Dodaj do ulubionych

Mamy z Łodzi dajcie znać

IP: *.* 03.01.03, 13:33
Cześć!Mam na imię Magda i jetem mamą prawie 11 miesięcznego Szymonka. Chciałabym nawiązać kontakt z mamami innych szkrabów z Łodzi. Odezwijcie się i napiszcie cosik o sobie i swoich pociechach.Pozdrawiam.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 03.01.03, 14:52
      HEJsmile)Czasami wydaje mi się,że poza mną nie ma tu mam z Łodzi, a to takie duże miasto pełne dzieciaczków. Ja mam synka o imieniu Kacper, 9 stycznia skończy półtoraroku. Jestem z nim w domu na wychowawczym i chętnie zaprzyjażnię się z innymi emamami i ich pociechami, a może spotkamy się na zimowym spacerze? pozdrowionka Dorota i Kacperek
    • Gość: agab5 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 03.01.03, 23:44
      witaj, jestem z Ksawerowa- liczy się? moja Asia ma aktualnie 9-ty m-c i jest moim skarbem. bardzo chciałabym mieć jeszcze jedną dzidzię, też taką kochaną i milusińską. mamy już pierwsze problemy wychowawcze (np. upartość naszej pociechy), ale to przecież esencja życiasmile serdecznie pozdrawiam.aga
    • Gość: Kasiulek Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 06.02.03, 18:28
      Cześć Madziora !! Ja też jestem mama Szymonka, tyle że 25 miesiecznego !! I jestem z łodzi :) POzdrawiam serdecznie i jak by coś to pisz na maila. Buziaczki Kasia
      • Gość: apapotter Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 08.02.03, 20:25
        Witajcie ja też mieszkam w Łodzi. Mam synka 25 m-cy, ma na imię Artur. Kiedyś chciałam zrobić spotkanie mam z Lodzi korzystających z forum jednakże nikt nie przyszedł. Trudno. Jak będziecie chciały to może uda nam sie spotkać na czacie dziecka lub na spacerze. Agnieszka i Arturek
    • Gość: Martenka Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 12.02.03, 15:26
      Cześć mam na imię Marta i córeczkę końcżacą w marcu 3 latka. Chętnie się z wami spotkam.
      • Gość: mamatka Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 08.03.03, 21:10
        Właśnie się zarejestrowałam. Witam mamy z Łodzi!Mieszkam przy parku Staromiejskim(śledzia).Mam dwóch synów 5,5 i 2,5 Mikołaja i Antka psa kota a na dodatek męża.Znam w Łodzi niewiele osób bo zamieszkaliśmy tu gdy byłam w pierwszej ciąży.Liczę na wiele spotkań nie tylko wirtualnych.Dorota
        • Gość: lili Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 09.03.03, 09:29
          Witaj Dorotko :)Ja też mam tak na imię :))Mieszkam na Klonowej ale chodzimy czasami na spacerki do parku staromiejskiego (jak jest ładnie), więc może się kiedyś spotkamy na placu zabaw ;)Zaglądaj tu też jak najczęściej i na czata :)Dorota mama 20 miesięcznego Kacpra
        • psyikoty Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 23.05.03, 14:03
          cześć!
          mam na imie justyna mieszkam na widzewie. mój synek ma 2,5 roku.
          jestem gotowa na spotkania z wami.
          pozdrawiam.
    • Gość: elasie Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 18.03.03, 20:47
      Witam wszystkie mamy! Moj Mateuszek ma 8,5 miesiaca i chetnie pozna kolege lub kolezanke z Janowa.
    • Gość: anik Re: Mamy z Łodzi dajcie znać IP: *.* 19.03.03, 23:28
      Witajcie łódzkie mamy!Miło Was tu spotkać, choć pewnie powinnyśmy być w regionalnym, ale nic to, najwyżej nas przerzucą, bo i tak niebawem znikamy stąd jak wiecie... Dołujące to trochę.Ja jestem Ania, mam 11-letnią Maję i 7 i pół-miesięcznego Kubusia. Mieszkamy na Smulsku i spacerujemy po okolicznym lesie (dość rachitycznym i bardzo zaśmieconym) lub po Retkini. Może z wiosną zobaczymy się w ogrodzie botanicznym? Pozdrawiam!
      • pelik Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 21.05.03, 23:58
        Hej Aniu, tu Ela mama 2,5-letniej Zuzi, też z Retkini. Ten lasek za Smulskiem z
        wiewiórkami - bardzo miły, a do "botanika" mamy już karnet - to kiedy?
        • sylwiakrol Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 22.05.03, 10:18
          ha,ha Ania!Ja też jestem z Retkinii i mam już karnet od kwietnia.Może nawet
          widziałyśmy się w piaskownicy?Ja chodzę do ogrodu może nie codziennie,ale
          popołudniami po drzemce mojego synka dwulatka.
          Pozdrawiam.
    • dszumska Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 08.04.03, 13:07
      Hej mamusie z Łodzi.

Ja też mam na imię Dorota, jestem z Łodzi i też mam synka Szymka (25 m-cy) ale
      i mam drugiego brzdąca Kubusia (12 m-cy).

Pozdrawiam wszystkie mamusie!
      Faktycznie, też mam czasem wrażenie, że oprócz mnie nikogo nie ma z Łodzi na
      forum.
    • anetal2 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 02.07.03, 23:16
      Witam wszystkie mamy z Łodzi!
      Ja również jestem z Łodzi. Mam na imię Aneta i jestem mamą 2-letniego Michałka.
      Mieszkamy na Polesiu.
      Pozdrawiam
      Aneta
    • ola_231 Re: Mamy z Łodzi dajcie znać 22.07.03, 13:49
      smile)) Hee..... o ile dobrze przeczytałam to mój Bartuś jest najmłodszym
      jegomościem w tym poście. Bartek ma 4 miesiące i mieszkamy blisko parku
      Staromiejskiego. Więc pewnie też dołączymy do spotkania. Tylko moze w końcu
      ustalimy datę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka