ocala 12.09.15, 19:34 Każdego dnia, statystycznie odbieranych jest ok. 100 PJ za zapierd...nie ponad 100km/h w OZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ocala Edzio, co wy tam napierniczyliście w tej gazecie.. 12.09.15, 21:04 ...że dostaję od BlackBerry ostrzeżenia o "fałszywkach" od was???? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 13.09.15, 12:14 > Każdego dnia, statystycznie odbieranych jest ok. 100 PJ za zapierd...nie ponad > 100km/h w OZ. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 13.09.15, 13:10 edek40 napisał: > > Każdego dnia, statystycznie odbieranych jest ok. 100 PJ za zapierd...nie > ponad > > 100km/h w OZ. > > No i co? Nie wiem. To ty mnie pytałeś o liczbę odbieranych dziennie PJ za 50+ Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 09:58 > Nie wiem. To ty mnie pytałeś o liczbę odbieranych dziennie PJ za 50+ Skad te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:09 edek40 napisał: > > Nie wiem. To ty mnie pytałeś o liczbę odbieranych dziennie PJ za 50+ > > Skad te dane? Z TV od rzecznika policji. Pewnie sfałszowane, co? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:10 ocala napisał(a): > edek40 napisał: > > > > Nie wiem. To ty mnie pytałeś o liczbę odbieranych dziennie PJ za 50 > + > > > > Skad te dane? > > Z TV od rzecznika policji. Pewnie sfałszowane, co? > Aaa, i nie tylko od niego. Także od rzecznika praw ob. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:12 > Aaa, i nie tylko od niego. Także od rzecznika praw ob. Tego samego rzecznika, ktory wojuje z tym przepisem, jako niekonstytucyjnym? Bedzie zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:16 edek40 napisał: > > Aaa, i nie tylko od niego. Także od rzecznika praw ob. > > Tego samego rzecznika, ktory wojuje z tym przepisem, jako niekonstytucyjnym? > > Bedzie zabawa... Tak, ten samo. Obaj "rzeczniki" podały ta sama liczbę. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:32 > Tak, ten samo. Obaj "rzeczniki" podały ta sama liczbę. W kontekscie ilosci osob potencjalnie poszkodowanych przez niekonstytucyjne przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:35 edek40 napisał: > > Tak, ten samo. Obaj "rzeczniki" podały ta sama liczbę. > > W kontekscie ilosci osob potencjalnie poszkodowanych przez niekonstytucyjne prz > episy? Chodzi o ilość a nie o konstytucyjność. O niej zdecydują konstytucjonaliści a nie rzecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:38 > Chodzi o ilość a nie o konstytucyjność. O niej zdecydują konstytucjonaliści a n > ie rzecznicy Tylko sie upewnialem. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:44 edek40 napisał: > > Chodzi o ilość a nie o konstytucyjność. O niej zdecydują konstytucjonaliś > ci a n > > ie rzecznicy > > Tylko sie upewnialem. Że co? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:52 > Że co? Czy te liczbe rzecznik podal w kontekscie ilosci osob potencjalnie poszkodowanych przez populistow, ktorzy przepisy uchwalili nie baczac nawet na analizy prawnikow sejmowych. Takie przepisy sa potrzebne, ale prawa nie mozna tworzyc doraznie, bo... nawet nie jest to zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:56 edek40 napisał: > > Że co? > > Czy te liczbe rzecznik podal w kontekscie ilosci osob potencjalnie poszkodowany > ch przez populistow, ktorzy przepisy uchwalili nie baczac nawet na analizy praw > nikow sejmowych. > > Takie przepisy sa potrzebne, ale prawa nie mozna tworzyc doraznie, bo... nawet > nie jest to zabawne. Nie rozważamy konstytucjonalizmu tylko liczbę odebranych PJ za jazdę 50+. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:04 > Nie rozważamy konstytucjonalizmu tylko liczbę odebranych PJ za jazdę 50+. Czyli nie marwimy sie burdelem, byc moze bezprawiem, poniewaz cel uswieca srodki? Bolszewizm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:10 edek40 napisał: > > Nie rozważamy konstytucjonalizmu tylko liczbę odebranych PJ za jazdę 50+. > > > Czyli nie marwimy sie burdelem, byc moze bezprawiem, poniewaz cel uswieca srodk > i? Bolszewizm!!! Być może i tak jest ale na dzień dzisiejszy odebranych zostało każdego dnia po ok. 100PJ Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:11 > Z TV od rzecznika policji. Pewnie sfałszowane, co? Dlaczego sfalszowane? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:13 edek40 napisał: > > Z TV od rzecznika policji. Pewnie sfałszowane, co? > > Dlaczego sfalszowane? Nie, podejrzewałem tylko, że zadając pytanie o źródło szukasz punktu zaczepienia i uznania za nieprawdopodobne, niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:16 > Nie, podejrzewałem tylko, że zadając pytanie o źródło szukasz punktu zaczepieni > a i uznania za nieprawdopodobne, niewiarygodne. Czyli jak zawsze wiesz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:17 edek40 napisał: > > Nie, podejrzewałem tylko, że zadając pytanie o źródło szukasz punktu zacz > epieni > > a i uznania za nieprawdopodobne, niewiarygodne. > > Czyli jak zawsze wiesz lepiej. No bo jakie ma znaczenie skąd ta informacja? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:34 > No bo jakie ma znaczenie skąd ta informacja? W sumie nie ma znaczenia. Ale jak zwykle nie masz nic na poparcie tych slow, a jak chcialem to sprawdzic. SV z 2013 roku, jak zwykle, nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:36 edek40 napisał: > > No bo jakie ma znaczenie skąd ta informacja? > > W sumie nie ma znaczenia. > > Ale jak zwykle nie masz nic na poparcie tych slow, a jak chcialem to sprawdzic. To znaczy w jakim sensie nie mam nic na poparcie tych słów? Nie jest prawdą, że średnio 100 PJ jest odbierane każdego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:39 > To znaczy w jakim sensie nie mam nic na poparcie tych słów? Nie jest prawdą, że > średnio 100 PJ jest odbierane każdego dnia? Pojecia nie mam. Nie slyszalem tej wypowiedzi, a nie dales zadnego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:44 edek40 napisał: > > To znaczy w jakim sensie nie mam nic na poparcie tych słów? Nie jest praw > dą, że > > średnio 100 PJ jest odbierane każdego dnia? > > Pojecia nie mam. Nie slyszalem tej wypowiedzi, a nie dales zadnego linku. Wiadomości TVP z 12 września. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:50 ocala napisał(a): > edek40 napisał: > > > > To znaczy w jakim sensie nie mam nic na poparcie tych słów? Nie jes > t praw > > dą, że > > > średnio 100 PJ jest odbierane każdego dnia? > > > > Pojecia nie mam. Nie slyszalem tej wypowiedzi, a nie dales zadnego linku. > > Wiadomości TVP z 12 września. Przepraszam, moja pomyłka. To nie wiadomości TVP tylko Fakty TVN z 12 wreześnia Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:52 > Przepraszam, moja pomyłka. To nie wiadomości TVP tylko Fakty TVN z 12 wreześnia I co mam z tym zrobic? Cofnac sie w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 10:55 edek40 napisał: > > Przepraszam, moja pomyłka. To nie wiadomości TVP tylko Fakty TVN z 12 wre > ześnia > > I co mam z tym zrobic? Cofnac sie w czasie? A dlaczego masz się cofną w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:04 > A dlaczego masz się cofną w czasie? Bo dzis jest 14 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:09 edek40 napisał: > > A dlaczego masz się cofną w czasie? > > Bo dzis jest 14 wrzesnia. Odtwórz sobie zapis z 12 września. Co SPAM ci znowu wyskoczył? