Gość: magame IP: *.* 03.01.03, 13:33 Cześć!Mam na imię Magda i jetem mamą prawie 11 miesięcznego Szymonka. Chciałabym nawiązać kontakt z mamami innych szkrabów z Łodzi. Odezwijcie się i napiszcie cosik o sobie i swoich pociechach.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lili Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 03.01.03, 14:52 HEJ)Czasami wydaje mi się,że poza mną nie ma tu mam z Łodzi, a to takie duże miasto pełne dzieciaczków. Ja mam synka o imieniu Kacper, 9 stycznia skończy półtoraroku. Jestem z nim w domu na wychowawczym i chętnie zaprzyjażnię się z innymi emamami i ich pociechami, a może spotkamy się na zimowym spacerze? pozdrowionka Dorota i Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agab5 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 03.01.03, 23:44 witaj, jestem z Ksawerowa- liczy się? moja Asia ma aktualnie 9-ty m-c i jest moim skarbem. bardzo chciałabym mieć jeszcze jedną dzidzię, też taką kochaną i milusińską. mamy już pierwsze problemy wychowawcze (np. upartość naszej pociechy), ale to przecież esencja życia serdecznie pozdrawiam.aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 06.02.03, 18:28 Cześć Madziora !! Ja też jestem mama Szymonka, tyle że 25 miesiecznego !! I jestem z łodzi POzdrawiam serdecznie i jak by coś to pisz na maila. Buziaczki Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apapotter Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 08.02.03, 20:25 Witajcie ja też mieszkam w Łodzi. Mam synka 25 m-cy, ma na imię Artur. Kiedyś chciałam zrobić spotkanie mam z Lodzi korzystających z forum jednakże nikt nie przyszedł. Trudno. Jak będziecie chciały to może uda nam sie spotkać na czacie dziecka lub na spacerze. Agnieszka i Arturek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martenka Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 12.02.03, 15:26 Cześć mam na imię Marta i córeczkę końcżacą w marcu 3 latka. Chętnie się z wami spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamatka Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 08.03.03, 21:10 Właśnie się zarejestrowałam. Witam mamy z Łodzi!Mieszkam przy parku Staromiejskim(śledzia).Mam dwóch synów 5,5 i 2,5 Mikołaja i Antka psa kota a na dodatek męża.Znam w Łodzi niewiele osób bo zamieszkaliśmy tu gdy byłam w pierwszej ciąży.Liczę na wiele spotkań nie tylko wirtualnych.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 09.03.03, 09:29 Witaj Dorotko Ja też mam tak na imię Mieszkam na Klonowej ale chodzimy czasami na spacerki do parku staromiejskiego (jak jest ładnie), więc może się kiedyś spotkamy na placu zabaw Zaglądaj tu też jak najczęściej i na czata Dorota mama 20 miesięcznego Kacpra Odpowiedz Link Zgłoś
psyikoty Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 23.05.03, 14:03 cześć! mam na imie justyna mieszkam na widzewie. mój synek ma 2,5 roku. jestem gotowa na spotkania z wami. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elasie Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 18.03.03, 20:47 Witam wszystkie mamy! Moj Mateuszek ma 8,5 miesiaca i chetnie pozna kolege lub kolezanke z Janowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 19.03.03, 23:28 Witajcie łódzkie mamy!Miło Was tu spotkać, choć pewnie powinnyśmy być w regionalnym, ale nic to, najwyżej nas przerzucą, bo i tak niebawem znikamy stąd jak wiecie... Dołujące to trochę.Ja jestem Ania, mam 11-letnią Maję i 7 i pół-miesięcznego Kubusia. Mieszkamy na Smulsku i spacerujemy po okolicznym lesie (dość rachitycznym i bardzo zaśmieconym) lub po Retkini. Może z wiosną zobaczymy się w ogrodzie botanicznym? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pelik Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 21.05.03, 23:58 Hej Aniu, tu Ela mama 2,5-letniej Zuzi, też z Retkini. Ten lasek za Smulskiem z wiewiórkami - bardzo miły, a do "botanika" mamy już karnet - to kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiakrol Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 22.05.03, 10:18 ha,ha Ania!Ja też jestem z Retkinii i mam już karnet od kwietnia.Może nawet widziałyśmy się w piaskownicy?Ja chodzę do ogrodu może nie codziennie,ale popołudniami po drzemce mojego synka dwulatka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dszumska Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 08.04.03, 13:07 Hej mamusie z Łodzi. Ja też mam na imię Dorota, jestem z Łodzi i też mam synka Szymka (25 m-cy) ale i mam drugiego brzdąca Kubusia (12 m-cy). Pozdrawiam wszystkie mamusie! Faktycznie, też mam czasem wrażenie, że oprócz mnie nikogo nie ma z Łodzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
anetal2 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 02.07.03, 23:16 Witam wszystkie mamy z Łodzi! Ja również jestem z Łodzi. Mam na imię Aneta i jestem mamą 2-letniego Michałka. Mieszkamy na Polesiu. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ola_231 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 22.07.03, 13:49 )) Hee..... o ile dobrze przeczytałam to mój Bartuś jest najmłodszym jegomościem w tym poście. Bartek ma 4 miesiące i mieszkamy blisko parku Staromiejskiego. Więc pewnie też dołączymy do spotkania. Tylko moze w końcu ustalimy datę? Odpowiedz Link Zgłoś