lepian4 21.04.10, 09:39 Nie da sie ukryc, wzruszylem sie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch A z prawej strony....:D 21.04.10, 09:43 "Ähnliche Artikel Missbrauchsbeauftragte fordert mehr Hilfe für Opfer Weitere Nachrichten zum Thema Skandale in der Kirche" Odpowiedz Link
lepian4 Re: A z prawej strony....:D 21.04.10, 10:23 Ja w tym nie widze sprzecznosci. Mowa tu jest przeciez o wynaturzeniach piekna Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Swietny konkurs pieknosci 21.04.10, 09:46 Wierzę, że się wzruszyłeś a nawet w to, że zagotowało się w tobie. Tu jest coś jeszcze bardziej oburzającego: tinyurl.com/y33hf4k Odpowiedz Link
lepian4 Re: Swietny konkurs pieknosci 21.04.10, 10:21 Najbardziej mnie cieszy, ze wspomina o tym Rat der plurikulturellen Jugend" (COJEP), einer von türkischen Immigranten gegründeten Nichtregierungsorganisation. Wyobraznia plurikulturalnych nojbyrgerow jest niczym nieograniczona. To prawie tak, jak z toba plurikulturalny panie Mecenasie. Chciales byc multi, zostales pluri. Pal licho, tureccy imigranci nie moga byc pluri. Zwykle inklinacje syfu. Odpowiedz Link