Gość: Piotrek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 12:36 www.rsmjednosc.pl/pub/drogowka.zip nie wiem czy już to było tutaj, ale naprawdę warte ściągnięcia zwłaszcze dla jeżdzących "szybko i bezpiecznie"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pack3t Re: młodzi piraci drogowi... 14.08.06, 19:56 tja... oglądałem. Nie radzę spożywać żadnych substancji przed obejrzeniem tegoż slajdu gdyż grozi to wydaleniem z jamy ustnej wymiocin na monitor :) A tak na serio, myślę że prezentacja OK, w końcu uświadomi niektórym durniom, w tych swoich ..ych autach, że mogą przyczynić się do powstania ludzkiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Nowy punkt widzenia 15.08.06, 21:57 Szok! Nawet dla tych z wyobraźnią - przekracza granice tego, co można sobie wyobrazić. Po obejrzeniu prezentacji zapraszam do przeczytania wątków o niezapinaniu pasów, jeżdżeniu SzybkoAleBezpiecznie, przekraczaniu ograniczeń prędkości, ile to "można" lecieć na Trasie Toruńskiej czy Łazienkowskiej, wyścigach spod świateł... Jest szansa na zupełnie nowy punkt widzenia... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Nowy punkt widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:21 Ciekawe statystyki, porady i testy na "wariactwo" znalazłam na stronie www.stopwariatom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Nowy punkt widzenia 17.08.06, 09:48 spadaj spamerze! komplet statystyk jest na www.policja.pl/index.php?dzial=71 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeźwa Re: Nowy punkt widzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:18 Przygadał kocioł garnkowi! Hehhehhe... A Ty, to niby co robisz???? Tez podajesz adres jakiejś stronki, o ile mnie oczęta nie mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Nowy punkt widzenia 17.08.06, 10:21 neoplus.adsl.tpnet.pl znowu ... tylko, ze nie robie tego w co drugim watku i ciagle tej samej strony. Odpowiedz Link Zgłoś