jureek 18.05.10, 12:20 Wśród moherowych kobietek, o budowie meczetu w Warszawie. "Bo to panie, one teraz od meczetu zaczynają, a potem to bedą synagogi stawiać" Jura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken My jesteśmy lepsi... 18.05.10, 12:26 jureek napisał: Cytat > Wśród moherowych kobietek, o budowie meczetu w Warszawie. > "Bo to panie, one teraz od meczetu zaczynają, a potem to bedą synagogi stawiać" > Jura Nu, z Polski "C" My jesteśmy lepsi... Ot co... Odpowiedz Link
jureek Re: kojla "wywyższania się" 18.05.10, 12:46 Nowy tool Asieka. Nie będzie można napisać o żadnej głupocie, żeby nie oberwać od Asieka maczugą "wywyższania się". Było już trochę takich "ludowych trybunów" w historii, co to podlizywali się tzw. prostemu ludowi, a o nic więcej im nie chodziło, jak o dorwanie się do żłobu. Najnowszy przykład - Samoobrona. Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Zasłyszane w Polsce 18.05.10, 12:36 A ja tam przeciwko synagogom nic nie mam, ale za meczetami nie jestem. Odpowiedz Link
maria421 Re: Zasłyszane w Polsce 18.05.10, 13:10 Jureek, te mohery chociaz maja jakas opinie na temat meczetu w Warszawie, Ty nie masz zadnej.... Odpowiedz Link
jureek Re: Zasłyszane w Polsce 18.05.10, 13:48 Napisałem "zasłyszane" w Polsce, a nie przeczytane w internecie. Jeszcze nie cały świat realny przeniósł się do internetu. To, co zjedliśmy w Bilderstöckchen, też trudno byłoby potwierdzić jakimś linkiem, prawda? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Zasłyszane w Polsce 18.05.10, 13:57 Brzmi to jak dowcip z Nie J. Urbana. Jestem swiecie przekonany, ze taki hit robi furrore na youtube. Nie umiem tego jednak znalezc. Odpowiedz Link
jureek Re: Zasłyszane w Polsce 18.05.10, 14:07 lepian4 napisał: > Brzmi to jak dowcip z Nie J. Urbana. Życie czasami jest lepsze niż dowcipy. Szkoda, że ciotka nie nagrała tej swojej znajomej, bo nagranie pewnie zrobiłoby furorę na youtube. Jura Odpowiedz Link