciałam tez pozdrowić Pana Atoba który nazywa mnie sąsiadką :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Polonia Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 10:22 jak bym Cię spotkał to bym Cię zaprosił do kina:))) Dzięki Tobie nazwa Polonia kojarzy mi się trochę lepiej:)(tak kwitnąco,wiosennie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Polonia Warszawa 29.12.03, 12:08 Gość portalu: DoKo napisał(a): > Heh a skoro już tak > się nam zebrało na masowe pozdrawianie to chciałam tez pozdrowić Pana Atoba > który nazywa mnie sąsiadką :) Pozdrawiam. Ja rowniez pozdrawiam:) A nazywam Cie sasiadka bo mieszkam niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:05 Szanowna pani wybaczy, ale to nie legionisci zakladaja tematy w stylu: Kibice Legii to motloch. To robia raczej kibice Polonii, ktorzy notabene uwazaja sie co najmniej za wyzsza rase, notorycznie twierdzac, ze na Lazienkowska to tylko idioci chodza. Wystarczy poczytac wpisy na forum gazety, czy nawet na ich wlasnie (tak BTW, to sa chyba jedyni kibice, ktorzy nie toleruja innych osob na swoim forum - kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam - to chyba ich haslo przewodnie). Nie wiem z czego sie bierze ich zawosc, a najbardziej bawia mnie wpisy twierdzace, ze Polonii to kibicuja tylko i wylacznie rodowici Warszawiacy/Warszawianie (nie wiem jaka forma jest poprawna - przyznaje bez bicia), a Legii ludzie z pod miasta (tudziez prowincji). Ja znam wielu prowincjonalnych kibicow Polonii i mam z nich niezly ubaw jak im dogduej, ze napewno sa za Legia, bo przeciez prawdziwi Polonisci nie mieszkaja i nie pochodza z poza Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 29.12.03, 23:09 zgadzam się z przedmówcą. Ostatnio na forum gazety pełno takich tematów jak choćby ten. Coś mi się zdaje że większość ników które wypisują te głupoty na Legie należą do góra trzech czterech osób. Ech w internecie to wy jesteście mocni szkoda że jak dochodzi do derbów to taka kicha z waszej strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 08:00 No i proszę... jest wielu bardzo miłych Legionistów jak chociażby Dino :) Tak więc teza że kibice Legii to bydło i motłoch nie potwierdza się :) A przynajmniej nie tyczy się wszystkich... Szanowny panie Calaganie (heh nawet się rymuje...) wcale nie wiadomo czy wątki w stylu „kibice Legii to motłoch” zakładają Poloniści. Wielu ludzi tak uważa, ludzi którzy np. nie kibicują żadnaej z warszawskich druzyn. Zresztą kto wie czasem robią to Legioniści w celu kolejnej prowokacji... Żadna zawiść w nas nie siedzi. To Wy od początku nas nietolerujecie i przesladujecie... postaw się na naszym miejscu. Panie Atobie sąsiedzie :) z której częsci Grochowa pan jest...? Ja mieszkam blisko pętli 188, 523, 102. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.aster.pl 30.12.03, 20:17 > Panie Atobie sąsiedzie :) z której częsci Grochowa pan jest...? Ja mieszkam > blisko pętli 188, 523, 102. Swiat jest maly - a Grochow taki wielki ;-)). Toc to krok ode mnie. A co do reszty - teoria spiskowa. Nie wierze, zeby tyle tematow zakladali Legionisci - mi by sie znudzilo po 2, ale moze ja jestem inny ;-)). Tyle, ze w tym przekonaniu o nienawisci kibicow Polonii wzgledem Legii utrzymuje mnie forum na stronie Polonijnej. Tam im nawet slowo Legia przez net nie przechodzi. Pisza tylko Cwele. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St 31.12.03, 09:30 Gość portalu: calagan napisał(a): > > Panie Atobie sąsiedzie :) z której częsci Grochowa pan jest...? Ja mieszka > m > > blisko pętli 188, 523, 102. > > Swiat jest maly - a Grochow taki wielki ;-)). Toc to krok ode mnie. Coz ja nie mieszkam na Grochowie ...ale bardzo bliziutko a wrecz po sasiedzku:) I tez na G...;-}}} > Tyle, ze w > tym przekonaniu o nienawisci kibicow Polonii wzgledem Legii utrzymuje mnie > forum na stronie Polonijnej. Tam im nawet slowo Legia przez net nie > przechodzi. Pisza tylko Cwele. Tutaj sie zgodze w 100% ...choc z nowym rokiem zapanuja tam nowe reguly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:06 > Coz ja nie mieszkam na Grochowie ...ale bardzo bliziutko a wrecz po sasiedzku:) > I tez na G...;-}}} Administracyjnie rzecz ujmujac ja tez nie, chociaz przez cale zycie tak myslalem. Jednak jak zmienili tabliczki z nazwami ulic na nowe to dowiedzialem sie, ze ja to juz pod Goclawek podpadam. A i tak dalej mysle, ze ja to jednak z Grochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 17:41 Gość portalu: calagan napisał(a): > Administracyjnie rzecz ujmujac ja tez nie, chociaz przez cale zycie tak > myslalem. Jednak jak zmienili tabliczki z nazwami ulic na nowe to dowiedzialem > sie, ze ja to juz pod Goclawek podpadam. A i tak dalej mysle, ze ja to jednak >z Grochowa. Aaa więc to Ty wytrwale zamazujesz „Gocławek” na dole tabliczek z nazwami i dopisujesz Grochów :) No i słusznie. W praktyce nie ma czegoś takiego jak Gocławek. Jest po prostu dalej Grochów i każdy tak uważa. Heh ale nam się zeszło na grochowskie tematy! :) No i prosze... Grochów nas pojednał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.aster.pl 05.01.04, 15:20 Jeszcze troche i sie okaze, ze znamy sie i chodzilismy do tej samej szkoly ;- )), a moze nawet klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoKo Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 17:08 Gość portalu: calagan napisał(a): > Jeszcze troche i sie okaze, ze znamy sie i chodzilismy do tej samej szkoly ;- > )), a moze nawet klasy. :) Heh to samo chciałam powiedzieć tzn. napisać :) Może znamy się chociaż z widzenia...? Może stoimy rano na tym samym przystanku..? :D Do szkoły napewno razem nie chodzilismy bo ja nie chodziłam ani do podstawówki na Boremlowskiej ani do 141 przy Szaserów... A żeby zachować akcent forum sportowego... - "Naprzód KaKaeS ambicja dzisiaj wam każe grać na całego i walczyć do upadłego bramki zdobywać i wszystkie mecze wygrywać Polonio my z wami my za Was kciuki trzymamy..." :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.aster.pl 07.01.04, 18:36 Może stoimy rano na tym samym przystanku..? :D Do szkoły napewno > razem nie chodzilismy bo ja nie chodziłam ani do podstawówki na Boremlowskiej > ani do 141 przy Szaserów... Faktycznie, nie chodzilismy - a szkoda - moze nie poszlabys w strone Polonii ;-)). Ten sam przystanek - jesli jezdzisz z Grochowskiej to moze. Akcent sportowy? Do boju, do boju, do boju hej Legia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike_ Re: Przyszlosc Polonii Warszawa-co dalejz Dumą St IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 18:54 No proszę - Gocławek (moje okolice), hihihi Odpowiedz Link Zgłoś