lepian4 09.12.09, 12:15 Obama traci na poparciu A tak duzo naobiecywal! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: Najsluszniejsza sprawa 09.12.09, 12:49 A to cos albo ktos mu utrudnia slupki poprawic. Odpowiedz Link
drugi_redemptorysta wyniki badań "opinii publicznej" 09.12.09, 15:36 są dla mnie bardzo miarodajne. Przede wszystkim dlatego, że wypowiadają się tam gospodynie domowe i inni fachowcy. Odpowiedz Link
jessi_a Re: wyniki badań "opinii publicznej" 09.12.09, 15:47 ale w porownaniu z innymi miarodajnymi wynikami/patrz: inni prezydenci, ciagnie sie w ogonie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: wyniki badań "opinii publicznej" 09.12.09, 15:57 "Instytut Gallupa jest jedyną jednostka badawczą w USA, która regularnie prowadzi badania tego rodzaju nieprzerwanie od 1939 roku - czytamy w serwisie." A gospodynie domowe i inni fachowcy, to tez wyborcy. Odpowiedz Link
drugi_redemptorysta dlatego nie startuję w żadnych wyborach! 09.12.09, 16:22 Gdy popatrzę, kto i dlaczego głosuje na tego czy innego kandydata, to chce mi się rzygać. Tak nisko jeszcze nie upadłem. Mam swój honor i jedno życie. Odpowiedz Link