zbyfauch 26.11.09, 17:35 Sądzę, że można było jeszcze infantylniejszą nagrodę ustanowić. Np. Złotego Gryzaczka albo Diamentową Grzechotkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juzniewqrwionylektor patrząc na miny laureatów, wyglądają na 26.11.09, 22:33 zadowolonych. Zabrakło tylko Pana Ranickiego Odpowiedz Link
lepian4 Re: patrząc na miny laureatów, wyglądają na 27.11.09, 03:41 Najfajniejszy jest Ehrenbambidla Johannes Heesters- bedzie go dostawal, az do smierci. Za nim kroczy dumnie Uli Hönes w kategorii Wirtschaft. Nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link
donnerbalken nienagannie funkcjonuje timemanagement! 27.11.09, 07:38 U was wszystkich nienagannie funkcjonuje timemanagement! Moja misja na forach tak mnie absorbuje, że na Bambi już czasu nie wystarcza... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: patrząc na miny laureatów, wyglądają na 27.11.09, 08:31 lepian4 napisał: > Najfajniejszy jest Ehrenbambidla Johannes Heesters- bedzie go dostawal, > az do smierci. > Za nim kroczy dumnie Uli Hönes w kategorii Wirtschaft. Nic z tego nie > rozumiem. A kto to jest Uli Hönes? Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor może Uli Hoeneß? 27.11.09, 08:54 www.youtube.com/watch?v=yJ8zsuj0aNU Odpowiedz Link
lepian4 Re: patrząc na miny laureatów, wyglądają na 27.11.09, 09:27 Wiem, dalem dupy i ty mi tego nie wybaczysz. Chonoru nie masz i tyle! Odpowiedz Link
zbyfauch Bunte 27.11.09, 20:40 Deutschlands größtes "pipel" Magazin. Usłyszane właśnie w telewizorze. Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor na pocieszenie, Bambi przestał dzisiaj istnieć! 29.11.09, 21:09 Zjedliśmy go w postaci gulaszu z kaszą gryczaną i kapustą czerwoną zasmażaną na gęsim smalcu z jabłkami. Wcześniej zapaliliśmy pierwszą świeczkę. Odpowiedz Link