Gość: atekpl IP: *.ostrow-maz.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 21:35 Chce kupić niezly garnitur za nieduże pieniądze; pytanie tylko, jaki ( za ile?) i gdzie? dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: garnitury w Warszawie 03.01.04, 21:45 Dobr garniak nigdy nie jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar nie piernicz IP: *.skorosze.2a.pl 04.01.04, 03:32 garnitur za 1000-1200 wcalnie nie wyglada gorzej od takiego za 3500... A i obsługa zdecydowanie przyjemniejsza i wybór rozmiarów też lepszy... a jak akurat nie ma, tosprowadzą. Spróbuj namówić tych z Pl. 3+ (Boss) żeby ci coś sprowadzili... Subiet o wyglądzie i manierach prowincjonalnej cioty obrzuci cię lodowato-wyniosłym spojrzeniem i odburknie byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: nie piernicz 05.01.04, 10:12 A może on odburknął, żebyś gumofilce wytarł z błota? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar słuchaj no, ćwoku karolaku IP: *.skorosze.2a.pl 05.01.04, 13:10 Ja cię nie zaczepiam, więc się ode mnie odpierdol. Nie znam cię, nie zabieram głosu przeciwko twoim wypowiedziom, więc nie szukaj zaczepki. Widocznie mocny jesteś tylko w gębie, że się musisz wyżywać korespondencyjnie. A tak wogóle, to subiekt ma być grzeczny nawet gdybym wszedł do sklepu boso. Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: słuchaj no, ćwoku karolaku 05.01.04, 13:18 Forum na tym polega, żeby się odnosić do innych wypowiedzi. Co ma do rzeczy fakt, że podobno jestem "mocny tylko w gębie". Prawo dyskusji mają tylko bokserzy? W takim razie Tyson bije cię argumentami na głowę. Po prostu średnio lubię twoje chamskie posty i tyle. Jeżeli uważasz, że nie sa chamskie, to spójrz post wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar a spójrz jeaszcze wyżej IP: *.skorosze.2a.pl 05.01.04, 13:19 to zobaczysz, kto jest chamem. Pewnie go zgwałcili na siłowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar jak będziesz patrzył tak wysoko IP: *.skorosze.2a.pl 05.01.04, 13:29 to zostaniesz pierwszą świnią, która zobaczy gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: słuchaj no, ćwoku karolaku 05.01.04, 13:20 To na górze pisaem ja - karolak. Odpowiedz Link Zgłoś
danek3 Re: garnitury w Warszawie 03.01.04, 23:51 Nie w Warszawie, a w Nadarzynie - Centrum Mody - podobno bardzo tanie, różnych firm, głównie polskich. Nie byłem - ktoś z rodziny mi opowiadał. D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: garnitury w Warszawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 00:32 W promocji w Gean za 80 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: garnitury w Warszawie IP: *.client.comcast.net 04.01.04, 03:11 A ja kupuje na stadionie i wygladam jak gosc z zurnala Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: garnitury w Warszawie 05.01.04, 10:17 Gość portalu: jasio napisał(a): > W promocji w Gean za 80 zl I to dwuczęściowy! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: garnitury w Warszawie 05.01.04, 11:05 Zwyczajowo garnitury można kupić w większości dużych centrów handlowych. Liczyć się jednak należy z wydatkiem ok. 1.000,- zł (jęsli to ma być coś trochę lepszego). Można oczywiście kupowac też garnitury (lub osobno dobierając marynarkę i spodnie) w sklepach hipermarketach (typu Auchan) - tam ceny oscylują w granicach 200 - 500 zł. Można też udać się do mniej ekskluzywnych sklepów i tam poszukać np. na górze w Uniwersamie Grochów na Rondzie Wiatraczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasior Re: garnitury w Warszawie IP: 195.117.255.* 05.01.04, 11:11 Polecam Adlera. Kupuje tam od lat. Dobra niemiecka robota po przyzwoitej cenie, choć ostatnio zaczęli sprzedawać towar z Ukrainy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: garnitury w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.04, 12:02 W Sunsecie uszyja ma miarę w normalnej cenie gotowego zestawu. Mają dobre materiały - szukaj wełny 100%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś