ja.nusz 08.12.09, 09:56 Tego dnia asiek zapłaci ostatnią ratę. Od następnego dnia będzie mógł sobie pozwolić na piwo z Edeki. tinyurl.com/yloaau2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: 03.10.2010 08.12.09, 10:09 Moze starczy tez na bilet do Sopotu dla ciebie? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 03.10.2010 08.12.09, 10:12 lepian4 napisał: > Moze starczy tez na bilet do Sopotu dla ciebie? Coś cicho dzisiaj warczysz. A na bilet zawszewystarczy. Odpowiedz Link
lepian4 Re: 03.10.2010 08.12.09, 10:26 To, ze two pan mecenas, broniac przyzwoitosci, nazywa mnie bura suka, nie oznacza jeszcze, ze warcze. Odpowiedz Link
jureek Re: 03.10.2010 08.12.09, 10:41 lepian4 napisał: > To, ze two pan mecenas, broniac przyzwoitosci, nazywa mnie bura suka, I znowu kłamiesz jak bura suka. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: 03.10.2010 08.12.09, 11:17 Czesc Jureeku, fajne filmiki wkleilem tobie do Beruhigungsecke. Nicht wahr? Odpowiedz Link
donnerbalken pozytywny wkład do naszej dyskusji... 08.12.09, 10:26 ja.nusz napisał: Cytat > Tego dnia asiek zapłaci ostatnią ratę. Od następnego dnia będzie mógł sobie pozwolić na piwo z Edeki. > > tinyurl.com/yloaau2 Serdecznie dziękuje. Bardzo dobry artykuł. Bardzo obiektywny... Nawet nasz kochany Januszek jest w stanie od czasu do czasu jakiś pozytywny wkład do naszej dyskusji dodać. Spróbuję go moim Kameraden im Spiegel unterzujubeln... Odpowiedz Link
donnerbalken Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt ... 08.12.09, 11:47 ja.nusz napisał: Cytat > Tego dnia asiek zapłaci ostatnią ratę. Od następnego dnia będzie mógł sobie > pozwolić na piwo z Edeki. > > tinyurl.com/yloaau2 Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt bekannt: Cytat #1239 1239 Brutto Register Tonnen erfolgreich versenkt! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt 08.12.09, 13:04 Spróbuj proszę jeszcze na portalach online innych gazet - zapotrzebaowanie na debilizmy jest nadal duże. Zgłoś się też koniecznie do telewizji typu SAT1 czy 9Live - tam zapotrzebowanie na kretynów jest wyjątkowo wysokie - może zrobisz karierę. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt 08.12.09, 13:08 A moze by tak z grubej rury. Na ARTE ten temat swietnie sie przyjmie. Zwlaszcza noca Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt 08.12.09, 13:41 lepian4 napisał: > A moze by tak z grubej rury. Na ARTE ten temat swietnie sie przyjmie. > Zwlaszcza noca Tam niestety debile nie mają szans - oznacza to, że również dla ciebie drzwi te pozostaną zamknięte. Ale dużo tam o was nadają - również w dzień. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Das Oberkommando der Deutschen Wehrmacht gibt 08.12.09, 14:26 To byla propozycja dla was, nie dla mnie. Januszku! Odpowiedz Link
donnerbalken niestety debile nie mają szans... 08.12.09, 14:39 Januszek donosi: Cytat Tam niestety debile nie mają szans - oznacza to, że również dla ciebie drzwi te pozostaną zamknięte. Ale dużo tam o was nadają - również w dzień. Po skrupulatnej analizie tego zdania, doszedłem do wniosku, że Januszek żałuje naszej nieobecności w ARTE. Albo Januszek nie rozumie znaczenia słowa: “niestety” Januszek dalej donosi: Cytat Ale dużo tam o was nadają - również w dzień. A skąd wiesz? Ja myślałem, że masz 24 godzinny dyżur na Diasporze Polskiej w Niemczech? Odpowiedz Link
donnerbalken Nie mam najmniejszej szansy! 08.12.09, 13:34 ja.nusz napisał: Cytat > Spróbuj proszę jeszcze na portalach online innych gazet - > zapotrzebaowanie na debilizmy jest nadal duże. Zgłoś się też > koniecznie do telewizji typu SAT1 czy 9Live - tam zapotrzebowanie na > kretynów jest wyjątkowo wysokie - może zrobisz karierę. Nie mam najmniejszej szansy! Wiesz w czyich rękach się te instytucje znajdują? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A Spiegla się nie boisz? 08.12.09, 13:46 donnerbalken napisała: > Nie mam najmniejszej szansy! > > Wiesz w czyich rękach się te instytucje znajdują? Jak będziesz się w Spieglu dłużej panoszył, to oberwiesz od Henryka Brodera prędzej czy później po twoim antysemickim pysku. Odpowiedz Link
donnerbalken do not hesitate! 08.12.09, 14:18 ja.nusz napisał: Cytat > Jak będziesz się w Spieglu dłużej panoszył, to oberwiesz od Henryka > Brodera prędzej czy później po twoim antysemickim pysku. > To właśnie dzięki jego promocji tam się dostałem. Mój najlepszy przyjaciel... Mógłbym u niego za ciebie zaręczyć i mógłbyś także w Spieglu publikować. Z Twoim błyskotliwym, przekonującym stylem, zrobiłbyś karierę życiową. do not hesitate! Moglibyśmy tam w duecie występować... Odpowiedz Link
lepian4 Re: 03.10.2010 09.12.09, 13:10 Z powodu zydowskich rasistowskich geszefte mozna sie domagac zwrotu wyplaconych odszkodowan na rzecz ofiar Holocaustu. To przykre, ze faktyczne ofiary, schorowane i okaleczone, zostaly w tak perfidny sposob dyskryminowane przez rzad cudnego Izraela!! W zamian rzekome ofiary mogly mordowac swych nowych sasiadow- odszkodowania temu niestety pomogly. Skora sa juz dowody, ze nieslusznie wykorzystano te srodki zadoscuczynienia, nalezalo by prawowitym wlasicielom je zwrocic. Na piwo dla wszystkich spokojnie starczy Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 03.10.2010 09.12.09, 13:25 Interesuje mnie bardzo, jak lepian rozróżnia "ofiary faktyczne" od "ofiar rzekomych". A może z mlekiem matki wyssane geny robią z niego fachowca od selekcji.... ? Odpowiedz Link
lepian4 Re: 03.10.2010 09.12.09, 13:26 A mnie interesuje, ze ktos tak wrazliwy na nieszczescia ofiar holocaustu, jak ty, tej roznicy nie dostrzega. A może z mlekiem matki wyssane geny robią z niego idiote z urzedu? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: 03.10.2010 09.12.09, 13:30 Jednak miałem rację fachowiec od selekcji - faktyczni na lewo, rzekomi na prawo - jeszcze bardziej rzekomi do kąpieli. Odpowiedz Link
lepian4 Re: 03.10.2010 09.12.09, 13:34 Wiem januszku, tupiesz teraz wedlug swej zyciowej maksymy: zesraj sie, nie daj sie. Zejdz na chwile ze schodow, moze ci ulzy. Odpowiedz Link