ja.nusz 13.02.10, 11:22 Wzorem międzynarodowych portów lotniczych proponuję w katolickich szkołach zainstalować skanery. Będzie od razu widać, czy jakiś ojczulek wchodzi do gmachu z gotowym wzwodem prącia. tinyurl.com/yh3o6mg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher Re: Ojczulkowie 13.02.10, 11:27 Nie prze anal izowales zagadnienia: Wzwod nastepuje dopiero w momencie objawienia donnerbalkena... k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ojczulkowie 13.02.10, 11:30 Na ten temat jedno: jaki jest najkuteczniejszy środek antykoncepcyjny na świecie? Napis na suficie sypialni "UWAZAJ - I TY MOZESZ SPŁODZIC ASIEKA" Odpowiedz Link
koelscher Re: Ojczulkowie 13.02.10, 14:01 ...No i w koncu sie dowiedzielismy, jakie pozycje preferujesz... k-r ja.nusz napisał: > > Na ten temat jedno: jaki jest najkuteczniejszy środek antykoncepcyjny na świeci > e? > > Napis na suficie sypialni "UWAZAJ - I TY MOZESZ SPŁODZIC ASIEKA" Odpowiedz Link
donnerbalken A więc jednak jakaś korzyść... 13.02.10, 11:43 koelscher napisał: Cytat > Nie prze anal izowales zagadnienia: Wzwod nastepuje dopiero w momencie objawienia donnerbalkena... Nu, patrz Pan Panie! Donnerbalken jako Afrodyzjak... A więc jednak jakaś korzyść... Odpowiedz Link
maria421 Re: Ojczulkowie 13.02.10, 13:11 Januszku, ta Twoja przypadlosc - obsesyjne zainteresowanie wzwodami ksiezy -nazywa sie klerykofilia. W skali zboczen uznana za srednio grozna aczkolwiek nieuleczalna. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Ojczulkowie 13.02.10, 13:31 1. Co to jest "gotowy wzwód prącia"? 2. Co masz przeciwko "anielskiemu nasieniu"? 3. Czy "anielskie nasienie" jest gorsze od "diabelskiego nasienia"? 4. Dlaczego za wszelką cenę chcesz zgorszyć Marię? k. Odpowiedz Link
maria421 Re: Ojczulkowie 13.02.10, 13:36 zawszekacperek napisał: > 4. Dlaczego za wszelką cenę chcesz zgorszyć Marię? Marie sie nie gorszy. Maria ma duzo wspolczucia dla Januszka. Odpowiedz Link