siwy.p
22.12.12, 15:39
Witam , piszę tego posta , ponieważ nabyłem płyn do spryskiwaczy marki Polaris Car ( Do - 22 C - 5L ) . Produkt ten jest wysoce wadliwy . Mianowicie po użyciu spryskiwacza raz bądź dwa ( naciśnięciu manetki ) , wydziela się nieprawdopodobnie nieprzyjemny zapach - " smród " , który utrzymuje się w samochodzie parę dni ( pomimo wielokrotnego wietrzenia ) . Na etykiecie informują nas o konsekwencjach nieprawidłowego użytkowana produktu , nie napisali jednak , że są inne konsekwencje i płyn wpływa na pogorszenie stanu zdrowia człowieka .
Przykład : Dziś mój syn chorujący na astmę ( lat 16 ) , jechał ze mną do sklepu , użyłem spryskiwacza , efektem był 2 godzinny kaszel , którego wcześniej nie miał .
Ta sytuacja nie miała miejsca tylko u mnie , mój kolega ma w swoim mercedesie welurową tapicerkę , która również przesiąkła tym ścierwem i prawdopodobnie pojedzie z tym do prania tapicerki , kupił to na trasie , nie miał większego wyboru jak ja ..
Jest to wyjątkowe ścierwo , producent okazał się tchórzem nie podając żadnych E-maili , numer telefonu jest tylko do Warszawy , gdzie wszyscy są regularnie spławiani .