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:11 > Odtwórz sobie zapis z 12 września. Co SPAM ci znowu wyskoczył? Jesli ty linkujesz, to co najwyzej tobie moze wyskoczyc taka informacja z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:15 edek40 napisał: > > Odtwórz sobie zapis z 12 września. Co SPAM ci znowu wyskoczył? > > Jesli ty linkujesz, to co najwyzej tobie moze wyskoczyc taka informacja z forum > . To jaki ty masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:18 > To jaki ty masz problem? Ja nie mam problemu z tym, ze nie potrafisz wstawic linku z cytowana wypowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:25 edek40 napisał: > > To jaki ty masz problem? > > Ja nie mam problemu z tym, ze nie potrafisz wstawic linku z cytowana wypowiedzi > a. Nie muszę wstawiać linka. Wystarczy, że zapodałem gdzie ta wypowiedź się znajduje. Dość precyzyjnie. fakty.tvn24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:26 > Nie muszę wstawiać linka. Wystarczy, że zapodałem gdzie ta wypowiedź się znajdu > je. Dość precyzyjnie. Podany link kieruje do wiadomosci z 13 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:33 edek40 napisał: > > Nie muszę wstawiać linka. Wystarczy, że zapodałem gdzie ta wypowiedź się > znajdu > > je. Dość precyzyjnie. > > Podany link kieruje do wiadomosci z 13 wrzesnia. Podany link kieruje do Faktów TVN na ich oficjalnej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:34 > Podany link kieruje do Faktów TVN na ich oficjalnej stronie. Ale powolujesz sie na 12 wrzesnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:39 edek40 napisał: > > Podany link kieruje do Faktów TVN na ich oficjalnej stronie. > > Ale powolujesz sie na 12 wrzesnia. No tak i na oficjalnej stronie "oficjalna strona faktów, warto wiedzieć więcej" jest jak byk. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 11:56 > No tak i na oficjalnej stronie "oficjalna strona faktów, warto wiedzieć więcej" > jest jak byk. Dlaczego mam czegos szukac, skoro to ty czegos dowodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 14.09.15, 21:07 edek40 napisał: > > No tak i na oficjalnej stronie "oficjalna strona faktów, warto wiedzieć w > ięcej" > > jest jak byk. > > Dlaczego mam czegos szukac, skoro to ty czegos dowodzisz? Ależ nic nie masz do szukania. Masz otworzyć materiał wideo i go wysłuchać bo oglądać nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 15.09.15, 10:50 > Ależ nic nie masz do szukania. Masz otworzyć materiał wideo i go wysłuchać bo o > glądać nie ma co. Wariata szukasz? Powolujesz sie na material z 12.09, a linkujesz z 13.09. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 15.09.15, 21:15 edek40 napisał: > > Ależ nic nie masz do szukania. Masz otworzyć materiał wideo i go wysłucha > ć bo o > > glądać nie ma co. > > Wariata szukasz? Powolujesz sie na material z 12.09, a linkujesz z 13.09. Powołuję się na Fakty z 12 i podaję stronę na której te fakty można odtworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 09:46 > Powołuję się na Fakty z 12 i podaję stronę na której te fakty można odtworzyć. Znaczy sie mam sobie poszukac? Bo nie umiesz zalinkowac konkretnego materialu? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 10:31 edek40 napisał: > > Powołuję się na Fakty z 12 i podaję stronę na której te fakty można odtwo > rzyć. > > Znaczy sie mam sobie poszukac? Bo nie umiesz zalinkowac konkretnego materialu? Nie masz nic szukać. Masz odtworzyć materiał z 12 września. Nie z 13 czy 14 września które też są tam dostępne tylko z 12 września Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 10:52 Teraz skup sie. Jesli powolujesz sie na konkretny news to linkujesz tak: fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/fakty-12-09-2015,576816.html. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 10:59 edek40 napisał: > Teraz skup sie. Jesli powolujesz sie na konkretny news to linkujesz tak: fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/fakty-12-09-2015,576816.html. A ja zalinkowałem oficjalną stronę z tym materiałem do obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 11:06 > A ja zalinkowałem oficjalną stronę z tym materiałem do obejrzenia. Specjalnie dla ciebie zatem bede linkowal do glownych stron, a ty sobie poszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 11:23 edek40 napisał: > > A ja zalinkowałem oficjalną stronę z tym materiałem do obejrzenia. > > Specjalnie dla ciebie zatem bede linkowal do glownych stron, a ty sobie poszuka > sz. Linkuj główne strony byle na nich można było bezpośrednio wejść w dany materiał. Bez szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 11:37 > Linkuj główne strony byle na nich można było bezpośrednio wejść w dany materiał > . Bez szukania. Nie umiesz linkowac i stawiasz warunki??? Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 11:57 edek40 napisał: > > Linkuj główne strony byle na nich można było bezpośrednio wejść w dany ma > teriał > > . Bez szukania. > > Nie umiesz linkowac i stawiasz warunki??? Linkuj tak jak ja . Ja zalinkowałem stronę główną z której bez szukania można wejść i odtworzyć "pełne Fakty z 12 września Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 12:07 > Linkuj tak jak ja Ja mam na tyle kultury, ze jesli powoluje sie na konkretny fakt, linkuje celnie, nie wymagajac od adwersaza jakichkolwiek poszukiwan. Rowniez dlatego, ze umiem to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 12:59 edek40 napisał: > > Linkuj tak jak ja > > Ja mam na tyle kultury, ze jesli powoluje sie na konkretny fakt Za to brakuje ci i kultury i umiejętności w momencie gdy zapodane zdjęcie opisujesz jako przykład złamania przepisów ale jakich to już powiedzieć nie chcesz stosując metodę "wiem ale nie powiem" oraz wtedy gdy piszesz o tym, że przez 6 lat się nic nie zmieniło w Rembelszczyźnie na co masz potwierdzenie w postaci zdjęć ale ich nie wkleisz. , linkuje celnie > , nie wymagajac od adwersaza jakichkolwiek poszukiwan. Nie było konieczności szukania czegokolwiek. Należało tylko otworzyć materiał wideo. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 13:04 > Za to brakuje ci i kultury i umiejętności w momencie gdy zapodane zdjęcie opisu > jesz jako przykład złamania przepisów ale jakich to już powiedzieć nie chcesz s > tosując metodę "wiem ale nie powiem" To proste. Skoto obaj znamy przepisy regulujace zasady wyznaczania OZ, nie ma potrzeby, abym sie na nie powolywal. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 20:17 edek40 napisał: > > Za to brakuje ci i kultury i umiejętności w momencie gdy zapodane zdjęcie > opisu > > jesz jako przykład złamania przepisów ale jakich to już powiedzieć nie ch > cesz s > > tosując metodę "wiem ale nie powiem" > > To proste. Skoto obaj znamy przepisy regulujace zasady wyznaczania OZ, nie ma p > otrzeby, abym sie na nie powolywal. Obaj je znamy ale tylko ty widzisz na zdjęciu jak zostały złamane. Powiedz gdzie? Jesteś jedynym na tym forum który dopatrzyła się złamania przepisów więc może uzasadnij swoja tezę? I dodatkowo pokaż zdjęcia które posiadasz na poparcie tego co mówi a co jest nieprawdą bo znaki stoją tam prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
silencius Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 21:57 Ciekawe kiedy zaczną odbierać tym co powodują wypadki. Każdego dnia łapią stu piratów a spokojni kierowcy dalej robią swoje- czyli wypadki. twojkurierolsztynski.pl/1106,2015,09,07,kolejny-pogrom-na-sielskiej-8-osob-bez-prawa-jazdy Łącznie tego dnia warmińsko-mazurska drogówka zatrzymała prawa jazdy 17 kierowcom z regionu. A czemu zabiera: bo "Przypomnijmy – w marcu na wniosek Komisji Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego na ul. Sielskiej wprowadzono ograniczenie prędkości do 50 km/h". Policja jest aktywna na tej ulicy strasznie a wypadki ? na tej samej drodze ale za miastem i to nie jeden, dwa ani trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Edzio pytał - ma odpowiedź 16.09.15, 22:59 silencius napisała: > Ciekawe kiedy zaczną odbierać tym co powodują wypadki. Każdego dnia łapią stu p > iratów a spokojni kierowcy dalej robią swoje- czyli wypadki. Ale większość zdecydowana z tych 10tys. którym odebrano PJ od 18 maja wypadków nie spowoduje w najbliższych 3 miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś