rekrut1 21.08.09, 18:41 Wiem że tu o bezpieczeństwie, jatkach na drodze, piratach i fotoradarach. Może jednak warto czasem się uśmiechnąć. Podobno weseli żyją dłużej(pod warunkiem że nie są kierowcami :D) www.automoc.pl/dowcipy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fastaxe77 eeee tam, 21.08.09, 18:51 młot prawosławny, Luśnia, jest nie do pobicia i nie do pokonania! :-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanni beznadziejne... 21.08.09, 19:26 ..dwa pierwsze. Pozniej niezle sie usmialem. Dzieki za link. - Co to znaczy: "w naturze"? - No wiecie musiałabym zdjąć majtki i wam dać... Policjant odwraca się do kolegi i pyta: - Potrzebne ci są majtki? - Nie! - Mnie też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Na wesoło 21.08.09, 22:59 rekrut1 napisał: > Wiem że tu o bezpieczeństwie, jatkach na drodze, piratach i > fotoradarach. Może jednak warto czasem się uśmiechnąć. Podobno > weseli żyją dłużej(pod warunkiem że nie są kierowcami :D) > www.automoc.pl/dowcipy/ Jedyny dowcip o BMW jest denny. Odkąd kupiłem BMW znajomi zasypują mnie wprost dowcipami dotyczącymi posiadaczy aut tej marki:) Jak się robi sałatkę z buraczków w 10 sekund? Wrzucasz granat do BMW! Kontrola policyjna, zatrzymany kierowca BMW: Policjant: Prawo jazdy, dowód rejestracyjny, dowód ubezpieczenia poproszę Kierowca: tutaj P(czytając podane dokumenty): Jak się nazywamy? K: Jaś Kowalski P: adresik? K: oryginalny, adasia! Wczoraj na skrzyżowaniu Marszałkowskiej z Jerozolimskimi doszło do kolizji BMW 635 i Jeep-a Grand Cherokee, obydwu kierowców oraz jednego z pasażerów przewieziono z niegroźnymi ranami postrzałowymi do szpitala. Co oznacza skrót BMW? Bolid Młodzieży Wiejskiej. Będziesz Miał Wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Na wesoło 22.08.09, 10:31 bo ten dowcip nie tak byl :P - co robisz? - robie koło - to ja robie radio tak to bylo :P Odpowiedz Link Zgłoś